2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
rkadaşlar ıkı gundur ınanılmaz kafamı dınledım burdakı terbıyesız ve hayatımda hıc gormedıgım yapıdakı kısıler yuzunden artık burada yer almıcam ozelden konusuyoruz zaten bazı arkadaslarla saglıkla kalın

Martili ben seni severim Burda arkadaslarla birbirinizi yanlis anlamis olabilirsiniz bence. Diger bayani taniyip bilmiyorum seninle ayni fikirde olan veya burdaki tartisma muhabbetlerinizi pek gormedim ben arada giremediğim icin ama ben seni severim ve zaten ozelde konusuyoruz her zaman Biz burdan cok daha oncesinden tanisip birbirimize destek olduk beni birakamazsin :))

Ozelden konusuyoruz kuzum senle zaten o kısılerın oldugu yerde kalmak ıstemıyorum bende senı cok sevıyorum ben sana haberlerı ozelden verıcem

aa bana da toz verdi doktor, monurol granül içeren şase mi acaba hiç hatırlıyor musunuz?
ben inşallah iyileşirsem hemen konu açıcam da bilgilensin insanlar. çok ender bir vaka oldum bence
Monurol değildi ama aynı onun muadili bir kullanımlık bir tozdu canım

Kimseyle diyaloğa girmek istemiyorum kalıcı olarak banlanabilirim çünkü kazen ve mune tarafından haksızlığa uğradığımı düşündugum için mesaj attım sadece şunu söylemek istiyorum purkimanin zeynep diye bahsettiği kişi benim bilmeyenler için söylüyorum allaha şükür alnım açık mesajlar duruyor martiliyla olan konuşmalarımda duruyor hepsinin ekran görüntüsünü aldım çünkü böyle birşey başıma geleceğini bildiğim için iftira atmak kolay cesareti olan ispatını da sergiler kalıcı olarak banlanmak istemedigim için resimleri burda atamıyorum ama inanmayan olursa özelden atarım kızlar kendi adıma söz verebilirim ki birdaha bu tarz insan gordummu direk engelleyerek huzursuzluktan kaçmayı planlıyorum artık

Gerçekten bir daha cevap bile yazma lütfen. Çok sıkıldık artık zaten girmiceklermiş daha. Sataşmalarına izin verme. Bir şey yazarlarsa da cevap verme gözardı et butonuna tıkla ve açıp bakma. Hep aynı kişilerden sorun çıkıyorsa sen de bir problem yoktur zaten. Kimseye bir şey kanıtlamana gerek yok, herkesin tarzı belli.

Yo gormezde gelmek yerine direk engellicem kafam rahat etsin zan altinda kalmak istemiyorum yazdıklarının tam tersi olmasına rağmen buraya farklı yansıtması çok zoruma gitti bu iftira resmen allah kalplerine iyilik versin başka hiç bise demiyorum bu konuyla alakalı daha kimseyi rahatsız etmek istemiyorum zaten olay tamamen kisisele dönüştü

Ya ben 1 ay önce devlette verdim orada bişi çıkmadı. Çarşamba sağlık ocağında verdim onda çıktı hatta eser miktarda protein de çıkmış ondan korktum biraz. Ama doktora attığım halde cevap vermedi. Doktor değiştireceğim daha 1 hafta oldu diğerine gideli o yüzden gitmeden başka yere de sürekli muayene oluyor diye

Canım doktorum bana şunu tembihlemişti bir de illa idrar tahlili vereceksen orta idrarlar ver. Yani biraz yap sonra kaba al idrar dedi. Çünkü diğer türlü idrara akıntı karışıyormuş lökositi artırıyormuş enfeksiyon sanılıyormuş. Ama ne yaparsan yap enfeksiyon olacak bebek aşağı baskı yapıyor çünkü dedi ben de çok sık oluyorum.

Ozel hesabımdan senı sılıyorum muhattap olmamak adına ,ustune benı neden sıldın dıe mesaj atıp purkımanın adresını ıstıyorsun bencede ısteyenlere gonder Allahtan sahsıma hakaret etmedın ısın boyutu degısırdı benım nıck veya ısmımı gecırme bırdaha burada yazarken muhattabım degılsın ısmımı gecırme

Ya onu kültür de diyorlar orta idrarı ver diye. Birde bende sıkıntı ben genelde de fazla idrar yapmam başı sonu atsam orta idrar kalmıyor ama bakim yarın özelde veririm. Şimdi oğlumda ki tahlillere bakayım dedim her ay yapılmış her ay yüksek çıkmış şimdikilerin 2 katı bende hamilelikte bunu hep yaşayan biriyim ama kültür sonuçları temiz geliyor

Bir de benim doktorum da hiç istemedi ben de daha dün kendi kendime aile hekiminden istedim bi bakayım diye. Ama yine de yüksek çıkacak bence. Kültürü hangi durumlarda istiyorlar ve nasıl yapıyorlar?

Bir de benim doktorum da hiç istemedi ben de daha dün kendi kendime aile hekiminden istedim bi bakayım diye. Ama yine de yüksek çıkacak bence. Kültürü hangi durumlarda istiyorlar ve nasıl yapıyorlar?

Bende hiç bir şikayet yok ama her tahlilde enfeksiyon çıkınca doktor kültür bakalım dedi üreme var mı diye öylelikle vermişim 2 kere. Sağlık ocakları yapmıyordu ama onlarda başlamış artık idrar testine bende bilmiyordum 1 ay sonra yine kan idrar için gideceğim. Genelde ilk tahliller yapılırken istiyor kadın doğum sorun olmadıkça tekrar istemiyorlar ama benim her seferinde sorun çıkınca ayda bir vermişim. Doğum yaptım geçti

Kültür de bi tane mendil veriyorlar kapalı onunla önce bölge temizliği sonra orta idrarı veriyorsun. 3 yada 7 günde çıkıyordu galiba tam hatırlamıyorum

Kültür de bi tane mendil veriyorlar kapalı onunla önce bölge temizliği sonra orta idrarı veriyorsun. 3 yada 7 günde çıkıyordu galiba tam hatırlamıyorum
Anladım canımm benim iki kere idrarda koku problemi oldu afedersin. Ben hormonlara yordum ama doktorum enfeksiyondandır dedi istemedi hiç tahlil. İkisinde de fitil verdi ve geçti ilk başta başka doktora gidiyordum o da yanma ve kaşınma olmadıkça problem yok benim için demişti. Bakıcaz artık ne çıkıcak

Ne ilaçlar kullandım unuttum kültür de yoksa gerek yoksa diyorlar lazımda diyorlar

Ayy bende merak ettim şimdi ne durumdayım diye. Yarın bir idrar tahlili vereyim , şu mantar var mı yok mu diyede bir baktırayım bakım. Akıntı yok şuanda ama sabah geldi, koktumm haliyle. İdrar tahlilinide geçen ay yaptırmıştım

Bende bi tırstım hatta akşama gitsem mi diye düşündüm. Özelin acili alıyor tahlil diye

ya bi iğne yaptı canım bana şimdi bu tozu içip içmemek adına çok ikilemde kaldım. kendi doktoruma yazdım cevap da vermedi aramak da istemiyorum pazar pazar ne yapsam

ya bi iğne yaptı canım bana şimdi bu tozu içip içmemek adına çok ikilemde kaldım. kendi doktoruma yazdım cevap da vermedi aramak da istemiyorum pazar pazar ne yapsam
Doktoruna danış canım tabi ki ama ben içtim kendi doktorum verdi zaten. Monurolün de hamilelikte içildiğini biliyorum. Ama için rahat etmeyecekse bekle cevap vermesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…