2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Doktoruna danış canım tabi ki ama ben içtim kendi doktorum verdi zaten. Monurolün de hamilelikte içildiğini biliyorum. Ama için rahat etmeyecekse bekle cevap vermesini

ya siz arıyo musunuz pazar hiç oldu mu? ben sordum en son mesajı görmüş cevap vermemiş, sinir de oldum az. gerçi sabah da konuştuk ama en son bu ilaca cevap vermedi

ya siz arıyo musunuz pazar hiç oldu mu? ben sordum en son mesajı görmüş cevap vermemiş, sinir de oldum az. gerçi sabah da konuştuk ama en son bu ilaca cevap vermedi
Ben mümkün olduğunca aramamaya çalışıyorum. Bir kere akşam yazdım antibiyotik yazdı acildeki doktor onda da 15 dkka da cevap verdi. Ama bence bekleyin bir gün daha olmadı yarın direkt ararsınız. Onlar da haklı bizim gibi kaç hastaları var

bizimkiler ve eşim de gaza getiriyor da beni o nedenle sordum. zaten tek çocuğum ilk torun, o nedenle çok gaza gelmemek için sordum. çok sağol valla rahatlattın beni.

Merhaba kızlar,
Ben geçen hafta idrar tahlili yaptırmıştı. Şikayetim yoktu ama doktorum istedi kültüre kadar yapıldı. Çok şükür hepsi iyi çıktı. Benim doktorumda orta idrar istedi hatta ilki yapıp taret alıp orta idrarı yapmamı istemişti. Akıntı olayı bende de var. Hatta genç kızlıpımdsn beri belalım. Çok açık sarı geliyor. Antibiyotik kullansamda yine tekrar ediyor. Bazılarında ne yazık ki genetik oluyor ama perşembe kontrolüm var doktoruma söyleyeceğim muhtemel antibiyotik verecek. Kızımda da 9 ay aynıydı. Demem o ki kötü kokulu ve yeşil kahve değilse çok endişelenmeyin ama tabi doktorunuza danışın

Altın görmek genelde erkek olacağına işaretmiş canım bende gördüm ilk gebeliğimde altın

Bende boyle seyler yok canim sadece havalardann dolayi arada depresif oluyorum ama onunda hamileligimle ilgisi yok her kis boyleyim

Ben de baya hassaslastim. Genelde duygusal ama onemi olmayan seylere bile gozlerim doluyo. Utanmasam salya sumuk aglarim da, tutuyorum kendimi

canım akıntı da bir aşamaya kadar sağlıklı diye biliyorum, belki endişelencek bir durum değildir?

Bu hafta inanılmaz iki taraflı kasık batması ve bel ağrısı yaşadım. Biraz korkmuştum ama Banu Çiftçi’nin kitabında böyle bir şey buldum.Yarın doktoruma da sorcam zaten. Benim gibi korkan anneler için buraya ekliyorum. 15-16. haftalarda normalmiş

Eklentiler

• 9A5B148B-F396-4DE2-A82E-3DE747703606.webp
    25 KB · Görüntüleme: 55
Selam Canlar
Mide bulantılarınız ne durumda benim 2 gündür ağız tadimda ki bozukluk dışında belirtilerim çok azaldı. Bebeğime bir şey mi oldu diye korkmaya başladım.

Oğlumda doğum yaptığım an'a kadar midem bulanmış kusmuştum..
Bu cuma doktor kontrolüm var korkuyorum

canım akıntı da bir aşamaya kadar sağlıklı diye biliyorum, belki endişelencek bir durum de
Canim onceki gebelikle cok kiyaslamamak lazim benimde bulanti durumum cok farkliydi oglumda simdi daha farkli. Hersey yolundadir insallah

Canım bende hiç bir belirti yok. 10. Haftada birden kesilince bende korktum doktora gittiğimde kalbi durmuş dicek galiba diye korkarak gittim

Canım bende hiç bir belirti yok. 10. Haftada birden kesilince bende korktum doktora gittiğimde kalbi durmuş dicek galiba diye korkarak gittim
Canım çok sağol ben 14. Haftadayım Sağlıklı olsun tek temennim o
Bulansa bir türlü bulanmasa bir türlü .

Eki Görüntüle 2587363

Goruntu kalitesi pek iyi degil ama, kiz mi erkek mi sizce
ay maşallh gayette net görüntübence kız bir minnoş
Canım değişebiliyor hamişlikler ne güzel bulantın azalmış maşallah,benimde 2gün yok bulanıyor ama öğürme kusma vs yok ağzımdaki o kötü tat bende de hala var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…