Benimkide arkasını dönüp bana sarıl diyordu ben sarılarak uyuyordu elimi çektiğim gbide hissediyordu. Babasıylada onun göğsüne yatıp uyuyor gece 10 kez kalktığım için wc ye her kalktığıöda bir izliyorum onları☺Ya benim ki göbeğime dokunarak uyuyor hâlâ
Benimkide arkasını dönüp bana sarıl diyordu ben sarılarak uyuyordu elimi çektiğim gbide hissediyordu. Babasıylada onun göğsüne yatıp uyuyor gece 10 kez kalktığım için wc ye her kalktığıöda bir izliyorum onları☺
Bana erkek gbi geldiMerhaba hanımlar 12+3 olduk biz cinsiyet tahmini alabilir miyim? Eki Görüntüle 2586484
Aaa hay Allah..
Burada bambaşka kişiliklerde bir sürü insanız, belki de pek çoğumuzun tek ortak noktası hamilelik sürecimiz.
Keşke bu konunun dışına taşmasak, keyifle geçse.
İnşallah geçicidir dediğiniz gibi
Merhaba hanımlar 12+3 olduk biz cinsiyet tahmini alabilir miyim? Eki Görüntüle 2586484
6000 civarı olunca git bide karından gözükür o zaman inşallah.Merhaba arkadaşlar HCG artışı normal bugün 2960 çıktı karından ve vajinal ultrason da gözükmedi doktor rahim kalınlaşması iyi sıvı var dedi dış gebelik olabilir dedi korkuyorum buna benzer durum yaşıyan varmi
Kötü düşünmek istemiyorum küçük olduğu için gözükmüyor olabilir mi herkeste farklı olur sonuçta korkuyorum ins yoktur dış gebelik6000 civarı olunca git bide karından gözükür o zaman inşallah.
Arkadaşım dış gebelik geçirdiğinde şiddetli ssncıları ve solunda ağrı ile şişkinlik olmuştu en sonda kanama olmuştu. Herkeste aynı mı olur şikayetler bilemem. Gönlünü ferah tut. 3 gün sonra fln gene git doktora.Kötü düşünmek istemiyorum küçük olduğu için gözükmüyor olabilir mi herkeste farklı olur sonuçta korkuyorum ins yoktur dış gebelik
Bana da minik bir kızMerhaba hanımlar 12+3 olduk biz cinsiyet tahmini alabilir miyim? Eki Görüntüle 2586484
Canım iki gün sonra bir daha git derim benMerhaba arkadaşlar HCG artışı normal bugün 2960 çıktı karından ve vajinal ultrason da gözükmedi doktor rahim kalınlaşması iyi sıvı var dedi dış gebelik olabilir dedi korkuyorum buna benzer durum yaşıyan varmi
ayy yerim yaYa benim ki göbeğime dokunarak uyuyor hâlâ
bence minnoş bir kızMerhaba hanımlar 12+3 olduk biz cinsiyet tahmini alabilir miyim? Eki Görüntüle 2586484
Merhaba canım,henüz çok minik olduğu için gözükmemiştir 3-4 güne keseyi görürsünüz benceMerhaba arkadaşlar HCG artışı normal bugün 2960 çıktı karından ve vajinal ultrason da gözükmedi doktor rahim kalınlaşması iyi sıvı var dedi dış gebelik olabilir dedi korkuyorum buna benzer durum yaşıyan varmi
Benim bu ikinci bebeğim olucak inş oğlumda Ağustos 11 doğumlu istesen aynı aya denk getiremesinBenim de merak ettiğim şey kıyafetlerle ilgili. Tecrübeli olan anneler önce size daha sonra diğer arkadaşlarıma soruyorumben ağustos görünüyorum ama büyük ihtimalle temmuzda doğurcam biz yeni doğmuş bir bebeğe nasıl kıyafetler giydiricez? Yani yaz bile olsa üşür sanki
Sıvı var dedi ama bu normalmi peki ama kanamam lekelenme yokayy yerim ya
bence minnoş bir kızmaşşalllah
Merhaba canım,henüz çok minik olduğu için gözükmemiştir 3-4 güne keseyi görürsünüz bence☺Doktorlar bu erken dönemde her ihtimali düşünüyorlar
Merhaba arkadaşlar HCG artışı normal bugün 2960 çıktı karından ve vajinal ultrason da gözükmedi doktor rahim kalınlaşması iyi sıvı var dedi dış gebelik olabilir dedi korkuyorum buna benzer durum yaşıyan varmi
Erkek tabi kiMerhaba hanımlar 12+3 olduk biz cinsiyet tahmini alabilir miyim? Eki Görüntüle 2586484
Boyu kaç cm canımMerhaba hanımlar 12+3 olduk biz cinsiyet tahmini alabilir miyim? Eki Görüntüle 2586484
Bu ayin sonuna tekrar muaynem 3 lü test yapacaklar o zaman belli olur kesin 18.hafta oluyoSomut birşey görünce öyle olmuştur
Hadi bakalım merak ettim öğrenince yaz mutlaka canım
Amann boşver canım olur öyle şeyler arada valla en güzeli gerçekten “gözardı et” butonuna tıklayıp o kişinin yorumlarını görmemek. Stres sıkıntı olmaz o zaman sen gel yaz yine
Bu arada cinsiyet belli oldu mu?
İns öyledir herkes farklı şeyler yazmış tabi 9 haftalık da gorennbile varmış ama işte bu ihtimaller insanı üzüyorSıvı olayını bilmiyorum ama daha değer düşük kese için.
Faydalı olmaz olur muBenim bu ikinci bebeğim olucak inş oğlumda Ağustos 11 doğumlu istesen aynı aya denk getiremesinben çok kalın olmayan ama kolu olan elbiseler ve kollu zıbınlar almıştım zaten bir buçuk aylık olana kadar annemin dışarı çıkmak yasaktır kuralları oluyor 40 muhabbeti yani bide şöyle bir sorun oluyor çok takım almamak lazım ben oğlum da o yanlışı yaptım her takım sadece bir kez giyiliyor etiketli elbiselerim kaldı hepsi hediye oldu zaten anne olunca anlıyorsun elleri soğuk oluyor yada bakıyorsun terlemiş ona göre durum şekil alıyor ve elbiselerin yüzde yüz pamuk olmasına dikkat et bide baskılı ürünler tercih etmedim özellikle içi zıbınlar umarım faydalı olmuştur
Doktor bana birşey demedi daha belki kendi yapmayacaktır ama ben yaptırmıcam galiba üçlüyüBu ayin sonuna tekrar muaynem 3 lü test yapacaklar o zaman belli olur kesin 18.hafta oluyo
5arkadaş ban yemişah ne gerek vardı ya,inş geçicidir çok üzülmezler hamile hamile purkima,science,martılıkız,Almilazeey,sanabenzeyenlervar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?