Umarım çabuk geçer geçmiş olsun bizim baya uzun sürmüştü 15 gün sürdü sonda iglesiti sonra yine 10 gün sürdü geçen ay resmen bütün ay sadece burun temizliği yaptım çok zor ya burun tıkanıklığı inşallah biran önce geçerLunanin burnu dun geceden beri tikali. Musluk gibi akiyor. Baska bi sikayeti yok ama cok uzuluyorum. Emerken nefessiz kaliyor. Yine de emiyor masallah. Sık sık emzirip burnunu temizliyorum. Kac gunde gecer sizce ?
Geçmiş olsun bu havalar tehlikeli ya bende hastalanmadan bir an önce yaz gelsin istiyorum.Lunanin burnu dun geceden beri tikali. Musluk gibi akiyor. Baska bi sikayeti yok ama cok uzuluyorum. Emerken nefessiz kaliyor. Yine de emiyor masallah. Sık sık emzirip burnunu temizliyorum. Kac gunde gecer sizce ?
Canım hiç denemedim sırtta taşımayı. Hip carry denedim ama oğluş sevmedi ağladı. Yüzü öne dönük olacak şekilde denedim. Aynanın karşısında çok mutlu ama aynadan uzaklaşınca tedirgin oldu.White Mocha canım ya kanguruda taşırken sırtta denedin mi hiç boyları uzuyor ya sanki sırt daha iyi olur gibi evde denedim ama dışarıda nasıl oluruz cesaret edemedim sanki yüzünü görsem daha rahat ediyorum bu aralar hep evdeyiz zaten de
Benim oğlumda emeklemiyor sürünmuyor..kalkıp yürümeye çok istekli ama bunları yapmıyor ablası da emeklemedi siralamadi bile 1 yaşında direk yürüdü bu da öyle olacak galiba.. anneler için çok zor sürekli kucakta etrafı merak ediyor gezmek istiyor Allah bize güç kuvvet versin.. bu arada bir tanecik bile dişi de yokMErhabalar.benimki gibi hala bebeği sürünmeyen yada emeklemeyen kaldı mı acaba?sürünme gayretimiz var ama kendini ilerleteniyor bir türlü .ayakları ile kendini öne doğru itmeye çalışsada başaramıyor .ona yardımcı olacak bir şey yapabilirmiyim?bir fikri olan var mı?8 ay 10 günlüğüZ.
Geçmiş olsun bizim 1 hafta kadar sürmüştü dediğin gibi sadece burnu akıp/gece kapanıyordu. Başka şikayet yoktu. Sürekli fizyolojik yaptık. Gece bir de biraz eğimli yatırdım hemen tıkanmasın burnu diyeLunanin burnu dun geceden beri tikali. Musluk gibi akiyor. Baska bi sikayeti yok ama cok uzuluyorum. Emerken nefessiz kaliyor. Yine de emiyor masallah. Sık sık emzirip burnunu temizliyorum. Kac gunde gecer sizce ?
Aynen bizimde hiç dişimiz yok .tam tarif ettiğiniz gibiyiz bizde.demek yanlız değilizBenim oğlumda emeklemiyor sürünmuyor..kalkıp yürümeye çok istekli ama bunları yapmıyor ablası da emeklemedi siralamadi bile 1 yaşında direk yürüdü bu da öyle olacak galiba.. anneler için çok zor sürekli kucakta etrafı merak ediyor gezmek istiyor Allah bize güç kuvvet versin.. bu arada bir tanecik bile dişi de yok
Sen diyince denedik bgn ve bayıldııııkA April wind bendeWhite Mocha nın aldığı gibi şapka almıştım lcw den önden çene altına sabitleyebiliyorsun bizimkinin şapkalarla arası yok ama dışarı çıkcaz diyip giydiriyoruz.
Modeli atman mümkün mü canım? HankiisiiA April wind bendeWhite Mocha nın aldığı gibi şapka almıştım lcw den önden çene altına sabitleyebiliyorsun bizimkinin şapkalarla arası yok ama dışarı çıkcaz diyip giydiriyoruz.
Modeli atman mümkün mü canım? Hankiisiibu arada bende eminim asla ve kat’a takmak istemeyecek
Rahat oluyor sırt canım büyüdükçe önde taşımak zorlaşıyor dışarıda yüzünü görmek istersem zor olur diye düşünüyorum da biraz pratik yapmak lazım hip carry yi bizimki de sevmez diye bir düşüncem var.Sen diyince denedik bgn ve bayıldııııkArtık sırtımda taşıcam hep sanırım çok sağol canım
Ben eğer tek bebişle çıkacaksam sırtımda görmeden pek rahat edemeyebilirim. Ama eşimleysek bundan sonra sırtta devamRahat oluyor sırt canım büyüdükçe önde taşımak zorlaşıyor dışarıda yüzünü görmek istersem zor olur diye düşünüyorum da biraz pratik yapmak lazım hip carry yi bizimki de sevmez diye bir düşüncem var.
