- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Parça parça gönderiyor genelde. Benimde 5 parça alışverişimden biri geldi bugün sadece kuzuKızlar ebebekden premium care 5 ve 6 beden aldım. Sadece 6 beden geldi, 5 beden gelmedi. Daha sonra mı kargolanır, yoksa benim 123 tl çöp mü oldu?
Bi çay bardağını geçmemeliydi diye aklımda kalmış. Ben istediği kadar veriyorum ancak bi çay bardağı olmamıştır hiç. Memeden uzaklaşsın istemiyorum. Zaten ilk aylar ek gıda sadece ara öğün, ana öğün değil.Kızlar 6 ayı yeni dolduran bebeklerinizi ne miktarda el gıda ile besliyorsunuz??
Bgn Ediz baya yutmayı öğrendi sanki. Şimdi de acaba fazla mi yedirdim diye dşünüyorum
Tamam ozaman canım, 2 yemek kaşığı kadar yedi bir öğünde. Çok sayılmaz o zaman. Ben de memeden uzaklaşsın istemiyorum ama sanki bgn biraz az emdiParça parça gönderiyor genelde. Benimde 5 parça alışverişimden biri geldi bugün sadece kuzu
Bi çay bardağını geçmemeliydi diye aklımda kalmış. Ben istediği kadar veriyorum ancak bi çay bardağı olmamıştır hiç. Memeden uzaklaşsın istemiyorum. Zaten ilk aylar ek gıda sadece ara öğün, ana öğün değil.
Yok canım zaten yarısını üstüne döküyor bizimki de.Maşallah canım, şu an için bile gayet çeşitli
Bizimki de 2 yemek kaşığı kadar yemiştir. Çok değilmiş ozaman
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasin o korkuyuBardak diyince bugün ömrmden bi 5 sene daha gitti
Su boğazına kaçtı ve öksüremedi birden kıpkırmızı oldu benim aklımdaki tek düşünce ya sudan bebek boğulur mu niye böyle oldu
Sırtına vura vura öksürmeye başladı ama dizlerim titriyordu artık çocuğun rengi kendine geldiğinde
Çok kötü oldum ya nasıl kaçtı boğazına bilmiyorum bir de su yani sonuçta sütte içiyor. İlkyardım bilin arkadaşlar, açın açın izleyin. En öncelikli tavsiyem.
Sabahları öğleden önce yarım yumurta sarısı ev yapımı peynir ( annem yapıyor nasıl yapılır bilmiyorumKızlar 6 ayı yeni dolduran bebeklerinizi ne miktarda el gıda ile besliyorsunuz??
Bgn Ediz baya yutmayı öğrendi sanki. Şimdi de acaba fazla mi yedirdim diye dşünüyorum
açıkçası bir miktar kerevizin bağırsakları yoracağını düşünmüyorum, bir sıkıntı da yaşamadığımdan doğru yolda olduğumu var sayıyorumCanım kerevizi de erken vermişsin.Bence dikkat etmek lazım çünkü bağırsaklar da bağışıklık sistemi için önemli.Vücudun ikinci beyni diyor doktorlar.
E bebek parça parça yolluyor, erken yollamak için ellerindekini hemen yolluyorlar. Ben hiç sorun yaşamadım onlarla, müşteri hizmetleri de çok güzel çalışıyor. Bir kez aldığım iki ürünü yan yana koymuşlar ama biri ağır olduğu için diğerini parça pinçik etmiş, sadece fotosunu istediler sonra da ürün fiyatı kadar çek tanımladılar, eksik ürün geldi aradım hemen çözdüler, kargo istedikten sonra adresim değişti onu bile çözdüler. Reklam gibi oldu ama işine, müşterisine saygısı olan işletmeleri seviyorumKızlar ebebekden premium care 5 ve 6 beden aldım. Sadece 6 beden geldi, 5 beden gelmedi. Daha sonra mı kargolanır, yoksa benim 123 tl çöp mü oldu?
