Nette bulamadım ben ama mağazasında güzel desenlileri vardı bende ablama aldımLcw den aldım ben müslinleri modellerde çok güzel
Merhaba kizlar, cok uzun zamandir yazmiyorum. Umuyorum bebekleriniz ve sizler cok iyisinizdir. Biz iyiyiz, ama cok fena mide bulantilarim oldu. Mide bulantisindan asiri yorgun hissediyordum. Uzun zamandir raporluydum, ise gitmedim.
13. Haftanin icindeyiz su an. Henuz alisverise baslamadim ama anneannesi yeni dogan seti almis, minicik gorunce cok duygulandim... Sizler alisverise basladiniz mi? Alisveris yaparken ilk lazim olacak seyler neler? Ne almaliyim once? Tecrubeli arkadaslar soyle bi liste yapsa ne guzel olur :))
Yorgunmuydular acaba,benimde ablam ve eşim kaldı yanımda ikiside gözünü kırpmamıştı ama benim yüzümdenBirde ilk doğumu ve maddi durumu el veren varsa iyi bir hastanede doğum yapmayı tercih edin. Birde refakatçinızı iyi seçin. Benim eşim ve ablam yanımda kalmıştı ama ikisi de sürekli uyuduama hemşireler çok ilgiliydi bebek ve anne hemşireleri ayrıydı. 2 saatte bir bebek odasını arıyordum onlar emzirmeye yardıma geliyor oğlan emmedi ama yine de 2 saatte bir gelip denediler en son mamasını verip yatırıp gidiyorlardı. Sonra yine gelip yine emzirme çalışması 10 dk emmedi mama verip uyutup gittiler. Benim refakatçi eksiği o sayede kapandı.
Bende ilk ay zorlandım hiç bebek bakmamış taşımamıstım minicik sanki bi yeri kırılacak gibi gelirdiValla daha önce çok minik bebek kucaklamadığım için çok zor gelmişti minicik fln. Ama gelen hemşireler oooo oo yapıyorlardı sürekli bebek gördükleri için sanırım. Bana şuanda 3 aylık bebek gene minicik geliyor unutmuşum o zamanları
oldu herhaldeMesaj yazarken alıntıları ekle kısmı var. çoklu mesaja cevap vermeyeceksen cevap vereceğin mesajı sadece cevapla yap. Birini etiketlemek için @ yanına ismini
Ayy evet ya burada da varmış bi kumaşçı kaç zamandır vakit bulamıyorum ki gideyimNette bulamadım ben ama mağazasında güzel desenlileri vardı bende ablama aldımbir de burada bi kumaşçı var onda da çeşit çok ordanda aldık
Yorgunmuydular acaba,benimde ablam ve eşim kaldı yanımda ikiside gözünü kırpmamıştı ama benim yüzümdenyoksa gözleri kapatıp geri açıyorlardı,evet bebekle çok ilgili bi hastaneydi gerçektn bu ayrıntılar önemli
oldu herhaldeyaren92
Evet bayadır yoktun h.geldinMerhaba kizlar, cok uzun zamandir yazmiyorum. Umuyorum bebekleriniz ve sizler cok iyisinizdir. Biz iyiyiz, ama cok fena mide bulantilarim oldu. Mide bulantisindan asiri yorgun hissediyordum. Uzun zamandir raporluydum, ise gitmedim.
