2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Ben de öyle denemeyi düşünüyorum.
Damağa yapışmayacak akışkanlığa ihtiyaç duyuyorlar bence henüz

Ahaha aynen en dandik önlük ama en işlevsel o dimi?

Bana da hediye gelmiş.
Geçen kullandım dedim pahalı aliyoruz en iyisi diye ama hangisi daha kullanışlı belli olmuyor.
Kesinlikle! Okadar rahatmışki anlatamam. Valla yemede en büyük sorun o hantal kocaman oioi ymiş. Diğeri de hışır hışır, çocuğum yemek yerine önlüğün kollarını yiyordu.

Evet ben de ona sasirdim bir suru aşı belki bazısını bir sonraki aya erteleriz
2. Ayda ateş olmadı biz de de ama 4. Ayda az olmuştu

Bir deeee bir sorum daha var yaza badana yapmak istiyorum nasıl yapacağım bebişle bilmiyorum bir gün komple ev havalansa tüm camlar açık yeterli olur mu ?? 10 aylık falan olacaklar

hamileliğimde yapacaktım malum pandemi usta falan çağıramadık

Herkesin tecrübesi ne kadar Farklı oluyor
Mesela geçen kim yazdı hatırlayamadım ucu yumuşak kaşıkla rahat edemedik diye ben en çok wee nin silikon kaşığını sevdim Damakla ezdikleri için damağına yapıştırıveriyorum yemesi gerekeni
Keza önlük olarakta aktivite önlüğü denedim üstü başı batmasın diye ama hareketini engelliyordu çıkardım. Başka denedim ama sevemedim.
Dün ebebekten aldığım kolsuz muşambamsıyı denedim o da güzeldi ama kuruması sıkıntı. Hızlı Kuruyor ama anında değil.
En çok oioiyi sevdim bende. Arkadan bağlandığı için çekemiyor ve yıkayıp bi sirkeliyorsun kupkuru. Lekede kalmıyor silikon olduğu için
Hepimiz deneyimleyerek en doğrusunu bulacağız sanırım

Oioi temizlik yönünden kolay ama minyon bebişlere gerçekten hantal kalıyor bence. Ben hiç rahat edemedim ya. Çok büyük gibi oldu, bebiş de başta huysuzlandı takarken. Dediğin gibi herkesin tecrübesi farklı oluyor. Çünkü en başta bebekler farklı. Deneye deneye bulcaz en uygunu. Biraz büyüyünce oioi önlüğü kullanmaya başlarım yine, okadar para verdik

Bi kaç kez tutmayan yoğurtumu keserek lor yaptım bu şekilde loru bebeğine de verebilirsin

Benim yavru kuşum yüzüstü yatarken bazen döneceği zaman kolunu bir türlü alta almayı akıl edemiyor sonra kendini itiyor itiyor kolundan dolayı donemiyor çok korkuyorum koluna zarar verecek diye

Benim yavru kuşum yüzüstü yatarken bazen döneceği zaman kolunu bir türlü alta almayı akıl edemiyor sonra kendini itiyor itiyor kolundan dolayı donemiyor çok korkuyorum koluna zarar verecek diye
Kızımda öyleydi geçen hafta. Bu hafta kolu çekip tam dönmeyi öğrendi şükür:) Şimdi de güvenlik ve hijyen sorunu başladı döne döne bir uca gidiyor halıyı yalıyor. Puzzle yer matı aldım haftasonu onu döşeyeceğim boydan boya.

Aşı demişsiniz kızlar. Son aşıda 3 gün bayağı huysuzduk.Geceleri uyumadık.Diğer aşılar rahat geçmişti.

Hiç bitmiyor ki dertleri bunada şükür

Tabi hep gözümüzün üstünde olması lazım ama içgüdüsel olarak kendilerini koruma altına alıyorlar bence

E bebek aktivite masasını evet sadece aktivite masasını kargoya vermiş diğer oyuncakları da ayrı ayrı mı gönderecek dersiniz? 7 kalem ürün vardı. Siz de durumlar nasıl?

E bebek aktivite masasını evet sadece aktivite masasını kargoya vermiş diğer oyuncakları da ayrı ayrı mı gönderecek dersiniz? 7 kalem ürün vardı. Siz de durumlar nasıl?
Ben bebek doğmadan önce büyük alışverişi yapmıştım e bebekten dediğin gibi ayrı ayrı gönderdiler

Ben bebek doğmadan önce büyük alışverişi yapmıştım e bebekten dediğin gibi ayrı ayrı gönderdiler
Siz tecrübeli bir anne gibisiniz. Yorumlardan öyle seziyorum. Bu alıştırma bardağı ne zaman kullanılıyor içine ne konuluyor? Bir aydınlatır mısınız?

tabi ki canım. umarım çalıştığım saate denk gelmez yardımcı olurum. bu adamdan baktık biz. ola ki denk gelemezsek diye ekledim.
Teşekkür ettim canım Tahmin ettiğim gibi henüz gelmedi 5 civarı gelir büyük ihtimal
Evet canım benimde bugün aktivite masası geldi Ve ben çok beğendim ses sorunu vs yok içinde pili de varmış en çok ona sevindim.
Çünkü eşim isyanlarda her oyuncak için ya da bebenin her ihtiyacı için ayrı bir pil masrafı oluyor hatta pişman oldum aklıma gelmedi ebebek indiriminden pil de alsaydım diye.

Siz tecrübeli bir anne gibisiniz. Yorumlardan öyle seziyorum. Bu alıştırma bardağı ne zaman kullanılıyor içine ne konuluyor? Bir aydınlatır mısınız?
Bardak kullanımına alıştırma için canım onlarında 6+ 9+ 12+ ları felan oluyor şu an bizimkiler ucu geniş silikon olanlar var onları kullanabilir büyüdükçe pipet uçlular oluyor onlara geçeriz inşallah ben şu an su veriyorum ilerde meyve suyu koyabilirim kahvaltıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…