2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynen canim bakalim biz de heyecanla bekliyoruz valla

Haftaya 12+4 olucaz kontrol zamanina kadar acaba cinsiyet belli olur mu :) o zaman belli olmazsa bidaha 2-3 hafta sonraya randevu verir herhalde

Bu arada hastaneye dogum fiyatlarini sordum 2350 dedi epidural sezeryan icin. İlkide epi. Sezeryandi cok memnun kalmistim o anlari gormekten Komple bayilmak o anlari kacirmak istemiyorum

Haftaya 12+4 olucaz kontrol zamanina kadar acaba cinsiyet belli olur mu :) o zaman belli olmazsa bidaha 2-3 hafta sonraya randevu verir herhalde
Doktor tahminde bulunur kesin. Erkekse hemen belli oluyor da kızsa biraz uğraştırıyor canım

Ben bıgün 12artı 4 idim net olarak 14. Haftada söyleyebilirim dedi bana ama tahmin edelim yine dedi de pozisyonu uygun değildi aça elini ayağını oynatıyordu

Ben de son ana birakip, stres cekmek istemiyorum. Yavas yavas simdiden alisverise baslasak guzel olur. Hamileligin ilk aylari mi yoksa son aylari mi daha yorucu/halsiz geciyor? Benim hic enerjim yok, ne zaman gececek bu uyusukluk hali?

Cok tesekkurler. Andy wawada yeni doganlarin kaliplarinin buyuk oldugu 3 aya kadar giyebilecegi soylendi ama, eger 15 gun sonra giyemeyecekse cok fazla yeni dogan kiyafeti almak mantiksiz tabi. Siz daha cok 3-6 ay arasi kiyafetler mi aliyorsunuz? Ozellikle tercih ettiginiz markalar var mi?

Ben de son ana birakip, stres cekmek istemiyorum. Yavas yavas simdiden alisverise baslasak guzel olur. Hamileligin ilk aylari mi yoksa son aylari mi daha yorucu/halsiz geciyor? Benim hic enerjim yok, ne zaman gececek bu uyusukluk hali?
Son aylar daha enerjik ve hareketli geçiyor şunuda yapayım bunuda yapayım diyorsun. Ben 37 haftalık rutin kontrolüme gitmiştim randevum 18 di. Doktor kontrolden sonra yarın sabah 11 de yatışını yapalım akşam 8 den sonra bişey yeme dedi. Ben doktordan çıktım anam bişiler almam lazım dedim avm e gittim. Ordan çıktık aktara gittik lohusa şekeri hibiskus fln almaya fulll harekettim koştur koştur evi derledim topladım valizim hazırdı kontrol ettim. Gece 3 e kadar fln ayaktaydım sonrada heyecandan uyuyamamıştım. Enerjik oluyorsun sonlara doğru.

Cok tesekkurler :) bu listeyi tamamlamak icin simdiden baslamak lazim alisverise
Oyle bir uyusukluk varki en sevdigim alisveris etkinligi bile gozumde buyuyor ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…