Gayet güzel ve yeterli bence canımBu dolabı almayı düşünüyorum
Aslında şimdilik oda yapmayacağım ama yer sıkıntımdan dolayı dolap almalıyım.
Şuan eşyaları şifonyerimde ancak bebek doğunca yatak odam küçük olduğundan dolayı şifonyerimi çıkarmak zorundayım.
sizce nasıl?
ay siz böyle atınca aklıma eksikler geliyor.
elektrikli süt sağma makinası+park yatak+banyo seti+ana kucağı+araba koltuğu
şu an için etraftan topladıklarım
toplayamadıklarım puset ve şimdidofh paylaşınca gördüm bebek telsizi
bir de ateş ölçer alacağım.
biraz paylaşın da ben de not alayım artık.
Zeybltaslan şurdaki avam kelımesını beğenmişsin mesela bumu guruplaşmadım ?
ben de bu kameradan alacağım. Baya övmüşlerKamerayı çok araştırdım motoralaya da baktım ama 400-800 arası değişiyordu fiyatı. Mühendisin oğlu diye bir sayfa varya o bunu çok önermiş gerçekten tüm özellikleri de aynıtrendyoldan aldım canım 195₺ di sanırım şu anda da 199₺.
Hanımefendi asla muhattabım olabilecek seviyede değilsiniz. Çocuğumu nasıl büyüteceğim sizi hiç ama hiç ilgilendirmezyadaiilay sana sorayım gurup kurucusu sensin ve martılı kızla mesajlaşmalarınızı gordum bir kaç kere buna rağmen o sanabenzeyen ablanızın avam kelımesı hosunuza gitmiş ama martılıkızı direk sıkayet etmişsiniz .Siz bu adalet ve bu kalplemi cocuklarınızı büyüteceksiniz ?
çok şık duruyor canım bu. Baya eşya alırBu dolabı almayı düşünüyorum
Şuan eşyaları şifonyerimde ancak bebek doğunca yatak odam küçük olduğundan dolayı şifonyerimi çıkarmak zorundayım.
sizce nasıl?
canım bak ben kimseye satasmadım aksineya lütfen artık şu atışmayı bırakın rica ediyorum.
yani daha önce başka bir konuda da oldu şimdi durup dururken bu konuda da.
bir sonraki ben de olabilirim, ne bileyim artık mesajları yazarken kırk kere düşünüyorum ya
alt tarafı bebekle ilgili bir şeyler paylaşıyoruz.
neden sadece iki kişi olarak hep siz öne çıkıyorsunuz.
önceki konuda da yine karşı tarafın üstüne gelip gelip durdunuz ama olabilir yanlış anlaşılmadır diyip hiç bulaşmadım.
Bunda da yine nedense siz ikiniz bu sefer başka bir üyeye sataşıyorsunuz.
bir şey iki defa oluyorsa kusura bakmayın ama suç sizdedir.
kimsenin avukatlığını yapmıyorum ama zateniilay arkadaşımız sizin yüzünüzden banlandı
tatlicincap zaten çıkacaktı şimdi banlanmış
ve yorumlarını sevdiğimZeybltaslan de gitsin istemiyorum açıkçası.
bırakın kimin asistanı varsa var yaa!! şurada ben ateş ölçer, cinsiyet, bebek bezi tartışmak için geliyorum.
o zaman rica ediyorum benim yazdıgım mesajlara gondermeler yapmayın yani muhattabınızmışım gibi görünüyor burdan bakınca . Hoşçakalın.Hanımefendi asla muhattabım olabilecek seviyede değilsiniz. Çocuğumu nasıl büyüteceğim sizi hiç ama hiç ilgilendirmez
Bebeklerde ateş ölçer farklı mı :O Dijital termometreyle ölçemiyor muyuzAteş ölçer temassız alsan bile mutlaka kol altı da al. Bizi temassız çok yanıltmıştı doktor kol altı alın demişti.
Bu dolabı almayı düşünüyorum
sizce nasıl?
Ben de öyle yapıyorum :) stres ve gerginlikten uzak duralım hamişler:)Valla bende sıkıldım yorum yapmayayım dedikçe olmuyor
Kimse kimseyle gruplaşmasın
Allah aşkına bebek harici de saçma sapan şeyler konuşulmasın
Beğenmediğiniz birşey olunca cevap yazmazsanız konu da büyümez.
Gözardı et butonunu kullanıyorum mutluyum istemediğim kişinin yorumlarını görüp görüp streslenmiyorum.
Size de tavsiye ederim.
Bu da bu konularla ilgili tek ve son yorumum.
Eline sağlık. Modeli çok beğendim
ohh ellerine sağlık canım. Erken gelmeye kalkmazlarsa Yetişir bence
Sağolun kızlarEllerine sağlık bu modeli çok beğeniyorum ya instagram da bi sayfa vardı onunda çok güzel battaniyeleri var. Bunun renkli versiyonunu yapıyorda hiç cesaret gelmiyor
Bebeklerde ateş ölçer farklı mı :O Dijital termometreyle ölçemiyor muyuz
Haydaa yine ne oldu kizlar yaValla bende sıkıldım yorum yapmayayım dedikçe olmuyor
Kimse kimseyle gruplaşmasın
Allah aşkına bebek harici de saçma sapan şeyler konuşulmasın
Beğenmediğiniz birşey olunca cevap yazmazsanız konu da büyümez.
Gözardı et butonunu kullanıyorum mutluyum istemediğim kişinin yorumlarını görüp görüp streslenmiyorum.
Size de tavsiye ederim.
Bu da bu konularla ilgili tek ve son yorumum.
Ben bayıldım bu dolabaEnem sizde beğendiniz daha da içime sindi kesin alacağım ben o dolabı o zaman
İnş rabbim sana da nasip eder insanın hiç ummadığı anda geliyor küçük meleklerMalesef canım hamile değilim adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?