- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.697
- 773
Gunaydin kizlar,
Bunlarınki geçici, çünkü damakları kaşınıyor ondan oluyor.insan stresliyken diş gıcırdatırmış. inşallah akşamları çalışmam çocukta stres oluşturmuydur inşallah sadece dişlerini tanımaya çalışıyordur:
Covid olmadığını biliyorum canımGunaydin kizlar,
Ben iyiyim canim, tesekkur ederimsanirim yanlis anlasilma oldu, ben covid degilim -oyle umuyorum-. Esimin testi negatif cikmisti. Bi soguk alginligi gecirdik. Bebis hic etkilenmedi sayilir. Ben baya agir atlattim. Koku-tat kaybi olmadi. Ama siddetli bas agrisi, bogaz yanmasi, halsizlik yasadim. Sadece covide degil diger hastaliklara karsi da temkinli olalim kizlar. Ilac kullanamadigimiz icin basit bi soguk alginligi bile cok agir gecebiliyor. Sanirim benim bagisikligim iyice dusmus, son 2 aydir diyetle baya bi kilo verdim onunla alakali da olabilir.
hem bebislere hem annelerine saglikli gunler
Geçmiş olsun canım.Dikkat etmek lazım bol meyve ye.Gunaydin kizlar,
Ben iyiyim canim, tesekkur ederimsanirim yanlis anlasilma oldu, ben covid degilim -oyle umuyorum-. Esimin testi negatif cikmisti. Bi soguk alginligi gecirdik. Bebis hic etkilenmedi sayilir. Ben baya agir atlattim. Koku-tat kaybi olmadi. Ama siddetli bas agrisi, bogaz yanmasi, halsizlik yasadim. Sadece covide degil diger hastaliklara karsi da temkinli olalim kizlar. Ilac kullanamadigimiz icin basit bi soguk alginligi bile cok agir gecebiliyor. Sanirim benim bagisikligim iyice dusmus, son 2 aydir diyetle baya bi kilo verdim onunla alakali da olabilir.
hem bebislere hem annelerine saglikli gunler
Aaaa aynı kızınca ma ma ma ma diyor benimki de:)günaydın kızlar
bir sürü bir sürü kişi sormuş herkese teşekkürler şükür iyiyiz biz çabuk atlattık
annem de negatif çıktı zaten ondan sonra iyileşti hemen :) resmen kadın psikolojik çökmüş :)
bebiş iyi biz tüm ek gıda mamalarını uydurmasyon yapıyoruz zaten
hadi bunun içine de soğan koyalım hadi irmik atalım katılaşsın gibi...
çok ayaklandı ama fena her yere sürünüyor tutunup kalkmaya çalışıyor sıralıyor... kızdığı zaman ma ma ma ma diye bağrınıyoe neşeliyken farklı ouuu aaaa gibi sesler çıkartıyor resmen kendi dilini yaşıyor yavrum şu an :)
Yogurdu yemek istemiyor ya agliyorBize doktor onu önermişti ama almadım. Arkadaşım memnundu.
Ben ocakta hepsini ısıtıyorum sütün. 1,5-2 yemek kaşığı yogurtla mayalayip oyle paylastiriyorum. soğuk mayalayinca ama 1 er tatli kasigi koymustum ben de. Soguk mayalayinca da oluyor ama sanki bu sekilde yapinca daha kati oluyor yogurt.
