2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Şöyle bir baktım kilomuz boyumuz ortalamada gidiyor 9 kg/73 cm
Lcw şortları 12-18 iyi oluyor yazı çıkartır daha büyük alırsam dötünden kayar bence.
Barbatözler 18-24 alınsa daha iyi olurmuş.
T shirtler bol bol olsun isterseniz onlarda 18-24 alınabilir giyince sırıtmıyor.

Ben yazlık alışverişi abartmayacağım daha şimdiden zıbın-şortla duruyor özellikle öğleden sonra, ev aşırı sıcak oluyor benim. Şöyle renkli desenli vs zıbınlar alayım evde giyer dedim ama alternatif site arıyorum. Uygun fiyatlı bulursam bol bol alıcam Normalde civilde olurdu kalitesi de fena değildi ama baktım yok, doktor değilim ama hastam çok yazılı zıbınlar var bol bol slskdhek önerinize talibim kısacası ben de.

Bizde 8 aylık kontrolde; hemogram, d vitamini ve B12 bakıldı.

Genetik önemli dişte. Bizim halamız geç çıkartmış , ona çekti. Çokta acelesi yok. Kızım sıkıntısız cıkarttı anlamadan 4 , 4 çıkarttı. 2 yaşında akranlarıyla aynı sayıda diş tamamlanmıştı. Acısız, agrısız ve en önemlisi ısırmasız . Çıkarttıığında herseyi anlıyordu acır annem diyordum , tamammm yapardı.
Oğluş alt üst çıkarınca anladım ben ısırmak neymiş, meme acısı neymiş

Ay hadi inşallah hissetmeden çıksın da geç çıksın, başka tutunacak dalım kalmadı zaten

diş konusu geçmiş
şükür bizim de alttan ilk diş patlak verdi
9 ay 9 günlüğüz sanırım
şimdi naapmak gerek diş buğdayı mı :)
Hayırlı olsun minik dişşş ama bi miktar kıskandım
Yaaaa yaşına dişsiz girecek diye şaka yaparken şaka gerçek oldu iyi mi

Hayırlı olsun minik dişşş ama bi miktar kıskandım
Yaaaa yaşına dişsiz girecek diye şaka yaparken şaka gerçek oldu iyi mi

dişin kendisi minik ama kaç gecedir uyumuyor meğer ondanmış, hep kıpırdak hep.
bir de cumartesi ateşi vardı 37.4 lerde pek de düşmedi demek ki o da aşıdan değil diştenmiş yaa. ve mesela iki gündür bu aşı kan alma da üst üste geldi nasıl kucağımdan inmiyor yavrum yaaa hep başını omzuma yasladı ki normalde max 10 sn yaslar başını.
kıyamam neler çekmiş minicik bedeni

Tesekkur ederim neredeyse iyilesti. Sukurler olsun. Gece uyanmasi deyince ben direkt dis diyorum. Bu hafta 2 disi daha patladi 353245 kere aglayarak uyanip emiyor. Tam diyorum tamam rahata erdik 2 3 hafta sonra yeni dis cikiyor. Gercekten cok yorucu ya. Ben sahsen yildim. M

Luna bizimle uyuyor simdilerde yeni huy olarak dibime dibime girip iki eliyle kolumdan kavrayip yuzunu koluma yasliyor. Sirnasiyor bildiginiz. Burnu fln kapanir diye cekiliyorum rahat edemiyorum ama ben gidiyorum o geliyor.

diş konusu geçmiş
9 ay 9 günlüğüz sanırım
Ya bende istiyordum diş buğdayı artık kendi kendimize yaparız belki bakayım dişine diyorum asla açmıyor ağzını ben onu çıkarırken çok çektim hemencecik göstermem diyor sanırım .

Luna bizimle uyuyor simdilerde yeni huy olarak dibime dibime girip iki eliyle kolumdan kavrayip yuzunu koluma yasliyor. Sirnasiyor bildiginiz. Burnu fln kapanir diye cekiliyorum rahat edemiyorum ama ben gidiyorum o geliyor.
Bizde bazen beraber uyuyoruz ama beni çok terletiyor ya ikimizde su gibi oluyoruz iyice dalınca yerine koyuyorum (anne yanı beşik) tekrar geliyor sıcağı sevmeyen bir bebek aslında.

Lunanın iyilesmesine sevindim sağlıklı olsun kuzucuklar

Bende büyük alıyorum en iyisi bence bu zaten yaz sıcak dar giydirip bunaltmak istemiyorum bizim ki şortlari çok sevdi bacakları ile oynuyor bu arada cırt cırtlı kitaplardan aldım ama hiç ilgisini çekmedi valla bezdim artık bu çocuğa ne alsam umurunda değil sadece dışarı çıkacak mutlu oluyor parkta çocukları izlemeye bayılıyor

Bebeği emeklemeyen arkadaşlara vala hiç üzülmeyin benim ki emekliyor şimdi dolaplara sardı açmaya çalışıyor hep peşindeyiz odadan odaya gidiyor akşam uyudugun da pertimi çıkıyor sabah 7 akşam 10 ful peşindeyim ayrıca iş ev temizlik yemek halimi harap desem yeridir şikayet ettiğime bakmayın çok şükür diyorum her an Allah'ım sağlık versin tum bebislerimize
Bu hafta 1 kilo daha verdim inanılmaz
Umut bu ay 500 gram almış ek gıda arada red etsede dişe bağlıyorum yoğurt ile yine iyi almış yeme düzeni umarım düzelir çünkü 1 yasi doldursun süten kesme planım var sadece plan gerçekler ne olacak acaba
Üst ön dişler geliyor göründü çıksa da rahatlasak karanfil zeytinyağı yaptım da pek faydasi olmadı bize ya

diş konusu geçmiş
9 ay 9 günlüğüz sanırım
Haha hayırlı olsun bizde kendi aramızda diş buğdayı yaptık malum corana işe geldiler hiç bişey yapamıyoruz yavrucuklara bi gömlek papyon fotosu olsun

Biz yaptık annemlerle aile arasında diş buğdayı yaptik bari hatırası olsun dedik çokta güzel oldu
Ne güzel olmuştur iyi yapmışsınız nasıl bir ritüel yaygın sizde? Bebeğin önüne kitap kalem tarak vs konulur seçmesi beklenir ya güya hangisini seçerse ona göre bir meslek eğilimi olur derler ya benim ki kırmızı hastası kırmızı ne görse alır eline.

Bir önceki postunuza istinaden bende diyorum emeklese ya da yürüse bittim ben .
Bu arada sünnet yaptırdınız mı biz bekliyoruz hala pandemi bitecek gibi değil 2 yaşına gelmeden yaptırabiliriz umarım

İyi geceler arkadaşlar
amadeusdegilsalieri
E Emsn
White Mocha
M Mirune
aling
A April wind
torro

Sağolun kızlar ..Hepinize tek tek teşekkür ederim.
Antibiyotiğe devam ediyoruz.Beze hala aynı şekilde duruyor.1 haftamız dolunca tekrar kan aldıracağız..Sıkıntılı bir bekleyişteyiz.Dua ediyorum her an ..Bütün bebeklere, benim yavrumu da içine katarak bol şifa diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…