Bizim de gece uyku sorunumuz yok ,eskiden gece 12gibi mama veriyordum artik 1haftaya yakindir onuda kestim sabaha kadar kesintisiz uyuyor disler zorlamazsa ,Bizim geceleri çok fazla sorunumuz olmuyor artık diş dönemi dışında. Ek gıda da çok fazla almıyor. Ben teklif ediyorum ama hiç istekli değil. Aşırı hareketli. Oyun dışında hiçbir şey ilgisini çekmiyor
Ay bizimde ayni eger dis zorlamazsa güzel uyur güzel yer keyfi çok yerinde. Şükür bugünlere ya ❤Bizim de gece uyku sorunumuz yok ,eskiden gece 12gibi mama veriyordum artik 1haftaya yakindir onuda kestim sabaha kadar kesintisiz uyuyor disler zorlamazsa ,
Ek gidaya gelirsek az kaldi adana kebabi yiycekbazi sebzeleri ve yumurtayi sevmedi bi turlu baska dedigim gibi yakinda kebabta gömer
Süper valla demekki rahatlama dönemindeyiz diycem ama suan varya hayatla mucadeledeyiz yürüme hevesi ayni zamanda oyuncaklarla oynamak istiyorAy bizimde ayni eger dis zorlamazsa güzel uyur güzel yer keyfi çok yerinde. Şükür bugünlere ya ❤
Evet yaSüper valla demekki rahatlama dönemindeyiz diycem ama suan varya hayatla mucadeledeyiz yürüme hevesi ayni zamanda oyuncaklarla oynamak istiyor
Kac dis cikti sizlerde ?bizde sadece alt 2 dis ama baya zorladi düzenli bebek olunca o surec yordu bayaEvet ya
Yurume dağıtma çabası diş derdi.
5 diş çıkardık 2 de yolda7 olacak valla belli 1 hafta 10 guneKac dis cikti sizlerde ?bizde sadece alt 2 dis ama baya zorladi düzenli bebek olunca o surec yordu baya
Ben bebegin uykuyu sevmediğini düşünmüyorum ya.Valla uyku sorunu bir tek bizde varmış anlaşılanAman Allah bozmasın tabi. Bizde biz hem diş dönemi hem atak dönemindeyiz. Ama bizimkisi kesintisiz diş sıkıntısı da olmasa uyumaz. Benim çocukların genel özelliği uyku sevmezler buda benim şansım sanırım
Emzirirken bebegi memesini isiran var mi ya? Benimki arada yapiyordu ama ust disin biri cikti. Bugun 2 kere oyle bi isirdi ki. İsirirmen titriyo resmen o derece isirdi yani. Cok can yakici. Hic tepki vermeden direkt kapatiyorm devam etmiyorm emzirmeye. Oyuna donusturmesin die. Nasil olcak bilemedim ya boyle devam ederse diye korktm resmen.
Ya aynen kesintisiz olmuyor zaten mutlaka uyanıyor da öyle başlardaki gibi değil çok şükür. Sabahları hala uzun uyumazValla uyku sorunu bir tek bizde varmış anlaşılanAman Allah bozmasın tabi. Bizde biz hem diş dönemi hem atak dönemindeyiz. Ama bizimkisi kesintisiz diş sıkıntısı da olmasa uyumaz. Benim çocukların genel özelliği uyku sevmezler buda benim şansım sanırım
Isırıyor benimki baya ezdiriyor hem de canım çok acıyor. Parmağımı takıp açıyorum ağzını. Kapatıyorum hemen memeyiEmzirirken bebegi memesini isiran var mi ya? Benimki arada yapiyordu ama ust disin biri cikti. Bugun 2 kere oyle bi isirdi ki. İsirirmen titriyo resmen o derece isirdi yani. Cok can yakici. Hic tepki vermeden direkt kapatiyorm devam etmiyorm emzirmeye. Oyuna donusturmesin die. Nasil olcak bilemedim ya boyle devam ederse diye korktm resmen.
