2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gayet güzel ve yeterli bence canım Yesinler onların kıyafetlerini

Ateş ölçer temassız alsan bile mutlaka kol altı da al. Bizi temassız çok yanıltmıştı doktor kol altı alın demişti.

Zeybltaslan şurdaki avam kelımesını beğenmişsin mesela bumu guruplaşmadım ?

ya lütfen artık şu atışmayı bırakın rica ediyorum.
yani daha önce başka bir konuda da oldu şimdi durup dururken bu konuda da.
bir sonraki ben de olabilirim, ne bileyim artık mesajları yazarken kırk kere düşünüyorum ya
alt tarafı bebekle ilgili bir şeyler paylaşıyoruz.
neden sadece iki kişi olarak hep siz öne çıkıyorsunuz.
önceki konuda da yine karşı tarafın üstüne gelip gelip durdunuz ama olabilir yanlış anlaşılmadır diyip hiç bulaşmadım.
Bunda da yine nedense siz ikiniz bu sefer başka bir üyeye sataşıyorsunuz.
bir şey iki defa oluyorsa kusura bakmayın ama suç sizdedir.
kimsenin avukatlığını yapmıyorum ama zaten iilay arkadaşımız sizin yüzünüzden banlandı
tatlicincap zaten çıkacaktı şimdi banlanmış
ve yorumlarını sevdiğim Zeybltaslan de gitsin istemiyorum açıkçası.
bırakın kimin asistanı varsa var yaa!! şurada ben ateş ölçer, cinsiyet, bebek bezi tartışmak için geliyorum.

Benimde kiyafet alasim var ama pempe pempe hic maviye elim gitmiyor cok sukur telsiz sut makinasi puset araba besik o tur esyalarimiz var.

ben de bu kameradan alacağım. Baya övmüşler

Hanımefendi asla muhattabım olabilecek seviyede değilsiniz. Çocuğumu nasıl büyüteceğim sizi hiç ama hiç ilgilendirmez

çok şık duruyor canım bu. Baya eşya alır

canım bak ben kimseye satasmadım aksine iilay ben erik yazdım diye orda bana birsürü sey yazdı durduk yere bırsey cıkarmadım ben . Lütfen böyle yapmayın bakın ben iilay bir soru sordu aramız ısınsın dıye cevap yazdım ama kaale almadım aynı sekılde sanabenzeyenler vara da yazdım depremden korktu korkma dedim oda kaale almadı . tamam dedim istemiyorlarsa ben onları gormem onlarda benı ama her seferınde benim yazdıklarıma mesajlar gondermeler oluyor haksızlık yapmayın lütfen su an bana haksızlık yapıyosunuz . ben kimseyi banlamadım sıkayet etmedım kendılerı bırbırlerını banlamıslar ben değil .

Hanımefendi asla muhattabım olabilecek seviyede değilsiniz. Çocuğumu nasıl büyüteceğim sizi hiç ama hiç ilgilendirmez
o zaman rica ediyorum benim yazdıgım mesajlara gondermeler yapmayın yani muhattabınızmışım gibi görünüyor burdan bakınca . Hoşçakalın.

Kızlar bu arada folik asiti bıraktırdı, regenesis içmeye doğuma kadar devam o sana her şeyiyle yeter dedi:) tiroit sonucumu da öğleden sonra alıcam inşallah değerim düşmüştür dua edin bize teyzeleri

Valla bende sıkıldım yorum yapmayayım dedikçe olmuyor
Kimse kimseyle gruplaşmasın
Allah aşkına bebek harici de saçma sapan şeyler konuşulmasın
Beğenmediğiniz birşey olunca cevap yazmazsanız konu da büyümez.
Gözardı et butonunu kullanıyorum mutluyum istemediğim kişinin yorumlarını görüp görüp streslenmiyorum.
Size de tavsiye ederim.
Bu da bu konularla ilgili tek ve son yorumum.

ay çok minnoş bir dolap bayıldım.

Ben de öyle yapıyorum :) stres ve gerginlikten uzak duralım hamişler:)

Eline sağlık. Modeli çok beğendim
ohh ellerine sağlık canım. Erken gelmeye kalkmazlarsa Yetişir bence
Ellerine sağlık bu modeli çok beğeniyorum ya instagram da bi sayfa vardı onunda çok güzel battaniyeleri var. Bunun renkli versiyonunu yapıyorda hiç cesaret gelmiyor
Sağolun kızlarevet renklisini yapacaktım ama bunun altına müslin ya da pamuklu bişey diktiricem yastık ve çarşafla takım yapıcam,kızlar inanın youtube olmasa mümkün deil öğrenmemo kadar kolay ki herkes yapar bence

Bebeklerde ateş ölçer farklı mı :O Dijital termometreyle ölçemiyor muyuz

Kulaktan, alından ölçen temassızlar oluyor. Bebek küçük sürekli kol altı açılamaz uyurken diye genelde temassız tercih ediliyor birde bekleme süresi yok daha pratik diye hastanelerde de genelde kulak, boyun, yada alından ölçerler ama yanıltması fazla olabiliyor.

Enem sizde beğendiniz daha da içime sindi kesin alacağım ben o dolabı o zaman

Haydaa yine ne oldu kizlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…