H&M alıyorum ben de genelde. Carters da iyi ama çok pahalı. İndirimde yakalarsam alıyorum. LCW de daha küçükken kullanmıştım pamuklulardan gayet güzeldiBu arada kıyafetten konu dönerken memnun kaldığınız markalar hangileri?
Ebebekten badi dışında kıyafet almıyorum lcw h&m beğeniyorum yakınlarda civil ya da soobe olsa denemek isterdim ama bakmadan internetten almak istemedim şimdi tam kapanma olacak mecbur online alışverişe devam.
Kuzuma bayramlık da almıştım hatta ana oğul kombini yapacaktık evde bol bol foto çekeriz artık
Evet. Sizinkiler nasıl bilmem ama benimki cok ses cikartarak uyuyor done done dolana dolana uyuyor. Besige de sigmiyor. Montessoride yatiriyorum bir bucuk aydir.Bebeği ayrı odada mı yatırıyorsun. Pazar günü sabah1 saat baktı diye iftira kadar uyudu ben sabah erken kalktım diyor
Ah ya bisi diyim mi uyku konusu istikrar meselesi resmen keske herke istikrarlı olabilse. O zaman uyuyamıyorum diye şikayet edenlenlerle dolup taşmaz buralar. Ah birde kıskançlık kim de yok ki yeri geliyor bebegin boyu kgsunu yeri geliyor uykusunu yeri geliyor birilerinin dostluğunu kıskanan cok insan varTepki ver biraz canim
Giydi geçenya bedenleri nasıl bebeklerinizin. Aliaveris ne siklikta yapiyorsunuz. Ben en son 3 aylikken baya bisiler almıştım bol bol. Ustune de kayinvalidem aldi gittikçe birer takim. Uc takim da sort tsirt almislar. Öyleyiz simdilik. Kuculmeyen 6 7 tane pantolonu kaldi. 4 5 tane de adam akilli üstü var. Sort takımları var işte. Almam lazim bisiler. E bebekten aldigimiz toplu alisveris vardi ya en memnun kalmadigim oydu. Tedi de güzel bisiler vardi bakarım bi. Esime esofman gecelik takımları aldik ordan konumuz degil ama cok af edersiniz poposu dar olmayan kiyafet bulmak zorlasti resmen erkek kiyafeti olarak. Tovbe estağfurullah.
L Leotruck sevindim egitiminizin bozulmamasina canim.ya var ya bebesi uyuyan anneler de lafa katilmak için sira bekliyormus cesaret bulup girmisler resmen ne güldümkendi aralarında şöyle bi muhabbet donderip dagilmislar @Lilaaam
Sefaniz olsun kizlar birileri birilerinin yerine de uyusun. Tabiki bazi bebeklerin de uyku yeme sikintisi olmicak bunlari görmek duymak beni cok mutly ediyor. Ben bu ara iki taraftan da degilim bazen cok guzel uyuyor bazen yok. Bi 5 saat uyuyor bi 1 saat net bi tarafim yok yani.
Ay valla nacizane ben pozitif tarafı da hep konusma gorme taraftariyim ya. Hamileyken 3 ay kuru ekmek yedim. Hamileligi rahat gecenleri gormek istemiyorum diyordum ama gizliden youtube den onlari izliyordumneden? Cunku insan öyle olayim istiyor beğeniyor aslinda. Ne dersiniz bu konularda.
Uyku konusunda da her annenin yaptığı kendine doğru. Sunu biliyorum herkes icin cok onemli bi konu. Hani esra abla diyorum ya hatırlıyor musunuz doktor ablam benim. Her konuda cok yardimci bana sag olsun.instada @dr.esraguduk de paylasiyor bisiler bakin bakalim. Uykunun önemini de anlatmis. Fiziksel ve duygusal her türlü gelisim icin, herkesin saglikli sekilde gununu gecirmesi için cok onemli bir konu gercekten. Kendi uyku sorunlarim da vardi buyuk oranda duzeldi sag olsun tedavisiyle. Ismaile de eğitim verdim ama korona olduk ayni anda dis çıkardı derken memede uyuyor ama uykuları uzadi. Eğitim tam bozuldu diyemem.
