2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
zıbınlar vardı beyaz hem kıza hem erkege giydirilebilir onlardan aldim dediğin gibi bazı cinsiyete has şeyleri ogrendikten sonra alacağım .

Aynen canım,benim kız ve erkekte olunca bazı kıyafetlerini sakladım cinsiyete göre kullanırım
Benimkilerin ikiside erkek olunca ufak oglana hic alisveris yapmadim ondan sonrada attim artik yipranmislardi. Simdi buna kiyafet konusunda hiçbirsey yok bide oglanlar subat bebegiydi kisliklardi bu yaz bebegi degisik olucak banada

Açıkçası bende bebişler dışında olan konuşmalara yazmıyorum,arada gerginliklerimiz oluyor nedense,inşallah düzelir

Merhaba kızlar,
Doktor kontrolü olanların gözü aydın
Şahsen bende şuan için bişeyler almayı erken buluyorum. Kızımda 5.ayda almaya başlamıştım. Sanırım bunda da aynı şekilde yapıcam. Etrafın dediğini umırsadığımdan değil ama şöyle bir gerçek var ki ilk 4 ay Allah korusun ama düşük yapma ihtimali kuvvetli aylar. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. İlk çocuk sahibi olanlar tabi doğal olarak daha heveslivalla ben kızımın çoğu eşyasını ihtiyaç sahibine verdim elde kala kala sadece mama sandalyesi kaldı ama olsun onu iyi marka almıştım en kötü 1-1500 TL karım var

Benimkilerin ikiside erkek olunca ufak oglana hic alisveris yapmadim ondan sonrada attim artik yipranmislardi. Simdi buna kiyafet konusunda hiçbirsey yok bide oglanlar subat bebegiydi kisliklardi bu yaz bebegi degisik olucak banada
Aslında yaz sonu sayılır yine uzun kollu ama ince şeyler tercih edicez tabi duruma göre,kıyafetlere çok hevesliyim bol bol yenileride alıcam ama önce ablam doğursun çok az kaldı ona odaklandık hepimiz

Hanımefendi asla muhattabım olabilecek seviyede değilsiniz. Çocuğumu nasıl büyüteceğim sizi hiç ama hiç ilgilendirmez
Cevap bile verme ‘göz ardı et’ butonu
Canım ben de braun kulaktan ölçer alcam. 300₺ den başlıyor ama baya övülüyor. Bir de mutlaka civalı almak gerekiyor alından mı kulaktan mı dersen de kulak sanki daha mantıklı

Benim de merak ettiğim şey kıyafetlerle ilgili. Tecrübeli olan anneler önce size daha sonra diğer arkadaşlarıma soruyorum ben ağustos görünüyorum ama büyük ihtimalle temmuzda doğurcam biz yeni doğmuş bir bebeğe nasıl kıyafetler giydiricez? Yani yaz bile olsa üşür sanki

Bence yaz bile olsa ince uzun kollu giydiririz çünkü çok küçükler. Tutmak bile kolay olmuyor minikken ben kızımı battaniyeye sarıp kucaklıyordum bi kaç hafta o kadar minik oluyorlar. Kısa kolluda giydirsek ince müslin en gerekli şey müslinlere sarıp tutmalıyız bence elleri kolları çok küçük çünkü. Listenize ekleyin en gereklilerden biri müslin örtüler zaten.

Yaz bebekleri cok isilik oluyor usur diye dusunme atiyorum bir zibin yada iclik ustune ince bor kiyafet birde corap yeter. Ust uste giydirip isirik yapmanin geregi yok.

Müslin örtüleri nerden bulabiliriz

Ben de ikisinide surekli ince battaniyede tasisim ele avuca gelene kadar birde benimkiler hep kucuk dogdu 3 kilo olmadilar bile daha miniklerdi. Ozellikle uyurken cok sikmamakla beraber kundak yaptim cunku uykularinda cok sıçrıyorlar eline koluna sahip olamadigi icin

Müslin örtüleri nerden bulabiliriz
Tüm çocuk mağazalarında var canım. Ebebek , civil fln . Ben civilden müslin örtü almıştım duştan çıkınca ona sarıyor sonra bebek havlusuyla kuruluyordum. Müslin suyu hemen çekiyor, sonrada havluya geçince bebek üşümüyor. Ebebektende 3 müslin battaniye aldım hala kullanıyorum.

Valla benimki 37 haftalık ama iri bebek doğdu zaten iri diye erken aldık. Herkese büyük geliyordu ama bana minicik geliyordu. Her halukarda minik oluyorlar ya. 4 kg 54 cm di kızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…