Evet mesela ben erkek isaretledim icime oyle doguyor diyeAma orada daha öğrenmeden işaretleyenler var. İlk sayfada kesin öğrenenler yazıyor
zıbınlar vardı beyaz hem kıza hem erkege giydirilebilir onlardan aldim dediğin gibi bazı cinsiyete has şeyleri ogrendikten sonra alacağım .Bence cinsiyeti öğrendikten sonra alınabilir.Ben şuan hiç bişey almadım.Annemde en az 6 aylık olsun sonra al diyor ama ben cinsiyetten sonra yavaş yavaş almaya başlıcam çünkü eksik asla bitmez bence yavaş yavaş alınabilir.
Bi tuhaf oldum sizin tartışmaları görünce ne biliyim bence daha fazla uzatmayın herkes hamile burda birbirimizi kırıp üzmeyelim strese girmeyelim lütfen
Aynen canım,benim kız ve erkekte olunca bazı kıyafetlerini sakladım cinsiyete göre kullanırımBizde 3. Bebek olunca hersey oluyor bir yandan iyi oluyor ilk bebek alisverisleri daha zor.
Aaa bende zannediyorum isaretliyenler kesin ögrenenlerEvet mesela ben erkek isaretledim icime oyle doguyor diye
Benimkilerin ikiside erkek olunca ufak oglana hic alisveris yapmadim ondan sonrada attim artik yipranmislardi. Simdi buna kiyafet konusunda hiçbirsey yok bide oglanlar subat bebegiydi kisliklardi bu yaz bebegi degisik olucak banadaAynen canım,benim kız ve erkekte olunca bazı kıyafetlerini sakladım cinsiyete göre kullanırım
Evet mesela ben erkek isaretledim icime oyle doguyor diye
Açıkçası bende bebişler dışında olan konuşmalara yazmıyorum,arada gerginliklerimiz oluyor nedense,inşallah düzelirBen sadece bebişler ile ilgili yorumları ciddiye alıyorum. Cancağızlarım kavga etmeyelim@Betmam bebiş bana erkek gibi geldi
A April wind dolabı bende çok beğendim
dofh güle güle kullansın bebiş , hepsi çok güzel
Aslında yaz sonu sayılır yine uzun kollu ama ince şeyler tercih edicez tabi duruma göre,kıyafetlere çok hevesliyim bol bol yenileride alıcam ama önce ablam doğursun çok az kaldı ona odaklandık hepimizBenimkilerin ikiside erkek olunca ufak oglana hic alisveris yapmadim ondan sonrada attim artik yipranmislardi. Simdi buna kiyafet konusunda hiçbirsey yok bide oglanlar subat bebegiydi kisliklardi bu yaz bebegi degisik olucak banada
elli değil benim deAaa bende zannediyorum isaretliyenler kesin ögrenenler
Cevap bile vermeHanımefendi asla muhattabım olabilecek seviyede değilsiniz. Çocuğumu nasıl büyüteceğim sizi hiç ama hiç ilgilendirmez
Canım ben de braun kulaktan ölçer alcam. 300₺ den başlıyor ama baya övülüyor. Bir de mutlaka civalı almak gerekiyorvalla kafayı yemek üzereyim
ilk hamile olduğumu öğrendiğimde direk ateş ölçer alayım dedim
çünkü her zaman lazım olan bir şey sonuçta
yeri geliyor bize de lazım oluyor.
şimdi bu konuda yorumlar
1) kol altı en kesin bunda herkes hem fikir. ölçüm ama bebek durmadığından sıkıntı olabiliyormuş.
2) kulak 3)alın bunda biri kulak bir diğer arkadaşım alın dedi.
fiyatı 500 lira civrında olan ateş ölçerlerle ilgili bile google da olumsuz yorumlar var ve allah aşkına 500 lira bir ateş ölçer olur mu ya.
ben de kesin kol altı da alıcam da alın mı alayım kulak mı
bir de braunun dediler.
Bence yaz bile olsa ince uzun kollu giydiririz çünkü çok küçükler. Tutmak bile kolay olmuyor minikken ben kızımı battaniyeye sarıp kucaklıyordum bi kaç hafta o kadar minik oluyorlar. Kısa kolluda giydirsek ince müslin en gerekli şey müslinlere sarıp tutmalıyız bence elleri kolları çok küçük çünkü. Listenize ekleyin en gereklilerden biri müslin örtüler zaten.Benim de merak ettiğim şey kıyafetlerle ilgili. Tecrübeli olan anneler önce size daha sonra diğer arkadaşlarıma soruyorumben ağustos görünüyorum ama büyük ihtimalle temmuzda doğurcam biz yeni doğmuş bir bebeğe nasıl kıyafetler giydiricez? Yani yaz bile olsa üşür sanki
Yaz bebekleri cok isilik oluyor usur diye dusunme atiyorum bir zibin yada iclik ustune ince bor kiyafet birde corap yeter. Ust uste giydirip isirik yapmanin geregi yok.Benim de merak ettiğim şey kıyafetlerle ilgili. Tecrübeli olan anneler önce size daha sonra diğer arkadaşlarıma soruyorumben ağustos görünüyorum ama büyük ihtimalle temmuzda doğurcam biz yeni doğmuş bir bebeğe nasıl kıyafetler giydiricez? Yani yaz bile olsa üşür sanki
Müslin örtüleri nerden bulabilirizBence yaz bile olsa ince uzun kollu giydiririz çünkü çok küçükler. Tutmak bile kolay olmuyor minikken ben kızımı battaniyeye sarıp kucaklıyordum bi kaç hafta o kadar minik oluyorlar. Kısa kolluda giydirsek ince müslin en gerekli şey müslinlere sarıp tutmalıyız bence elleri kolları çok küçük çünkü. Listenize ekleyin en gereklilerden biri müslin örtüler zaten.
Tüm çocuk mağazalarında var canım. Ebebek , civil fln . Ben civilden müslin örtü almıştım duştan çıkınca ona sarıyor sonra bebek havlusuyla kuruluyordum. Müslin suyu hemen çekiyor, sonrada havluya geçince bebek üşümüyor. Ebebektende 3 müslin battaniye aldım hala kullanıyorum.Müslin örtüleri nerden bulabiliriz
Valla benimki 37 haftalık ama iri bebek doğdu zaten iri diye erken aldık. Herkese büyük geliyordu ama bana minicik geliyordu. Her halukarda minik oluyorlar ya. 4 kg 54 cm di kızım.Ben de ikisinide surekli ince battaniyede tasisim ele avuca gelene kadar birde benimkiler hep kucuk dogdu 3 kilo olmadilar bile daha miniklerdi. Ozellikle uyurken cok sikmamakla beraber kundak yaptim cunku uykularinda cok sıçrıyorlar eline koluna sahip olamadigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?