2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
üst 2 dişimiz de çıkıyor ve çok zor geçiyo dün gece felaketti sabaha kadar uyumadı doğru düzgün uykudan uyanıp bağırmalar ağlamalar memeyle yapışık durmalar çocuğum uykusuzluktan o kadar yoruldu ki ilk defa 2 saat kesintisiz gündüz uykusu uyudu bugün

Eveeeet pozitif olanlara bizi dr yazin. Zormus arkadas kimsemiz de yok. Allahim kolaylik versin. Bebekle zor...
Cok gecmis olsun canim. İnsallah bir an once atlatin.

bende de kiwi yogurt makinesi var. Soguk sutle de denedm. 8 saat kadar tuttum. Dedigin gibi ayran kivamndaydi. Agzi acik dolapta bekletince yogunlasti ertesi gun. Artik sutu isitip mayaliyorm oyle koyuyorm makineye. 3,5-4 saatte oluyor

Geçmiş olsun canım bende merak etmiştim seni çabucak iyileşirsiniz inşallah

hayırlısıyla çıkarır şu dişlerini de rahatlar :)

çok geçmiş olsun

Ahh o zaman dilimin ucuna gelmişti de söylemek istemedim felaket senaryosu yazar gibi ://
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun...
Ahhahaha aman 30 kilo aldım hamileliğimde ve hiç takmadığım için çok şaşırılmıştı doğumdan sonra 2 hafta içinde 12 kilosu gitti geriye 18 kilo kalmıştı 2 aydır emziren anne diyeti uyguladım hiç zorlanmadım valla 2 ayda 10 kiloyu da verdim geriye kaldı 8

insanın huzuru, sağlığı yerinde olunca mis gibi oluyor her şey

Ya bende vermek değil almak istiyorum ama bu durumda çok zor

Ay allh razi olsn. Bende isitayim bundan sonra madem bugun nrdeyse iade edicektm

Peki bn iclrne bireer tatli kasigi yogurt koydum yeterlimi ve makineye kavanozlari kapaklari acik olarak koydum

Çok geçmiş olsun canım

Okula başladım diye beni de korku sardı.
Iki gündür gözlerim sulanıyor .
Burnum akmaya başlıyor gibi..
Umarım yoktur..

Benim kızdan evvel annem için korkuyorum 65 üstü yaşi. :/

Bizim Bebişin en sevdiği şey tarhana maalesef farklı çorbalar yapınca yemiyor. Değişik tatlara alışsın diye tabi ki yapıp veriyorum ama sonuç nafile. Tarhana yı 1.5 kase yiyen çocuk başka şeyleri ancak birkaç kaşık yiyor. Yani bu aralar yemekle aramız dertte, bende damak yerlerinin oluşmasına bağlıyorum , Azı dişlerinin yerleri oluşuyor bütün vaktim ek gıdayla geçiyor.
Rica etsem pankek yapanlar tarif paylaşabilir mi?böyle şeyleri henüz yutamaz diye vermeye çekiniyorum ama yiyenleri duyunca da cesaretleniyorum bi deneyeceğim.

Ben yumurta sarısı 1 YK yoğurt kıvamına göre göz kararı yulaf unu tam buğday unu ekliyorum muz balkabağı peynir gibi alternatifleri de arada ekliyorum bizim ki avokado sevmiyor eşimde faydalı diye 3 tane almıştı dolapta yumuşadı bu hafta yoğur muz avokado yapcaz belki öyle yer inşallah

Yayla çorbası denediniz mi
Pankeki severek yiyor benim oğlum hiç dişimiz yok ama damakları ile güzel çiğniyor. Ölçülü bir tarifim yok ama yazayım yine de yarım elma rendeliyorum 1 yk tepeleme yoğurt 1 yk tam buğday unu birazcık karbonat 1 çay kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı yumurta sarısı (fazla olunca yumurta kokusu oluyor) kıvamı kek hamurundan azıcık daha akışkan oluyor duruma göre yoğurt suyu ya da peynir altı suyu ekliyorum teflon tavada yağlamadan pisiriyorum. İçine pek çok şey katılabilir bir daha ki sefer ıspanaklı yapacağım. Deneyin bence seviyorlar genelde.

Pankek yapanlar ben de tariflerinizi merak ediyordum, bir iki arkadaş yazmış sagolsunlar, başka yapan arkadaşlarda yazabilirse süper olur ?

ben de hep merak ediyordum pankek konusunu ama sormaya fırsatım olmamıştı. Bildiğimiz pankek’ten nereleri farklı diye :) gerçi bildiğimiz pankek bile herkese göre değişir :)

birde tarhana çorbasını nasıl yapıyorsunuz ?

Dis jeli kullanan var mı nurse Harveys nasıl acaba
Bize doktor onu önermişti ama almadım. Arkadaşım memnundu.
Peki bn iclrne bireer tatli kasigi yogurt koydum yeterlimi ve makineye kavanozlari kapaklari acik olarak koydum
Ben ocakta hepsini ısıtıyorum sütün. 1,5-2 yemek kaşığı yogurtla mayalayip oyle paylastiriyorum. soğuk mayalayinca ama 1 er tatli kasigi koymustum ben de. Soguk mayalayinca da oluyor ama sanki bu sekilde yapinca daha kati oluyor yogurt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…