- 1 Temmuz 2009
- 6.077
- 6.749
- 773
Ben hic arasirmadan aldim. Gratise girince sordum, gebelikte catlak onleyici neler kullaniliyor diye. Calisan bio oili onerdi, hic arastirmadan aldim. Daha guzel oldugunu dusundugunuz bir marka varsa yazin hanimlar, catlarken baya aciyormus. Annem bana hamileyken son aylarinda cok catlamis, ve cok cani yanmisBen kullanmıştım canım ilk gebeliğimde. Bio oil güzel bide diğerlerine göre daha uygun. Çatlamak genetik çatlayacaksan çatlıyorsun. Ben çatladım mesela ama belki yağ sürmesem dahada fazla çatlamış olurdum. Şimdi ise hindistan cevizi yağı susam yağı ve kakao yağı kullanıyorum bakalım.
Hic duymamistim canim cok gecmis olsunkızlar başıma ne geldi
iki gündür sabahları idrarımı asla yapamıyorum; dün bir kaç saat sürdü sabah tuvaletimi yapmam, sonra yapınca da dedim ki idrar tahlili için pazartrsiyi bekliyim... çünkü garip bir şekilde sadece sabahları oluyorneyse bugün kalktım 7de 10 a kadar yapamadım ki sabah tuvaletim de birikmiş... neyse aradım daha önce gittiğim hastanede kadın doğum uzmanı nöbetçiymiş allahtan, gittim sonda falan taktılar. işin kötüsü hiç böyle bir şey başlarına gelmemiş, çok sık raslanan bir durum da değilmiş. sistit olsa haftada bir görüyoruz ama idrar blokajı çok nadir dediler. bebeğim içerde nasıl da sıkışmıştı neredeyse neyse sondayla boşalttılar eve gelince kendim de yaptım ama bir daha yapabilecek miyim ödüm kopuyor şu an
Lineac iyi bir marka. Bide frei öl, elancyl var bide bildiğim yorumları güzel olan ama ben üçünüde kullanmadım.Ben hic arasirmadan aldim. Gratise girince sordum, gebelikte catlak onleyici neler kullaniliyor diye. Calisan bio oili onerdi, hic arastirmadan aldim. Daha guzel oldugunu dusundugunuz bir marka varsa yazin hanimlar, catlarken baya aciyormus. Annem bana hamileyken son aylarinda cok catlamis, ve cok cani yanmise ben de muhtemelen anneme cektim
Ay geçmiş olsun canım yaakızlar başıma ne geldi
iki gündür sabahları idrarımı asla yapamıyorum; dün bir kaç saat sürdü sabah tuvaletimi yapmam, sonra yapınca da dedim ki idrar tahlili için pazartrsiyi bekliyim... çünkü garip bir şekilde sadece sabahları oluyorneyse bugün kalktım 7de 10 a kadar yapamadım ki sabah tuvaletim de birikmiş... neyse aradım daha önce gittiğim hastanede kadın doğum uzmanı nöbetçiymiş allahtan, gittim sonda falan taktılar. işin kötüsü hiç böyle bir şey başlarına gelmemiş, çok sık raslanan bir durum da değilmiş. sistit olsa haftada bir görüyoruz ama idrar blokajı çok nadir dediler. bebeğim içerde nasıl da sıkışmıştı neredeyse neyse sondayla boşalttılar eve gelince kendim de yaptım ama bir daha yapabilecek miyim ödüm kopuyor şu an
Ay çok geçmiş olsun cnm. İyi ki farketmişşn pazar demeden gitmişsin beklemeden. Bende sonda dan çok tırsıyorumkızlar başıma ne geldi
Aa çok geçmiş olsun canım bende pek duymadım,enfeksiyondan falan değildir di mikızlar başıma ne geldi
Bende çok geç söyledim ailelere bile akrabalara henüz söylemedik ama anneler ağzını tutamamışBiz ailelerden farkli sehirde yaşıyoruz kizlar o yuzden kimseye soylememistik anne baba kardesler ve burdaki arkadaslarimiz disinda hamile oldugumu. Annem sag olsun yurtdisindaki akrabalara kadar haber salmisbugun ordan kuzenimle konusurken hayirli olsun dedi once bi afalladim :))
