2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Maşallah hareketli tospayabence erkek bebiş

Ateş ölçer temassız alsan bile mutlaka kol altı da al. Bizi temassız çok yanıltmıştı doktor kol altı alın demişti.

valla kafayı yemek üzereyim
ilk hamile olduğumu öğrendiğimde direk ateş ölçer alayım dedim
çünkü her zaman lazım olan bir şey sonuçta
yeri geliyor bize de lazım oluyor.
şimdi bu konuda yorumlar
1) kol altı en kesin bunda herkes hem fikir. ölçüm ama bebek durmadığından sıkıntı olabiliyormuş.
2) kulak 3)alın bunda biri kulak bir diğer arkadaşım alın dedi.
fiyatı 500 lira civrında olan ateş ölçerlerle ilgili bile google da olumsuz yorumlar var ve allah aşkına 500 lira bir ateş ölçer olur mu ya.
ben de kesin kol altı da alıcam da alın mı alayım kulak mı
bir de braunun dediler.

Dediklerin doğru canım ama dijitallerinde ölçüme süresi gerçekten 1-2 dkyı buluyor huzursuz bir bebekte o süre zarfında mümkün değil ölçüm yapılması.
Ben mesela doğruluğu kanıtlanmış ölçümü de tutarlı olan bir model aldım saniyede ölçüyor çok pratik.
Ayrıca mesela braun gibi markaların kulak ölçerleri de gayet tutumlu sonuçlar veriyor.
Demek istediğim biraz markadan markaya cihaza göre değişebilir. Sizinki pek kalibre bir ürün olmayabilir.
ama Yinede evde karşılaştırma açısından bir dijital bir de temassız olması çok iyi olur.

Mune ben artık bu bayanın bu şekilde konuşmalarından çok sıkıldım.
Bu mesajında benim adalet duygumu ve kalbimin iyiliğini/kötülüğünü yargılıyor.
Bu tür durumlar da biz kendimizi savunmamalı mıyız?
Aksi durumda ban yiyoruz.

Ben bayıldım bu dolaba
Yorumları nasıl belki ben de düşünürüm. Çünkü ihtiyacımız var
Kurulumu biraz zormuş
Onun dışında öyle pek olumsuz birşey göremedim canım. Zaten kapaklı bir dolap pek birşey olacağını sanmam

sen hayatını hep birilerini sıkayet ederek mi geçiriyorsun kendi mesajlarına da etiketleyip bakarmsın.

bak direk marka ver hemen alıcam sorgulamadan
bir hafta okudum ve karar veremedim. sen bu güzel diyorsan hali hazırda kullanıyorsan alacağım hemen.

Kurulumu biraz zormuş
Onun dışında öyle pek olumsuz birşey göremedim canım. Zaten kapaklı bir dolap pek birşey olacağını sanmam

hımmm biz de böyle kurulmu bir dolap aldık
ben hiç anlamam, masayı kurduktan sonra olan "şey"e bakınca anladım ki eşim de pek anlamıyormuş
demonte de iş yapanın yeteneğine kalıyor biraz da

Üzülerek söylüyorum kızlar, ikiniz de ban yiyeceksiniz malesef :-/ keşke özelde çözseydiniz meseleyi de etiketlemeseydiniz küme ve kazen I :-/ tüh kendinizi yıpratıyorsunuz

sen hayatını hep birilerini sıkayet ederek mi geçiriyorsun kendi mesajlarına da etiketleyip bakarmsın.
Mune ısrarla kendisine cevap vermemi istiyor. Lütfen gereğini yapın. Bu şekilde aklına geleni yazacak biz cevap verince kötü olacağız.

Bende kulak ölcer var 7 senedir kullaniyorum bimden almistim valla ya sansima iyi cikti

Üzülerek söylüyorum kızlar, ikiniz de ban yiyeceksiniz malesef :-/ keşke özelde çözseydiniz meseleyi de etiketlemeseydiniz küme ve kazen I :-/ tüh kendinizi yıpratıyorsunuz
Canım ban yiyecek hiçbir şey söylemedim, incelenir karar verilir

canım ben kimseyi sıkayet etmiyorum hak var adalet var onlarda goreceklerdir . Çok sıkıcı gerçekten sürekli birilerini banlatmaya çalışmak üzücü .

Ebebekten almıştık yorumları da çok iyiydi bi alman markasıydı. Kol altıyla deneme yapmıştık aynı göstermişti. Ama ateşli olduğunda eşimle nöbetleşe bakıyorduk o ölçmüş normal uyandım çocuğu bi öptüm yanıyor derece normal. Sonra kilerde yine test ettik doğru çıksa bile arada yanılma yapıyor. Kol altı gibi net hep aynı sonucu vermiyor. Biz hastanede de yaşadık doktorun ki yüksek gösterdi acile indik dedik sanki normal aynı marka temassız normal gösterdi.
Ölçüm olarak zor ama zaten temassız alsanız bile mutlaka kol altı da bulunsun diye o yüzden dedim. Çünkü ateş normal görünür derecede ama öpersin var gibi gelir o zaman emin olmak için kol altı kullanılabilir.

Bu sefer bende anlamadım hızlı gelişti herşey
İlk defa boyle bi topic gordum valla oda bize denk geldi ben yetisene kadar konu gidiyor. 10 sayfa geriye kadar gittim hala fitili atesleyen mesaji bulamadim vazgectim artik

canım ben kimseyi sıkayet etmiyorum hak var adalet var onlarda goreceklerdir . Çok sıkıcı gerçekten sürekli birilerini banlatmaya çalışmak üzücü .
Dedim ya tartışmak yetiyor her iki tarafa da ban yiyor böyle olunca başıma geldi , en iyisi tartışmadan uzak durmak, hamilesiniz gerek yok ki atışmaya boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…