2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar gunaydin
Ya karnimin yan tarafina yani kaburga bitimi ve bosluk tarafina hafif tekme aldim oglum yatakta dönerken bisey olur mu sizce

Kizlar gunaydin
Ya karnimin yan tarafina yani kaburga bitimi ve bosluk tarafina hafif tekme aldim oglum yatakta dönerken bisey olur mu sizce
Olmaz bence canım sonuçta karnına almamışsın. Hem daha çok küçükler karnımızın ortasındalar daha

Olmaz bence canım sonuçta karnına almamışsın. Hem daha çok küçükler karnımızın ortasındalar daha
İnsallah olmaz canim ya şu cocugu bi sag salim dogursaydim arada aliyorum cunku boyle ufak tekmeler maalesef.

benimde oluyor damar atması o,bende bakmıştım hatta başka yerlerimde de oluyor bazenbebişleri bi başlasak izlemeye
Sağol canım.. Peki sen de ki bulantı yoğun mu yoksa varla yok arası mı?
ya benim 2 gün var 1 gün yok gibi heralde yavaş yavaş geçecek 6.haftada başlamıştı kusturuyordu şimdi öğürtü var içimde hep,bazen o da olmuyor
Kizlar gunaydin
Ben hep oğlumlaöyle oluyorum dikkat ediyorum ama illa ki tekmelere denk geliyorum arada bişey olmaz inşallh,karnımız büyüdükçe onlarda belki daha dikkat ederler

İnsallah canim ya Gerci kkda konulara baktim doktorlar bisey olmaz diyorlarmis hep ama yinede doktorada mesaj attim

İnsallah canim ya Gerci kkda konulara baktim doktorlar bisey olmaz diyorlarmis hep ama yinede doktorada mesaj attim

Daha küçük oldukları için daha korunaklılar. Büyüdükçe daha çok dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum. Bişi olmaz diyip içini ferahlatmak ama yine de doktorunun cevabı da önemli

Günaydın canım anneler ve anne adayları. Sabahtan beri midemin nasıl yandığını size anlatamam. Gerçekten çok kötü bir durumdayım. Gaviscon içmemek için kendimi zor tutuyorum ama ne yapmaklıyım sizce tavsiyesi olan var mı

yok be canım hiç merak etme hepimizde oluyor
eskiden de vardı benim o atma olayı eminim herkeste vardır.

Ayy ne biliyim benim ki bıngıl bıngıl atınca dedim normal mi eskiden vardı hiçte düşünmemiştim neden olur diye eşimin dikkatini çekince geldi aklıma google sormak

Vücudunda elektrik olan var mı? Eşim yanağıma dokununca acıyor bildiğin elini çekiyor öpemiyorum dudağımdan ses çıkıyor aynı şeyi yaşayan var mı neden olur ki bu

Elektirik almak dedikleri bu olsa gerek bizim 3 ay önce tavan yapmıştı elektirik arada ki sesler çarpılmalar. Oğlanda da aynı. Bulduğum cimen toprağı tutmaya başladım şu ara yok

Geçmiş olsun maalesef hiç bilgim yok. Çok kötü durum hamileliğin son aylarında yaşamıştım sanki midem de asit kazanı kaynıyordu

Gaviscon içebilirsin canım kendine eziyet etmene gerek yok :) Bir sakıncası yok.

merhaba bende cuma günü kontrole gittim 12+3 haftalık , büyük ihtimal kız ama alışveriş yapmayın dedi ... inşallah yanılmaz ... Siz kaç haftalıksınız?
Merhaba. Sizin de gözünüz aydın

Bu arada ilk sayfada listede yoksunuz. İsterseniz bilgilerinizi gönderin ekleyeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…