canım kimse neden anlamıyor ben kendısıne hıcbırsey demedim . Erik mi yazdım diye sonraki mesajına bak neler yazdı bana . ki ben bu kişilerle aramı düzeltmek içinde uğraştım . lütfen adaletli olun . sürekli laf atıp engelletmeye çalısıp ve üstüne haklıda olan onlar olamaz ya lütfen adaletli olun.Dedim ya tartışmak yetiyor her iki tarafa da ban yiyor böyle olunca başıma geldi , en iyisi tartışmadan uzak durmak, hamilesiniz gerek yok ki atışmaya boşverin
Çok şükür bu sefer gazına gelip muhattap olmuyorum. Beni etiketledikçe mune’ye bildirdim. :)
yapma yapma :-/ kendin de yiyeceksin bak hala ne diyor
Canım benim ben konudan bihaberdim, bilmiyorum mevzuyu , taraf da tutmuyorum ben sadece diyorum ki atışmayın kendinizi üzmeyincanım kimse neden anlamıyor ben kendısıne hıcbırsey demedim . Erik mi yazdım diye sonraki mesajına bak neler yazdı bana . ki ben bu kişilerle aramı düzeltmek içinde uğraştım . lütfen adaletli olun . sürekli laf atıp engelletmeye çalısıp ve üstüne haklıda olan onlar olamaz ya lütfen adaletli olun.
Benimki de 10 haftalıkken gördüm aşırı hareketliydi elleri ayakları nasıl oynuyoduDoktora gittim bugünAllahım o bebek nasıl hareketli eli ayağı durmuyo çok mutlu oldum tiroit testi için aç gittim bi de düşünün bebek büyüyünce rahat durmıcak annesi diyo cinsiyeti göremedi uygun pozisyonda değil diye 14. Haftada tahmin yaparız dedi .İkili testi sordu yapmıcam dedim ultrason kısmını yaptı kendisi ense kalınlığına burun kemiğine baktı yalnızca kan vermedim Bebeğinn fotoğrafını da ekliyorum tahmin edersiniz artık
Ahha ben doğum yapan arkadaşlarımın da önerisiylebak direk marka ver hemen alıcam sorgulamadan
bir hafta okudum ve karar veremedim. sen bu güzel diyorsan hali hazırda kullanıyorsan alacağım hemen.
hımmm biz de böyle kurulmu bir dolap aldık
ben hiç anlamam, masayı kurduktan sonra olan "şey"e bakınca anladım ki eşim de pek anlamıyormuş
demonte de iş yapanın yeteneğine kalıyor biraz da
Bende birkaç topikte bulundum ilk defa bu kadar olaylı şeylerin arasında kaldımİlk defa boyle bi topic gordum valla oda bize denk geldiben yetisene kadar konu gidiyor. 10 sayfa geriye kadar gittim hala fitili atesleyen mesaji bulamadim vazgectim artik
görüyorsun banlatmaya uğraşıyor eline ne geçecek ? buralar ağası benim demeye getiriyo ama kimse hiçbiryerın ağası değil .Canım benim ben konudan bihaberdim, bilmiyorum mevzuyu , taraf da tutmuyorum ben sadece diyorum ki atışmayın kendinizi üzmeyin
görüyorsun banlatmaya uğraşıyor eline ne geçecek ? buralar ağası benim demeye getiriyo ama kimse hiçbiryerın ağası değil .
Ama orada daha öğrenmeden işaretleyenler var. İlk sayfada kesin öğrenenler yazıyorKizlar bu arada anket te basa bas gidiyor yari yariya nerdeyse agustos ayi esit cinsiyette
çok güzeller hayırlı olsun canımmBen de aldım park yatağımızı şimdidenevet bazen insanlar çok erken sanki çocuğumuza birşey olacakmış gibi davranıyor ama sinirleniyorum. Her şey allahtan, olacak olanın önüne geçilmiyor. Kaldı ki doğumda da doğumdan hemen sonra da 7. Ayda da herşey olabilir. Neyin garantisi varki? Bütçemizi neden zorlayalım? İndirimdeyken ana kucağını, park yatağını, kamerasını, uyku arkadaşını aldım.Annem de nevresim ve battaniye işine girdi Bunlar son anda alınacak şeyler değil ki fikir olsun diye ekliyorum resimlerini de
maşallah minnoş bi kız benceMerhaba kızlar bende bugün kontrole gittim ama biz daha çok küçüğüz cinsiyet tahmini alabilir miyim bende
bende bayıldım çok kibar ve çok şık duruyorBu dolabı almayı düşünüyorum
Aslında şimdilik oda yapmayacağım ama yer sıkıntımdan dolayı dolap almalıyım.
