Kızlar merhaba herkese iyi pazarlar... dün ikili tarama testi için doktoruma gittim bakalım inşallah herşey güzel olur. Folik asiti bıraktırdı, progestana 1 ay daha devam dedi çünkü içeride hafif bir kanama alanı varmış. Eki Görüntüle 2587328 Bize ilk 3 ay ilişki yasak demişti bu sefer birşey demedi zaten mevcut duruma alıştık ☺ ayrıca omega 3 ve d vitamini verdi. Cinsiyet için biraz daha bekle dedi ama çok merak ediyorum.fikri olan var mı ?? ☺
Bana erkek gbi geldiKızlar merhaba herkese iyi pazarlar... dün ikili tarama testi için doktoruma gittim bakalım inşallah herşey güzel olur. Folik asiti bıraktırdı, progestana 1 ay daha devam dedi çünkü içeride hafif bir kanama alanı varmış. Eki Görüntüle 2587328 Bize ilk 3 ay ilişki yasak demişti bu sefer birşey demedi zaten mevcut duruma alıştık ☺ ayrıca omega 3 ve d vitamini verdi. Cinsiyet için biraz daha bekle dedi ama çok merak ediyorum.fikri olan var mı ?? ☺
Ay çok geçmiş olsun hiç duymadım ben dekızlar başıma ne geldi
iki gündür sabahları idrarımı asla yapamıyorum; dün bir kaç saat sürdü sabah tuvaletimi yapmam, sonra yapınca da dedim ki idrar tahlili için pazartrsiyi bekliyim... çünkü garip bir şekilde sadece sabahları oluyorneyse bugün kalktım 7de 10 a kadar yapamadım ki sabah tuvaletim de birikmiş... neyse aradım daha önce gittiğim hastanede kadın doğum uzmanı nöbetçiymiş allahtan, gittim sonda falan taktılar. işin kötüsü hiç böyle bir şey başlarına gelmemiş, çok sık raslanan bir durum da değilmiş. sistit olsa haftada bir görüyoruz ama idrar blokajı çok nadir dediler. bebeğim içerde nasıl da sıkışmıştı neredeyse neyse sondayla boşalttılar eve gelince kendim de yaptım ama bir daha yapabilecek miyim ödüm kopuyor şu an
Fikrim yok benim ama içime minik bir kız doğduKızlar merhaba herkese iyi pazarlar... dün ikili tarama testi için doktoruma gittim bakalım inşallah herşey güzel olur. Folik asiti bıraktırdı, progestana 1 ay daha devam dedi çünkü içeride hafif bir kanama alanı varmış. Eki Görüntüle 2587328 Bize ilk 3 ay ilişki yasak demişti bu sefer birşey demedi zaten mevcut duruma alıştık ☺ ayrıca omega 3 ve d vitamini verdi. Cinsiyet için biraz daha bekle dedi ama çok merak ediyorum.fikri olan var mı ?? ☺
Olsun geç kalmış sayılmazsın benceBende sizinle krem ve yağ muhabbeti yapıp yapıp lafta bırakanlardanım pişman olacağım sonunda kesin inşallah bu hafta unutmam da alırım
Altın kız, takı erkek derler.Arkadaşlar selam. 11 haftalık hamileyin.henüz cinsiyet belli değil. Rüyamda altın bilezikler gördüm ne anlama gelir acaba? birde arkadaşım rüyasında beni görmüş elimde pembe bir ip varmış. ucunu yakalayamamışım en sonunda sinirlenip atmışım elimden. ne demek acaba
Cok cok gecmis olsun, dilerim tekrari olmazkızlar başıma ne geldi
iki gündür sabahları idrarımı asla yapamıyorum; dün bir kaç saat sürdü sabah tuvaletimi yapmam, sonra yapınca da dedim ki idrar tahlili için pazartrsiyi bekliyim... çünkü garip bir şekilde sadece sabahları oluyorneyse bugün kalktım 7de 10 a kadar yapamadım ki sabah tuvaletim de birikmiş... neyse aradım daha önce gittiğim hastanede kadın doğum uzmanı nöbetçiymiş allahtan, gittim sonda falan taktılar. işin kötüsü hiç böyle bir şey başlarına gelmemiş, çok sık raslanan bir durum da değilmiş. sistit olsa haftada bir görüyoruz ama idrar blokajı çok nadir dediler. bebeğim içerde nasıl da sıkışmıştı neredeyse neyse sondayla boşalttılar eve gelince kendim de yaptım ama bir daha yapabilecek miyim ödüm kopuyor şu an
