2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gunaydin kizlar,
Ben iyiyim canim, tesekkur ederim sanirim yanlis anlasilma oldu, ben covid degilim -oyle umuyorum-. Esimin testi negatif cikmisti. Bi soguk alginligi gecirdik. Bebis hic etkilenmedi sayilir. Ben baya agir atlattim. Koku-tat kaybi olmadi. Ama siddetli bas agrisi, bogaz yanmasi, halsizlik yasadim. Sadece covide degil diger hastaliklara karsi da temkinli olalim kizlar. Ilac kullanamadigimiz icin basit bi soguk alginligi bile cok agir gecebiliyor. Sanirim benim bagisikligim iyice dusmus, son 2 aydir diyetle baya bi kilo verdim onunla alakali da olabilir.
hem bebislere hem annelerine saglikli gunler

günaydın kızlar
bir sürü bir sürü kişi sormuş herkese teşekkürler şükür iyiyiz biz çabuk atlattık
annem de negatif çıktı zaten ondan sonra iyileşti hemen :) resmen kadın psikolojik çökmüş :)
bebiş iyi biz tüm ek gıda mamalarını uydurmasyon yapıyoruz zaten
hadi bunun içine de soğan koyalım hadi irmik atalım katılaşsın gibi...
çok ayaklandı ama fena her yere sürünüyor tutunup kalkmaya çalışıyor sıralıyor... kızdığı zaman ma ma ma ma diye bağrınıyoe neşeliyken farklı ouuu aaaa gibi sesler çıkartıyor resmen kendi dilini yaşıyor yavrum şu an :)

Covid olmadığını biliyorum canım haklısın soğuk algınlığı basit görünse de iyileşmek zaman alıyor emzirdiğimiz için de baya efor sarfediyoruz.

Benimde dişim kötü ya geçen yıl hamilelik covid derken geçiştirdim doğuma bir hafta kala ufacık bir müdahale yapılmıştı ama artık iyice hissettiriyor kendini bu hafta halletmem gerek

Geçmiş olsun canım.Dikkat etmek lazım bol meyve ye.

Aaaa aynı kızınca ma ma ma ma diyor benimki de:)

crazy06 torro sagolun kizlar. Insanin em yakınlarinin bile bazen nasılsın dememesi ve burda hic tanimadigimiz insanlarin sicacik hissettirmesi ne derin bir mevzu var olun daha iyi oldum simdi. Beni en cok sirt agrisi vurdu. Sanirim en zayif olan yeri vuruyor. Kamburum var biraz. Kufoz egrisi. Omuriligimi hissediyorum teker teker. Egrilik olan yer geceden beri cok fena. Ismailin de saat basi uyanacağı tuttu iki disi birden çıkıyor. Emzirmekte de cok zorlaniyorum egilemiyorum. Karni da tam doymuyor sanirim.

Yogurdu yemek istemiyor ya agliyor

instagram kullanıyosan beb_ek_gida sayfasını önereyim canım bayağı bi tarif var hatta bugün çorbamız ordan bi tarifti kilo aldıran mercimek çorbası yaptım oğlum bayağı sevdi 1 kaseyi yedi bitirdi yarın da brokoli köftesi var aklımda bakalım

yaa bizimki de öyle yaptıkça huylanıyorum bende korkuyorum dişlerini kıracak diye
Neyseki burası varda bebişlerin yaptıkları davranışların sadece kendi bebeğimize özgü olmadığını bir dönemin-çağın sonucu olduğunu öğreniyoruz. Bu da insanı inanılmaz rahatlatıyor. Bende uzun bir süre gıcırdatacak diye düşünmüştüm ama neyseki azaldı

aynen öyle gıcırdatmaya başlayınca bi korkmadım değil ama burda sizinkilerin de yaptığını duyunca normal olduğunu anladım inşallah biran önce azalır zaten minicik dişleri başına birşey gelmeden bitse hemen

çok geçmiş olsun, eminim doyuyodur da sana öyle geliyodur. eğilmek belini ağrıtıyoraa istersen bir kaç gün sağıp ver daha rahat olursun canım sırtın ağrımaz.

çok geçmiş olsun, eminim doyuyodur da sana öyle geliyodur. eğilmek belini ağrıtıyoraa istersen bir kaç gün sağıp ver daha rahat olursun canım sırtın ağrımaz.
Benimki biberondan icemiyor hic alismadi canim ya. Bi ara su veriyordum alissin diye bogazina kacinca bıraktım

Günaydın güzel anneler yine bol uyanmali bol yorucu bir geceden sonra her zaman olduğu gibi 7 de uyandık daha önce yazmıştım burun akıntısı vardi geçti yine bir kaç gündur tekrarladı mevsim geçişi diye normal dedi yine aynı ilaçları kullanmaya devam ediyoruz 20 gün önce tartildigin dan 2 aydır 200 gram almışti 20 günde ek gıdayi mümkün oldukca 3 öğün. Vermeye çalışıyorum çok şükür faydası olmuş bu 20 günde 300 gram almış üst dişleri ağrıyor sanırım çok huysuz çok zorlayacak bari burun akıntısı gecseydi de çocuğum rahat nefes alsaydı

şimdiden herkese HAYIRLI RAMAZANLAR

Herkes gibi her gün girip okusam da yazmaya fırsat kalmıyor

Çok gecmis olsun kifoz bende de var üzerine boyun düzleşmesi de ekledin bazen emzirmek çok zor oluyor

Çok gecmis olsun kifoz bende de var üzerine boyun düzleşmesi de ekledin bazen emzirmek çok zor oluyor
Ayyyy... O kadar zor bi sey ki.. Hele bu covid surecinde mahvetti beni. Kac yasindan beri var sizde. Benim 10 lu 12 li yaşlardan beri var. Sonra da masa basinda oturdukca ilerledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…