Bizim ev baya sıcak oluyor salon ve mutfak güney cephe uzun zamandır badi ile duruyor evde hava güzelse dışarı yürüyüşe çıkarken de puf yelek fln giydiriyorum. Bugün yıkadım yazlıkları şortlar barbatözler ütülenme yolunda sıcakta da ütüden nefret ederimSelam kızlar
Kısa kol şort giydirmeye başladınız mı ben yazın bile üşüyen biriyim eşim kışın bile evde şort giyer
Ev sıcak desede halası ben kararsız kaldım kısa kol şort giydirsem üşürmühaftaya da çok sıcak olacağı söyleniyor yazlıklari çıkartıp yikasam mı diye düşünüyorum yoksa daha erken mi ya bilemedim
Ilk dişiniz hayirli olsun. Ondan sık sık uyaniyodur. Luna 4-5 gun once sık sık uyanmaya basladi gece mirin kirin mizildayarak. Aha dedim dis geliyor, gercekten geliyormus. Kulaklarini cekistiriyor hala ama eskisi gibi dikkatimi cekmiyor, belki de eskisi gibi cekistirip aglamadigindan dikkatimi cekmiyor. Arada bi sus der gibi 2 eliyle kulaklarini tikiyorBizim ev baya sıcak oluyor salon ve mutfak güney cephe uzun zamandır badi ile duruyor evde hava güzelse dışarı yürüyüşe çıkarken de puf yelek fln giydiriyorum. Bugün yıkadım yazlıkları şortlar barbatözler ütülenme yolunda sıcakta da ütüden nefret ederim.
J jennyy_27 uyku bizde de sorun baktım o alışmadı ben onun düzenine ayak uydurdum her saat uyanıyor arada kesintisiz 2-3 saat uyuduğu oluyor o zamanda beni uyku tutmuyor derken sabahlar oluyor 6 7 gibi ayakta.
M Mirune ne güzel tesadüf oldu diş çıkarma tablosu bugün ilk dişimiz çıktı. Luna kulağı ile uğraşıyor mu hala benimki uykusu gelince kulağını kaşıyor çekiyor birde saçlarını tutam tutam havalandırıyor.
Özellikle emerken başı iyi terliyor ya havalar iyice ısınınca napcam bilmiyorum koluma müslin koyuyorum ama yine de baya ıslak oluyor saçları biraz uzatmak istiyorum saçlarını oğluşumun bakalım bu pandemide zaten kaçınılmaz olacak.
Tepki ver biraz canimEmzirirken bebegi memesini isiran var mi ya? Benimki arada yapiyordu ama ust disin biri cikti. Bugun 2 kere oyle bi isirdi ki. İsirirmen titriyo resmen o derece isirdi yani. Cok can yakici. Hic tepki vermeden direkt kapatiyorm devam etmiyorm emzirmeye. Oyuna donusturmesin die. Nasil olcak bilemedim ya boyle devam ederse diye korktm resmen.
Giydi geçenSelam kızlar
Kısa kol şort giydirmeye başladınız mı ben yazın bile üşüyen biriyim eşim kışın bile evde şort giyer
Ev sıcak desede halası ben kararsız kaldım kısa kol şort giydirsem üşürmühaftaya da çok sıcak olacağı söyleniyor yazlıklari çıkartıp yikasam mı diye düşünüyorum yoksa daha erken mi ya bilemedim
Ben hala giydirmiyorum yazlık ya birkaç parça hediye geldi ama sabahları serin oluyor diye uzun kollu çıtçıtlı body giydiriyorum halaSelam kızlar
Benim oğlum da 6da uyanmaya başladı hep böyle mi gidecek atak haftasında diyemi böyle oldu anlamadımBizim ev baya sıcak oluyor salon ve mutfak güney cephe uzun zamandır badi ile duruyor evde hava güzelse dışarı yürüyüşe çıkarken de puf yelek fln giydiriyorum. Bugün yıkadım yazlıkları şortlar barbatözler ütülenme yolunda sıcakta da ütüden nefret ederim.
J jennyy_27 uyku bizde de sorun baktım o alışmadı ben onun düzenine ayak uydurdum her saat uyanıyor arada kesintisiz 2-3 saat uyuduğu oluyor o zamanda beni uyku tutmuyor derken sabahlar oluyor 6 7 gibi ayakta.