Sizde herkes biliyor mu
Bana benim soyledigim biri hayirli olsun diyince once bi he oluyorum neyden bahsettgini anlamiyorumBende çok geç söyledim ailelere bile akrabalara henüz söylemedik ama anneler ağzını tutamamışyengeler teyzeler hayırlı olsun diyorlar karşılaştıkça
Hahaaa aynı bendeBana benim soyledigim biri hayirli olsun diyince once bi he oluyorum neyden bahsettgini anlamiyorumsonra kafa yerine geliyor
valla hiç geçecek gibi düşünmüyorum tuvalete girmeye krokuyorum.Ay geçmiş olsun canım yaa
Nasıl oluyormuş o iş çok şaşırdım
İnşallah tekrarı olmaz
Ay çok geçmiş olsun cnm. İyi ki farketmişşn pazar demeden gitmişsin beklemeden. Bende sonda dan çok tırsıyorum
idrar testinin sonucunu hemen aldık temiz, idrar kültürünü bekliyorumAa çok geçmiş olsun canım bende pek duymadım,enfeksiyondan falan değildir di mi
Ben inanmıyorum bünye ile alakalı diye içimden kız demiştim zaten ama nasip bende göğüs hassasiyeti var rahatsız edici seviyede değil amaBak bu benimde aklimi celiyor. Kusma, mide bulantisi yasadim ama oglumda yasadigimin cok azı. Bide oglumda gogus hassasiyeti hic olmamisti
Biliyor eşim hemen annesine babasına söyler onlarda tüm sülalaye. Ben de onlar öğrenince annemlere söyledim. Ama en son benimkiler duydu. 5 haftalıktı herkes öğrendi. Arkadaslarım bilmiyor ama konusu geçmeyince söyleme gereği duymadım. Teksin nasıl bakıcan fln filan gbi kötü enerjiler almak istemiyorum.Biz ailelerden farkli sehirde yaşıyoruz kizlar o yuzden kimseye soylememistik anne baba kardesler ve burdaki arkadaslarimiz disinda hamile oldugumu. Annem sag olsun yurtdisindaki akrabalara kadar haber salmisbugun ordan kuzenimle konusurken hayirli olsun dedi once bi afalladim :))
Sizde herkes biliyor mu
Bende sizinle krem ve yağ muhabbeti yapıp yapıp lafta bırakanlardanım pişman olacağım sonunda kesin inşallah bu hafta unutmam da alırımBen 1-2 haftadır Hindistan cevizi yağı sürüyorum başladım canım. Göbüşte çıktı zaten
kızlar başıma ne geldi
Kızlar merhaba herkese iyi pazarlar... dün ikili tarama testi için doktoruma gittim bakalım inşallah herşey güzel olur. Folik asiti bıraktırdı, progestana 1 ay daha devam dedi çünkü içeride hafif bir kanama alanı varmış. Eki Görüntüle 2587328 Bize ilk 3 ay ilişki yasak demişti bu sefer birşey demedi zaten mevcut duruma alıştık ☺ ayrıca omega 3 ve d vitamini verdi. Cinsiyet için biraz daha bekle dedi ama çok merak ediyorum.
O enerjiyi bende aldim maalesef ama beni ne kadar etkiledi tartisilir :) sadece insan duymak istemiyor tabiki oyle yorumlar. Dusundugumuzu soyledigim zaman bikac arkadasim daha ilki cok kucuk degil mi falan dediler ama onemli olan benim ne düşündüğüm tabiki ben erken olmadigini dusundumki bebek dusundum sonucta. Sonucta oglum 3.5 yasinda olcak kardesi dogunca bence cokta kucuk degilBiliyor eşim hemen annesine babasına söyler onlarda tüm sülalaye. Ben de onlar öğrenince annemlere söyledim. Ama en son benimkiler duydu. 5 haftalıktı herkes öğrendi. Arkadaslarım bilmiyor ama konusu geçmeyince söyleme gereği duymadım. Teksin nasıl bakıcan fln filan gbi kötü enerjiler almak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?