Bak 4.50 de uyanmıştı emzirdim geldin uyuyamadim yine bari size yazayim dedim
@Mirune masallah hizli hizli çıkardı disleri
esmeralda5 naber kuzum
@bendimm senin niye sesin çıkmıyor
A April wind gerçekten tutunup geziyor hee masallah masallah. Ayakta bir yere tutunmayi ayaga kalkmayi filan bilmiyor bizimki cocugun kendinden heralde bu hareketlenme olayi yoksa egzersiz filan yaptırdın mi
@torro dogum sonrasi sorun yasayan senin arkadasin miydi iyi oldu mu canım
Mart annelerine baktım gecen gun hala baya aktif guzel muhabbetler donuyor yakinlasmislar bayildim valla
Şey kalmis aklimda biri diyor ki gece bebeyi 1 saat babaya versem sabah 1000 saat uyumak istiyor. Öbürü de diyor ki ben 500 saat kardayim o zamankocalar kocalar koca ayılar. Ahhh.
Benimki de sabah bebegi alir misin yatagindan uyandi çağırıyor dediğimde once banyoya uğrayıp kendi ihtiyacını halledip sonra gidecekmis bebeyi almaya. Tabi ses gelip yanina gelen olmayınca aglamaktan bir hal oluyor bebe yine gidip ben alıyorum. Benciller anam ne diyeyim.
2 haftadır gögsümde bir yarıkla geziyorum, tam kapanacak gibi oluyor emdiği için gene açılıyor...Emzirirken bebegi memesini isiran var mi ya? Benimki arada yapiyordu ama ust disin biri cikti. Bugun 2 kere oyle bi isirdi ki. İsirirmen titriyo resmen o derece isirdi yani. Cok can yakici. Hic tepki vermeden direkt kapatiyorm devam etmiyorm emzirmeye. Oyuna donusturmesin die. Nasil olcak bilemedim ya boyle devam ederse diye korktm resmen.
Ahhaha yalnız değilsin bende hala panduflayım, hatta ince kazaklar olur ya öyle dolanıyorum...Benim oğlum da 6da uyanmaya başladı hep böyle mi gidecek atak haftasında diyemi böyle oldu anlamadım
Yazlıklari bugün 4de iş bitiminde cikartip yikicam akşam kurur havalar ısındikca giydirmeye başlarim bana hala soğuk evde panduf ile geziyorumumarım Umut'u havalara güvenip hasta etmem
Anne baba bebek kombinlerini nerelerden alıyorsunuz. Ben doğduğundan beri araştırıyorum. Ama içime sinen şöyle güzel bir kombin bulamadım. Instagramdan da bakıyorum. Hatta takip ettiğim sayfalar var. Hoşuma giden yokBu arada kıyafetten konu dönerken memnun kaldığınız markalar hangileri?
Ebebekten badi dışında kıyafet almıyorum lcw h&m beğeniyorum yakınlarda civil ya da soobe olsa denemek isterdim ama bakmadan internetten almak istemedim şimdi tam kapanma olacak mecbur online alışverişe devam.
Kuzuma bayramlık da almıştım hatta ana oğul kombini yapacaktık evde bol bol foto çekeriz artık
Andy wawa, us polo, mammaramma alırım hepBu arada kıyafetten konu dönerken memnun kaldığınız markalar hangileri?
Evet ya carters güzel de pahalıH&M alıyorum ben de genelde. Carters da iyi ama çok pahalı. İndirimde yakalarsam alıyorum. LCW de daha küçükken kullanmıştım pamuklulardan gayet güzeldi
Ben ikimize de aynı renk kıyafetleri aldım öyle kombin yaptım. Güzel konuya değinmişsin bende fotoğraf bastırmak istiyorum sosyopix olabilir belkiAnne baba bebek kombinlerini nerelerden alıyorsunuz. Ben doğduğundan beri araştırıyorum. Ama içime sinen şöyle güzel bir kombin bulamadım. Instagramdan da bakıyorum. Hatta takip ettiğim sayfalar var. Hoşuma giden yok
Doğum günleri yaklaşmadan alayım diyorum. Hep klasik masa süsleri balonlar parıltılı. Farklı olarak sizlerin kafasında bir konsept varmı. Hoş pandemiden dolayı nasıl kutlarız onu da kestiremiyorum.
