2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
E bebekte bulamamıştım. Diğer yerlerde bakayım o zaman. Gerçekten çok kullanışlıymış herkes çok övüyor

Ben oğlumda tulum çok kullandım çok rahattı ama kış bebeğiydi. Bunda da çıtçıtlı üstüne ince tulum giydiririm diye düşündüm. Birde yaşadığınız yerin sıcaklığına bağlı. Muslin örtü çok iyi yaz için. Kumaş türü ne deniliyor bilmiyorum ama delikli gibi olan bi tür var öyle takımlar da oluyor yazlık.

E bebekte bulamamıştım. Diğer yerlerde bakayım o zaman. Gerçekten çok kullanışlıymış herkes çok övüyor
Ben aldım canım hatta bir alana bir bedavaydı e-bebekte. Lcw fln da var ama beğenmedim ordakileri

Yaz bebekleri cok isilik oluyor usur diye dusunme atiyorum bir zibin yada iclik ustune ince bor kiyafet birde corap yeter. Ust uste giydirip isirik yapmanin geregi yok.
Teşekkür ederiz anneler aklımdan geçenleri yazdınız içim çok rahatladı yenidoğan ürünlerini e-bebekten almayı düşünüyorum çünkü ya çok çabuk büyüyorlarmış ya da uzun doğan bir bebek hiç kullanamayabiliyormuş bile. Diğer markaları biraz büyük beden alcam

Hahha ben almışım 0-3 aylık tulumlar fln amanın kızım bi doğdu uzun boy. 3 tane yeni doğan tulumunu giydiremedim . Alt üst takımlar oldu da tulumda küçükse asla olmuyor bu defa tulum alırsam 3 ayla başlarım.

Veeee tiroit sonucum da iyi çıktı bayağı düşmüş hiçbir riskin kalmadı şu an artık bi ay sonra gel dedi cinsiyeti de o zaman öğrenirim artık çok şükür ya
canım gözün aydın . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Ya ebebekin ürünleri çok güzel ama kalıpları küçük ona dikkat et. Oğlum 51 cm 3.420 gram doğdu yeni doğan tulum küçük geldi. Yenidoğan değilde 0-3 ay almak lazım ama onu da fazla almamak 3-6 ay kalıba göre. Biz 2 hafta sonra kıyafetsiz kalmıştık aldık 2 hafta sonra yine kıyafetsiz çünkü 1. Ve 2. Ayda kilo alımı fazla oluyor

Bu arada çatlamalarla ilgili ne zaman başlamalıyım nereye sürmeliyim önerileriniz neler diye sordum 3 adet krem önerdi markalarıyla beraber, anlattı kullanım şeklini de sıklığını, müsait olduğumda bilgilendiricem sizleri de

buyuk gelsin kucuk gelmesin mantigindayim benim cocuklar kucuk dogmasina ragmen boylari uzundu ve hizli kilo aldilar giydirmedigin cok sey kalmisti ilk oglanda baya acemiydim tulumlarin altlarini kesip oyle giydirdim ilk olacaklar bu konuda dikkat etsinler kucuk almayin ilk baslarda emanet gibi duruyorlar ama 1 ay sonra bakıyorsunuz tam gelmis zaten daha sonrada olmuyor kiyafetler

ya o ilk doğumda nasıl halledicez ben bi panik oldum şu an gerçekten çok minicik oluyorlar

aynen doğru

benımde kusmalarım anneme cekti doğurmam da anneme çekerse büyük bir bebek olur cunku annem beni 6 ablamı 5 kilo falan doğurdu =))

benımde kusmalarım anneme cekti doğurmam da anneme çekerse büyük bir bebek olur cunku annem beni 6 ablamı 5 kilo falan doğurdu =))
Hay maşallah ,) ben ne kadar doğmuşum biliyor musunuz 2kilo 800 gram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…