M Mirune ne güzel tesadüf oldu diş çıkarma tablosu bugün ilk dişimiz çıktı. Luna kulağı ile uğraşıyor mu hala benimki uykusu gelince kulağını kaşıyor çekiyor birde saçlarını tutam tutam havalandırıyor.
Özellikle emerken başı iyi terliyor ya havalar iyice ısınınca napcam bilmiyorum koluma müslin koyuyorum ama yine de baya ıslak oluyor saçları biraz uzatmak istiyorum saçlarını oğluşumun bakalım bu pandemide zaten kaçınılmaz olacak.
Sabahları uzun kol üstüne örgü hırka yelek bile gidiyorumBen hala giydirmiyorum yazlık ya birkaç parça hediye geldi ama sabahları serin oluyor diye uzun kollu çıtçıtlı body giydiriyorum hala
Bizim de haftaya aşımiz var ama açık olur sağlık kuruluşları devam ederMerhaba kapanma süresince sağlık ocakları açık olacak mı acaba? Bilgisi olan var mı? Mayıs da aşısı var çünkü
Ben 18 24 ay alıyorum büyük olsun bol bol giysin diye ben Aralık'ta LCW de yazlık almisitim çokta uyguna gelmişti hediyeli çok geldi hep şortlu takımlar biizm alt hemen kısalıyor kısalanlari yazın evde giydirmeye devam ederim kapri gibi olur ,Tepki ver biraz canim
Giydi geçenya bedenleri nasıl bebeklerinizin. Aliaveris ne siklikta yapiyorsunuz. Ben en son 3 aylikken baya bisiler almıştım bol bol. Ustune de kayinvalidem aldi gittikçe birer takim. Uc takim da sort tsirt almislar. Öyleyiz simdilik. Kuculmeyen 6 7 tane pantolonu kaldi. 4 5 tane de adam akilli üstü var. Sort takımları var işte. Almam lazim bisiler. E bebekten aldigimiz toplu alisveris vardi ya en memnun kalmadigim oydu. Tedi de güzel bisiler vardi bakarım bi. Esime esofman gecelik takımları aldik ordan konumuz degil ama cok af edersiniz poposu dar olmayan kiyafet bulmak zorlasti resmen erkek kiyafeti olarak. Tovbe estağfurullah.
L Leotruck sevindim egitiminizin bozulmamasina canim.ya var ya bebesi uyuyan anneler de lafa katilmak için sira bekliyormus cesaret bulup girmisler resmen ne güldümkendi aralarında şöyle bi muhabbet donderip dagilmislar L Lilaaam
Sefaniz olsun kizlar birileri birilerinin yerine de uyusun. Tabiki bazi bebeklerin de uyku yeme sikintisi olmicak bunlari görmek duymak beni cok mutly ediyor. Ben bu ara iki taraftan da degilim bazen cok guzel uyuyor bazen yok. Bi 5 saat uyuyor bi 1 saat net bi tarafim yok yani.
Ay valla nacizane ben pozitif tarafı da hep konusma gorme taraftariyim ya. Hamileyken 3 ay kuru ekmek yedim. Hamileligi rahat gecenleri gormek istemiyorum diyordum ama gizliden youtube den onlari izliyordumneden? Cunku insan öyle olayim istiyor beğeniyor aslinda. Ne dersiniz bu konularda.
Uyku konusunda da her annenin yaptığı kendine doğru. Sunu biliyorum herkes icin cok onemli bi konu. Hani esra abla diyorum ya hatırlıyor musunuz doktor ablam benim. Her konuda cok yardimci bana sag olsun.instada @dr.esraguduk de paylasiyor bisiler bakin bakalim. Uykunun önemini de anlatmis. Fiziksel ve duygusal her türlü gelisim icin, herkesin saglikli sekilde gununu gecirmesi için cok onemli bir konu gercekten. Kendi uyku sorunlarim da vardi buyuk oranda duzeldi sag olsun tedavisiyle. Ismaile de eğitim verdim ama korona olduk ayni anda dis çıkardı derken memede uyuyor ama uykuları uzadi. Eğitim tam bozuldu diyemem.