Bu zamana kadar çektiğim fotoğrafları bastirmayi düşünüyorum ayrıca. Yine Instagram'da toplu fotoğraf basanlar var. Güvenilir miyim onu da bilmiyorum.
27sinde babamızın doğum günü vardı onun için ''babamla ilk albümümüz '' aldım. Babamızın çok hoşuna gitti. Hatta benim aldığım hediyenin yüzüne bile bakmadı
Yine aynı sayfadan anneler günü için anneannem ve Babaannem yazılarının içinde fotoğraf olan albüm, halamız için de aynı şekilde kupa sipariş verdim. Onlar daha gelmedi.
Ondan sonra da babalar günü var. Bakalım onun için böyle farklı ne alabiliriz.
Ben ikimize de aynı renk kıyafetleri aldım öyle kombin yaptım. Güzel konuya değinmişsin bende fotoğraf bastırmak istiyorum sosyopix olabilir belki
Çok geçmiş olsun. Belki yağ bezesi gibi bir şeydir. Umarım önemli bir şey değildir. Bebişin gün içerisinde huysuzluğu var mı?Kızlar Merhaba, Umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir ..
Benim biraz canım sıkkın. Cem' in karnı ile sağ bacağı arasinda bir şişlik fark ettim beze gibi bir şeydi.
Dün doktora gittik kan istediler tabi elinin üzerinden almaya çalıştılar olmadı çok ağladığı için eve döndük bugün tekrar gittik sonuç olarak kanında enfeksiyon çıktı sebebini su an bilemiyoruz .
Antibiyotik verdi günde iki defa içireceğim.Bir hafta sonra tekrar bakacaklar.Kizlar cok korkuyorum inşallah kuzum iyileşir
Sağolun..Evet ara ara huzursuzluk yapıyor.Yağ bezesi değil doktor da baktı öyle bir şey söylemediÇok geçmiş olsun. Belki yağ bezesi gibi bir şeydir. Umarım önemli bir şey değildir. Bebişin gün içerisinde huysuzluğu var mı?
Kızlar Merhaba, Umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir ..
Benim biraz canım sıkkın. Cem' in karnı ile sağ bacağı arasinda bir şişlik fark ettim beze gibi bir şeydi.
Dün doktora gittik kan istediler tabi elinin üzerinden almaya çalıştılar olmadı çok ağladığı için eve döndük bugün tekrar gittik sonuç olarak kanında enfeksiyon çıktı sebebini su an bilemiyoruz .
Antibiyotik verdi günde iki defa içireceğim.Bir hafta sonra tekrar bakacaklar.Kizlar cok korkuyorum inşallah kuzum iyileşir
Çok sağol .. Kanda ki enfeksiyon için verdi bir hafta sonra yine kan vereceğizçok geçmiş olsun
antibiyotik kandaki enfeksiyon için mi verdi yoksa aynı zamanda bezeyi de geçirir dedi mi
Çok çok geçmiş olsunKızlar Merhaba, Umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir ..
Sağol canım..İnşallah güzel haberler alırız.Dua edin nolur.Çok çok geçmiş olsuninşallah bir an önce iyileşir yavrucak. Kuzular hasta olmasın ya aşı yapılırken bile tedirgin oluyorum ağlamasına dayanamıyorum minnacık damarlarından kan da zor alınıyor. Allah yardımcınız olsun haftaya güzel haberler alırsınız inşallah
Çok çok geçmiş olsun. Allah'ım acil şifalar versin inşallah. Hiçbir canlı acı çekmesin. Hele bebislerimiz hiç çekmesin.Kızlar Merhaba, Umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?