Benimki ilk dişleri çıkınca bir iki ısırdı mecburen kızdımEmzirirken bebegi memesini isiran var mi ya? Benimki arada yapiyordu ama ust disin biri cikti. Bugun 2 kere oyle bi isirdi ki. İsirirmen titriyo resmen o derece isirdi yani. Cok can yakici. Hic tepki vermeden direkt kapatiyorm devam etmiyorm emzirmeye. Oyuna donusturmesin die. Nasil olcak bilemedim ya boyle devam ederse diye korktm resmen.
Benim ki arada doyunca uyksu yoksa ısırıp gülüyorEmzirirken bebegi memesini isiran var mi ya? Benimki arada yapiyordu ama ust disin biri cikti. Bugun 2 kere oyle bi isirdi ki. İsirirmen titriyo resmen o derece isirdi yani. Cok can yakici. Hic tepki vermeden direkt kapatiyorm devam etmiyorm emzirmeye. Oyuna donusturmesin die. Nasil olcak bilemedim ya boyle devam ederse diye korktm resmen.
İlk fırsatta yazlıkları yıkamam lazım daha yıkamadım.Selam kızlar
Kısa kol şort giydirmeye başladınız mı ben yazın bile üşüyen biriyim eşim kışın bile evde şort giyer
Ev sıcak desede halası ben kararsız kaldım kısa kol şort giydirsem üşürmühaftaya da çok sıcak olacağı söyleniyor yazlıklari çıkartıp yikasam mı diye düşünüyorum yoksa daha erken mi ya bilemedim
Sag ol, bizim izi cikmamisti evet. Neyi beceriyo bu insanlar dicem ayip olcakHerkese selamlar
Gün içinde telefonu elime alamıyorum desem yeridir. Benim 8 ay dolana kadar çok uslu bir bebeğim varmış meğer. Resmen o uslu kız gitti yerine haşarı bir erkek çocuğu geldi sankizıpır, gürültücü gümbür gümbür bir aslan kızı geliyor kendi kendine oyalanamıyor artık, max 5 dk. Ki öncesinde uzun uzun oynardı yanında olmasam da. Çok zorlanmaya başladım.
geçtiğimiz gün doktora gittik, 8.5 aya denk geldi. 8200 kilo ile grubun en bıdığı olmaya adayızBoyumuz da 71 cm olmuş. Hareketi çok arttı, bundan sonra daha da az kilo alacaktır herhalde.
Aşı izini sordum, M Mirune sanırım sizde de iz çıkmamıştı? Tamamen yapılışı ile ilgili dedi doktorumuz. Deri altına yapılması gerekirken tam becerilememiş ve iğne içeri girmiştir dedi. Ama neticede canlı bir aşı ve vücuda giriyor, tekrarllanması ya da kontrolü artık önerilmiyor, bence de hiç gereği yok dedi özetle.
Ben de takip ediyorum sonra bebeklerin aci çektiğini görünce ağlıyorum. Eşim çok kızıyor. Psikolojini etkiliyor takip etme yardimini et ama her gun görme timelineina düşmesin ağlayan bebekler diyor. Aslinda hakli ama merak ediyorum. Cok az zaman kaldi 2 tanesi icin. Zamaninda toplamalari mumkun dahi durmuyo. Cok zor bi durumya. Dunya uzerinde cehennem. Allah yardimcilari olsun.oyy minnoşa bak yaaaa ilgi istiyormuş ponçik misin sen yaaa
ya sinirlerim biraz laçka oldu bu sıralar çok fazla sma bir de bir hastalığı olan bir çocuk takipteyim ama artık ruh halim çöktü.
çok ağlamış dediğinde cidden gözlerim doldu.
insan bir kere anne oldu mu sadece kendi çocuğuna değil tüm çocuklara karşı hassas oluyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?