2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ya benim ki göbeğime dokunarak uyuyor hâlâ
Benimkide arkasını dönüp bana sarıl diyordu ben sarılarak uyuyordu elimi çektiğim gbide hissediyordu. Babasıylada onun göğsüne yatıp uyuyor gece 10 kez kalktığım için wc ye her kalktığıöda bir izliyorum onları☺

Ahh alışması en iyisi şuan

Merhaba arkadaşlar HCG artışı normal bugün 2960 çıktı karından ve vajinal ultrason da gözükmedi doktor rahim kalınlaşması iyi sıvı var dedi dış gebelik olabilir dedi korkuyorum buna benzer durum yaşıyan varmi

6000 civarı olunca git bide karından gözükür o zaman inşallah.

6000 civarı olunca git bide karından gözükür o zaman inşallah.
Kötü düşünmek istemiyorum küçük olduğu için gözükmüyor olabilir mi herkeste farklı olur sonuçta korkuyorum ins yoktur dış gebelik

Kötü düşünmek istemiyorum küçük olduğu için gözükmüyor olabilir mi herkeste farklı olur sonuçta korkuyorum ins yoktur dış gebelik
Arkadaşım dış gebelik geçirdiğinde şiddetli ssncıları ve solunda ağrı ile şişkinlik olmuştu en sonda kanama olmuştu. Herkeste aynı mı olur şikayetler bilemem. Gönlünü ferah tut. 3 gün sonra fln gene git doktora.

Merhaba hanımlar 12+3 olduk biz cinsiyet tahmini alabilir miyim? Eki Görüntüle 2586484
Bana da minik bir kız gibi geldi doktor bir şey demedi mi aslında tahminde bulunabilir
Canım iki gün sonra bir daha git derim ben

Ya benim ki göbeğime dokunarak uyuyor hâlâ
ayy yerim ya
Merhaba hanımlar 12+3 olduk biz cinsiyet tahmini alabilir miyim? Eki Görüntüle 2586484
bence minnoş bir kızmaşşalllah
Merhaba canım,henüz çok minik olduğu için gözükmemiştir 3-4 güne keseyi görürsünüz benceDoktorlar bu erken dönemde her ihtimali düşünüyorlar

Benim bu ikinci bebeğim olucak inş oğlumda Ağustos 11 doğumlu istesen aynı aya denk getiremesin ben çok kalın olmayan ama kolu olan elbiseler ve kollu zıbınlar almıştım zaten bir buçuk aylık olana kadar annemin dışarı çıkmak yasaktır kuralları oluyor 40 muhabbeti yani bide şöyle bir sorun oluyor çok takım almamak lazım ben oğlum da o yanlışı yaptım her takım sadece bir kez giyiliyor etiketli elbiselerim kaldı hepsi hediye oldu zaten anne olunca anlıyorsun elleri soğuk oluyor yada bakıyorsun terlemiş ona göre durum şekil alıyor ve elbiselerin yüzde yüz pamuk olmasına dikkat et bide baskılı ürünler tercih etmedim özellikle içi zıbınlar umarım faydalı olmuştur

Sıvı var dedi ama bu normalmi peki ama kanamam lekelenme yok

Sıvı olayını bilmiyorum ama daha değer düşük kese için.

Bu ayin sonuna tekrar muaynem 3 lü test yapacaklar o zaman belli olur kesin 18.hafta oluyo

Sıvı olayını bilmiyorum ama daha değer düşük kese için.
İns öyledir herkes farklı şeyler yazmış tabi 9 haftalık da gorennbile varmış ama işte bu ihtimaller insanı üzüyor

Faydalı olmaz olur mu insan bilemiyor ne yapacağını. Ama genel anladığım şu yenidoğan çok alma, 0-3 ve 3-6 aya yoğunlaş. Aldıklarında ince uzun kollu şeyler olsun
Bu ayin sonuna tekrar muaynem 3 lü test yapacaklar o zaman belli olur kesin 18.hafta oluyo
Doktor bana birşey demedi daha belki kendi yapmayacaktır ama ben yaptırmıcam galiba üçlüyü cinsiyet de kesin bellidir canım zaten yanılmıyorsam erkek demişlerdi sana şimdi görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…