2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar bende öğleden sonra baska Bi doktora gidicem. Kendı doktorum yuzde 80 kız demişti. Şu yuzde 20lik kısım yuzunden alısverıs yapamıyoruz. Dünde Bi arkadasım 6aya kadar bana erkek dedıler 7.ayda kız dedıler dedi. O yuzden bıraz da kafam karıştı. Netleştireyim dedim

Böyle duydukça insan garip oluyor. En kötü 20.haftalarda detaylı ultrasonda gözükmez miydi acaba

merhaba bende cuma günü kontrole gittim 12+3 haftalık , büyük ihtimal kız ama alışveriş yapmayın dedi ... inşallah yanılmaz ... Siz kaç haftalıksınız?
Bana ilk kız dediğinde 13+5 tim canım şimdi 15+2 yim
Bize de aynen %80 dedi ve değişmedi. Ama detaylıda kesin gözükmesi lazımdı ya bir de tabiki olabiliyor öyle şeyler, ama kağan kocatepenin videolarını izle o da diyorki bir kere bakılıp bir daha bakılmıyor o yüzden böyle oluyor. Her gittiğinde sor muhakkak canım

Böyle duydukça insan garip oluyor. En kötü 20.haftalarda detaylı ultrasonda gözükmez miydi acaba

%100 demeden alışveriş yapamıcam galıba ben. Umarım net olarak bişey söylerler de bizde netleşiriz
Şimdi bir de erkek dıyorlarmış

6 ay da baya uzunmuş canım ya bana büyük ihtimalle erkek dedi ama ben yine de beyaz gri gibi renklerde alıyorum kıyafetleri

evet kesin konuştu perinatoloğum, %90 kız dedi.
isim de şuan aşağıdakiler kafamda ama bakalım.

karen
erva
rana
elisa

kızlar bugün ürolojiye gittim sonra da kadın doğuma
kadın doğumcu kontrole geldiğim için azarladı beni, ben dün zaten sana iyi demiştim bu kadar çok bakılmaz diye. Acile gittiğim doktora gittim bir daha bu arada. aslında ilkin çok canım sıkıldı böyle kızdığı için ama sonra hak verdim. çünkü çok bunaldım gerçekten her hafta gittim bu ay ama bu hafta sonu olağan üstü bir durum olduğu için gitmiştim.
Cidden abartıyor muyum, yoksa normal mi ya. Cidden sağlıklı düşünemiyorum ne normal ne değil bilemiyorum. O nedenle siz değerlendirin beni siz yapıyor musunuz böyle?
Bu arada neden böyle olduğunu hem ürolog gem de kadın doğumcu anlayamadı. Kendi kadın doğumcuma gidene kadar bekleyeceğim ama onun da bir şey diyebileceğini sanmıyorum. Çok nadir olurmuş idrar tutukluğu ama tozu her hamileye veriyorlarmış, ürolog da aynısını dedi. O iyi geldi sanırım.

karen
erva
rana
elisa

güzel canım sen içinden geleni koy.
ama bir tek şey diyeyim
elisa hani hastalık testi olduğu için şu elisa ismi bana iyi gelmiyor.
Hani tam içine siner sonra birinden duymadan ben diyim dedim.
Yoksa fonetiği çok güzel aslında.

Canım beni bıraksalar bende her hafta giderim bide olağanüstü bi durum olduysa insan tabi merak ediyor.. yaşadığın çok ilginç bi durum ama korkma çok şükür yapmışsın tuvaletini de..bu gittiğin kadın doğum devlette mi?

Bende baktigim zaman her hafta gittim bu aralar canim. 15 tatil haricinde. Onda da bursa degildik zaten her hafta gitmem haricinde de haftada bikac sormam gerekenleri mesaj atiyorum kadina. Eminim dogurtsamda kurtulsam diyodur naapiyim ondan iyi oldugumuzu duyunca icim rahat ediyor bir sure.
Ama hareketleri hissettikten sonra boyle olmiycaz canim tecrubeden biliyorum. O zaman bisey oldugunda hemen hareketlerini kontrol ediyorsun iyi diyorsun gerek duymuyorsun her hafta gitmeye. Ama bikac hafta daha boyle olcak sanirim

Canım çok normal hepimiz endişeleniyoruz. Doktorların biraz anlayışlı olması lazım. Daha başındayız hamileliğin. İdrar tutukluğu dediğin nasıl bir şey? Benim gözümden kaçmış geçmiş olsun

yok canım yaa özelde, dün zaten bakmıştık normaldi bugün neden geldi dedi.
ay ne bileyim sinir oldum işte, zaten sinirlerim laçka

ya normal di mi? hele kendi kadın doğumcuma ayrı gıcık oldum.
sanırım doktorlar illa ki kendi muayenehanesine gidelim istiyorlar. öyle mi yapsam öyle daha mı ilgili olurlar bilemedim. ama bir arkadaşım şimdi acile gittiğim hastanenin bir doktoruna gidiyordu ve çok uygun bir hastane, kadın acayip ilgiliydi. maalesef emekli olmuş o nedenle gidemedim. Yani bazı doktorlar kendiliğinden iyi

ay sorma canım çok teşekkür ederim.
idrarımı yapamadım da bir 8 saat kadar uykudan sonra, o nedenle dokrota gittim, sonda falan derken geçti şükür

karen
erva
rana
elisa

Benim kızımın ismi de hazır; ‘Vera’

Canım önemli durumlar dışında çok sık gitmemeye çalış evet bebeğe bir zararı yok ama psikolojik olarak seni etkiler ben de bir ay dayanamıyorum üç haftada bir gidiyoruz biz de

Canım önemli durumlar dışında çok sık gitmemeye çalış evet bebeğe bir zararı yok ama psikolojik olarak seni etkiler ben de bir ay dayanamıyorum üç haftada bir gidiyoruz biz de

3 hafta normal ama çok normal hem de.
psikolojim etkilendi evet kimseye tavsiye etmiyorum her hafta gitmeyi.
benim en çok gitme sebebim hani beklediğim haftalar boyunca aslında bebeğim yaşamıyorsa boşuna mı umutlanıyorum tarzı düşüncelerdi. Hani ya durdu ya kalbi vs diye.
ama bu çok ama çok yıpratıyor insanı, yani bu korkuyla yaşanmaz
doktor da ondan dedi sanırım e burdan gidince yine aynı düşünceyi taşıyacaksın böyle geçmez ki falan dedi. Ki geçmiyor.

Merhaba, geçmişler olsun ancak gördüm yazıyorum, belki çözümü bulmuşsunuzdur :)
Benim mide problemlerime kefir çok iyi geliyor, içebiliyorsanız az az içmeye çalışın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…