2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar ya saçma gelebilir ama bişi sorcam. Ben sırt üstü yatarken karnım dıştan bakınca kalp atar gibi atıyordu. Ben buna o kadar dikkat etmiyordum eşim bebeğin hareketi zannetti geçen gün eskiden de öyleydi dedim. Sonra bu akşam aklıma düştü acaba neden olur ki bi nedeni var mı ki diye de tabi internette hiç iyi şeyler yazmıyor sorum sizde de var mı öyle bi durum bende hamilelik öncesi de vardı. Eşimin de atış var ama sadece mide boşluğunda belli oluyor. Benim göbek yağlı ondan mı ki dedim başka nedende olabilir mi diye korkmadım değil

Sağol canım.. Peki sen de ki bulantı yoğun mu yoksa varla yok arası mı?

ya bi iğne yaptı canım bana şimdi bu tozu içip içmemek adına çok ikilemde kaldım. kendi doktoruma yazdım cevap da vermedi aramak da istemiyorum pazar pazar ne yapsam

Canım çok geçmiş olsun ama monurol şase bise yapmaz diye biliyorum bi haftalık tedavi zaten bide ban kalkmadan önce gördüm tuvalet olayını ben birinde duymuştum böbrekle alakalı bi durum diye biliyorum sen yarın doktorunla iyice bi görüş büyük ihtimal ultrosan isterler senden de inşallah çabucak gecer bise kalmaz

Ben de de oluyordu .Kalp atışı diye dusunuyorum.Bebişler daha çok minik 18 hafta gibi yavaş yavaş hissedeceğiz:)

Evet kuzum ara ra bıçak saplanır gibi yaşıyorum bende allah'tan yarın kontorolun var için baya rahatlar ❤

O normal ben hamile olmadan öncede vardı eşim geceleri elini karnıma koyuyormuş geçen gün diyor pıt pıt ediyordu dedim kendi elini köy karnına aynı şey var denedi anlayınca baya bozuldu

Kız benimki de atıyor tam da göbüşüm hem de neden kötü birşey olsunki

Ben de de oluyordu .Kalp atışı diye dusunuyorum.Bebişler daha çok minik 18 hafta gibi yavaş yavaş hissedeceğiz:)
He zaten hareket beklemiyorum da eşim görünce bak hareket ediyor dedi dedim o hep oluyor. Ona normal gelmeyince bende neden ki diye merak ettim.
O normal ben hamile olmadan öncede vardı eşim geceleri elini karnıma koyuyormuş geçen gün diyor pıt pıt ediyordu dedim kendi elini köy karnına aynı şey var denedi anlayınca baya bozuldu
benim ki de pür dikkat izledi ya diyo bak iyi bak atıyor
Kız benimki de atıyor tam da göbüşüm hem de neden kötü birşey olsunki
Yok değilmiş galiba. Toplar damar olduğu için atma oluyormuş ama benim ki çok belirgin olunca bi google sorayım dedim damar genişlemesi ölümcül falan diyince bi an korktum ama baktım ben gibi soran çok olmuş

Bakalim artik canim hayırlısı olsun ❤ Saglikli olsunlarda ogrenicez bi sekilde. Oglumun zamaninda bi bayan gormustim 25 haftalik hala cinsiyeti bilmiyordu detaylida bile anlayamamis doktoru
Aynen en önemlisi sağlıklı olması. Tabi gösterip göstermeme durumu var bi de. Biz kardeşimi kız bekliyoduk mesela hiç göstermemişti doktor da kıza benziyo demişti doğunca bir haber geldi ki erkek

yok be canım hiç merak etme hepimizde oluyor
eskiden de vardı benim o atma olayı eminim herkeste vardır.

canım yarın ilk iş gidicem zaten ürolojiye. tüm haftasonum mahvoldu zaten. sabah bir tuvaletimi yapabileyim başka bir şey istemiyorum şu an sıkıntı yok her şey uyuyunca oluyor

Canım gerçekten her gebelik farklı hiç kıyas yapmamak lazım.
Bende ilkinde sadece 1 gün kustum birkaç kere midem bulandı. Ve 11. Haftadan sonra geçmişti.
Fakat bunda hamile olduğum andan itibaren bulantı-kusma birlikte ve hala var.
Her iki durumda çok normal. Bence şanslısın geçtiği için, tadını çıkarmaya bak
canım yarın ilk iş gidicem zaten ürolojiye. tüm haftasonum mahvoldu zaten. sabah bir tuvaletimi yapabileyim başka bir şey istemiyorum şu an sıkıntı yok her şey uyuyunca oluyor
Monurol ilk hamileliğimde bende birden fazla kez kullandım çünkü idrarda enfeksiyon çıkıyordu sürekli. Gerçi ürolojiye gidecekmişsin, en iyisini yaparsın canım en sağlıklısı öyle olur

Monurol iyi ya bi seferde ic kurtul ama benim enfeksiyon cok vardi herhalde anlamadım 10 gun oldu sabah aksam kocaman bi ilac iciyorum antibiyotik kusasim geliyor ictikten sonra. Son 3 tane kaldı bitsede kurtulsam

Vücudunda elektrik olan var mı? Eşim yanağıma dokununca acıyor bildiğin elini çekiyor öpemiyorum dudağımdan ses çıkıyor aynı şeyi yaşayan var mı neden olur ki bu

Vücudunda elektrik olan var mı? Eşim yanağıma dokununca acıyor bildiğin elini çekiyor öpemiyorum dudağımdan ses çıkıyor aynı şeyi yaşayan var mı neden olur ki bu
Bizde bende yok esimde var kötü oluyor bazen koluna giricem cat diye ses çıkıyor canim acıyor

Ben tam olarak resmen vajinanın içine doğru batma hissediyorum kasıkla aynı yer mi açık açık yazmak zorunda kaldım ama

Ben tam olarak resmen vajinanın içine doğru batma hissediyorum kasıkla aynı yer mi açık açık yazmak zorunda kaldım ama
Yok kızım benimki vajinanın içine doğru değil. Sağ ve sol taraftan çekme gibi daha çok enfeksiyon olmuş olabilir misin?

kızla ayrı ayrı yazamıyorum ama hepinize çok teşekkür ederim. işe de haber verdim bugün doktora gideceğim için ama bir baktım ki artık ben de işeyebililiyorum 2 gündür ilk defa güzel uyudum. sanırım toz ile yaradı şükür sıkıntı kalmadı. yine de ürolojiye gidicem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…