Cok gecmis olsun canim. İnsallah bir an once atlatin.Eveeeet pozitif olanlara bizi dr yazin. Zormus arkadas kimsemiz de yok. Allahim kolaylik versin. Bebekle zor...
bende de kiwi yogurt makinesi var. Soguk sutle de denedm. 8 saat kadar tuttum. Dedigin gibi ayran kivamndaydi. Agzi acik dolapta bekletince yogunlasti ertesi gun. Artik sutu isitip mayaliyorm oyle koyuyorm makineye. 3,5-4 saatte oluyorMerhaba canm selamlar. Bugun ben de kiwi yogurt makinesi aldm ama galiba biseylr ters gitti. Yardm et banagunluk pastorize sutu soguk hali ile kavanozlara koydum iclerine 1 er tatli kasigi yogurt koyup agizlari acik olarak makineye koydum ama olmadi galiba ya. Henuz daha buzdolabina kaldirmadm ama ayran gbi yani. Neyi yanls yaptm.
Geçmiş olsun canım bende merak etmiştim seniBenim de eşimden bana soğuk algınlığı gibi bişey bulaştı. Eşim hastalığı iyileşirken yani 4. Gününde test yaptırdı negatif. Bebişimiz etkilenmedi pek. Ama ben hala kendime gelemedim. Biraz boğaz yanması ve baya baş ağrısı var bende. Koku tat kaybı yok.
zeytini nasıl veriyorsunuz ? suda ne kadar bekletiyorsunuz ?Zeytin vermek gerekiyormuş avokado ile aynı besleyici mineral ve besin değerlerine sahipmiş meğer.
hayırlısıyla çıkarır şu dişlerini de rahatlar :)üst 2 dişimiz de çıkıyor ve çok zor geçiyo dün gece felaketti sabaha kadar uyumadı doğru düzgün uykudan uyanıp bağırmalar ağlamalar memeyle yapışık durmalar çocuğum uykusuzluktan o kadar yoruldu ki ilk defa 2 saat kesintisiz gündüz uykusu uyudu bugün
çok geçmiş olsunyok şükür benim de kolay geçti
hatta bundan çok daha ağır griplerim olmuştı açıkçası ama kime nasıl ne vuruyor bilemiyoruz. şimdi annem üşüyor eğer o olduysa yandık tekrardan 10 gün evde mi olucaz? çocuğa tekrar geçme riski olur mu bakalım valla sonu gelmez bir grip ve karantinalık durumu olacak gibi gözüküyor bize...
çok geçmiş olsunEveeeet pozitif olanlara bizi dr yazin. Zormus arkadas kimsemiz de yok. Allahim kolaylik versin. Bebekle zor...
Ahh o zaman dilimin ucuna gelmişti de söylemek istemedim felaket senaryosu yazar gibi ://kızlar merhaba
ben salı günü test yaptırmıştım negatifti biliyorsunuz
sonra cumartesi günü hastalığım geçmediği için bir daha gittik tomografi falan çektirdik her şey temiz derken bir baktık pazar günü ben pozitifim
sonra cuma günü de gökhanın ateşi 38 e çıkmıştı meğer yavrum covid olmuş da ateşi çıkmış... şükür o akşam çıktı üstünü soyduk calpolle düşürdük geçti gitti allahtan o zaman pozitif olduğumu bilseydim kesin aklım çıkardı ama nasılsa negatifim diye aklımın ucundan geçmemişti. neyse ilaç kullanmadım emziren annelere önermiyorlarmış ama kötü olursam kullanırım dedim kendime. koku cuma günü bi gitti bende bu arada ben yine burnumun tıkalılığına verdim çünkü ara ara geliyordu meğer covid olduktan 3-4 gün sonra gidiyormuş koku, demek ki salı günü hastaydım büyük ihtimal ama çıkmadı. neyse kötüleşmediğim için içmedim hiç ilaç hep takviye aldım. koku pazar günü tamamen gitti böyle bir şey olamaz... nefes alıyorsun kolonya yakıyor ama koku yok! gökhan kaka yapıyor ama koku yok sıfır!
bi yandan tabi şükrediyorum iyiyiz ilaçsız gayet dinciz gökhanın ateşi yok hırıltı yok ama koku alamamak da ne fena bir şeymiş! bu arada buzluktaki tüm sütleri hem emzirdim hem onları verdim ve inanın birden ateşi tekrar 36,5 a sabitlendi.
neyse bugün akşam saat 5 gibi koku da aniden geldi 4. günün sonunda ki aylarca gelmediği oluyormuş.
şimdi annemle kaldığımız için annemi gözlemliyorum o da hafif grip gibi inşallah ona geçmez geçse de benim gibi atlatır tek umudum o
Ahhahaha aman 30 kilo aldım hamileliğimde ve hiç takmadığım için çok şaşırılmıştıYazmasam olmazdı hamile iken 12 kilo almiştim doğum dan sonra verdim de kendi kilom vardı veremedim emzirdikce kilo verildiğini Kendimde gördüm diyet falan yapmıyorum da vermek istediğim son 4 kilo kaldıemzirdikce kilo verilir derlerdi de inanmazdim
Güncel konularla alakasız ama paylaşmak istedim
Ya bende vermek değil almak istiyorumAhh o zaman dilimin ucuna gelmişti de söylemek istemedim felaket senaryosu yazar gibi ://
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun...
