2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
H&M alıyorum ben de genelde. Carters da iyi ama çok pahalı. İndirimde yakalarsam alıyorum. LCW de daha küçükken kullanmıştım pamuklulardan gayet güzeldi

Bebeği ayrı odada mı yatırıyorsun. Pazar günü sabah1 saat baktı diye iftira kadar uyudu ben sabah erken kalktım diyor
Evet. Sizinkiler nasıl bilmem ama benimki cok ses cikartarak uyuyor done done dolana dolana uyuyor. Besige de sigmiyor. Montessoride yatiriyorum bir bucuk aydir.
Daha once de donem donem odasinda yatmisti cunku en ufak yorgan hisirtima uyaniyordu uykusu cok sikintiydi. Keza ben de ona adapte olmaktan uyuyamiyordum. Esim bizle yatmiyordu ev karman cormandi. Yeni yeni bi duzen tutturduk. Iste sukur

Ah ya bisi diyim mi uyku konusu istikrar meselesi resmen keske herke istikrarlı olabilse. O zaman uyuyamıyorum diye şikayet edenlenlerle dolup taşmaz buralar. Ah birde kıskançlık kim de yok ki yeri geliyor bebegin boyu kgsunu yeri geliyor uykusunu yeri geliyor birilerinin dostluğunu kıskanan cok insan var
Biz 1 yaş giyiyoruz .
Cok hareketli aşırı zıpır Urazikom

2 haftadır gögsümde bir yarıkla geziyorum, tam kapanacak gibi oluyor emdiği için gene açılıyor...
nasıl olacak bilmiyorum... sadece alt 2 dişimiz var
Bir kez ısırdı sanırım bu kadar olacağını düşünmemiştim
Ahhaha yalnız değilsin bende hala panduflayım, hatta ince kazaklar olur ya öyle dolanıyorum...

Ben daha kısa kollu giydirmeye cesaret edemiyorum az daha mayıs ortası gibi ne kaldı zaten..
fitilli kumaşlar güzel ama , omuzlarım kollarımın üstü üşüyor gibi geliyor

Anne baba bebek kombinlerini nerelerden alıyorsunuz. Ben doğduğundan beri araştırıyorum. Ama içime sinen şöyle güzel bir kombin bulamadım. Instagramdan da bakıyorum. Hatta takip ettiğim sayfalar var. Hoşuma giden yok
Doğum günleri yaklaşmadan alayım diyorum. Hep klasik masa süsleri balonlar parıltılı. Farklı olarak sizlerin kafasında bir konsept varmı. Hoş pandemiden dolayı nasıl kutlarız onu da kestiremiyorum.

Bu zamana kadar çektiğim fotoğrafları bastirmayi düşünüyorum ayrıca. Yine Instagram'da toplu fotoğraf basanlar var. Güvenilir miyim onu da bilmiyorum.
27sinde babamızın doğum günü vardı onun için ''babamla ilk albümümüz '' aldım. Babamızın çok hoşuna gitti. Hatta benim aldığım hediyenin yüzüne bile bakmadı
Yine aynı sayfadan anneler günü için anneannem ve Babaannem yazılarının içinde fotoğraf olan albüm, halamız için de aynı şekilde kupa sipariş verdim. Onlar daha gelmedi.
Ondan sonra da babalar günü var. Bakalım onun için böyle farklı ne alabiliriz.

Andy wawa, us polo, mammaramma alırım hep

Ben ikimize de aynı renk kıyafetleri aldım öyle kombin yaptım. Güzel konuya değinmişsin bende fotoğraf bastırmak istiyorum sosyopix olabilir belki

esmeralda5 ne güzel yapmışsınız ne iyi gelmiştir size. Bizde tam kapanmada bahçe evine gitsek diye düşündük ana emin olamadık ya orası biraz daha serin oluyor biraz daha kalalım evde bakalım

Ben ikimize de aynı renk kıyafetleri aldım öyle kombin yaptım. Güzel konuya değinmişsin bende fotoğraf bastırmak istiyorum sosyopix olabilir belki

Ancak sizin dediğiniz gibi yapacağız artık kombinleri. Yoksa aile kombini olarak satılanlar hiç hoşuma gitmedi.
Sosyopix e Baktım güzel hediyeler var orada da. Teşekkür ediyorum

Kızlar Merhaba, Umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir ..
Benim biraz canım sıkkın. Cem' in karnı ile sağ bacağı arasinda bir şişlik fark ettim beze gibi bir şeydi.

Dün doktora gittik kan istediler tabi elinin üzerinden almaya çalıştılar olmadı çok ağladığı için eve döndük bugün tekrar gittik sonuç olarak kanında enfeksiyon çıktı sebebini su an bilemiyoruz .

Antibiyotik verdi günde iki defa içireceğim.Bir hafta sonra tekrar bakacaklar.Kizlar cok korkuyorum inşallah kuzum iyileşir

Çok geçmiş olsun. Belki yağ bezesi gibi bir şeydir. Umarım önemli bir şey değildir. Bebişin gün içerisinde huysuzluğu var mı?

Çok geçmiş olsun. Belki yağ bezesi gibi bir şeydir. Umarım önemli bir şey değildir. Bebişin gün içerisinde huysuzluğu var mı?
Sağolun..Evet ara ara huzursuzluk yapıyor.Yağ bezesi değil doktor da baktı öyle bir şey söylemedi

çok geçmiş olsun
antibiyotik kandaki enfeksiyon için mi verdi yoksa aynı zamanda bezeyi de geçirir dedi mi

Çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir yavrucak. Kuzular hasta olmasın ya aşı yapılırken bile tedirgin oluyorum ağlamasına dayanamıyorum minnacık damarlarından kan da zor alınıyor. Allah yardımcınız olsun haftaya güzel haberler alırsınız inşallah

Sağol canım..İnşallah güzel haberler alırız.Dua edin nolur.

Çok çok geçmiş olsun. Allah'ım acil şifalar versin inşallah. Hiçbir canlı acı çekmesin. Hele bebislerimiz hiç çekmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…