9-36 kg olması avantaj gibi geldi. Uzun süre kullanırız inşallah.
Bestway markanın şişme havuzları güzel. Başlangıç olarak kendi banyo küvetlerinide kullanabilirsiniz.Balkona şişme havuz almak istiyorum deneyimi olan var mi? Bizim balkon büyük en azından su da oynasın oyalansın istiyorum
Haklısın canım ben de fazla almak istemiyorum evde giyer diye şort aldım zaten yazı çıtçıtlı badi ile geçirecek büyük ihtimalA April wind şapkanın bedeni 6-12 ay canım. 46 cm idi 8 aylık kontrolde baş çevresi şimdi tam gibi oluyor. Kotona trendyoldan bakmıştım uygundu fiyatları emin olamadım bi yanım al gitsin evde giyer diyor diğer yanım da fazla bişi almak istemiyor seneye iyice ayaklaninca daha fazla alırım diyorum
Ben yoyo junior aldım şimdilik, el yapımı tamamen deri ve çıplak ayak hissi yaratıyormuş, ön tarafı geniş kalıp. Tabi sokakta giymelik değilKızlar ilk adım ayakkabısı hakkında önerileriniz var mı ? Nasıl olmalı numarası felan
Login • InstagramKızlar ilk adım ayakkabısı hakkında önerileriniz var mı ? Nasıl olmalı numarası felan
Ben alıcam, son 1 haftadır ataştırıyordum.Balkona şişme havuz almak istiyorum deneyimi olan var mi? Bizim balkon büyük en azından su da oynasın oyalansın istiyorum
Kendi banyo küveti küçük geliyor artık ya otursa da emanet duruyor boyu uzun gidiyor çünkü geçen gün koydum balkona da tedirgin oldum. Artık babyjemin oturağında yıkıyorum bayadır.Bestway markanın şişme havuzları güzel. Başlangıç olarak kendi banyo küvetlerinide kullanabilirsiniz.
Bizim küçüko kafamıza büyük ihtimal 6-12 ay olacakBen yoyo junior aldım şimdilik, el yapımı tamamen deri ve çıplak ayak hissi yaratıyormuş, ön tarafı geniş kalıp. Tabi sokakta giymelik değil17-18 numara.
Ya ben ayakkabı giysi konusunda fazla şanslıyım, yeğenimle kızım arasında tam 2 yaş var, ablamlar da acayip alma meraklısıdır her şeyi bize kaldıonlardan yola çıktım 17-18 numara iyi oluyor yazı geçirir muhtemelen.
Evimiz şapkayla da dolu, A April wind şimdi odasına girmiyorum da yarın bi bakıp sana da yazacağımAma bir hm onu biliyorum
Canım yorumunu bekliyorumBen alıcam, son 1 haftadır ataştırıyordum.
Hatta bir tane aldım. Kargoya verildi. Ama bunu balkonda ya da duşakabinde yıkamak amacıyla aldım. Ayrıca büyükçe bi havuz da almak istiyorum.
Bestway Kare Bebek Havuzu 86x86x25 - Fiyatı, Yorumları
Bestway Kare Bebek Havuzu 86x86x25 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok sağol canım ..Amin inşallah.ulasimiz geçmiş olsun güzel haberler alırsınız inşallah. Tüm kuzucuklar sağlıkla büyüsün.
Hayırlı olsun ikisi birlikte büyür zorluğu elbet olur ama arkaya dönüp baktığınızda keşke olmasaydı diyeceğinizi sanmamKizlar hamileyim var mı bebeği böyle küçükken hamile kalan? İlk bebegim tedaviyle oldu nasılsa olmuyor diye rahat davrandım bende ve bugün yine hamile olduğumu öğrendim. Üzülmek istemiyorum uzulursem bebeğime haksızlık olackams gibi hissediyorum. Ama sevinemiyorum da oğlumu emziriyorum hala kalakaldım kimseye söyleyemiyorum eşime bile. iyi hissettirecek birseyler duymak istiyorum aslında
Benim ablam oğlu 9 aylıkken hamile kaldı biraz zorlandi ama ikisi bir arkadaş gibi büyüdüler şimdi hiç arkadaşa ihtiyaclari yok..zaten doğana kadar bi 9 ay daha geçecek inşallah Allah kolaylığını verir eğer doktorunuz da onerirse emzirmeye devam edebilirsiniz..eşinize de söyleyin size ağır gelen bişey şu an onunla paylaşıp hafiflemeye çalışın sonuçta onun da evladı..inşallah size karşı anlayışlı rahatlatıcı olur olmazsa da siz kendinize yetin inşallah evlatlarinizi Allah size bağışlasınKizlar hamileyim var mı bebeği böyle küçükken hamile kalan? İlk bebegim tedaviyle oldu nasılsa olmuyor diye rahat davrandım bende ve bugün yine hamile olduğumu öğrendim. Üzülmek istemiyorum uzulursem bebeğime haksızlık olackams gibi hissediyorum. Ama sevinemiyorum da oğlumu emziriyorum hala kalakaldım kimseye söyleyemiyorum eşime bile. iyi hissettirecek birseyler duymak istiyorum aslında
