2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

çok geçmiş olsun tekrardan
ben de merak ediyordum, peki ateşinde ne bileyim davranışlarında bir rahatlama oldu mu?

çok geçmiş olsun tekrardan
ben de merak ediyordum, peki ateşinde ne bileyim davranışlarında bir rahatlama oldu mu?
Canım çok sağol.Dün ateşi yoktu tabi İstanbulda hava çok ısındı biraz vücudu sıcak oluyor ama ölçünce 36- 37 civarı oluyor.
Tabi keyfi biraz daha iyi ..Bir de galiba yine diş çıkaracak eli hep ağızında biraz huzursuzluğu da ondan galiba.

Evet bizde evde ne bulduysak koyduk kitap aldı eline bizim ki gerçekten kucakta taşımakta zor ama emekleyince peşinde dolaşmak daha yorucu olabiliyor Sünnet yapmadık maalesef 13 aylık olunca Zeynep Kamil de çocuk cerrahisi ile görüşmustuk orda sünnet yaptircaz 1 yaşından sonra ancak genel anestezi verebiliriz dediler o yüzden 1 yasi bekliyoruz

Haha yaa sevsinler bacaklarıyla oynamasını
Yekta cırt çıraları sökmeye bayılıyor ya gözüne iliştiği gibi onunla oynamak istiyor ama genel olarak sıkılgan bir çocuk tek bir şeyde uzun süre ilgilendiği nadir şu sıralar özellikle. Daha çok nereyi keşfetsem yeni ne bulsam derdinde, hele oyuncakları hiç ilgisini çekmiyor oturup oynamaz anca ben oynatırsam Kitaplar hariç en çok aktivite masasıyla ilgileniyor o da tabi ki ayakta durduğu için
Keşke etkili olsaydı yaa belki de çıkış vaktinde yetersiz geliyordur

Çok sağıl canım ben de bu model bakıyordum lcw ya da h&m alıcam

Kaç beden aldınız bizim biraz kafamızda küçük sanki crazy06

Bu arada kotonda indirim varmış zıbın ve şort aldım oradan da, evde giysin diye bakmak isteyen olursa yorumlar güzeldi. İlk defa aldım koton bakalım nasıl gelecek.

9 - 12 ay için olanı almıştım. O zaman kafasına kocaman geliyordu yüzü kapanıyordu. Şimdi tam oluyor bir iki aya olmaz gibi .

Kotonda bebek kıyafeti tecrübem pek yok fakat büyük oğlumun 10 yaşına kadar gömleklerini hep ordan alıyordum.O zaman kumaşları çok kaliteliydi. Tabi şimdi şortlara bakabilirim..

Teşekkürler haber verdiğin için.

Ya bende h&m den 1.5-2 yaş aldım büyük geldi. Ama ipleri var onlarla sabitlerimBilerek öyle aldım. Ayrıca LCWaikiki dende aldım. Onunda arkası lastikli.

Kızlar ilk adım ayakkabısı hakkında önerileriniz var mı ? Nasıl olmalı numarası felan

A April wind şapkanın bedeni 6-12 ay canım. 46 cm idi 8 aylık kontrolde baş çevresi şimdi tam gibi oluyor. Kotona trendyoldan bakmıştım uygundu fiyatları emin olamadım bi yanım al gitsin evde giyer diyor diğer yanım da fazla bişi almak istemiyor seneye iyice ayaklaninca daha fazla alırım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…