2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bardak diyince bugün ömrmden bi 5 sene daha gitti
Su boğazına kaçtı ve öksüremedi birden kıpkırmızı oldu benim aklımdaki tek düşünce ya sudan bebek boğulur mu niye böyle oldu
Sırtına vura vura öksürmeye başladı ama dizlerim titriyordu artık çocuğun rengi kendine geldiğinde
Çok kötü oldum ya nasıl kaçtı boğazına bilmiyorum bir de su yani sonuçta sütte içiyor. İlkyardım bilin arkadaşlar, açın açın izleyin. En öncelikli tavsiyem.

Çok geçmiş olsun bizimkinin de boğazına şu çok kaçıyor çok akışkan olduğu için galiba, ilk yardım bilmek çok önemli soğuk bu kanlı olmakta önemli umarım öyle durumlarla karşılaşmayız

Köle izaura koydum adını
Sandığım kadar zor değilmiş iki dk sürdü mi Home uygulaması falan yüklüydü zaten kamera olduğu için.
şarja koydum Şimdilik toplamam gereken şeyler var Müsait olunca deneriz artık haritalama da sıkıntı çıkmaz umarım

Amin inşallah
evet ya daha akışkan olmasından dolayı olabilir. Korkarım şimdi bir daha su vermeye de.
Tek olunca ister istemez daha soğukkanlı kalıyor insan da eşim varken ona güvenip panik oluyorum genelde

Amin inşallah
evet ya daha akışkan olmasından dolayı olabilir. Korkarım şimdi bir daha su vermeye de.
Tek olunca ister istemez daha soğukkanlı kalıyor insan da eşim varken ona güvenip panik oluyorum genelde
Bende tam tersi eşim varken o daha panik olduğu için sen şurada bayıl der mecbur kendim müdahale ederim

Bu alet kabloya çok dolanıyor mu ya?
Bizim modem salondaydı oradaki giriş çalışıyordu bir tek ama o zaman yatak odası tarafından çekmyiordu. Eşimde modemi ortaya almıştı. Ama kablo uzattığı için holde bir iki kablo var. Bunları yok etmek mi lazım? Gerçi hoşta gözükmüyor ama açıkçası gelen giden olmuyor diye çokta önemsememiştim.

Bana kurtarıcı oldu eşimle oturup yemek yiyebiliyoruz onuda yanımıza alarak mutfakda işlerimi halledebiliyorum tabi saatlerce oturuyor diyemem ama yarım saat bile yetiyor

kablolara dolanabiliyor canım

kablolara dolanabiliyor canım
Çok sağol canım evet dolanıyormuş yan fırçası yüzünden. aklıma şimdilik o bölgeye sanal duvar oluşturmak geldi ancak onun için haritanın tamamlanması gerekiyormuş. Gelir gelmez şarja bıraktım ama yine yeterli gelmedi artık yarına kaldı haritalandırma, gündüz gözüyle
Bir de kalan şarj % olarak gözükmüyor sizde de öyle mi? Bir ayarı var mı ingiliçcem yetmedi menüsüne. Sizi de böyle rahatsız edicem 2 gün idare ediverin olur mu White Mocha

Canim sarji yuzde olarak gostermiyo. Ama bi sure sonra alisiyosun, tahmin edebiliyosun yani

Bütün kabloları kaldır canım daha iyi calışır. Evet kabloya takılıp işi çok uzatabiliyor

Kızlar ebebekden premium care 5 ve 6 beden aldım. Sadece 6 beden geldi, 5 beden gelmedi. Daha sonra mı kargolanır, yoksa benim 123 tl çöp mü oldu?

Herkes nerelerde yahu
Ben bebeyi uyuttum inşallah her yarım saatte bir uyanmazsa başarılı olduk demektir
Bu akşam hiç bir şey yapasım yok sabah beri bir koşturmadayım belim ağrıyor artık Hiç oturmadım neredeyse..
Fırtınalı haftaya da giriyoruz galiba biz. Birkaç gündür de büyük bir gelişim gösterdi bıdık zaten. Onların acısı çıkıyor sanırım

Kızlar 6 ayı yeni dolduran bebeklerinizi ne miktarda el gıda ile besliyorsunuz??
Bgn Ediz baya yutmayı öğrendi sanki. Şimdi de acaba fazla mi yedirdim diye dşünüyorum

Kızlar 6 ayı yeni dolduran bebeklerinizi ne miktarda el gıda ile besliyorsunuz??
Bgn Ediz baya yutmayı öğrendi sanki. Şimdi de acaba fazla mi yedirdim diye dşünüyorum
Ben günde 2-3 öğün veriyorum ne kadar yerse. Genelde her öğünde 2-3 yemek kaşığı yiyor. Sabah kahvaltıda yumurta sarısı, Aptamil, muz, labne ve tahıl karışımı veriyorum. Öğlen sade ya da bisküvili ya da meyveli yoğurt. Akşam da pirinçli sebze püresi ya da tarhana çorbası. Gittikçe çeşitlendiricem bakalım, şimdilik böyle.

Maşallah canım, şu an için bile gayet çeşitli
Bizimki de 2 yemek kaşığı kadar yemiştir. Çok değilmiş ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…