Sağol canım.. Peki sen de ki bulantı yoğun mu yoksa varla yok arası mı?ay maşallh gayette net görüntübence kız bir minnoş
Canım değişebiliyor hamişlikler ne güzel bulantın azalmış maşallah,benimde 2gün yok bulanıyor ama öğürme kusma vs yok ağzımdaki o kötü tat bende de hala var
ya bi iğne yaptı canım bana şimdi bu tozu içip içmemek adına çok ikilemde kaldım. kendi doktoruma yazdım cevap da vermediaramak da istemiyorum pazar pazar ne yapsam
Ben de de oluyordu .Kalp atışı diye dusunuyorum.Bebişler daha çok minik 18 hafta gibi yavaş yavaş hissedeceğiz:)Kızlar ya saçma gelebilir ama bişi sorcam. Ben sırt üstü yatarken karnım dıştan bakınca kalp atar gibi atıyordu. Ben buna o kadar dikkat etmiyordum eşim bebeğin hareketi zannetti geçen gün eskiden de öyleydi dedim. Sonra bu akşam aklıma düştü acaba neden olur ki bi nedeni var mı ki diye de tabi internette hiç iyi şeyler yazmıyorsorum sizde de var mı öyle bi durum bende hamilelik öncesi de vardı. Eşimin de atış var ama sadece mide boşluğunda belli oluyor. Benim göbek yağlı ondan mı ki dedim başka nedende olabilir mi diye korkmadım değil
Bu hafta inanılmaz iki taraflı kasık batması ve bel ağrısı yaşadım. Biraz korkmuştum ama Banu Çiftçi’nin kitabında böyle bir şey buldum.Yarın doktoruma da sorcam zaten. Benim gibi korkan anneler için buraya ekliyorum. 15-16. haftalarda normalmiş
Kızlar ya saçma gelebilir ama bişi sorcam. Ben sırt üstü yatarken karnım dıştan bakınca kalp atar gibi atıyordu. Ben buna o kadar dikkat etmiyordum eşim bebeğin hareketi zannetti geçen gün eskiden de öyleydi dedim. Sonra bu akşam aklıma düştü acaba neden olur ki bi nedeni var mı ki diye de tabi internette hiç iyi şeyler yazmıyorsorum sizde de var mı öyle bi durum bende hamilelik öncesi de vardı. Eşimin de atış var ama sadece mide boşluğunda belli oluyor. Benim göbek yağlı ondan mı ki dedim başka nedende olabilir mi diye korkmadım değil
Kız benimki de atıyor tam da göbüşüm hem de neden kötü birşey olsunkiKızlar ya saçma gelebilir ama bişi sorcam. Ben sırt üstü yatarken karnım dıştan bakınca kalp atar gibi atıyordu. Ben buna o kadar dikkat etmiyordum eşim bebeğin hareketi zannetti geçen gün eskiden de öyleydi dedim. Sonra bu akşam aklıma düştü acaba neden olur ki bi nedeni var mı ki diye de tabi internette hiç iyi şeyler yazmıyorsorum sizde de var mı öyle bi durum bende hamilelik öncesi de vardı. Eşimin de atış var ama sadece mide boşluğunda belli oluyor. Benim göbek yağlı ondan mı ki dedim başka nedende olabilir mi diye korkmadım değil
He zaten hareket beklemiyorum da eşim görünce bak hareket ediyor dediBen de de oluyordu .Kalp atışı diye dusunuyorum.Bebişler daha çok minik 18 hafta gibi yavaş yavaş hissedeceğiz:)
O normal ben hamile olmadan öncede vardı eşim geceleri elini karnıma koyuyormuş geçen gün diyor pıt pıt ediyordu dedim kendi elini köy karnına aynı şey var denedi anlayınca baya bozuldu
Yok değilmiş galiba. Toplar damar olduğu için atma oluyormuş ama benim ki çok belirgin olunca bi google sorayım dedimKız benimki de atıyor tam da göbüşüm hem de neden kötü birşey olsunki
Aynen en önemlisi sağlıklı olması. Tabi gösterip göstermeme durumu var bi de. Biz kardeşimi kız bekliyoduk mesela hiç göstermemişti doktor da kıza benziyo demişti doğunca bir haber geldi ki erkekBakalim artik canim hayırlısı olsun ❤ Saglikli olsunlarda ogrenicez bi sekilde. Oglumun zamaninda bi bayan gormustim 25 haftalik hala cinsiyeti bilmiyordudetaylida bile anlayamamis doktoru
He zaten hareket beklemiyorum da eşim görünce bak hareket ediyor dedidedim o hep oluyor. Ona normal gelmeyince bende neden ki diye merak ettim.
