E bebekte bulamamıştım. Diğer yerlerde bakayım o zaman. Gerçekten çok kullanışlıymış herkes çok övüyorTüm çocuk mağazalarında var canım. Ebebek , civil fln . Ben civilden müslin örtü almıştım duştan çıkınca ona sarıyor sonra bebek havlusuyla kuruluyordum. Müslin suyu hemen çekiyor, sonrada havluya geçince bebek üşümüyor. Ebebektende 3 müslin battaniye aldım hala kullanıyorum.
Canım instagramda miucollectionn diye bir hesap var desenleri çok güzel ama kalitesini bilmiyorum daha almadımMüslin örtüleri nerden bulabiliriz
Benim de merak ettiğim şey kıyafetlerle ilgili. Tecrübeli olan anneler önce size daha sonra diğer arkadaşlarıma soruyorumben ağustos görünüyorum ama büyük ihtimalle temmuzda doğurcam biz yeni doğmuş bir bebeğe nasıl kıyafetler giydiricez? Yani yaz bile olsa üşür sanki
Ben aldım canım hatta bir alana bir bedavaydı e-bebekte. Lcw fln da var ama beğenmedim ordakileriE bebekte bulamamıştım. Diğer yerlerde bakayım o zaman. Gerçekten çok kullanışlıymış herkes çok övüyor
Simdi gidiyorum hastaneye ama zannetmem belli olcaginiAaa bende zannediyorum isaretliyenler kesin ögrenenler
miucollectionn
Ben aldım canım hatta bir alana bir bedavaydı e-bebekte. Lcw fln da var ama beğenmedim ordakileri
Birazdan canim
Bir sonraki randevunuz ne zaman?
Bence yaz bile olsa ince uzun kollu giydiririz çünkü çok küçükler. Tutmak bile kolay olmuyor minikken ben kızımı battaniyeye sarıp kucaklıyordum bi kaç hafta o kadar minik oluyorlar. Kısa kolluda giydirsek ince müslin en gerekli şey müslinlere sarıp tutmalıyız bence elleri kolları çok küçük çünkü. Listenize ekleyin en gereklilerden biri müslin örtüler zaten.
Yaz bebekleri cok isilik oluyor usur diye dusunme atiyorum bir zibin yada iclik ustune ince bor kiyafet birde corap yeter. Ust uste giydirip isirik yapmanin geregi yok.
Teşekkür ederiz annelerBen oğlumda tulum çok kullandım çok rahattı ama kış bebeğiydi. Bunda da çıtçıtlı üstüne ince tulum giydiririm diye düşündüm. Birde yaşadığınız yerin sıcaklığına bağlı. Muslin örtü çok iyi yaz için. Kumaş türü ne deniliyor bilmiyorum ama delikli gibi olan bi tür var öyle takımlar da oluyor yazlık.
Hahha ben almışım 0-3 aylık tulumlar fln amanın kızım bi doğdu uzun boy. 3 tane yeni doğan tulumunu giydiremedim . Alt üst takımlar oldu da tulumda küçükse asla olmuyorTeşekkür ederiz anneleraklımdan geçenleri yazdınız içim çok rahatladı yenidoğan ürünlerini e-bebekten almayı düşünüyorum çünkü ya çok çabuk büyüyorlarmış ya da uzun doğan bir bebek hiç kullanamayabiliyormuş bile. Diğer markaları biraz büyük beden alcam
canım gözün aydın . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Veeee tiroit sonucum da iyi çıktı bayağı düşmüşhiçbir riskin kalmadı şu an artık bi ay sonra gel dedi cinsiyeti de o zaman öğrenirim artık çok şükür ya
Teşekkür ederiz anneleraklımdan geçenleri yazdınız içim çok rahatladı yenidoğan ürünlerini e-bebekten almayı düşünüyorum çünkü ya çok çabuk büyüyorlarmış ya da uzun doğan bir bebek hiç kullanamayabiliyormuş bile. Diğer markaları biraz büyük beden alcam
Allah razı olsun inşallah :) çok mutlu oldum bugün bi de hareketlerini gördüm sıpamıncanım gözün aydın . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Ya ebebekin ürünleri çok güzel ama kalıpları küçük ona dikkat et. Oğlum 51 cm 3.420 gram doğdu yeni doğan tulum küçük geldi. Yenidoğan değilde 0-3 ay almak lazım ama onu da fazla almamak 3-6 ay kalıba göre. Biz 2 hafta sonra kıyafetsiz kalmıştıkaldık 2 hafta sonra yine kıyafetsiz çünkü 1. Ve 2. Ayda kilo alımı fazla oluyor
buyuk gelsin kucuk gelmesin mantigindayim benim cocuklar kucuk dogmasina ragmen boylari uzundu ve hizli kilo aldilar giydirmedigin cok sey kalmisti ilk oglanda baya acemiydim tulumlarin altlarini kesip oyle giydirdimilk olacaklar bu konuda dikkat etsinler kucuk almayin ilk baslarda emanet gibi duruyorlar ama 1 ay sonra bakıyorsunuz tam gelmis zaten daha sonrada olmuyor kiyafetler
benımde kusmalarım anneme cekti doğurmam da anneme çekerse büyük bir bebek olur cunku annem beni 6 ablamı 5 kilo falan doğurdu =))buyuk gelsin kucuk gelmesin mantigindayim benim cocuklar kucuk dogmasina ragmen boylari uzundu ve hizli kilo aldilar giydirmedigin cok sey kalmisti ilk oglanda baya acemiydim tulumlarin altlarini kesip oyle giydirdimilk olacaklar bu konuda dikkat etsinler kucuk almayin ilk baslarda emanet gibi duruyorlar ama 1 ay sonra bakıyorsunuz tam gelmis zaten daha sonrada olmuyor kiyafetler
ay sizden sonra bende baktım ve dayanamadım düz renk zıbın ve uyku arkadaşı aldımzıbınlar vardı beyaz hem kıza hem erkege giydirilebilir onlardan aldim dediğin gibi bazı cinsiyete has şeyleri ogrendikten sonra alacağım .
Hay maşallah ,) ben ne kadar doğmuşum biliyor musunuz 2kilo 800 grambenımde kusmalarım anneme cekti doğurmam da anneme çekerse büyük bir bebek olur cunku annem beni 6 ablamı 5 kilo falan doğurdu =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?