Kızlar ya saçma gelebilir ama bişi sorcam. Ben sırt üstü yatarken karnım dıştan bakınca kalp atar gibi atıyordu. Ben buna o kadar dikkat etmiyordum eşim bebeğin hareketi zannetti geçen gün eskiden de öyleydi dedim. Sonra bu akşam aklıma düştü acaba neden olur ki bi nedeni var mı ki diye de tabi internette hiç iyi şeyler yazmıyor sorum sizde de var mı öyle bi durum bende hamilelik öncesi de vardı. Eşimin de atış var ama sadece mide boşluğunda belli oluyor. Benim göbek yağlı ondan mı ki dedim başka nedende olabilir mi diye korkmadım değil
Ben hep oğlumlaöyle oluyorum dikkat ediyorum ama illa ki tekmelere denk geliyorum arada bişey olmaz inşallh,karnımız büyüdükçe onlarda belki daha dikkat ederler
benimde oluyor damar atması o,bende bakmıştım hatta başka yerlerimde de oluyor bazenbebişleri bi başlasak izlemeye
ya benim 2 gün var 1 gün yok gibi heralde yavaş yavaş geçecek 6.haftada başlamıştı kusturuyordu şimdi öğürtü var içimde hep,bazen o da olmuyor
Ben hep oğlumlaöyle oluyorum dikkat ediyorum ama illa ki tekmelere denk geliyorum arada bişey olmaz inşallh,karnımız büyüdükçe onlarda belki daha dikkat ederler
Daha küçük oldukları için daha korunaklılar. Büyüdükçe daha çok dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum. Bişi olmaz diyip içini ferahlatmak ama yine de doktorunun cevabı da önemli
Günaydın canım anneler ve anne adayları. Sabahtan beri midemin nasıl yandığını size anlatamam. Gerçekten çok kötü bir durumdayım. Gaviscon içmemek için kendimi zor tutuyorum ama ne yapmaklıyım sizce tavsiyesi olan var mı
Ayy ne biliyim benim ki bıngıl bıngıl atınca dedim normal mi eskiden vardı hiçte düşünmemiştim neden olur diye eşimin dikkatini çekince geldi aklıma google sormak
Vücudunda elektrik olan var mı? Eşim yanağıma dokununca acıyor bildiğin elini çekiyor öpemiyorum dudağımdan ses çıkıyor aynı şeyi yaşayan var mı neden olur ki bu
Elektirik almak dedikleri bu olsa gerek bizim 3 ay önce tavan yapmıştı elektirik arada ki sesler çarpılmalar. Oğlanda da aynı. Bulduğum cimen toprağı tutmaya başladım şu ara yok
Günaydın canım anneler ve anne adayları. Sabahtan beri midemin nasıl yandığını size anlatamam. Gerçekten çok kötü bir durumdayım. Gaviscon içmemek için kendimi zor tutuyorum ama ne yapmaklıyım sizce tavsiyesi olan var mı