Sefan olsun kuzum.
Çok sağol .. Kanda ki enfeksiyon için verdi bir hafta sonra yine kan vereceğiz
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallahKızlar Merhaba, Umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir ..
Benim biraz canım sıkkın. Cem' in karnı ile sağ bacağı arasinda bir şişlik fark ettim beze gibi bir şeydi.
Dün doktora gittik kan istediler tabi elinin üzerinden almaya çalıştılar olmadı çok ağladığı için eve döndük bugün tekrar gittik sonuç olarak kanında enfeksiyon çıktı sebebini su an bilemiyoruz .
Antibiyotik verdi günde iki defa içireceğim.Bir hafta sonra tekrar bakacaklar.Kizlar cok korkuyorum inşallah kuzum iyileşir
Bizim diş yok haaalla sanırım bi biz kaldık bir de Z zelihanurAy bir kaç gündur kafayı yeme noktasına geldim üst dışı çıkıyor aşırı huysuz ve ben evden çalışıyorum surkeli beni ıstiyor dışarı çıkınca iyiyiz evde ciglik kıyamet ne yapacağımı şaşırdım ağrı kesici verdim bu sabah jel sürüyorum faydasiz alt dış cikarkan bu kadar kötü değildi ya gece memede uyudu hep birden ağrı ile uyanıyor ağlıyor yanıma aldım mecbur zar zor sabahı oldu . Bu karanfil zeytinyağı karışımı var faydasını gören oldu mu ?
Bu arada bu kadar ev alt üst iken yazlıklari çıkartıp yıkadım pazar günü baya güzel olacak hava belki site içinde ki parka gideriz kısa kol giydiririm .
Yapışma durumunu atlattık neyse ki yaa. Ama kucağıma alıyorum oyuncağına gidiyor, bırakıyorum gitsin diye bu sefer geri kucağıma geliyor böyle bir döngüye girdik çıkamıyoruz kolay kolayA April wind ben bırakamıyorum valla hemen ıh ıh yapıyor bir de bu ara sürekli bana yapıştı
Yapışmadığında da tutunup ayaga kalkmaya çalışıyor
Amin canım insallahÇok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
Amin amin inşallah enfeksiyonu geçerSefan olsun kuzum.
ulasimiz cok gecmis olsun Allahım mubarek gunde acil sifalar versin korktugunuzdan emin eylesin. Icinizi ferah tutun.
Çok çok sağol canım ..Sayenizde daha olumlu düşünüyorum.Bakalımdua ettim bile etmez miyim
biliyorum ne dersek diyelim için tam anlamıyla haftaya temiz sonucunu alana kadar rahatlamayacak ama -inşallah- antibiyotik kandaki mikrobu temizledikçe çocuğunun da keyfi yerine gelecek yavaş yavaş sen de eminim rahatlarsın o zaman.
bizi de haberdar et, belki şimdiden keyiflenmeye başlamıştır.
Çok çok sağolun.Amin inşallah.Çok çok geçmiş olsun. Allah'ım acil şifalar versin inşallah. Hiçbir canlı acı çekmesin. Hele bebislerimiz hiç çekmesin.
Bebe çok zıpır. kombo atak yaşıyoruz sanki bir kaç atak birara. Hep yakınında istiyor beni. Yazarkan de o kadar yaklaştı ki kafama çarptı ağladı. Düşüyoruz kalkıyoruz beraber emekliyoruz destekli yürüyor gece uykuya dalamıyor heyecandan. Bazen birkaç kere uyanıyor Gecede. Yarı uykulu çok hareketli günler geçiriyorum.Kimse yazmıyor hayııııırdır ayrı bir grup macerası daha mı oluştu yoksa bebeler mi zıpır
Ben h&m in kıyafetlerini çok seviyorum ve alıyorum. Uygun almak istersem de LCWaikiki alıyorum başka bir yerden almıyorum. Civil ve e bebek in kıyafetlerini almıştım ama dokusunu hiç beğenmedim. Beden olarak 1.5-2 yaş alıyorum.Bu arada kıyafetten konu dönerken memnun kaldığınız markalar hangileri?
Ebebekten badi dışında kıyafet almıyorum lcw h&m beğeniyorum yakınlarda civil ya da soobe olsa denemek isterdim ama bakmadan internetten almak istemedim şimdi tam kapanma olacak mecbur online alışverişe devam.
Kuzuma bayramlık da almıştım hatta ana oğul kombini yapacaktık evde bol bol foto çekeriz artık
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm umarım bir an önce iyileşir.Kızlar Merhaba, Umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir ..
Benim biraz canım sıkkın. Cem' in karnı ile sağ bacağı arasinda bir şişlik fark ettim beze gibi bir şeydi.
Dün doktora gittik kan istediler tabi elinin üzerinden almaya çalıştılar olmadı çok ağladığı için eve döndük bugün tekrar gittik sonuç olarak kanında enfeksiyon çıktı sebebini su an bilemiyoruz .
Antibiyotik verdi günde iki defa içireceğim.Bir hafta sonra tekrar bakacaklar.Kizlar cok korkuyorum inşallah kuzum iyileşir
Ah atak dönemi bende nefes alamadım bir kaç gündür iyi şükür ki İnstagram paylaşımlarından anlaşılırBebe çok zıpır. kombo atak yaşıyoruz sanki bir kaç atak birara. Hep yakınında istiyor beni. Yazarkan de o kadar yaklaştı ki kafama çarptı ağladı. Düşüyoruz kalkıyoruz beraber emekliyoruz destekli yürüyor gece uykuya dalamıyor heyecandan. Bazen birkaç kere uyanıyor Gecede. Yarı uykulu çok hareketli günler geçiriyorum.
Kaba motor becerilerini öğrendiklerinde uyumakta güçlük çekiyorlarBebe çok zıpır. kombo atak yaşıyoruz sanki bir kaç atak birara. Hep yakınında istiyor beni. Yazarkan de o kadar yaklaştı ki kafama çarptı ağladı. Düşüyoruz kalkıyoruz beraber emekliyoruz destekli yürüyor gece uykuya dalamıyor heyecandan. Bazen birkaç kere uyanıyor Gecede. Yarı uykulu çok hareketli günler geçiriyorum.
Ben kışın yaz alışverişi yaparken LCW dan almistim çok seçenek yoktu sezonu olmadığı için indirimde diye aldım fakat hiç kullanışlı değil di benden araştırıyorum bu tarz kullanısli değil yada bize uymadı güneşin gözüne gelmesini bile engeleyemedi önünde ki kısım çok küçükKızlar bebeklerinize yazlık nasıl şapkalar aldınız özellikle erkek bebek anneleri daha kısıtlı şeyler olduğu için, merak ettim.
Kafa korumak önemli de bir yandan terletmeyelim ha gerçi dışarı çıkabildiğimiz yok ama neyseŞu konuda hala aşırı moralim bozuk ve millet hiç karantina yokmuş gibi dışarıdaydı. Psikolojimi kaybettim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?