Tesekkur ederim. Ah sizinki epey uzun sürmüş. Şimdi kreşe başladı ya, burnu akiyo diye kreşe kabul etmeyecekler. Bu şekilde daha ne kadar idare edebilirim bilmiyorum.Umarım çabuk geçer geçmiş olsun bizim baya uzun sürmüştü 15 gün sürdü sonda iglesiti sonra yine 10 gün sürdü geçen ay resmen bütün ay sadece burun temizliği yaptım çok zor ya burun tıkanıklığı inşallah biran önce geçer
Ben de cok korkuyordum ya, hep sakiniyordum ama koektugum sonunda basima geldi. Sukur ki ciddi bir soguk alginligi gecirmiyor. Ama yine de mizmiz. Disleri de cikiyor. Yogurt ve meyve haricinde her seyi reddetti. Sadece anne sutu aldigi zamanlardaki gibi sari kaka yapti.Geçmiş olsun bu havalar tehlikeli ya bende hastalanmadan bir an önce yaz gelsin istiyorum.
Tesekkur ederim. Bu sabah uyandi tamamen iyilesmis gibiydi mutlu oldum simdi aksama dogru yine hiriltili nefesalmaya basladi. Iyi ki emzirebiliyorum. Bence bu buyuk olcude yardimci oluyor iyilesmesinde. Soylesigin gibi ben de kafasinin altina bir yukselti koydum gece, mukus kulaklarina dogru gitmesin asagi insin diye. Cunku ortakulak iltihabina sebep olabilirmis burun tikanikligiGeçmiş olsun bizim 1 hafta kadar sürmüştü dediğin gibi sadece burnu akıp/gece kapanıyordu. Başka şikayet yoktu. Sürekli fizyolojik yaptık. Gece bir de biraz eğimli yatırdım hemen tıkanmasın burnu diye
Geçmiş olsun en basit hastalık bile anneleri üzüyo.bizimde diş çıkarıyo diyemidir bilmiyorum yoğurt dışında bir şey yemiyo huysuz hep kucak isitiyo gece çok sık uyanıyo, dertlerini anlatamıyoki kuzularTesekkur ederim. Ah sizinki epey uzun sürmüş. Şimdi kreşe başladı ya, burnu akiyo diye kreşe kabul etmeyecekler. Bu şekilde daha ne kadar idare edebilirim bilmiyorum.
Ben de cok korkuyordum ya, hep sakiniyordum ama koektugum sonunda basima geldi. Sukur ki ciddi bir soguk alginligi gecirmiyor. Ama yine de mizmiz. Disleri de cikiyor. Yogurt ve meyve haricinde her seyi reddetti. Sadece anne sutu aldigi zamanlardaki gibi sari kaka yapti.
Tesekkur ederim. Bu sabah uyandi tamamen iyilesmis gibiydi mutlu oldum simdi aksama dogru yine hiriltili nefesalmaya basladi. Iyi ki emzirebiliyorum. Bence bu buyuk olcude yardimci oluyor iyilesmesinde. Soylesigin gibi ben de kafasinin altina bir yukselti koydum gece, mukus kulaklarina dogru gitmesin asagi insin diye. Cunku ortakulak iltihabina sebep olabilirmis burun tikanikligi
Bizim doktorda 12. Ayda yapıcaktı kan tahlilini ama ateşlenince 8. Ayda yaptırdı, sağlık ocağındaki ebe 9.ayda yaptırıp kan tahlilini bize getireceksiniz demişti 8. Ayda yapılanı vericem bende9. Ay aşısı olduk sağlık ocağın kan tahlili yapmiyoruz dedi hastanede tahlil yaptırın dedi doktorum da 12 . Ay diyor artık kime inanacağımi şaşırdım
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir annesi içini ferah tutKızlar Merhaba, Umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir ..
Benim biraz canım sıkkın. Cem' in karnı ile sağ bacağı arasinda bir şişlik fark ettim beze gibi bir şeydi.
Dün doktora gittik kan istediler tabi elinin üzerinden almaya çalıştılar olmadı çok ağladığı için eve döndük bugün tekrar gittik sonuç olarak kanında enfeksiyon çıktı sebebini su an bilemiyoruz .
Antibiyotik verdi günde iki defa içireceğim.Bir hafta sonra tekrar bakacaklar.Kizlar cok korkuyorum inşallah kuzum iyileşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?