2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
hello kızlar 9. ay doktor randevumuzdan geldik
kan aldırdık biz de ilk defa
covid geçiren arkadaşlar bebeklerde bazı değerlerde hafif sapmalar olabiliyormuş merak etmeyin.
genel olarak değerlerimiz iyi çıkmış, mesela bir değer yüksek ki o da enfeksiyondan sonra artan, artması normal olan bir değermiş bizim tabi covide bağlı.
yine covide bağlı bir kalp hastalığı olabiliyormuş o da covid geçirdikten yaklaşık 13-14 gün sonra hiç geçmeyen bir ateş varsa 3-4 gün kadar o hastalık olma ihtimali yüksekmiş ama illaki allah korusun onun da bir tedavisi vardır. burada geçiren arkadaşlar merak etmeyin öyle bir sıkıntı olmadıysa sıkıntı yoktur dedi doktor.
kilo boy iyi bir de dedi ki yemekle ilgili konuşurken; bir kase rondodan geçirilmiş yemek yerine bir köfte yanına ufak bir brokoli parçası yemesi bizim için daha iyi. hem çocuk yemek yemekten sıkılmaz hem de az yemek ama besin değeri yüksek olmuş olur dedi. başkaa işte menenjit aşısı da olduk, baktım kan alırken çok perişan olmadık dedim aşıyı da yapalım gitsin tekrar tekrar uğraşmayalım...
bizde haberler bu şekilde

Ben bayadır şapka kullanıyorum. Öyle araştırmadan aldım, memnunum. Yumuşak dokulu olmasına ve önünün güneşi kesecek kadar uzun, ya da açısının aşağı doğru olmasına dikkat ettim. Tabii kafası terlerse diye iç astarının pamuk olup olmadığına baktım.

Sağol canım dikkat edeyim ona da
Nereden aldın canım? şimdi bakınıyordum ben de, h&m de gördüm bu tarz. kullanan var mı acaba

Merhabalar kızlar size bir sorum var bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz benimki kulak pamuğunu sevmiyor ağlıyor sizler nasıl yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz

Merhabalar kızlar size bir sorum var bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz benimki kulak pamuğunu sevmiyor ağlıyor sizler nasıl yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz
Öncesinde kolaydı fakat özellikle 8. Aydan beri bezlenme, giyinme, kulak-burun temizliği hepsi ayrı zor.
Kulak temizliğini diğer tüm zorlandığımız şeyleri dikkatini başka yere çekerek yapıyoruz. Daha önce ellemediği şeyleri eline veriyoruz genelde. Mesela anahtarlık, mandal, poşet gibi abuk subuk ama dikkat çeken ne varsa

Bizimki tam tersi çok seviyor kulağını temizlerken hemen durup dikkat kesiliyor ama kulak pamuğu ile sadece dış kenarları temizliyorum içine sokmuyorum zaten tavsiye de edilmiyor.

MErhabalar.benimki gibi hala bebeği sürünmeyen yada emeklemeyen kaldı mı acaba?sürünme gayretimiz var ama kendini ilerleteniyor bir türlü .ayakları ile kendini öne doğru itmeye çalışsada başaramıyor .ona yardımcı olacak bir şey yapabilirmiyim?bir fikri olan var mı?8 ay 10 günlüğüZ.

Kulak pamuğuyla yapıyorum ben. E bebekten almıştım

Bizimki de öyle, niye müdahale etmek istiyorsunuz ki bence akışına bırakın yürüyecek bi daha otur deseniz de oturmayacak

E Erganun valla hizli cikiyor gercekten. Tam rahatladik derken yeni bir dis geliyor. 5. patladi su an 6. patlamak uzere. Ama kolay gecmiyor. Her dis gelisinin altini cizerek, kendini belli ederek cikiyor.

torro ne diyelim, tuttugunu umalim. Zaten ben tutmadi desem burda bunu kanitlayamam, devlet meselesi olur. Tesekkur ederim, pazartesi basliyorum, heyecanliyim. Luna memede uyuyo diye onu uyutmak icin isimi degistirdim o da saka gibi 10 gundur emmesi bitinca kicini donup uyuyor

ulasimiz gecmis olsun. Iyi haberlerini bekliyoruz.

Lunanin burnu dun geceden beri tikali. Musluk gibi akiyor. Baska bi sikayeti yok ama cok uzuluyorum. Emerken nefessiz kaliyor. Yine de emiyor masallah. Sık sık emzirip burnunu temizliyorum. Kac gunde gecer sizce ?

Sürekli bir şeyleri alma onlara ulaşma isteği var.gayret ediyor onlara gitmeye ama başaramıyor.evin içinde kollarından tutup tüm gün gezmek etrafı keşfetmek istiyor.belki kendi başına bunu yaparsa rahatlar diye düşündüm.ilerleyememek onu rahatsız ediyor.

White Mocha canım ya kanguruda taşırken sırtta denedin mi hiç boyları uzuyor ya sanki sırt daha iyi olur gibi evde denedim ama dışarıda nasıl oluruz cesaret edemedim sanki yüzünü görsem daha rahat ediyorum bu aralar hep evdeyiz zaten de

Bu arada bizimki pipisini tutup dokunup gülüyor altını açar açmaz aynı şeyi tekrarlıyor kapatınca kızıyor şapşik
Ayy deme ya bizimki de öyle kızıyorum gülüyor. Banyoda da oynuyor eline bisiler veriyorum oyalansın diye ama arada gidiyor eller yine
4.ayda dönen bebeğim var ama sürünme emekleme yok bizde de 19 agust doğumlu ayakta durmayı istiyor sürekli yerde durmayı hiç istemiyor ama yatakta emeklemeye çalışır gibi hali var. Hazır olduğunda yapar nasılsa

Aynen .hep ayakta durayım biri beni gezdirsin bende yürüyeyim dersinde.yere koyunca başlıyor mırıltıya.

8 ay 20 günlüğüz emeklemiyor hala. sorun yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…