Şuan eşyaları şifonyerimde ancak bebek doğunca yatak odam küçük olduğundan dolayı şifonyerimi çıkarmak zorundayım.
sizce nasıl?
Aynen benimde bir çok şey var,pusetli araba,baston araba,ateş ölçer,telsiz,oyun halısı,bir çok oyuncak,dönence çeşitleriBenimde kiyafet alasim var ama pempe pempe hic maviye elim gitmiyorcok sukur telsiz sut makinasi puset araba besik o tur esyalarimiz var.
Amin inşaallahİnş rabbim sana da nasip eder insanın hiç ummadığı anda geliyor küçük melekler
Ahha ben doğum yapan arkadaşlarımın da önerisiyle
Acura ve plusmed arasında kalmıştım.
sonra kendim bakındım en son plusmed pm gt 01 modelinde karar kıldım.
Maalesef dediğin gibi pahalı markalarda bile aralarda olumsuz yorum görünce o kadar para vermeye gerek yok diye düşündüm.
Bir kaç kere farkı zamanlarda denedim gayet tutarlı ölçüm yapıyor. Alan arkadaşıma da doktoru önermiş kaliteli pil kullanırsan birşey olmaz demiş.
Bende birkaç topikte bulundum ilk defa bu kadar olaylı şeylerin arasında kaldım
Yaa ama tartışmayı bırakın lütfen kendimi suçlu hissediyorum keşke yazmasaydım öyle birşeycanım bak ben kimseye satasmadım aksineiilay ben erik yazdım diye orda bana birsürü sey yazdı durduk yere bırsey cıkarmadım ben . Lütfen böyle yapmayın bakın ben iilay bir soru sordu aramız ısınsın dıye cevap yazdım ama kaale almadım aynı sekılde sanabenzeyenler vara da yazdım depremden korktu korkma dedim oda kaale almadı . tamam dedim istemiyorlarsa ben onları gormem onlarda benı ama her seferınde benim yazdıklarıma mesajlar gondermeler oluyor haksızlık yapmayın lütfen su an bana haksızlık yapıyosunuz . ben kimseyi banlamadım sıkayet etmedım kendılerı bırbırlerını banlamıslar ben değil .
Ehe şurada.canım şunu bana özel mesajda atsana
favorilere ekledim mesajı şimdi favoriler nerde onu bulamıyorum
tatlım senlık bıse yok üzülme :)Yaa ama tartışmayı bırakın lütfen kendimi suçlu hissediyorum keşke yazmasaydım öyle birşey
Bizde 3. Bebek olunca hersey oluyor bir yandan iyi oluyor ilk bebek alisverisleri daha zor.çok güzeller hayırlı olsun canımm
maşallah minnoş bi kız bence
bende bayıldım çok kibar ve çok şık duruyor
Aynen benimde bir çok şey var,pusetli araba,baston araba,ateş ölçer,telsiz,oyun halısı,bir çok oyuncak,dönence çeşitleridaha da vardır unutmuş olabilirim,şifonyer ve karyola tipi bir de anne yanı almak istiyorum
Acura bende kullanıyorum 3.5 yıldır ve memnunum eczaneden 120 TL ye almıştık o zamanlar ve çok aşırı kullandık oğlumun her ay ateşi yükselirdi hala da sapasağlamcanım şunu bana özel mesajda atsana
favorilere ekledim mesajı şimdi favoriler nerde onu bulamıyorum
Bi tuhaf oldum sizin tartışmaları görünce ne biliyim bence daha fazla uzatmayın herkes hamile burda birbirimizi kırıp üzmeyelim strese girmeyelim lütfentatlım senlık bıse yok üzülme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?