13. Haftanin icindeyiz su an. Henuz alisverise baslamadim ama anneannesi yeni dogan seti almis, minicik gorunce cok duygulandim... Sizler alisverise basladiniz mi? Alisveris yaparken ilk lazim olacak seyler neler? Ne almaliyim once? Tecrubeli arkadaslar soyle bi liste yapsa ne guzel olur :))
Valla benim almayacaklar listemde annemde var. Eşimden başka kimseye haber vermeyeceğim doğumda pat diye doğurdum bennn diyecemAcemilik mi diyim bilemedim ama şimdi diyorum yanıma alacaklarım listesine ek yanıma almayacaklarım ablam,kaynanam, annemannemle kaynanamda gelip konuşup,tv izleyip, yemek yiyip gidiyordu ablam yol yorgunu, eşim hep yorgun ama bunları kabul etmiyorum bende uykusuz, aç, sezeryanlı
Benimde yanıma almayacaklar listemde kv ve görümcem varAcemilik mi diyim bilemedim ama şimdi diyorum yanıma alacaklarım listesine ek yanıma almayacaklarım ablam,kaynanam, annemannemle kaynanamda gelip konuşup,tv izleyip, yemek yiyip gidiyordu ablam yol yorgunu, eşim hep yorgun ama bunları kabul etmiyorum bende uykusuz, aç, sezeryanlı
teşekkürlerAynen cevapla yapınca yorumda tekrar beni etiketlemene gerek yok. Cevapla yapman yeterli
Bende alıcam çarşıya çıkınca çeşit çok orda,ağız mendilleri ve sırt mendilleri yaptırırım bir de gerçekten çok kullanışlı oluyorAyy evet ya burada da varmış bi kumaşçı kaç zamandır vakit bulamıyorum ki gideyim
Ben iki üç müslin almıştım ama yetmez.
Zaten birini yanlış almışım bi geldi kalpli kız bebek şeysiKuzenime vericem onu da
Valla benim almayacaklar listemde annemde var. Eşimden başka kimseye haber vermeyeceğim doğumda pat diye doğurdum bennn diyecemÇocuğum yoğunbakımdayken sağdığım süte cıklayıp şeninde benim gibi hiç sütün olmayacak diyordu başımda ki sezeryandan çıktığım halde Damla damla sütüm geliyordu. Daha ayaklarım açılmamıştı.
İnatla sağdım 2 günlük lohusa halimle mastit bile oldum. Üstüne yetmedi sütüm kesilsin diye sonradan ilaç dahi kullandım
Ay kıyamm yaValla benim almayacaklar listemde annemde var. Eşimden başka kimseye haber vermeyeceğim doğumda pat diye doğurdum bennn diyecemÇocuğum yoğunbakımdayken sağdığım süte cıklayıp şeninde benim gibi hiç sütün olmayacak diyordu başımda ki sezeryandan çıktığım halde Damla damla sütüm geliyordu. Daha ayaklarım açılmamıştı.
İnatla sağdım 2 günlük lohusa halimle mastit bile oldum. Üstüne yetmedi sütüm kesilsin diye sonradan ilaç dahi kullandım
Benimde yanıma almayacaklar listemde kv ve görümcem varçok severim ama utanırım onlardan bir de çok akıl veriyorlar Bu demek oluyor ki yanımıza alacağımız kişi yorgun ve uykusuz olmamalı ben annemi alıcam sadece ama çocuklarımı düşünüyorum işte kızım büyük ama oğlumdan hiç ayrılmadım şimdilik düşünmek istemiyorum yoksa işin içinden çıkamam
Aslında en normalindenmiş maşallahBende ilk ay zorlandım hiç bebek bakmamış taşımamıstım minicik sanki bi yeri kırılacak gibi gelirdiBenim 3660 gr doğdu ama kayınvalidemlerin tarafinda hep 4 buçuk falan doğduğu için bebekler benimkide onlara küçük gelmişti her gelen boyu iyi ama zayıf diyordu doktor iyi diyordu onlar zayıf
Doktorun nerede ve tabi hastane olarak seçimine göre değerlendirebilirsin benceYa hastanenin iyi kısmında bu da vardı. Seni 2. Kişiye muhtaç bırakmıyor özel işleri onlar yapıyor odadan çıkartıyorlar üst falan değiştirirken. Bende oğlum kısmını düşünüyorum. Kaynanamlar boluda. Ev bahçeli şimdi burada doğum yapsam oğluma gelip bakacaklar ama evde ne kadar oyalanacak. Bende bolu da doğum yapsam hem oğlumda orada oyalanır zaman geçirir diyorum. İnsan geride evlat olunca onu düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?