2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Dedim ya tartışmak yetiyor her iki tarafa da ban yiyor böyle olunca başıma geldi , en iyisi tartışmadan uzak durmak, hamilesiniz gerek yok ki atışmaya boşverin
canım kimse neden anlamıyor ben kendısıne hıcbırsey demedim . Erik mi yazdım diye sonraki mesajına bak neler yazdı bana . ki ben bu kişilerle aramı düzeltmek içinde uğraştım . lütfen adaletli olun . sürekli laf atıp engelletmeye çalısıp ve üstüne haklıda olan onlar olamaz ya lütfen adaletli olun.

Canım benim ben konudan bihaberdim, bilmiyorum mevzuyu , taraf da tutmuyorum ben sadece diyorum ki atışmayın kendinizi üzmeyin

Benimki de 10 haftalıkken gördüm aşırı hareketliydi elleri ayakları nasıl oynuyodu son gittiğimde de eli ağzında uyuyordu miniğim çok güzel bi duygu ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ahha ben doğum yapan arkadaşlarımın da önerisiyle
Acura ve plusmed arasında kalmıştım.
sonra kendim bakındım en son plusmed pm gt 01 modelinde karar kıldım.
Maalesef dediğin gibi pahalı markalarda bile aralarda olumsuz yorum görünce o kadar para vermeye gerek yok diye düşündüm.
Bir kaç kere farkı zamanlarda denedim gayet tutarlı ölçüm yapıyor. Alan arkadaşıma da doktoru önermiş kaliteli pil kullanırsan birşey olmaz demiş.
İlk defa boyle bi topic gordum valla oda bize denk geldi ben yetisene kadar konu gidiyor. 10 sayfa geriye kadar gittim hala fitili atesleyen mesaji bulamadim vazgectim artik
Bende birkaç topikte bulundum ilk defa bu kadar olaylı şeylerin arasında kaldım

Canım benim ben konudan bihaberdim, bilmiyorum mevzuyu , taraf da tutmuyorum ben sadece diyorum ki atışmayın kendinizi üzmeyin
görüyorsun banlatmaya uğraşıyor eline ne geçecek ? buralar ağası benim demeye getiriyo ama kimse hiçbiryerın ağası değil .

çok güzeller hayırlı olsun canımm
Merhaba kızlar bende bugün kontrole gittim ama biz daha çok küçüğüz cinsiyet tahmini alabilir miyim bende
maşallah minnoş bi kız bence
bende bayıldım çok kibar ve çok şık duruyor
Benimde kiyafet alasim var ama pempe pempe hic maviye elim gitmiyor cok sukur telsiz sut makinasi puset araba besik o tur esyalarimiz var.
Aynen benimde bir çok şey var,pusetli araba,baston araba,ateş ölçer,telsiz,oyun halısı,bir çok oyuncak,dönence çeşitleridaha da vardır unutmuş olabilirim,şifonyer ve karyola tipi bir de anne yanı almak istiyorum

canım şunu bana özel mesajda atsana
favorilere ekledim mesajı şimdi favoriler nerde onu bulamıyorum

Yaa ama tartışmayı bırakın lütfen kendimi suçlu hissediyorum keşke yazmasaydım öyle birşey

Bizde 3. Bebek olunca hersey oluyor bir yandan iyi oluyor ilk bebek alisverisleri daha zor.

canım şunu bana özel mesajda atsana
favorilere ekledim mesajı şimdi favoriler nerde onu bulamıyorum
Acura bende kullanıyorum 3.5 yıldır ve memnunum eczaneden 120 TL ye almıştık o zamanlar ve çok aşırı kullandık oğlumun her ay ateşi yükselirdi hala da sapasağlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…