Ahhahaha aman 30 kilo aldım hamileliğimde ve hiç takmadığım için çok şaşırılmıştıdoğumdan sonra 2 hafta içinde 12 kilosu gitti geriye 18 kilo kalmıştı 2 aydır emziren anne diyeti uyguladım hiç zorlanmadım valla 2 ayda 10 kiloyu da verdim geriye kaldı 8
insanın huzuru, sağlığı yerinde olunca mis gibi oluyor her şey
Ay allh razi olsn. Bende isitayim bundan sonra madem bugun nrdeyse iade edicektmCok gecmis olsun canim. İnsallah bir an once atlatin.
bende de kiwi yogurt makinesi var. Soguk sutle de denedm. 8 saat kadar tuttum. Dedigin gibi ayran kivamndaydi. Agzi acik dolapta bekletince yogunlasti ertesi gun. Artik sutu isitip mayaliyorm oyle koyuyorm makineye. 3,5-4 saatte oluyor
Peki bn iclrne bireer tatli kasigi yogurt koydum yeterlimi ve makineye kavanozlari kapaklari acik olarak koydumCok gecmis olsun canim. İnsallah bir an once atlatin.
bende de kiwi yogurt makinesi var. Soguk sutle de denedm. 8 saat kadar tuttum. Dedigin gibi ayran kivamndaydi. Agzi acik dolapta bekletince yogunlasti ertesi gun. Artik sutu isitip mayaliyorm oyle koyuyorm makineye. 3,5-4 saatte oluyor
kızlar merhaba
ben salı günü test yaptırmıştım negatifti biliyorsunuz
sonra cumartesi günü hastalığım geçmediği için bir daha gittik tomografi falan çektirdik her şey temiz derken bir baktık pazar günü ben pozitifim
sonra cuma günü de gökhanın ateşi 38 e çıkmıştı meğer yavrum covid olmuş da ateşi çıkmış... şükür o akşam çıktı üstünü soyduk calpolle düşürdük geçti gitti allahtan o zaman pozitif olduğumu bilseydim kesin aklım çıkardı ama nasılsa negatifim diye aklımın ucundan geçmemişti. neyse ilaç kullanmadım emziren annelere önermiyorlarmış ama kötü olursam kullanırım dedim kendime. koku cuma günü bi gitti bende bu arada ben yine burnumun tıkalılığına verdim çünkü ara ara geliyordu meğer covid olduktan 3-4 gün sonra gidiyormuş koku, demek ki salı günü hastaydım büyük ihtimal ama çıkmadı. neyse kötüleşmediğim için içmedim hiç ilaç hep takviye aldım. koku pazar günü tamamen gitti böyle bir şey olamaz... nefes alıyorsun kolonya yakıyor ama koku yok! gökhan kaka yapıyor ama koku yok sıfır!
bi yandan tabi şükrediyorum iyiyiz ilaçsız gayet dinciz gökhanın ateşi yok hırıltı yok ama koku alamamak da ne fena bir şeymiş! bu arada buzluktaki tüm sütleri hem emzirdim hem onları verdim ve inanın birden ateşi tekrar 36,5 a sabitlendi.
neyse bugün akşam saat 5 gibi koku da aniden geldi 4. günün sonunda ki aylarca gelmediği oluyormuş.
şimdi annemle kaldığımız için annemi gözlemliyorum o da hafif grip gibi inşallah ona geçmez geçse de benim gibi atlatır tek umudum o
Ben yumurta sarısı 1 YK yoğurt kıvamına göre göz kararı yulaf unu tam buğday unu ekliyorum muz balkabağı peynir gibi alternatifleri de arada ekliyorum bizim ki avokadoBizim Bebişin en sevdiği şey tarhana maalesef farklı çorbalar yapınca yemiyor. Değişik tatlara alışsın diye tabi ki yapıp veriyorum ama sonuç nafile. Tarhana yı 1.5 kase yiyen çocuk başka şeyleri ancak birkaç kaşık yiyor. Yani bu aralar yemekle aramız dertte, bende damak yerlerinin oluşmasına bağlıyorum , Azı dişlerinin yerleri oluşuyorbütün vaktim ek gıdayla geçiyor.
Rica etsem pankek yapanlar tarif paylaşabilir mi?böyle şeyleri henüz yutamaz diye vermeye çekiniyorum ama yiyenleri duyunca da cesaretleniyorum bi deneyeceğim.
Yayla çorbası denediniz miBizim Bebişin en sevdiği şey tarhana maalesef farklı çorbalar yapınca yemiyor. Değişik tatlara alışsın diye tabi ki yapıp veriyorum ama sonuç nafile. Tarhana yı 1.5 kase yiyen çocuk başka şeyleri ancak birkaç kaşık yiyor. Yani bu aralar yemekle aramız dertte, bende damak yerlerinin oluşmasına bağlıyorum , Azı dişlerinin yerleri oluşuyorbütün vaktim ek gıdayla geçiyor.
Rica etsem pankek yapanlar tarif paylaşabilir mi?böyle şeyleri henüz yutamaz diye vermeye çekiniyorum ama yiyenleri duyunca da cesaretleniyorum bi deneyeceğim.
Bize doktor onu önermişti ama almadım. Arkadaşım memnundu.Dis jeli kullanan var mı nurse Harveys nasıl acaba
Ben ocakta hepsini ısıtıyorum sütün. 1,5-2 yemek kaşığı yogurtla mayalayip oyle paylastiriyorum. soğuk mayalayinca ama 1 er tatli kasigi koymustum ben de. Soguk mayalayinca da oluyor ama sanki bu sekilde yapinca daha kati oluyor yogurt.Peki bn iclrne bireer tatli kasigi yogurt koydum yeterlimi ve makineye kavanozlari kapaklari acik olarak koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?