Çok sevindim bunu duyduguma, çünkü malum şubat indirimlerinden sürekli online alışveriş yapıyorum.E bebek parça parça yolluyor, erken yollamak için ellerindekini hemen yolluyorlar. Ben hiç sorun yaşamadım onlarla, müşteri hizmetleri de çok güzel çalışıyor. Bir kez aldığım iki ürünü yan yana koymuşlar ama biri ağır olduğu için diğerini parça pinçik etmiş, sadece fotosunu istediler sonra da ürün fiyatı kadar çek tanımladılar, eksik ürün geldi aradım hemen çözdüler, kargo istedikten sonra adresim değişti onu bile çözdüler. Reklam gibi oldu ama işine, müşterisine saygısı olan işletmeleri seviyorum
Yaaaa çoook güzellerKızlar benim gibi H&Min tek renk Tulumlarını seven varsa alsın mutlaka link bırakıyorum. Çok iyi indirim.
Çok tatlılarmış, kızım hep abisininkileri giyiyor gri, yeşil, mavi diye pembesini alayım dedim ama onda da indirim yokmuşKızlar benim gibi H&Min tek renk Tulumlarını seven varsa alsın mutlaka link bırakıyorum. Çok iyi indirim.
Evet ya H&M toplu indirim yapmıyor belli ürünlere yapıyor onu da yakalayabilirsen tabiÇok tatlılarmış, kızım hep abisininkileri giyiyor gri, yeşil, mavi diye pembesini alayım dedim ama onda da indirim yokmuş
Canm ben de kanz campo var. Ben hem acilip kapaniyor diye aldim. Hem de arkasi yatiyor diye. Daha oturamiyordu tam ben aldigimda. Mutfakta ben yemek yaparken orda dursun diye ozellikle fonksiyonlu aldim. Klasik beyazlardan da var isyerine goturdum onu da. O sadece biraz alcak geldi kanzdan sonra. Daha ek gidaya baslamadik. Ama temizlik acisindan klasik beyazlar daha kullanisli gibi. English home bizimki. Ablamdan aldim onu da. Suan yok sanirim.Bebeğin rahat ediyormu içinde?Otururken sıkılıyor mu?Kemeri bağlamadan oturduğunda düşme potansiyeli varmı?Kızım bebek arabasında da otururken kollardan kemeri geçirince kıyamet kopuyor.Güvenlik kemerinin belden bağlanabilme özelliği de olsa ne güzel olur
Ablm yeni dogum yapti soylemistim. 2 haftalik bebisi. Oglu da var 4,5 yasinda. Gecen onlara gittim hava da cok guzeldi. Benim kiz uyuyunca oglani aldim hem hava alsin diye gunlerdir evden cikmiyordu. İlk defa sanirim ciktim evden. Cok ciddi bi bosluk hissettim. 1 saat disaridaydik yeğenimle. Onu parka falan goturdum. Aslinda bana da degisiklik oldu ama surekli aklim evde kaldi. Ve haklisin muhtemelen bi zaman sonra hic biseu yapamaz olcaz.15 dakikalığına markete falan gidiyorum ya da onlar gezmeye çıkıyorlar ben yalnız kalabiliyorum. ama ben 4-5 saat gelmicem deyip gidemem bu bana bencillik gibi geliyor, çocuğumun ağlayacağını bile bile gitmek gibi oysaki gelmemeli yabancılara gelmiyor mesela. bir günü tamamen kendilerine ayırabiliyor 24 saat. ağlamayacağını bilsem 24 saat olmasa da bir süre takılıcam ama işte ne ablamda duruyor ne bakıcıda ne eşimşn abisinde. ağlıyor da ağlıyor. ya ben ya eşimde duruyor. ama son yazdığına katılıyorum. hiç yanımdan ayrırmak istemiyorum sonra da ya ben hiçbir şey yapamaz oldum diye söyleniyorum.
Ben 1-2 kere kullandım. İcinde daha rahat uyuyor diye. Sonra yine eskisine geçtim. Tam oturamıyordu o zaman ama suan geçilebilir gibi artık. Diğerinde de cok sıkışıyor.Kızlar günaydın bu bebek arabalarının kendi pusetine ne zaman geçiliyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?