Bak 4.50 de uyanmıştı emzirdim geldin uyuyamadim yine bari size yazayim dedim
M Mirune masallah hizli hizli çıkardı disleri
esmeralda5 naber kuzum
bendimm senin niye sesin çıkmıyor
A April wind gerçekten tutunup geziyor hee masallah masallah. Ayakta bir yere tutunmayi ayaga kalkmayi filan bilmiyor bizimki cocugun kendinden heralde bu hareketlenme olayi yoksa egzersiz filan yaptırdın mi
torro dogum sonrasi sorun yasayan senin arkadasin miydi iyi oldu mu canım
Mart annelerine baktım gecen gun hala baya aktif guzel muhabbetler donuyor yakinlasmislar bayildim valla
Şey kalmis aklimda biri diyor ki gece bebeyi 1 saat babaya versem sabah 1000 saat uyumak istiyor. Öbürü de diyor ki ben 500 saat kardayim o zamankocalar kocalar koca ayılar. Ahhh.
Benimki de sabah bebegi alir misin yatagindan uyandi çağırıyor dediğimde once banyoya uğrayıp kendi ihtiyacını halledip sonra gidecekmis bebeyi almaya. Tabi ses gelip yanina gelen olmayınca aglamaktan bir hal oluyor bebe yine gidip ben alıyorum. Benciller anam ne diyeyim.
Bebeği ayrı odada mı yatırıyorsun. Pazar günü sabah1 saat baktı diye iftira kadar uyudu ben sabah erken kalktım diyorTepki ver biraz canim
Giydi geçenya bedenleri nasıl bebeklerinizin. Aliaveris ne siklikta yapiyorsunuz. Ben en son 3 aylikken baya bisiler almıştım bol bol. Ustune de kayinvalidem aldi gittikçe birer takim. Uc takim da sort tsirt almislar. Öyleyiz simdilik. Kuculmeyen 6 7 tane pantolonu kaldi. 4 5 tane de adam akilli üstü var. Sort takımları var işte. Almam lazim bisiler. E bebekten aldigimiz toplu alisveris vardi ya en memnun kalmadigim oydu. Tedi de güzel bisiler vardi bakarım bi. Esime esofman gecelik takımları aldik ordan konumuz degil ama cok af edersiniz poposu dar olmayan kiyafet bulmak zorlasti resmen erkek kiyafeti olarak. Tovbe estağfurullah.
L Leotruck sevindim egitiminizin bozulmamasina canim.ya var ya bebesi uyuyan anneler de lafa katilmak için sira bekliyormus cesaret bulup girmisler resmen ne güldümkendi aralarında şöyle bi muhabbet donderip dagilmislar L Lilaaam
Sefaniz olsun kizlar birileri birilerinin yerine de uyusun. Tabiki bazi bebeklerin de uyku yeme sikintisi olmicak bunlari görmek duymak beni cok mutly ediyor. Ben bu ara iki taraftan da degilim bazen cok guzel uyuyor bazen yok. Bi 5 saat uyuyor bi 1 saat net bi tarafim yok yani.
Ay valla nacizane ben pozitif tarafı da hep konusma gorme taraftariyim ya. Hamileyken 3 ay kuru ekmek yedim. Hamileligi rahat gecenleri gormek istemiyorum diyordum ama gizliden youtube den onlari izliyordumneden? Cunku insan öyle olayim istiyor beğeniyor aslinda. Ne dersiniz bu konularda.
Uyku konusunda da her annenin yaptığı kendine doğru. Sunu biliyorum herkes icin cok onemli bi konu. Hani esra abla diyorum ya hatırlıyor musunuz doktor ablam benim. Her konuda cok yardimci bana sag olsun.instada @dr.esraguduk de paylasiyor bisiler bakin bakalim. Uykunun önemini de anlatmis. Fiziksel ve duygusal her türlü gelisim icin, herkesin saglikli sekilde gununu gecirmesi için cok onemli bir konu gercekten. Kendi uyku sorunlarim da vardi buyuk oranda duzeldi sag olsun tedavisiyle. Ismaile de eğitim verdim ama korona olduk ayni anda dis çıkardı derken memede uyuyor ama uykuları uzadi. Eğitim tam bozuldu diyemem.
