2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Lunanin burnu dun geceden beri tikali. Musluk gibi akiyor. Baska bi sikayeti yok ama cok uzuluyorum. Emerken nefessiz kaliyor. Yine de emiyor masallah. Sık sık emzirip burnunu temizliyorum. Kac gunde gecer sizce ?
Umarım çabuk geçer geçmiş olsun bizim baya uzun sürmüştü 15 gün sürdü sonda iglesiti sonra yine 10 gün sürdü geçen ay resmen bütün ay sadece burun temizliği yaptım çok zor ya burun tıkanıklığı inşallah biran önce geçer

Lunanin burnu dun geceden beri tikali. Musluk gibi akiyor. Baska bi sikayeti yok ama cok uzuluyorum. Emerken nefessiz kaliyor. Yine de emiyor masallah. Sık sık emzirip burnunu temizliyorum. Kac gunde gecer sizce ?
Geçmiş olsun bu havalar tehlikeli ya bende hastalanmadan bir an önce yaz gelsin istiyorum.

ulasimiz çok geçmiş olsun. Antibiyotik kullanımından sonra nasıl oldu bebiş? Keyfi yerine geldi mi? İnşallah bu hafta iyi haberlerle geleceksin canım

Canım hiç denemedim sırtta taşımayı. Hip carry denedim ama oğluş sevmedi ağladı. Yüzü öne dönük olacak şekilde denedim. Aynanın karşısında çok mutlu ama aynadan uzaklaşınca tedirgin oldu.
Benim bebe 15-16 gün önce 71 cmdi. Çok uzun bi bebek değil yani. Ama bacakları baya uzun tabi önceye göre, ya belimin yanlarına koyuyor ayaklarını ya da ayaklarıyla benim bacaklarımı ittiriyor

Benim oğlumda emeklemiyor sürünmuyor..kalkıp yürümeye çok istekli ama bunları yapmıyor ablası da emeklemedi siralamadi bile 1 yaşında direk yürüdü bu da öyle olacak galiba.. anneler için çok zor sürekli kucakta etrafı merak ediyor gezmek istiyor Allah bize güç kuvvet versin.. bu arada bir tanecik bile dişi de yok

Geçmiş olsun bizim 1 hafta kadar sürmüştü dediğin gibi sadece burnu akıp/gece kapanıyordu. Başka şikayet yoktu. Sürekli fizyolojik yaptık. Gece bir de biraz eğimli yatırdım hemen tıkanmasın burnu diye

Aynen bizimde hiç dişimiz yok .tam tarif ettiğiniz gibiyiz bizde.demek yanlız değiliz teşekkürler.

A April wind bende White Mocha nın aldığı gibi şapka almıştım lcw den önden çene altına sabitleyebiliyorsun bizimkinin şapkalarla arası yok ama dışarı çıkcaz diyip giydiriyoruz.
Modeli atman mümkün mü canım? Hankiisii bu arada bende eminim asla ve kat’a takmak istemeyecek

Sen diyince denedik bgn ve bayıldıııık Artık sırtımda taşıcam hep sanırım çok sağol canım
Rahat oluyor sırt canım büyüdükçe önde taşımak zorlaşıyor dışarıda yüzünü görmek istersem zor olur diye düşünüyorum da biraz pratik yapmak lazım hip carry yi bizimki de sevmez diye bir düşüncem var.

Ben eğer tek bebişle çıkacaksam sırtımda görmeden pek rahat edemeyebilirim. Ama eşimleysek bundan sonra sırtta devam

Tesekkur ederim. Ah sizinki epey uzun sürmüş. Şimdi kreşe başladı ya, burnu akiyo diye kreşe kabul etmeyecekler. Bu şekilde daha ne kadar idare edebilirim bilmiyorum.
Geçmiş olsun bu havalar tehlikeli ya bende hastalanmadan bir an önce yaz gelsin istiyorum.
Ben de cok korkuyordum ya, hep sakiniyordum ama koektugum sonunda basima geldi. Sukur ki ciddi bir soguk alginligi gecirmiyor. Ama yine de mizmiz. Disleri de cikiyor. Yogurt ve meyve haricinde her seyi reddetti. Sadece anne sutu aldigi zamanlardaki gibi sari kaka yapti.
Tesekkur ederim. Bu sabah uyandi tamamen iyilesmis gibiydi mutlu oldum simdi aksama dogru yine hiriltili nefesalmaya basladi. Iyi ki emzirebiliyorum. Bence bu buyuk olcude yardimci oluyor iyilesmesinde. Soylesigin gibi ben de kafasinin altina bir yukselti koydum gece, mukus kulaklarina dogru gitmesin asagi insin diye. Cunku ortakulak iltihabina sebep olabilirmis burun tikanikligi

Benim oğluş diş çıkartcağı zaman burun tıkanıklığı peşinede burun akıntısı yaşıyor. O burun akıntısından 1 hafta sonra diş geliyor. Hep öyle denk geldi. İnş sizinkilerde hastalıktan değilde dişten dolayı geçici bağışıklık düşüklüğünden kaynaklanmış olsun. Onlar hastayken hayat duruyor çünkü

Kızlar , yazlık alışveriş için nereyi öneriyorsunuz. Malum online alacağım için yorumlarınız önemli. Dokusunu bilmeden ürün almak şans oluyor birqz . Bide kalıp konusu var

9. Ay aşısı olduk sağlık ocağın kan tahlili yapmiyoruz dedi hastanede tahlil yaptırın dedi doktorum da 12 . Ay diyor artık kime inanacağımi şaşırdım

Geçmiş olsun en basit hastalık bile anneleri üzüyo.bizimde diş çıkarıyo diyemidir bilmiyorum yoğurt dışında bir şey yemiyo huysuz hep kucak isitiyo gece çok sık uyanıyo, dertlerini anlatamıyoki kuzular

9. Ay aşısı olduk sağlık ocağın kan tahlili yapmiyoruz dedi hastanede tahlil yaptırın dedi doktorum da 12 . Ay diyor artık kime inanacağımi şaşırdım
Bizim doktorda 12. Ayda yapıcaktı kan tahlilini ama ateşlenince 8. Ayda yaptırdı, sağlık ocağındaki ebe 9.ayda yaptırıp kan tahlilini bize getireceksiniz demişti 8. Ayda yapılanı vericem bende

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir annesi içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…