Maşallah hareketli tospayaDoktora gittim bugünAllahım o bebek nasıl hareketli eli ayağı durmuyo çok mutlu oldum tiroit testi için aç gittim bi de düşünün bebek büyüyünce rahat durmıcak annesi diyo cinsiyeti göremedi uygun pozisyonda değil diye 14. Haftada tahmin yaparız dedi .İkili testi sordu yapmıcam dedim ultrason kısmını yaptı kendisi ense kalınlığına burun kemiğine baktı yalnızca kan vermedim Bebeğinn fotoğrafını da ekliyorum tahmin edersiniz artık
Ateş ölçer temassız alsan bile mutlaka kol altı da al. Bizi temassız çok yanıltmıştı doktor kol altı alın demişti.
Dediklerin doğru canım ama dijitallerinde ölçüme süresi gerçekten 1-2 dkyı buluyor huzursuz bir bebekte o süre zarfında mümkün değil ölçüm yapılması.Kulaktan, alından ölçen temassızlar oluyor. Bebek küçük sürekli kol altı açılamaz uyurken diye genelde temassız tercih ediliyor birde bekleme süresi yok daha pratik diye hastanelerde de genelde kulak, boyun, yada alından ölçerler ama yanıltması fazla olabiliyor.
yadaiilay sana sorayım gurup kurucusu sensin ve martılı kızla mesajlaşmalarınızı gordum bir kaç kere buna rağmen o sanabenzeyen ablanızın avam kelımesı hosunuza gitmiş ama martılıkızı direk sıkayet etmişsiniz .Siz bu adalet ve bu kalplemi cocuklarınızı büyüteceksiniz ?
Kurulumu biraz zormuşBen bayıldım bu dolaba
Yorumları nasıl belki ben de düşünürüm. Çünkü ihtiyacımız var
Bu sefer bende anlamadım hızlı gelişti herşeyHaydaa yine ne oldu kizlar ya
sen hayatını hep birilerini sıkayet ederek mi geçiriyorsun kendi mesajlarına da etiketleyip bakarmsın.Mune ben artık bu bayanın bu şekilde konuşmalarından çok sıkıldım.
Bu mesajında benim adalet duygumu ve kalbimin iyiliğini/kötülüğünü yargılıyor.
Bu tür durumlar da biz kendimizi savunmamalı mıyız?
Aksi durumda ban yiyoruz.
Dediklerin doğru canım ama dijitallerinde ölçüme süresi gerçekten 1-2 dkyı buluyor huzursuz bir bebekte o süre zarfında mümkün değil ölçüm yapılması.
Ben mesela doğruluğu kanıtlanmış ölçümü de tutarlı olan bir model aldım saniyede ölçüyor çok pratik.
Ayrıca mesela braun gibi markaların kulak ölçerleri de gayet tutumlu sonuçlar veriyor.
Demek istediğim biraz markadan markaya cihaza göre değişebilir. Sizinki pek kalibre bir ürün olmayabilir.
ama Yinede evde karşılaştırma açısından bir dijital bir de temassız olması çok iyi olur.
Kurulumu biraz zormuş
Onun dışında öyle pek olumsuz birşey göremedim canım. Zaten kapaklı bir dolap pek birşey olacağını sanmam
sen hayatını hep birilerini sıkayet ederek mi geçiriyorsun kendi mesajlarına da etiketleyip bakarmsın.
Bende kulak ölcer var 7 senedir kullaniyorum bimden almistim valla ya sansima iyi ciktivalla kafayı yemek üzereyim
ilk hamile olduğumu öğrendiğimde direk ateş ölçer alayım dedim
çünkü her zaman lazım olan bir şey sonuçta
yeri geliyor bize de lazım oluyor.
şimdi bu konuda yorumlar
1) kol altı en kesin bunda herkes hem fikir. ölçüm ama bebek durmadığından sıkıntı olabiliyormuş.
2) kulak 3)alın bunda biri kulak bir diğer arkadaşım alın dedi.
fiyatı 500 lira civrında olan ateş ölçerlerle ilgili bile google da olumsuz yorumlar var ve allah aşkına 500 lira bir ateş ölçer olur mu ya.
ben de kesin kol altı da alıcam da alın mı alayım kulak mı
bir de braunun dediler.
Aynen yeşili de varBen açık açık yazmıştım ay onun yesilide varbenimde istiyor cnm yazı bekliyorum
Canım ban yiyecek hiçbir şey söylemedim, incelenir karar verilirÜzülerek söylüyorum kızlar, ikiniz de ban yiyeceksiniz malesef :-/ keşke özelde çözseydiniz meseleyi de etiketlemeseydiniz küme ve kazen I :-/ tüh kendinizi yıpratıyorsunuz
Başka bir konuda ben de tartışmıştım geçenlerde böyle 1 hafta ban yedim hakaret vs hiçbir şey yoktu anlamadım bi deCanım ban yiyecek hiçbir şey söylemedim, incelenir karar verilir
canım ben kimseyi sıkayet etmiyorum hak var adalet var onlarda goreceklerdir . Çok sıkıcı gerçekten sürekli birilerini banlatmaya çalışmak üzücü .Üzülerek söylüyorum kızlar, ikiniz de ban yiyeceksiniz malesef :-/ keşke özelde çözseydiniz meseleyi de etiketlemeseydiniz küme ve kazen I :-/ tüh kendinizi yıpratıyorsunuz
Dediklerin doğru canım ama dijitallerinde ölçüme süresi gerçekten 1-2 dkyı buluyor huzursuz bir bebekte o süre zarfında mümkün değil ölçüm yapılması.
Ben mesela doğruluğu kanıtlanmış ölçümü de tutarlı olan bir model aldım saniyede ölçüyor çok pratik.
Ayrıca mesela braun gibi markaların kulak ölçerleri de gayet tutumlu sonuçlar veriyor.
Demek istediğim biraz markadan markaya cihaza göre değişebilir. Sizinki pek kalibre bir ürün olmayabilir.
ama Yinede evde karşılaştırma açısından bir dijital bir de temassız olması çok iyi olur.
Zaman su gibi akıp gidiyor doğar da büyür de emin ol ne çabuk büyüdü diyeceksinNe biliyim ya çok korkuyorum bitanesini doğurayım buyuteyim de sonrasıni düşünürüz
İlk defa boyle bi topic gordum valla oda bize denk geldiBu sefer bende anlamadım hızlı gelişti herşey
Dedim ya tartışmak yetiyor her iki tarafa da ban yiyor böyle olunca başıma geldi , en iyisi tartışmadan uzak durmak, hamilesiniz gerek yok ki atışmaya boşverincanım ben kimseyi sıkayet etmiyorum hak var adalet var onlarda goreceklerdir . Çok sıkıcı gerçekten sürekli birilerini banlatmaya çalışmak üzücü .
Çok şükür bu sefer gazına gelip muhattap olmuyorum. Beni etiketledikçe mune’ye bildirdim. :)Başka bir konuda ben de tartışmıştım geçenlerde böyle 1 hafta ban yedim hakaret vs hiçbir şey yoktu anlamadım bi de)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?