Bak 4.50 de uyanmıştı emzirdim geldin uyuyamadim yine bari size yazayim dedim
M Mirune masallah hizli hizli çıkardı disleri
esmeralda5 naber kuzum
bendimm senin niye sesin çıkmıyor
A April wind gerçekten tutunup geziyor hee masallah masallah. Ayakta bir yere tutunmayi ayaga kalkmayi filan bilmiyor bizimki cocugun kendinden heralde bu hareketlenme olayi yoksa egzersiz filan yaptırdın mi
torro dogum sonrasi sorun yasayan senin arkadasin miydi iyi oldu mu canım
Mart annelerine baktım gecen gun hala baya aktif guzel muhabbetler donuyor yakinlasmislar bayildim valla
Şey kalmis aklimda biri diyor ki gece bebeyi 1 saat babaya versem sabah 1000 saat uyumak istiyor. Öbürü de diyor ki ben 500 saat kardayim o zamankocalar kocalar koca ayılar. Ahhh.
Benimki de sabah bebegi alir misin yatagindan uyandi çağırıyor dediğimde once banyoya uğrayıp kendi ihtiyacını halledip sonra gidecekmis bebeyi almaya. Tabi ses gelip yanina gelen olmayınca aglamaktan bir hal oluyor bebe yine gidip ben alıyorum. Benciller anam ne diyeyim.
Herkese selamlar
Gün içinde telefonu elime alamıyorum desem yeridir. Benim 8 ay dolana kadar çok uslu bir bebeğim varmış meğer. Resmen o uslu kız gitti yerine haşarı bir erkek çocuğu geldi sankizıpır, gürültücü gümbür gümbür bir aslan kızı geliyor kendi kendine oyalanamıyor artık, max 5 dk. Ki öncesinde uzun uzun oynardı yanında olmasam da. Çok zorlanmaya başladım.
geçtiğimiz gün doktora gittik, 8.5 aya denk geldi. 8200 kilo ile grubun en bıdığı olmaya adayızBoyumuz da 71 cm olmuş. Hareketi çok arttı, bundan sonra daha da az kilo alacaktır herhalde.
Aşı izini sordum, M Mirune sanırım sizde de iz çıkmamıştı? Tamamen yapılışı ile ilgili dedi doktorumuz. Deri altına yapılması gerekirken tam becerilememiş ve iğne içeri girmiştir dedi. Ama neticede canlı bir aşı ve vücuda giriyor, tekrarllanması ya da kontrolü artık önerilmiyor, bence de hiç gereği yok dedi özetle.
LCW'nin kalıplar nasıl? Geniş mi? Toplu bi alışveriş yapayım diyorumBen 18 24 ay alıyorum büyük olsun bol bol giysin diye ben Aralık'ta LCW de yazlık almisitim çokta uyguna gelmişti hediyeli çok geldi hep şortlu takımlar biizm alt hemen kısalıyor kısalanlari yazın evde giydirmeye devam ederim kapri gibi olur ,çocuğun giydiği haram diye boşuna dememisler bir valiz şimdiye kadar ayırdığım küçükler var çok almisitim çok
Ben boy ve kiloya bakarak alıyorum genelde bizim boy uzun gidiyor ayına göre su an 1 yaş tam oluyorLCW'nin kalıplar nasıl? Geniş mi? Toplu bi alışveriş yapayım diyorum
Benimki minik daha uzun boylu değil ama olmadı yaza giyer ya ben de 1 yaş alayımBen boy ve kiloya bakarak alıyorum genelde bizim boy uzun gidiyor ayına göre su an 1 yaş tam oluyor
Andywawa, bebetto, hm, lcw aliyorum ben de. Guzel kaliteleri. Defacto aldım 1-2 kere o da fena degil.Bu arada kıyafetten konu dönerken memnun kaldığınız markalar hangileri?
Ebebekten badi dışında kıyafet almıyorum lcw h&m beğeniyorum yakınlarda civil ya da soobe olsa denemek isterdim ama bakmadan internetten almak istemedim şimdi tam kapanma olacak mecbur online alışverişe devam.
Kuzuma bayramlık da almıştım hatta ana oğul kombini yapacaktık evde bol bol foto çekeriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?