yaa bizimki de öyle yaptıkça huylanıyorum bendeLuna ust disleri ciktigindan beri gicir gicir gicirdatiyor dislerini
instagram kullanıyosan beb_ek_gida sayfasını önereyim canım bayağı bi tarif var hatta bugün çorbamız ordan bi tarifti kilo aldıran mercimek çorbası yaptım oğlum bayağı sevdi 1 kaseyi yedi bitirdiHasta olanlara geçmiş olsun inşallah herkes kolayca atlatır.. ek gıda zor bi süreç ne yapacağım derdi çok geriyor beni bugün uydurmasyon bi yemek yaptım baya sevdi.. okurken tarif verenleri gördüm bende yazayım dedim belki birilerinin işine yarar
Küçük boy soğanın çeyreğini küçük küçük doğradım az tereyağ yada zeytinyağı da olur kısık ateşte iyice soteledim üzerine küçük küçük doğranmış patates ve kabak ekleyip sotelemeye devam ettim az biraz pirinci yıkayıp ekledim biraz kavurup üzerine ilikli kemik suyu koyup biraz lapa olacak şekilde pişirdim çatal ile ezip yedirdim isterseniz yoğurt ile karıştırın
Neyseki burası varda bebişlerin yaptıkları davranışların sadece kendi bebeğimize özgü olmadığını bir dönemin-çağın sonucu olduğunu öğreniyoruz. Bu da insanı inanılmaz rahatlatıyor. Bende uzun bir süre gıcırdatacak diye düşünmüştüm ama neyseki azaldıyaa bizimki de öyle yaptıkça huylanıyorum bendekorkuyorum dişlerini kıracak diye
aynen öyle gıcırdatmaya başlayınca bi korkmadım değil ama burda sizinkilerin de yaptığını duyunca normal olduğunu anladım inşallah biran önce azalır zaten minicik dişleri başına birşey gelmeden bitse hemenNeyseki burası varda bebişlerin yaptıkları davranışların sadece kendi bebeğimize özgü olmadığını bir dönemin-çağın sonucu olduğunu öğreniyoruz. Bu da insanı inanılmaz rahatlatıyor. Bende uzun bir süre gıcırdatacak diye düşünmüştüm ama neyseki azaldı
crazy06 torro sagolun kizlar. Insanin em yakınlarinin bile bazen nasılsın dememesi ve burda hic tanimadigimiz insanlarin sicacik hissettirmesi ne derin bir mevzu var olun daha iyi oldum simdi. Beni en cok sirt agrisi vurdu. Sanirim en zayif olan yeri vuruyor. Kamburum var biraz. Kufoz egrisi. Omuriligimi hissediyorum teker teker. Egrilik olan yer geceden beri cok fena. Ismailin de saat basi uyanacağı tuttu iki disi birden çıkıyor. Emzirmekte de cok zorlaniyorum egilemiyorum. Karni da tam doymuyor sanirim.
Benimki biberondan icemiyor hic alismadi canim ya. Bi ara su veriyordum alissin diye bogazina kacinca bıraktımçok geçmiş olsun, eminim doyuyodur da sana öyle geliyodur. eğilmek belini ağrıtıyoraa istersen bir kaç gün sağıp ver daha rahat olursun canım sırtın ağrımaz.
Meyve ya da pekmezle tatlandırmayı denediniz mi?Yogurdu yemek istemiyor ya agliyor
Mercimeğe başladık bulgur henüz vermiyorum.kızlar mercimek ve bulgur veriyor musunuz bebişlerinize?
Hyr denemedm henuz sekerli seylere gecmedk daha bes aylk bnmki . Kasim annesym benMeyve ya da pekmezle tatlandırmayı denediniz mi?
Mercimeğe başladık bulgur henüz vermiyorum.
Çok gecmis olsun kifoz bende de var üzerine boyun düzleşmesi de ekledin bazen emzirmek çok zor oluyorcrazy06 torro sagolun kizlar. Insanin em yakınlarinin bile bazen nasılsın dememesi ve burda hic tanimadigimiz insanlarin sicacik hissettirmesi ne derin bir mevzu var olun daha iyi oldum simdi. Beni en cok sirt agrisi vurdu. Sanirim en zayif olan yeri vuruyor. Kamburum var biraz. Kufoz egrisi. Omuriligimi hissediyorum teker teker. Egrilik olan yer geceden beri cok fena. Ismailin de saat basi uyanacağı tuttu iki disi birden çıkıyor. Emzirmekte de cok zorlaniyorum egilemiyorum. Karni da tam doymuyor sanirim.
Ayyyy... O kadar zor bi sey ki.. Hele bu covid surecinde mahvetti beni. Kac yasindan beri var sizde. Benim 10 lu 12 li yaşlardan beri var. Sonra da masa basinda oturdukca ilerlediÇok gecmis olsun kifoz bende de var üzerine boyun düzleşmesi de ekledin bazen emzirmek çok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?