2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çalışınca öyle oluyor sırf bunlarij zorluklarini öngorebildigim için evde çalışma olmasına rağmen gözü alıp erken başlayamiyorum. Haklsin şuan vaktim varken yapıyorum ise başlayınca zaman kalmayacak belki o zaman bende almayı düşünürum
Öyle bir süreç ki bunalmamak elde değil

Bizim hala 3 uyku 8 de uyanıyor 10 da uyuyor ilk uykuya 1 saat uyur öğleden sonra 1 akşam üstü de 1 uyku ama yarımşar saat uyur uyanır daha simdi Uyuyor henüz tam da dalmadi su uyku eğitimini de veremedim sallanmadan uyumuyor

Bana yardimci olacak kimse yok muuu

Bana yardimci olacak kimse yok muuu
Yok diyormuşum bilsem cevap vereyim de net bilmiyorum ki.
Su bazlı boyalardı sanırım şu silinenler çok kokmuyor ki bizde boyadık ama bir gün yeterli olur mu bebek bakımından bilmiyorum işte onu. Bence garanti olması için 2-3 gün yeterli olur gibi ama yanıltmak istemem yeterli değilse?

Kızlar günaydın bu bebek arabalarının kendi pusetine ne zaman geçiliyor acaba?
6 aylık olacağız 3 güne, bence artık vakti geldi. Bugün 1 saatlik yürüyüş sonrası buna karar verdim ben
Selam
Bizim de 12 sinde. Ne ara 6ay aşıları geldi anlamıyorum.
Bu ara bunu sık sık düşünüyorum, mütemadiyen evde dura dura çocuk büyüttük diye. Her günümüz hemen hemen aynı, sabahlar akşamları kovalarken nasıl ne ara büyüdü bu bıdıklar? Aklım almıyor.
Bay bay yapmaya başladı ya şaka gibi daha dün memeyi tutabilsin diye uğraştığım bebek. Şimdi arada kucağıma oturup gözlerimin içine bakarak emiyor

.
Bizim kız bu hafta 2 uyku yaptı hep. Eskiden 2 uyku olunca akşamüstü huzursuz oluyordu çok, şimdi gocunmuyor gece uykusundan önce 4 saat uyanık kaldığı oluyor :)
Bir de şunu fark ettim, sabah ilk uykusuna ne kadar erken yatarsa o kadar uzun uyuyor.
Örneğin 8.30 da kalktı 10 da uyuduysa o uyku 1.5 2 saate varabiliyor.

Bunu denemek isterim ama uykusu olmuyor kii genelde sabah vs. Gündüz uykularında bile zaten dalana kadar bir saat geçtiği bile oluyor bu yüzden araları bu kadar açıldı.
Diyelim 2,5 saatte uyku sinyalleri geldi 3,5 saati buluyor bu yüzden iki uyku arası
Bugün mesela dalana kadar 4 saat uyanık kalmış son uykudan gece uykusuna kadar.

Güzel anneler ben yine size dönme konusu ile ilgili soru soracağım çok taktım bu konuya şimdi benim oğlan bezini açtığımda bezi yokken sırtüstünden yüzüstüne dönüyor ama bezini bağlayıp kıyafetlerini giydirdikten sonra dönmüyor sizce bu bir problem mi eşimle konuştuk her zamanki gibi takılma döner deyip geçiştirdi

he valla yok :) siz ne zaman yaptınız kuzum

yarın 181 günlük oluyoruz havuç ile başlamayı planlıyorum çok heycanlıyım
yarın sanki öss ya da final'e girecekmişim gibi hissediyorum
Bizim ki havucu diliyle ite ite geri çıkarttı hiç yutmadı gibi geldi ama yutmuş kaka ispatlı anladım umarım sizinki çokkk güzel bir başlangıç olur afiyet bal olur

Bi sey oldu birden buyuduler 6. Ayda. Baktim bugun desteksiz oturuyor oynuyor. 2 gundur gunde 1 uyku uyuyor. Ha konustu ha konusacak anne demeye calisiyor, her seyin bilincinde, tepkileri beni her gun yeni bastan sasirtiyor. Bakisi durusu daha bi baskalasiyor her gun. Resmen birer mucize degiller mi? Hep 6 aya totem yapmistim. 6 aylik olsun cok istiyordum. Cok uzak gorunuyordu ama bugunleri de gorduk sukurler olsun.

he valla yok :) siz ne zaman yaptınız kuzum
Hamileyken taşındığımızda bazı odalara boya yapıldı evin tümüne değil kuzu
Bir gece havalandırdık koku vs kalmadı ama belki anlamadan da olsa kalıp bebişe dokunan bir şeyse bilemiyorum Doktora sorsana?

Ben pek anlamam boyadan canım ama bir günde koku geçmez sanırım gerçi çok çeşitli özellikli boyalar var yanıltmayayım seni su bazlı felan diyorlarla ne ki onlar
ben de şey düşündüm Cuma yapsak Cuma-Cumartesi-Pazar full açık kalsa camlar
annemde ve kayınvalidem de geçirsek günü falan yeter heralde
Bizim ki havucu diliyle ite ite geri çıkarttı hiç yutmadı gibi geldi ama yutmuş kaka ispatlı anladım umarım sizinki çokkk güzel bir başlangıç olur afiyet bal olur
ayyy çok heyecanlıyım nasıl anlatsam bilemiyorum... İçimden hep yiyecekmiş gibi geçiyor ama
Canim biz hamileyken bebisin odasini boyadik esimle. Marshall di. Htta bebekler icin bi boyaydi. Adini sorayim. Cok kokmadi. Bebek odasi icinmis. Tum evde nasil olur ama bilemedim suan
biz yine aynı boya yapmak istiyorum Polisan-Masum Beyaz'dı bizim boya.
ama Marshallda olur renk bulursak ya

çok darlandım evden yani bir badana lazım sanki, bazen de komple taşınsam diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum nereye taşınıyorsun kolay mı diye
Doktora soracağım kuzum da daha randevumuza var ve whatsp iletişimim yok malesef

Aman aman taşınmak hele bebeyle, delirdin mi
Boyat gitsin o zaman, değişiklik olur
Doktora da gidince sorarsın bi fikri neymiş. Daha zaman var zaten yaza.

Aman aman taşınmak hele bebeyle, delirdin mi
Boyat gitsin o zaman, değişiklik olur
Doktora da gidince sorarsın bi fikri neymiş. Daha zaman var zaten yaza.
Hahahah iste hafif ruh hastaligi
Yok kiz ayni renge boyatcam ama salonda duvara asili bir kalorifer var onu kaldirmak istiyorum veeee artik boya zamani geldi evlendigimden beri boyamadik hep gezmekten sanirim

+1 Yiğit de öyleydi. Hatta daha dönemeden önce kendini yan çevirirdi. Kendini ittire ittire 360 derece dönerdi. Bezi açardım temizlerdim sonra popo açık kendi ekseni etrafındaki dönüşünü tamamlamasını beklerdim sonra tekrar önüme gelirdi kapatırdım. Heeep söylerim. Ne kadar çıplak olursa o kadar çok hareket ediyor benim bebik de. Kafanıza takmayın. Şimdi yüzüstü sırtüstü her türlü dönüyor

Yaa tatlım benim yerim onu aslında kendime diyorum evham yapma ama ben abisiyle çok karşılaştırıyorum hata ediyorum çok teşekkür cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…