benim ki de pür dikkat izledi ya diyo bak iyi bak atıyor
Yok değilmiş galiba. Toplar damar olduğu için atma oluyormuş ama benim ki çok belirgin olunca bi google sorayım dedimdamar genişlemesi ölümcül falan diyince bi an korktum ama baktım ben gibi soran çok olmuş
Canım çok geçmiş olsun ama monurol şase bise yapmaz diye biliyorum bi haftalık tedavi zaten bide ban kalkmadan önce gördüm tuvalet olayını ben birinde duymuştum böbrekle alakalı bi durum diye biliyorum sen yarın doktorunla iyice bi görüş büyük ihtimal ultrosan isterler senden de inşallah çabucak gecer bise kalmaz
Malum bandan dolayı yazamamıştım. Geçmiş olsun canımcanım yarın ilk iş gidicem zaten ürolojiye. tüm haftasonum mahvoldu zaten. sabah bir tuvaletimi yapabileyim başka bir şey istemiyorumşu an sıkıntı yok her şey uyuyunca oluyor
Canım gerçekten her gebelik farklı hiç kıyas yapmamak lazım.Selam Canlar
Mide bulantılarınız ne durumda benim 2 gündür ağız tadimda ki bozukluk dışında belirtilerim çok azaldı. Bebeğime bir şey mi oldu diye korkmaya başladım.
Oğlumda doğum yaptığım an'a kadar midem bulanmış kusmuştum..
Bu cuma doktor kontrolüm var korkuyorum
Monurol ilk hamileliğimde bende birden fazla kez kullandım çünkü idrarda enfeksiyon çıkıyordu sürekli. Gerçi ürolojiye gidecekmişsin, en iyisini yaparsın canım en sağlıklısı öyle olurcanım yarın ilk iş gidicem zaten ürolojiye. tüm haftasonum mahvoldu zaten. sabah bir tuvaletimi yapabileyim başka bir şey istemiyorumşu an sıkıntı yok her şey uyuyunca oluyor
Bizde bende yok esimde var kötü oluyor bazenVücudunda elektrik olan var mı? Eşim yanağıma dokununca acıyor bildiğin elini çekiyor öpemiyorum dudağımdan ses çıkıyoraynı şeyi yaşayan var mı neden olur ki bu
Ben tam olarak resmen vajinanın içine doğru batma hissediyorum kasıkla aynı yer mi açık açık yazmak zorunda kaldım amaBu hafta inanılmaz iki taraflı kasık batması ve bel ağrısı yaşadım. Biraz korkmuştum ama Banu Çiftçi’nin kitabında böyle bir şey buldum.Yarın doktoruma da sorcam zaten. Benim gibi korkan anneler için buraya ekliyorum. 15-16. haftalarda normalmiş
Yok kızım benimki vajinanın içine doğru değil. Sağ ve sol taraftan çekme gibi daha çokBen tam olarak resmen vajinanın içine doğru batma hissediyorum kasıkla aynı yer mi açık açık yazmak zorunda kaldım ama
Kızım değil kuzum olacaktı oYok kızım benimki vajinanın içine doğru değil. Sağ ve sol taraftan çekme gibi daha çokenfeksiyon olmuş olabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?