Doktoruna danış canım tabi ki ama ben içtim kendi doktorum verdi zaten. Monurolün de hamilelikte içildiğini biliyorum. Ama için rahat etmeyecekse bekle cevap vermesini
Ben mümkün olduğunca aramamaya çalışıyorum. Bir kere akşam yazdım antibiyotik yazdı acildeki doktor onda da 15 dkka da cevap verdi. Ama bence bekleyin bir gün daha olmadı yarın direkt ararsınız. Onlar da haklı bizim gibi kaç hastaları varya siz arıyo musunuz pazar hiç oldu mu? ben sordum en son mesajı görmüş cevap vermemiş, sinir de oldum az. gerçi sabah da konuştuk ama en son bu ilaca cevap vermedi
Ben mümkün olduğunca aramamaya çalışıyorum. Bir kere akşam yazdım antibiyotik yazdı acildeki doktor onda da 15 dkka da cevap verdi. Ama bence bekleyin bir gün daha olmadı yarın direkt ararsınız. Onlar da haklı bizim gibi kaç hastaları var
Altın görmek genelde erkek olacağına işaretmiş canım bende gördüm ilk gebeliğimde altınArkadaşlar selam. 11 haftalık hamileyin.henüz cinsiyet belli değil. Rüyamda altın bilezikler gördüm ne anlama gelir acaba? birde arkadaşım rüyasında beni görmüş elimde pembe bir ip varmış. ucunu yakalayamamışım en sonunda sinirlenip atmışım elimden. ne demek acaba
Bende boyle seyler yok canim sadece havalardann dolayi arada depresif oluyorum ama onunda hamileligimle ilgisi yok her kis boyleyimKızlar duygular ne alemdegeçen gün eşim salata yapacaktı oyalandı biraz bende sen salata yapmak istemiyorsun diye yarım saat ağladım böyle ama için için nasıl ağlamak sizde de var mı yoksa ben mi abartıyorum
Ben de baya hassaslastim. Genelde duygusal ama onemi olmayan seylere bile gozlerim doluyo. Utanmasam salya sumuk aglarim da, tutuyorum kendimiKızlar duygular ne alemdegeçen gün eşim salata yapacaktı oyalandı biraz bende sen salata yapmak istemiyorsun diye yarım saat ağladım böyle ama için için nasıl ağlamak sizde de var mı yoksa ben mi abartıyorum
Hele haberler demiBen de baya hassaslastim. Genelde duygusal ama onemi olmayan seylere bile gozlerim doluyo. Utanmasam salya sumuk aglarim da, tutuyorum kendimi
Bahar gelsin artıkBende boyle seyler yok canim sadece havalardann dolayi arada depresif oluyorum ama onunda hamileligimle ilgisi yok her kis boyleyim
Bencede bencedeBahar gelsin artık
Merhaba kızlar,
Ben geçen hafta idrar tahlili yaptırmıştı. Şikayetim yoktu ama doktorum istedi kültüre kadar yapıldı. Çok şükür hepsi iyi çıktı. Benim doktorumda orta idrar istedi hatta ilki yapıp taret alıp orta idrarı yapmamı istemişti. Akıntı olayı bende de var. Hatta genç kızlıpımdsn beri belalım. Çok açık sarı geliyor. Antibiyotik kullansamda yine tekrar ediyor. Bazılarında ne yazık ki genetik oluyor ama perşembe kontrolüm var doktoruma söyleyeceğim muhtemel antibiyotik verecek. Kızımda da 9 ay aynıydı. Demem o ki kötü kokulu ve yeşil kahve değilse çok endişelenmeyin ama tabi doktorunuza danışın
canım akıntı da bir aşamaya kadar sağlıklı diye biliyorum, belki endişelencek bir durum de
Canim onceki gebelikle cok kiyaslamamak lazim benimde bulanti durumum cok farkliydi oglumda simdi daha farkli. Hersey yolundadir insallahSelam Canlar
Mide bulantılarınız ne durumda benim 2 gündür ağız tadimda ki bozukluk dışında belirtilerim çok azaldı. Bebeğime bir şey mi oldu diye korkmaya başladım.
Oğlumda doğum yaptığım an'a kadar midem bulanmış kusmuştum..
Bu cuma doktor kontrolüm var korkuyorum
Haklisin canım ..İnşallah bir sıkıntı yokturCanim onceki gebelikle cok kiyaslamamak lazim benimde bulanti durumum cok farkliydi oglumda simdi daha farkli. Hersey yolundadir insallah
Selam Canlar
Mide bulantılarınız ne durumda benim 2 gündür ağız tadimda ki bozukluk dışında belirtilerim çok azaldı. Bebeğime bir şey mi oldu diye korkmaya başladım.
Canım çok sağol ben 14. Haftadayım Sağlıklı olsun tek temennim oCanım bende hiç bir belirti yok. 10. Haftada birden kesilince bende korktum doktora gittiğimde kalbi durmuş dicek galiba diye korkarak gittim
Hadi hayırlısı bakalım belli olunca yazarımAltın görmek genelde erkek olacağına işaretmiş canım bende gördüm ilk gebeliğimde altın
ay maşallh gayette net görüntü
Canım değişebiliyor hamişlikler ne güzel bulantın azalmış maşallah,benimde 2gün yok bulanıyor ama öğürme kusma vs yok ağzımdaki o kötü tat bende de hala varSelam Canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?