Besafe izi comfort isofix midnight black 9-18 kg. Diğer sorunuza gelince görselle cevap vereyimCevap için çok teşekkür ederimtam modelini atabilir misiniz? Adac testi var değil mi?
Kızımın ilk dişi 14 aylık çıkmıştıEvet ya bazıları geç çıkıyormuş
Bizde 8 aylık kontrolde; hemogram, d vitamini ve B12 bakıldı.Ben 9. Ayda yapilan aşiyi yaptirmayacagim. 12.ayda yaptıracağım. Bildiğim kadarıyla alinan kan da demir e bakılıyor. Demir damlasına devam edip etmemek için. Bizim takipli doktor kan aldırmayın ben parmaktan ölçüm yapıyorum demişti ama siz öyle deyince kafam karıştı. B12 'ye felan bakılmış sizde.
Teşekkür ederimBesafe izi comfort isofix midnight black 9-18 kg. Diğer sorunuza gelince görselle cevap vereyim
Genetik önemli dişte. Bizim halamız geç çıkartmış , ona çekti. Çokta acelesi yok. Kızım sıkıntısız cıkarttı anlamadan 4 , 4 çıkarttı. 2 yaşında akranlarıyla aynı sayıda diş tamamlanmıştı. Acısız, agrısız ve en önemlisi ısırmasız . Çıkarttıığında herseyi anlıyordu acır annem diyordum , tamammm yapardı.Bu gidişle biz
Ay hadi inşallah hissetmeden çıksın da geç çıksın, başka tutunacak dalım kalmadı zatenGenetik önemli dişte. Bizim halamız geç çıkartmış , ona çekti. Çokta acelesi yok. Kızım sıkıntısız cıkarttı anlamadan 4 , 4 çıkarttı. 2 yaşında akranlarıyla aynı sayıda diş tamamlanmıştı. Acısız, agrısız ve en önemlisi ısırmasız . Çıkarttıığında herseyi anlıyordu acır annem diyordum , tamammm yapardı.
Oğluş alt üst çıkarınca anladım ben ısırmak neymiş, meme acısı neymiş
Hayırlı olsun minik dişşşdiş konusu geçmiş
şükür bizim de alttan ilk diş patlak verdi
9 ay 9 günlüğüz sanırım
şimdi naapmak gerek diş buğdayı mı :)
Hayırlı olsun minik dişşşama bi miktar kıskandım
Yaaaa yaşına dişsiz girecek diye şaka yaparken şaka gerçek oldu iyi mi
Tesekkur ederim neredeyse iyilesti. Sukurler olsun. Gece uyanmasi deyince ben direkt dis diyorum. Bu hafta 2 disi daha patladi 353245 kere aglayarak uyanip emiyor. Tam diyorum tamam rahata erdik 2 3 hafta sonra yeni dis cikiyor. Gercekten cok yorucu ya. Ben sahsen yildim. MGeçmiş olsun en basit hastalık bile anneleri üzüyo.bizimde diş çıkarıyo diyemidir bilmiyorum yoğurt dışında bir şey yemiyo huysuz hep kucak isitiyo gece çok sık uyanıyo, dertlerini anlatamıyoki kuzular
Ya bende istiyordum diş buğdayı artık kendi kendimize yaparız belkidiş konusu geçmiş
9 ay 9 günlüğüz sanırım
Bizde bazen beraber uyuyoruz ama beni çok terletiyor ya ikimizde su gibi oluyoruz iyice dalınca yerine koyuyorum (anne yanı beşik) tekrar geliyor sıcağı sevmeyen bir bebek aslında.Luna bizimle uyuyor simdilerde yeni huy olarak dibime dibime girip iki eliyle kolumdan kavrayip yuzunu koluma yasliyor. Sirnasiyor bildiginiz. Burnu fln kapanir diye cekiliyorum rahat edemiyorum ama ben gidiyorum o geliyor.
Bende büyük alıyorum en iyisi bence bu zaten yaz sıcak dar giydirip bunaltmak istemiyorum bizim ki şortlari çok sevdi bacakları ile oynuyorŞöyle bir baktım kilomuz boyumuz ortalamada gidiyor 9 kg/73 cm
Lcw şortları 12-18 iyi oluyor yazı çıkartır daha büyük alırsam dötünden kayar bence.
Barbatözler 18-24 alınsa daha iyi olurmuş.
T shirtler bol bol olsun isterseniz onlarda 18-24 alınabilir giyince sırıtmıyor.
Ben yazlık alışverişi abartmayacağım daha şimdiden zıbın-şortla duruyor özellikle öğleden sonra, ev aşırı sıcak oluyor benim. Şöyle renkli desenli vs zıbınlar alayım evde giyer dedim ama alternatif site arıyorum. Uygun fiyatlı bulursam bol bol alıcamNormalde civilde olurdu kalitesi de fena değildi ama baktım yok, doktor değilim ama hastam çok yazılı zıbınlar var bol bol slskdhek önerinize talibim kısacası ben de.
Biz yaptık annemlerle aile arasında diş buğdayı yaptik bari hatırası olsun dedik çokta güzel oldudiş konusu geçmiş
9 ay 9 günlüğüz sanırım
Haha hayırlı olsun bizde kendi aramızda diş buğdayı yaptık malum corana işe geldiler hiç bişey yapamıyoruz yavrucuklara bi gömlek papyon fotosu olsundiş konusu geçmiş
9 ay 9 günlüğüz sanırım
Ne güzel olmuştur iyi yapmışsınız nasıl bir ritüel yaygın sizde? Bebeğin önüne kitap kalem tarak vs konulur seçmesi beklenir ya güya hangisini seçerse ona göre bir meslek eğilimi olur derler yaBiz yaptık annemlerle aile arasında diş buğdayı yaptik bari hatırası olsun dedik çokta güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?