Eğer gebeliğinizi sonlandırmayı düşünmüyorsanız iyi tarafından bakmalısınız zatenKizlar hamileyim var mı bebeği böyle küçükken hamile kalan? İlk bebegim tedaviyle oldu nasılsa olmuyor diye rahat davrandım bende ve bugün yine hamile olduğumu öğrendim. Üzülmek istemiyorum uzulursem bebeğime haksızlık olackams gibi hissediyorum. Ama sevinemiyorum da oğlumu emziriyorum hala kalakaldım kimseye söyleyemiyorum eşime bile. iyi hissettirecek birseyler duymak istiyorum aslında
Hayırlı olsun ikisi birlikte büyür zorluğu elbet olur ama arkaya dönüp baktığınızda keşke olmasaydı diyeceğinizi sanmam
Ben 4. Aya kadar ciddi istiyordum ama sonraki tempo beni bu fikirden uzaklaştırdı anladım ki bebek büyük etkenmiş 4. Ayda içinden cünüvar çıktıbile isteye yapamam ama kazaya kurban gidersem de üzülmem Minik halleri gözümde tütüyor. İnsan sanırım kendi iradesi dışında bazı şeyler olunca bi tökezliyor.
Tandem emzirme yapabilirsiniz o konuda da üzülmeye gerek yok iyice araştırın gönlünüzce ilerlersiniz.
Benim ablam oğlu 9 aylıkken hamile kaldı biraz zorlandi ama ikisi bir arkadaş gibi büyüdüler şimdi hiç arkadaşa ihtiyaclari yok..zaten doğana kadar bi 9 ay daha geçecek inşallah Allah kolaylığını verir eğer doktorunuz da onerirse emzirmeye devam edebilirsiniz..eşinize de söyleyin size ağır gelen bişey şu an onunla paylaşıp hafiflemeye çalışın sonuçta onun da evladı..inşallah size karşı anlayışlı rahatlatıcı olur olmazsa da siz kendinize yetin inşallah evlatlarinizi Allah size bağışlasın
Eğer gebeliğinizi sonlandırmayı düşünmüyorsanız iyi tarafından bakmalısınız zaten
ya kızlar bizde 9 aylık olduk ancak çok kilo alamıyoruz, bakıcımız var ben çalışıyorum sanki doyurmuomuş gibi, şimdi liste vercem artık ona napıyım , üzülüyorum çok9 kiloya yakın kilosu ama çok az
ban ahızlı kilo aldıran denenmiş mama tarifi verir misiniz?
emzirmiyorumda 4. ayda bıraktı corona cenazem olduğundan üzüntüden gitti sütüm.
Bizde öyle çok kilo alanlardan değiliz 200-300 gr alıyor. Ama kof kilo alacağına vitamin alsın diye düşünüyorum kendi adıma ve bu sebeple beslenmesinde bir değişiklik yapmadım. Ben zaten tombik bebek sevmiyorum allah gönlüme göre verdiya kızlar bizde 9 aylık olduk ancak çok kilo alamıyoruz, bakıcımız var ben çalışıyorum sanki doyurmuomuş gibi, şimdi liste vercem artık ona napıyım , üzülüyorum çok9 kiloya yakın kilosu ama çok az
ban ahızlı kilo aldıran denenmiş mama tarifi verir misiniz?
emzirmiyorumda 4. ayda bıraktı corona cenazem olduğundan üzüntüden gitti sütüm.
Yiğenlerim böyle oldu. Aralarında 16 ay var. İlk bebek onlardada kendiliğinden olmadı, bu nedenle rahattı ama bıdığımız sürpriz yaptı. Biri 2014, diğeri 2015 doğumlu. İlk aylar destek gerekiyor malum 1,5 yaş en hareketli dönem ve ilgi bekleyen yenidoğan. Ama biraz büyüyünce çok iyi oluyorlar. 4 yıldır çok rahatlar birbirlerine arkadaş oluyorlar , güzel anlaşıyorlar. Bizde korkmuştuk ama ilk bikaç ay dışında sıkıntı olmadı hatta iyiki olduKizlar hamileyim var mı bebeği böyle küçükken hamile kalan? İlk bebegim tedaviyle oldu nasılsa olmuyor diye rahat davrandım bende ve bugün yine hamile olduğumu öğrendim. Üzülmek istemiyorum uzulursem bebeğime haksızlık olackams gibi hissediyorum. Ama sevinemiyorum da oğlumu emziriyorum hala kalakaldım kimseye söyleyemiyorum eşime bile. iyi hissettirecek birseyler duymak istiyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?