2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızımda doktorumuz, ilk adım ayakkabısı alma tam ortopedik oluyor onlar. Yarı ortopedik olan spor ayakkabılar daha iyi olur demişti . Bende ilk nike dan bez bir spor ayakkabı almıştım. Sanırım gene öyle esnek, hafif olsun diye bez bir spor ayakkabı alırım.

9-36 kg olması avantaj gibi geldi. Uzun süre kullanırız inşallah.

aynen yaa biz çok delirmiştik bir ara hahaha aling ile ikimiz de römer aldık.
ben deneyemedim ama bir aydır salonda duruyor :)) be safe de iyi adac sertifikalı ikisi de.
bence de 9-36 mantıklı
yani belki 18 kg 3 yıl sonra olur tahminim o zaman bir tane daha alınabilirdi ara çok yakın değil çünkü ama ben de gerek görmedim açıkçası.

Haklısın canım ben de fazla almak istemiyorum evde giyer diye şort aldım zaten yazı çıtçıtlı badi ile geçirecek büyük ihtimal
Bu arada bende havuz aldım intex marka olandan, önemli olaylarından biri tabanınında şişiyor olmasıymış bebek rahat etsin diye ya da düştüğünde kafayı vs vurmasın diye. Kargolanmış dün o da bakalım gelince yazarım.

Kızlar ilk adım ayakkabısı hakkında önerileriniz var mı ? Nasıl olmalı numarası felan
Ben yoyo junior aldım şimdilik, el yapımı tamamen deri ve çıplak ayak hissi yaratıyormuş, ön tarafı geniş kalıp. Tabi sokakta giymelik değil 17-18 numara.

Ya ben ayakkabı giysi konusunda fazla şanslıyım, yeğenimle kızım arasında tam 2 yaş var, ablamlar da acayip alma meraklısıdır her şeyi bize kaldı onlardan yola çıktım 17-18 numara iyi oluyor yazı geçirir muhtemelen.
Evimiz şapkayla da dolu, A April wind şimdi odasına girmiyorum da yarın bi bakıp sana da yazacağım Ama bir hm onu biliyorum

Kızlar ilk adım ayakkabısı hakkında önerileriniz var mı ? Nasıl olmalı numarası felan
Login • Instagram
Vicco alacağım şöyle bir değerlendirme yapıp memnun kalmazsam iade edicem bakalım daha almadım.
Numara olarakta sitesinde ölçü tablosu vardı. 19 numarayla başlayacağız biz miniko ayaklar için

Balkona şişme havuz almak istiyorum deneyimi olan var mi? Bizim balkon büyük en azından su da oynasın oyalansın istiyorum
Ben alıcam, son 1 haftadır ataştırıyordum.
Hatta bir tane aldım. Kargoya verildi. Ama bunu balkonda ya da duşakabinde yıkamak amacıyla aldım. Ayrıca büyükçe bi havuz da almak istiyorum.

Bestway markanın şişme havuzları güzel. Başlangıç olarak kendi banyo küvetlerinide kullanabilirsiniz.
Kendi banyo küveti küçük geliyor artık ya otursa da emanet duruyor boyu uzun gidiyor çünkü geçen gün koydum balkona da tedirgin oldum. Artık babyjemin oturağında yıkıyorum bayadır.
A April wind tabandan şişmesi iyiymiş yorumlarını bekliyorum

Bizim küçüko kafamıza büyük ihtimal 6-12 ay olacak müsait zamanda yazarsın canım bedenlerde öyle kiii insan kararsız kalıyor ne alacağını bilemiyor.

