2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben aşı oldum. Biontech tercih ettim. 3 gün kol ağrısı ve biraz baş ağrısı oldu 2 dozda da

gerçekten ben de uğraşamıyorum böyle inan yıpranıyorum bir de işim uzak trafik çekiyordum ki taşındık işe baya yakın bir yere, inşallah daha iyi olur ama ben mükemmel annelik yapamıyorum ya da yapamadım bu son ay. hele çalış 1.5 saat trafik çek, eve gel artık bitap düşüyordum. buradaki çoğu anneden geriyimdir. bir ara pandemi yüzünden şükür hem erken çıktık hem trafik yoktu ama olduğu zamanlar yıldım.
Herkesin annelik deneyimi farklı, kiminin sütü çok kiminin az, kimi tereyağınınbile kendi yapıyor bense bazen hazır mama veriyorum bu hipp milupa. artık olduğu kadar. sütü zaten zorla içiriyorum, sütten kessem farkına varmaz bile o derece. yine bitmemesi şaşırtıcı. akmasa da damlıyor napalım :)))
yine de allah kuzulara sağlık versin.

Öyle düşünme. Makineyle bebiş aynı değil ki. Senin bebişin emdiği sürece sütün bitmez. Bebek emdikçe sinyal gidiyor, sütler geliyor :)
ay önceden nasıl geliyordu öyle yaa
bi de ne kadar az diyordum ahh ahh
gerçi şimdi öyle gelse kafayı yerdim naapçam o kadar sütü ama yine de böyle azalmasaydı iyiydi

Geçmiş olsun canım.Kızım da yemedi aynı şekilde kilo verdi bu süreçte.2 hafta oldu neredeyse yeni yeni yemeye başladı. Ben de sebze yediremiyorum püskürtüyor, elime vuruyor, atıyor zorlamıyorum artık ne yapayım. Oysa ki tadımlara sebze ile başlamıştım.

4 dış ile artık sürekli ısırıyor beni birde vurma var sürekli bu iki davranış hiç hoş olmasa da hayırin ne olduğunu bilmedigi için oyun zannediyor tekrar yapıyor sizde var mı böyle davranış
Evet var.Özellikle uyurken bir eli ile saçımı çekip yüzüme vuruyor sürekli. Isırma da mevcut yalnız olmadığıma sevindim şu an :) sürecin bir parçası o halde. Isırır gibi yaparak seviyorum onu benden mi öğrendi diyordum.

Tekrar geçmiş olsun . İştahsızlık geçicidir diye düşünüyorum zamanla düzelir bence. Oğlum hastayken 2 kaşık çorba ya da yoğurt yiyordu gerisi sürekli meme yenidoğan dönemi gibiydi. Çok şükür hastalıktan sonra düzeldi iştahı daha iyi bu ay doktorumuz artık aynı tencereden yemeye başlayın dediği için ben ne yersem ona da veriyorum yavaş yavaş. Bazen az yiyor ama olsun gittikçe artar diyorum. Sanırım yedikten sonra emmeye de alıştı ne yerse yesin üzerine emmeden durmuyor çocuk. Oh iyi yedi doydu emmez diyorum ama yok illa ki süt içecek . Hastalıktan sonra hareketleri de aşırı çoğaldi gibi. Hatta bazen küçük ergen gibi davranıyor birden kendini geri atıp ağlamalar inlemeler istediği bir şey de yok hani vermesem de huylansa neyse . Maymun ediyor bazen beni ama yapacak bişi yok iyi olsun da.
Merhaba bende aşı oldum sinovac tercih ettim 2.dozuda vurulalı bir hafta oluyor herhangi bir yan etki olmadı bende de oğlumda da

Tek diş ile devam hala grubtaki çoğu bebeklere göre geç çıkaranlardanız. Ikincisi gelemedi daha bu aralar onunda huysuzluğu olabilir kabarmış damağı

Dilko atak haftasında olabilir misiniz en zorlu ataklardan olduğu söyleniyor. Bizde gireceğiz yakında umarım rahat atlatırız beni en çok yoran 4.aydı hem atak hem uyku gerilemesi derken bitmiştim

Kızlar bebeğim hala baybay yapmıyor. Sizce sorun mu? yoksa doktora sormalı mıyım?
Bizimki de bay bay yapmıyor kime bay bay yapsın kuzum kimseyi uğurlamıyoruz ki alkış var gel gel var. Bizleri de taklit ediyorlar ben sürekli şarkı söylüyorum aralarda da alkış yapıyorum o yüzden kolay öğrendi ama kimseye el sallamıyoruz şimdilik

Emziriyor musun peki ?Bebekte yan etki oldu mu?süt azalması gibi bir etki oldu mu?
Ben janssen oldum. Tek doz. Tr'de yok sanirim. Aşıdan 5 saat sonra yan etkileri basladi. 39a kadar ateşim çıktı, kas ve baş ağrısı, mide bulantısı, halsizlik oldu yaklasik 15 saat sürdü. Bebegim benim aşı vurulmamin ardindan tam 2 gun sonra ateslendi 3 gun surdu ama ben bunun bir yan etki olmadigini dusunuyorum, cevremdeki çoğu insan ise aşının sebep oldugunu düşündü. Burnu akiyordu, kreste üşütmüştü bilmiyorum. Su anda da burnu akiyor ama atesi yok, belki de haklilar sebebi aşıdır.

Bizde hiç biri yok ellerini açıp kapatıyor ama bilinçli olduğunu sanmıyorum. Bugünlerde ileri geri sallana sallana popo üstünde geri geri sürünüyor işte tek gelişme bu

Kızlar nasılsınız ? Bebişe yeni park yatak aldım. Şimdiye kadar yattığı yataktan düşer diye korktuk açıkcası, park yataktan düşemez :)
2gecedir yeni yatagında. Ama gece uyumuyor, saatte bir aglayarak uyanıyor.

acaba yeni yatakta yattığını anladı ve sevmedi ve bundan dolayımı uyumuyor sizce ?
Anlayabilirmi yatagının değiştiğini ?
Yoksa diş çıkartma gibi bir derdimi var acaba ?

şimdi emerek uyudu yataga koydum, 15dakikadan yine bağırarak uyandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…