2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Anlamazlar mi her şeyi farkediyorlar öncekiyatağınasıldı. Oğlum 4 aylıkken yeni yatağına alıştırırken zorlanmıştım hala yanımda anne yanı beşikte yatıyor yuvarlanarak bizim yatağa gelip yatınca daha rahat ediyor beyefendi olan bana oluyor kıpırdamayım da uyusin diye emanet yatıyorum .
Gündüzleri biraz vakit geçirin yatağında alışması kolay olur.

Hemen farkediyorlar, odayı evi her yeri tanıyorlar. En azından bizimki 4. Ayından beri tanıyor. Geçen yazlıktan kışlık Eve gittik sallanan beşiğini öyle özlemişti ki içine koyduğumda her şeyi unutup öyle güzel oynadı ki

Dilko bizim hastalık geçince iştah düzeldi ama kalabalıktık, tüm ilgi üzerindeydi şakalar oyunlar gırla olunca, belki de ondan yedi diyorum.
Şimdi yoldayız, evimize dönüp baş başa kalınca naparız bilmiyorum.

Bir de daha çok sevdiği şeyleri teklif ettin mi, iştahsızken daha az sevdiklerini yedirmek epey zor oluyor. Köfte, tarhana, et haşlayıp suyunda erişte gibi hem besleyici hem daha keyifli şeyleri baya güzel yedi bizimki.

Bizim kızda alkış yapıyor, babaannesi seni babana bir bir söyleyecem hareketini gösterdi şimdi onu yapıyor. Ama bay bay ve gel gel yok. Farkettim ki çokta o kelimelere yönelmemişimileri emekleme yi hala keşfedemedi yada canı istemiyor bir iki elini atıp kendini ileri atıyor istediğini alıyor. Genel olarak popo ile yada yuvarlanarak istediği yere ulaşıyor. Yerde yatarken dönüp oturma pozisyonuna çok güzel geliyor ama saniyelik bir olay resmen o koca popoyu rağmenBirde çekmece karıştırmaya, kitap sayfalarını işaret parmağı ile tek tek açmaya bayılıyorşuanda tutunmadan dizlerinin üstüne kalkmaya, yüzüstü durunca parmak uçları ile dizini yere değdirmeden köprü gibi yapmaya başladı. Sanırım yakında tutunup kalkmaya başlar. Ama ayakta durmayı sevmiyor hemen popoyu yere koymaya çalışıyor. Kısaca her bebek farklı. Bu arada hala diş yok artık gelecek ümidide kalmadı sanırım çıkmayan bir biz kaldık

bende de alkış yok gel gel yok acaba kız bebeklerin gelişimi erkeklere göre daha mı önde?
Kesinlikle ilk çocuğum kız 6 aylıkken baba dede diyordu ikincisi erkek daha yeni gel gel yapıyor birde burnunu göstermeyi öğrettim burnun nerde diyorum hızlı hızlı nefes alıp veriyorum burnumu sıkarak oda yapıyor dün kontrolumuz vardı 9 kilo 71 cm boyu kısa gidiyor bende ona takılıyorum inşallah yürüyünce falan bir anda boy atar

canım biz senden sanırım 1 aydan bile büyüğüz
biz de aynı bu şekildeydik
sonra her şey birdenbire oluyor inan ki.
öncelerinde aylık ilerleme, sonra haftalık şimdi günlük ilerlemeler var.

canım biz senden sanırım 1 aydan bile büyüğüz
biz de aynı bu şekildeydik
sonra her şey birdenbire oluyor inan ki.
öncelerinde aylık ilerleme, sonra haftalık şimdi günlük ilerlemeler var.
Bunu yazdıktan sonra bugün ileri gitmeye başladıSırada diş ve yürüme var artık

Bizimki de popo üstünde geri geri gidiyor ama poposu kızarmış tabi birde dişleri çıkıyor ondan da olabilir bilemedim. Ek gıdadan sonra kaka düzeni çok değişti. Dişte işin içine girince iyice karman çorman oldu. Az az birkaç defa yapıyor böylece poposu kızarıyor.

Kızlar Selam malum bu sene ilk babalar günü olacak hediye olarak eşinize ne alacaksınız ben farklı kalıcı bir hediye almak isterim ama ne alacağım bilmiyorum farklı önerileriniz var mı

Kızlar bebişin Boğaz ağrısı şurup ile geçti ama burun akıntısı ve tıkanıklığı devam ediyor. Malum şurup sadece birkaç gün kullanılabiliyor. Burun akıntısını sonlandırmak için bir Öneriniz var mı? Doktor iliadin sprey yazmıştı ama pek faydasını görmedim.

mememi öyle bir aşkla ya da hınçla emiyor ki yara oldu. bugün de baktım parmağıyla yarayı kurcalamaya çalışıyor. alem bebiş. aslan burcu kızları tam bir queenmiş. onu anladım.
Nedeni belli oldu bu emislerin. 7. disi patladi bugun. Genelde cift cift cikiyolar birkac gin arayla. 8. de yolda. 1 yasini 10 disle kapaticaz bu gidisle. Arada dislerini fircaliyorum ama muthis özenli oldugum soylenemez bu konuda. Sekerli yedirmedigimden bir şey olmaz diye umut ediyorum.

Regli hala duzensiz olan kac kisiyiz? 2 aydir regl olmadim ki zaten simdiye dek de Luna 7 ve 8 aylikken 2 kez regl oldum. Yavaştan endiselenmeye basladim. Ilk firsatta tiroidime baktiricam.

Hep temizliyorum ya da sprey kullaniyorum ama 1 aydir burnu akiyor. Arkadaslarimin bebekleeinin de ayni sekilde, cok uzun zamandir burunlari akiyor. Daha da devam edecek gibi.

Merhaba kızlar nasılsınız?Çok hareketlendiler maşallah uykular da azaldı pek foruma giremiyoruz sanırım.Bebişler için güneş kremi tavsiyelerinizi alabilir miyim?Aven spf +50 kullanıyorum cildim hassas olduğu için kızıma da aynısını kullansam sorun olur mu acaba?Bir de yürüme arkadaşı ne kullanıyorsunuz?Pilsanın almıştım ama geri geri geliyor.Sadece ileri yavaşça gidecek bir araç lazım.

regl galiba normal ama yaa 1 yıla kadar düzensiz olabilir diyorlardı hep
yine de baktır tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…