Kizlar hamileyim var mı bebeği böyle küçükken hamile kalan? İlk bebegim tedaviyle oldu nasılsa olmuyor diye rahat davrandım bende ve bugün yine hamile olduğumu öğrendim. Üzülmek istemiyorum uzulursem bebeğime haksızlık olackams gibi hissediyorum. Ama sevinemiyorum da oğlumu emziriyorum hala kalakaldım kimseye söyleyemiyorum eşime bile. iyi hissettirecek birseyler duymak istiyorum aslında

Hayırlı olsun ikisi birlikte büyür zorluğu elbet olur ama arkaya dönüp baktığınızda keşke olmasaydı diyeceğinizi sanmam
Ben 4. Aya kadar ciddi istiyordum ama sonraki tempo beni bu fikirden uzaklaştırdı anladım ki bebek büyük etkenmiş 4. Ayda içinden cünüvar çıktı bile isteye yapamam ama kazaya kurban gidersem de üzülmem Minik halleri gözümde tütüyor. İnsan sanırım kendi iradesi dışında bazı şeyler olunca bi tökezliyor.
Tandem emzirme yapabilirsiniz o konuda da üzülmeye gerek yok iyice araştırın gönlünüzce ilerlersiniz.

ya kızlar bizde 9 aylık olduk ancak çok kilo alamıyoruz, bakıcımız var ben çalışıyorum sanki doyurmuomuş gibi, şimdi liste vercem artık ona napıyım , üzülüyorum çok 9 kiloya yakın kilosu ama çok az
ban ahızlı kilo aldıran denenmiş mama tarifi verir misiniz?
emzirmiyorumda 4. ayda bıraktı corona cenazem olduğundan üzüntüden gitti sütüm.

Benim ablam oğlu 9 aylıkken hamile kaldı biraz zorlandi ama ikisi bir arkadaş gibi büyüdüler şimdi hiç arkadaşa ihtiyaclari yok..zaten doğana kadar bi 9 ay daha geçecek inşallah Allah kolaylığını verir eğer doktorunuz da onerirse emzirmeye devam edebilirsiniz..eşinize de söyleyin size ağır gelen bişey şu an onunla paylaşıp hafiflemeye çalışın sonuçta onun da evladı..inşallah size karşı anlayışlı rahatlatıcı olur olmazsa da siz kendinize yetin inşallah evlatlarinizi Allah size bağışlasın

Eğer gebeliğinizi sonlandırmayı düşünmüyorsanız iyi tarafından bakmalısınız zaten

Eğer gebeliğinizi sonlandırmayı düşünmüyorsanız iyi tarafından bakmalısınız zaten

Tesekkür ederim kuzlar hayırlısı olsun bakalım yıllarca aradım her ay test yaptım her negatife saatlerce ağladım
:) bunun da böyle habersizce geleceği varmış :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

biz de 9 kiloya yakınız ama doktor gayet iyi dedi
eğer güzel ek gıdasını 2-3 öğün yiyorsa artı formul süt veriyorsunuzdur tahminim başka bir şeye gerek yok ki bence.
doktora sormadan yapmayın bence
ama hiiç yemiyorsa ben hippin kaşık mamalarından aldım tahıllı falan ondan verdiğim oldu.
özellikle eğer hiç yemediği zamanlar olursa, bir de diş çıkardığı iki gün onu yedi sadece gece.

Bizde öyle çok kilo alanlardan değiliz 200-300 gr alıyor. Ama kof kilo alacağına vitamin alsın diye düşünüyorum kendi adıma ve bu sebeple beslenmesinde bir değişiklik yapmadım. Ben zaten tombik bebek sevmiyorum allah gönlüme göre verdi

Yiğenlerim böyle oldu. Aralarında 16 ay var. İlk bebek onlardada kendiliğinden olmadı, bu nedenle rahattı ama bıdığımız sürpriz yaptı. Biri 2014, diğeri 2015 doğumlu. İlk aylar destek gerekiyor malum 1,5 yaş en hareketli dönem ve ilgi bekleyen yenidoğan. Ama biraz büyüyünce çok iyi oluyorlar. 4 yıldır çok rahatlar birbirlerine arkadaş oluyorlar , güzel anlaşıyorlar. Bizde korkmuştuk ama ilk bikaç ay dışında sıkıntı olmadı hatta iyiki oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…