Ben bayadır şapka kullanıyorum. Öyle araştırmadan aldım, memnunum. Yumuşak dokulu olmasına ve önünün güneşi kesecek kadar uzun, ya da açısının aşağı doğru olmasına dikkat ettim. Tabii kafası terlerse diye iç astarının pamuk olup olmadığına baktım.Kızlar bebeklerinize yazlık nasıl şapkalar aldınız özellikle erkek bebek anneleri daha kısıtlı şeyler olduğu için, merak ettim.
Kafa korumak önemli de bir yandan terletmeyelim ha gerçi dışarı çıkabildiğimiz yok ama neyseŞu konuda hala aşırı moralim bozuk ve millet hiç karantina yokmuş gibi dışarıdaydı. Psikolojimi kaybettim resmen
Sağol canım dikkat edeyim ona daBen kışın yaz alışverişi yaparken LCW dan almistim çok seçenek yoktu sezonu olmadığı için indirimde diye aldım fakat hiç kullanışlı değil di benden araştırıyorum bu tarz kullanısli değil yada bize uymadı güneşin gözüne gelmesini bile engeleyemedi önünde ki kısım çok küçük
Nereden aldın canım? şimdi bakınıyordum ben de, h&m de gördüm bu tarz. kullanan var mı acabaBen bayadır şapka kullanıyorum. Öyle araştırmadan aldım, memnunum. Yumuşak dokulu olmasına ve önünün güneşi kesecek kadar uzun, ya da açısının aşağı doğru olmasına dikkat ettim. Tabii kafası terlerse diye iç astarının pamuk olup olmadığına baktım.
Eki Görüntüle 2838924
Eki Görüntüle 2838925
Botti mağazasından aldım, markalarına hiç bakmadım ama.Sağol canım dikkat edeyim ona da
Nereden aldın canım? şimdi bakınıyordum ben de, h&m de gördüm bu tarz. kullanan var mı acaba
Öncesinde kolaydı fakat özellikle 8. Aydan beri bezlenme, giyinme, kulak-burun temizliği hepsi ayrı zor.Merhabalar kızlar size bir sorum var bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz benimki kulak pamuğunu sevmiyor ağlıyor sizler nasıl yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz
Bizimki tam tersi çok seviyor kulağını temizlerken hemen durup dikkat kesiliyorMerhabalar kızlar size bir sorum var bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz benimki kulak pamuğunu sevmiyor ağlıyor sizler nasıl yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz
Kulak pamuğuyla yapıyorum ben. E bebekten almıştımMerhabalar kızlar size bir sorum var bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz benimki kulak pamuğunu sevmiyor ağlıyor sizler nasıl yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz
Bizimki de öyle, niye müdahale etmek istiyorsunuz ki bence akışına bırakın yürüyecek bi daha otur deseniz de oturmayacakMErhabalar.benimki gibi hala bebeği sürünmeyen yada emeklemeyen kaldı mı acaba?sürünme gayretimiz var ama kendini ilerleteniyor bir türlü .ayakları ile kendini öne doğru itmeye çalışsada başaramıyor .ona yardımcı olacak bir şey yapabilirmiyim?bir fikri olan var mı?8 ay 10 günlüğüZ.
Bizimki de öyle, niye müdahale etmek istiyorsunuz ki bence akışına bırakın yürüyecek bi daha otur deseniz de oturmayaca
Ayy deme ya bizimki de öyle kızıyorum gülüyor. Banyoda da oynuyor eline bisiler veriyorum oyalansın diye ama arada gidiyor eller yineBu arada bizimki pipisini tutup dokunup gülüyoraltını açar açmaz aynı şeyi tekrarlıyor kapatınca kızıyor şapşik
4.ayda dönen bebeğim var ama sürünme emekleme yok bizde de 19 agust doğumlu ayakta durmayı istiyor sürekli yerde durmayı hiç istemiyor ama yatakta emeklemeye çalışır gibi hali var. Hazır olduğunda yapar nasılsaMErhabalar.benimki gibi hala bebeği sürünmeyen yada emeklemeyen kaldı mı acaba?sürünme gayretimiz var ama kendini ilerleteniyor bir türlü .ayakları ile kendini öne doğru itmeye çalışsada başaramıyor .ona yardımcı olacak bir şey yapabilirmiyim?bir fikri olan var mı?8 ay 10 günlüğüZ.
Aynen .hep ayakta durayım biri beni gezdirsin bende yürüyeyim dersinde.yere koyunca başlıyor mırıltıya.Ayy deme ya bizimki de öyle kızıyorum gülüyor. Banyoda da oynuyor eline bisiler veriyorum oyalansın diye ama arada gidiyor eller yine
4.ayda dönen bebeğim var ama sürünme emekleme yok bizde de 19 agust doğumlu ayakta durmayı istiyor sürekli yerde durmayı hiç istemiyor ama yatakta emeklemeye çalışır gibi hali var. Hazır olduğunda yapar nasılsa
8 ay 20 günlüğüz emeklemiyor hala. sorun yok benceMErhabalar.benimki gibi hala bebeği sürünmeyen yada emeklemeyen kaldı mı acaba?sürünme gayretimiz var ama kendini ilerleteniyor bir türlü .ayakları ile kendini öne doğru itmeye çalışsada başaramıyor .ona yardımcı olacak bir şey yapabilirmiyim?bir fikri olan var mı?8 ay 10 günlüğüZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?