2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Doktorun nerede ve tabi hastane olarak seçimine göre değerlendirebilirsin bence

Biz istanbulda oturuyoruz doğum yaptığım hastaneden doktorum ayrıldı şuan doktorsuzum. boluya gidersem büyük ihtimal devlet hastanesinde doğum yapıcam. O kısmı oğlum için istiyorum sonrada gideriz oyalanır orada diye. Burada sürekli evde bu sefer kıskançlık olur ilgi bekler orada dedesi babaannesi halası evin önü de geniş bahçe de falan oyalanır diye istiyorum

Eline sağlık canım benim gibi tecrübesizler için yol gösterici olmuş

Evet olabilir mantıklı canım,oğlun kaç yaşında bilimiyorum ama kıskançlık içinde varsa yapıyorlar ama düzeni kurunca hepsi alışıyor,kızım hiç kıskançlık yapmadı bizde dikkat ettik ama oğlum ablasını kıskanıyor kimbilir kardeşi doğunca nasıl tepki verecek,erkek olursa sevmezmiş bebeğişimdiden alıştırıyorum dünyanın entatlı abisi falan diye

Mükemmelsin yaa
hemen excell de liste yaptım
tikliycem aldıkça

5arkadaş ban yemişah ne gerek vardı ya,inş geçicidir çok üzülmezler hamile hamile purkima,science,martılıkız,Almilazeey,sanabenzeyenlervar

3 yaşında canım. Aşırı duygusal. Bizim burada akraba falan yok o yüzden hep başbaşa beraberiz ve hiç ayrı kalmadık. Bana çok düşkün. Kıskançlık gibi değilde çok ilgi bekliyor. Dedesi babaannesi olsa bile bi yere gitsem beri arıyor ama ben evdeysem onlarla oynuyor öyle

Benim kızımda öyle. Bana aşırı düşkün, bu ara kırmak için 4 gecedir baba ile uyuyor odasına alıştırcak babası sen aramıza girme sana nazı niyazı diyor. 27 aylık ve hiç ayrı kalmadık. 33 aylık olacak bebek doğduğunda bir annemleyken beni aramıyor onda da bende yanlarında olacağım ama annemde hastanede benle olur, bilemedim nasıl olacak.

Benim oğlan 5yaşında hep akraba içinde ama bana aşırı düşkün bi kere saçımla oynamadan bile uyuyamıyor kuzum,evet tüm ilgi üstlerinde olsa istiyorlar tabi ki şu an yaşları onu gerektiriyor ama zamanla aşıcaz bu problemleride

Ya işte insan bu kısımları düşünüyor. Bensiz hiç uyumadı. Bırakıp dışarı çıkıp gelme durumlarımız hiç olmadı gibi bi kaç kere oldu hemen beni soruyor gelince anne seni çok özledim iyi ki geldin. Ben daha kardeş kısmını da söylemedim. Emme kısmını bırakırken bi ara babası uyuttu ama onda ağlama krizleri. Şimdi beraber yatmaya gitseler bile uyumuyor babasını uyutup kaçıyor

ayy burda da kar yağmaya başladı kızlarrr
dikkat kayıp düşmeyin.
muhakkak içimizde bu yıl hali hazırda kar görmüş arkadaşlar vardır.
Burda daha bu yıl hiç yağmadı kızımda hevesle bekliyor. 3 defa bu kış kar istiyor diye bolu gölcük yaptık ama buraya gelmiyor

5arkadaş ban yemişah ne gerek vardı ya,inş geçicidir çok üzülmezler hamile hamile purkima,science,martılıkız,Almilazeey,sanabenzeyenlervar
Aaa hay Allah..

Burada bambaşka kişiliklerde bir sürü insanız, belki de pek çoğumuzun tek ortak noktası hamilelik sürecimiz.
Keşke bu konunun dışına taşmasak, keyifle geçse.

İnşallah geçicidir dediğiniz gibi

Ya benim ki göbeğime dokunarak uyuyor hâlâ

Burda daha bu yıl hiç yağmadı kızımda hevesle bekliyor. 3 defa bu kış kar istiyor diye bolu gölcük yaptık ama buraya gelmiyor

Ay benim oğlanda 3 yaşına geldi kar göremedi. Bir kere geçen sene akşam yağmıştı giydirip çıkarmıştım hava da gördü evde hayali kar topu oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…