hayır olsun canım ama bana güzel bi rüya geldi altın sonuçtaArkadaşlar selam. 11 haftalık hamileyin.henüz cinsiyet belli değil. Rüyamda altın bilezikler gördüm ne anlama gelir acaba? birde arkadaşım rüyasında beni görmüş elimde pembe bir ip varmış. ucunu yakalayamamışım en sonunda sinirlenip atmışım elimden. ne demek acaba
iyi pazarlar canım,bence erkekKızlar merhaba herkese iyi pazarlar... dün ikili tarama testi için doktoruma gittim bakalım inşallah herşey güzel olur. Folik asiti bıraktırdı, progestana 1 ay daha devam dedi çünkü içeride hafif bir kanama alanı varmış. Eki Görüntüle 2587328 Bize ilk 3 ay ilişki yasak demişti bu sefer birşey demedi zaten mevcut duruma alıştık ☺ ayrıca omega 3 ve d vitamini verdi. Cinsiyet için biraz daha bekle dedi ama çok merak ediyorum.fikri olan var mı ?? ☺
Bende de enfeksiyon çıktı idrarımda. Doktorum içtiğin su miktarını arttır demişti . Başka bişey demedi de vermedi de.Aile hekimliği tahlillerinde idrarda enfeksiyon çıktı kadın doğum doktoruna attım ama cevap vermediama hiç bir şikayetim yok oğlumda da doğuma kadar her seferinde enfeksiyon çıkmıştı
Ama yanman var mı diye sormuştu yoktu. Belki var desem ilaç verirdi bilemiyorum.Aile hekimliği tahlillerinde idrarda enfeksiyon çıktı kadın doğum doktoruna attım ama cevap vermediama hiç bir şikayetim yok oğlumda da doğuma kadar her seferinde enfeksiyon çıkmıştı
Ama yanman var mı diye sormuştu yoktu. Belki var desem ilaç verirdi bilemiyorum.
Kokusuz olunca sorun olmuyor genelde ama süt kesiği gibi ya yinede mantar olabilir bi doktora sor istersen haber ver bizede geçen haftalar 1günlük banada oldu ama geçti bende mantar mı diye düşünmüştümBende de kaşıntı acıma yok ama süt kesiği gibi kokusuz akıntım oldu. Mantar mı acaba? Bilemedim kafama takıldı.
Bende de kaşıntı acıma yok ama süt kesiği gibi kokusuz akıntım oldu. Mantar mı acaba? Bilemedim kafama takıldı.
Ayy niyeki acaba. Yarın mesaj atayım bakayım doktoruma, gel bakalım derse gideyim. Nette baktım şimdi çok sıkıntı yok gbi ama genede bakmak iyi olur. Kızımda mantar olmuştum 36 haftalıktım o daha yoğun ve farklıydı . Alt muayene ile anlamıştı doktorum. Vajinal fitil vermişti hemen geçmişti. Doğum zamanı sıkıntıymış mantar çünkü bebek doğarken bulaşmasın die ( normal doğumda)Oğlumda doktorum peynir kesiği gibi akıntı var mı diye soruyordu
Kuzum bana da akıntımdan dolayı iki kere fitil verdi bir de idrar yolu enfeksiyonu için toz. Yanmam kaşıntım yoktu benim deBende de kaşıntı acıma yok ama süt kesiği gibi kokusuz akıntım oldu. Mantar mı acaba? Bilemedim kafama takıldı.
Ay bana yine kız gibi geldi
Kuzum bana da akıntımdan dolayı iki kere fitil verdi bir de idrar yolu enfeksiyonu için toz. Yanmam kaşıntım yoktu benim de
Ay bana yine kız gibi geldi
Aile hekimlerindeki idrar tahlili cok iyi degil demisti canim ordaki bi doktor bana. Ozelde yaptir daha iyi olur demisti. Bende geçen hafta ozelde yaptirdim baya enfeksiyon cikti 10 gundur falan sabah aksam antibiyotik kullaniyorum. Bence aksatma hamilelikte enfeksiyon ihmal edilcek sey degil. Ben gebeliklerimde doktor istemese bile kendim rica edip yaptiriyorum tahlil. Hala daha kullaniyorum ilaci. Haftaya gittigimde tekrar tahlil yaptircam bitmis mi diye. Ondan sonra yine ara ara yaptiririmAile hekimliği tahlillerinde idrarda enfeksiyon çıktı kadın doğum doktoruna attım ama cevap vermediama hiç bir şikayetim yok oğlumda da doğuma kadar her seferinde enfeksiyon çıkmıştı
Benim de yanma yok, hiçbir şikayetim de yok 1 ay önce verdiğimde bişi yoktuçarşamba ürolojiye randevu aldım. Suyu artırdım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?