- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Lcw den aldım hep ben 12-18 almıştım tam kalıp diye ama şimdiden oluyorlar özellikle barbatözler, bir sonraki alışverişi 18-24 alırım diye düşünüyorum.Kızlar , yazlık alışveriş için nereyi öneriyorsunuz. Malum online alacağım için yorumlarınız önemli. Dokusunu bilmeden ürün almak şans oluyor birqz . Bide kalıp konusu var
Bizi sağlık ocağından aramadılar aşı için9. Ay aşısı olduk sağlık ocağın kan tahlili yapmiyoruz dedi hastanede tahlil yaptırın dedi doktorum da 12 . Ay diyor artık kime inanacağımi şaşırdım
molfix bez kullanan varsa Hepsiburada da indirimde
9. Ay aşısı olduk sağlık ocağın kan tahlili yapmiyoruz dedi hastanede tahlil yaptırın dedi doktorum da 12 . Ay diyor artık kime inanacağımi şaşırdım
Bizi sağlık ocağından aramadılar aşı için
Doktor da 11-12. Ayda gelin dedi bize
Aşı 12. Aya kalırsa doktora 11. Ayda gidicem kalmazsa 12. Ayda gidip kan tahlili yapılacak.
Daha önce bahsetmiştim h&mnin hem kalıpları güzel hem dokusu ama bazı kumaşlarda esneme payı az olabiliyor jarse dokulu olmasına dikkat ederek alın. Ben aldığım her şeyden memnun kaldım ama fiyat fazlaKızlar , yazlık alışveriş için nereyi öneriyorsunuz. Malum online alacağım için yorumlarınız önemli. Dokusunu bilmeden ürün almak şans oluyor birqz . Bide kalıp konusu var
Merhaba, oto koltuğu ne marka aldınız kullandıktan sonra yorumunuzu bekliyorum ☝bizim 7-8 dişler çıkıyor böyle giderse yaşında 10 diş olurMerhaba anneler, hastalara şifa diliyorum. Biz de 9. Ay aşımızı olduk. Yumurta alerjisi nedeniyle sorun yaşadık nerede nasıl yapılacak diye. Sonunda hallettik şükür aşı sıkıntı yaratmadı çok az kızarıklık oldu. Yeni oto koltuğu aldık ama daha gelmedi. İnşallah memnun kalırız. Yeni bir atağa girdik sanırım çok çok huysuzuz. 6 dişimiz var sonrakiler bir yaştan sonra mı çıkıyor bilgisi olan var mı?
Aile hekimliği Bize 9. Ayda kan alınacak dedi, belki de bazı yerler yapmıyordur.9. ay aşısında beni de aramadılar ben aradım da sordum sonra yaptırdım.
tahlilleri ben de özelde yaptırdım açıkçası hiç sormamıştım sağlık ocağında oluyor mu diye ama olsaydı çocuk doktoru sağlık ocağından yapılacak derdi herhalde yaa. yine de yaptırmakta fayda var tahlilleri, bir eksiklik varsa beklemesin 3 ay daha
bizde mesela b12 eksikti biraz, şimdi samla alacağım.
7-8 hangileri? Alt orta iki dişin yanındakiler mi?Merhaba, oto koltuğu ne marka aldınız kullandıktan sonra yorumunuzu bekliyorum ☝bizim 7-8 dişler çıkıyor böyle giderse yaşında 10 diş olur
Acelesi yok kullanın yazarsınız, bütün artıları eksileri kullanınca belli olurEki Görüntüle 2840352
Şundan aldık. Konuyu ben hiç araştıramadım. Eşim araştırmış. Gelince yazarım tabi. Gezemeyiz ama evde bir bakarız artık.
Evet7-8 hangileri? Alt orta iki dişin yanındakiler mi?
Normalde baby Turco kullanıyoruz ama genelde annem alırsa molfix alıryaa süpersin
dandik bim bezi bile birim fiyatı daha pahalıya geliyordu
hemen aldım
Doktora sormuştum hangi marka alalım diye besafe 9-18 aracınız uygunsa izofixli alin demişti. Ertesi gün gidip aldık. O kadar memnunum ki anlatamam. Kasası baya yüksek dışarısını çok rahat görüyor. Kucağımdan inmeyen bebişi oturtup şehir içinde kaç defa tur atmisligim var. Uyuduğu zaman yatırıyorum çok rahat ettik.3 kademe yatışlı. Bu arada e bebek artık besafe ürünleri satmayacagi için ellerindeki ürünleri indirimli satıyorlar. Düşünen vardır belki. Iyiki almışım diyorum.Merhaba, oto koltuğu ne marka aldınız kullandıktan sonra yorumunuzu bekliyorum ☝bizim 7-8 dişler çıkıyor böyle giderse yaşında 10 diş olur
Bizim dişler İstanbul gibi. Hani Istanbul da gideceğin yeri görürsün yakın mesafedir ama gitmeye kalktığında dolana dolana saatler sonra ulaşırsın ya bizde dışı görüyoruz 1 aydır ama hale çıkması yani 1 tane bile çıkan dişimiz yok☝bizim 7-8 dişler çıkıyor böyle giderse yaşında 10 diş olur
Ben 9. Ayda yapilan aşiyi yaptirmayacagim. 12.ayda yaptıracağım. Bildiğim kadarıyla alinan kan da demir e bakılıyor. Demir damlasına devam edip etmemek için. Bizim takipli doktor kan aldırmayın ben parmaktan ölçüm yapıyorum demişti ama siz öyle deyince kafam karıştı. B12 'ye felan bakılmış sizde.9. ay aşısında beni de aramadılar ben aradım da sordum sonra yaptırdım.
tahlilleri ben de özelde yaptırdım açıkçası hiç sormamıştım sağlık ocağında oluyor mu diye ama olsaydı çocuk doktoru sağlık ocağından yapılacak derdi herhalde yaa. yine de yaptırmakta fayda var tahlilleri, bir eksiklik varsa beklemesin 3 ay daha
bizde mesela b12 eksikti biraz, şimdi samla alacağım.
Cevap için çok teşekkür ederimDoktora sormuştum hangi marka alalım diye besafe 9-18 aracınız uygunsa izofixli alin demişti. Ertesi gün gidip aldık. O kadar memnunum ki anlatamam. Kasası baya yüksek dışarısını çok rahat görüyor. Kucağımdan inmeyen bebişi oturtup şehir içinde kaç defa tur atmisligim var. Uyuduğu zaman yatırıyorum çok rahat ettik.3 kademe yatışlı. Bu arada e bebek artık besafe ürünleri satmayacagi için ellerindeki ürünleri indirimli satıyorlar. Düşünen vardır belki. Iyiki almışım diyorum.
Evet ya bazıları geç çıkıyormuşBizim dişler İstanbul gibi. Hani Istanbul da gideceğin yeri görürsün yakın mesafedir ama gitmeye kalktığında dolana dolana saatler sonra ulaşırsın ya bizde dışı görüyoruz 1 aydır ama hale çıkması yani 1 tane bile çıkan dişimiz yok
Ben 9. Ayda yapilan aşiyi yaptirmayacagim. 12.ayda yaptıracağım. Bildiğim kadarıyla alinan kan da demir e bakılıyor. Demir damlasına devam edip etmemek için. Bizim takipli doktor kan aldırmayın ben parmaktan ölçüm yapıyorum demişti ama siz öyle deyince kafam karıştı. B12 'ye felan bakılmış sizde.
Saol canım . Ben molfix kullanıyorum , hemen alayım.molfix bez kullanan varsa Hepsiburada da indirimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?