Hadi hayirla sağlıkla gelsin canim insallahBen de şimdi kontrolden çıktımbaya göstermemek için direndi, arkası dönüktü ama doktor sonunda %100 kız dedi
Merhaba. Sizin de gözünüz aydın
Bu arada ilk sayfada listede yoksunuz. İsterseniz bilgilerinizi gönderin ekleyeyim :)
Böyle duydukça insan garip oluyor. En kötü 20.haftalarda detaylı ultrasonda gözükmez miydi acabaKızlar bende öğleden sonra baska Bi doktora gidicem. Kendı doktorum yuzde 80 kız demişti. Şu yuzde 20lik kısım yuzunden alısverıs yapamıyoruz. Dünde Bi arkadasım 6aya kadar bana erkek dedıler 7.ayda kız dedıler dedi. O yuzden bıraz da kafam karıştı. Netleştireyim dedim
Bana ilk kız dediğinde 13+5 tim canımmerhaba bende cuma günü kontrole gittim 12+3 haftalık , büyük ihtimal kız ama alışveriş yapmayın dedi ...inşallah yanılmaz ... Siz kaç haftalıksınız?
Bize de aynen %80 dedi ve değişmedi. Ama detaylıda kesin gözükmesi lazımdı yaKızlar bende öğleden sonra baska Bi doktora gidicem. Kendı doktorum yuzde 80 kız demişti. Şu yuzde 20lik kısım yuzunden alısverıs yapamıyoruz. Dünde Bi arkadasım 6aya kadar bana erkek dedıler 7.ayda kız dedıler dedi. O yuzden bıraz da kafam karıştı. Netleştireyim dedim
Böyle duydukça insan garip oluyor. En kötü 20.haftalarda detaylı ultrasonda gözükmez miydi acaba
Bize de aynen %80 dedi ve değişmedi. Ama detaylıda kesin gözükmesi lazımdı yabir de tabiki olabiliyor öyle şeyler, ama kağan kocatepenin videolarını izle o da diyorki bir kere bakılıp bir daha bakılmıyor o yüzden böyle oluyor. Her gittiğinde sor muhakkak canım
6 ay da baya uzunmuş canım yaKızlar bende öğleden sonra baska Bi doktora gidicem. Kendı doktorum yuzde 80 kız demişti. Şu yuzde 20lik kısım yuzunden alısverıs yapamıyoruz. Dünde Bi arkadasım 6aya kadar bana erkek dedıler 7.ayda kız dedıler dedi. O yuzden bıraz da kafam karıştı. Netleştireyim dedim
Ben de şimdi kontrolden çıktımbaya göstermemek için direndi, arkası dönüktü ama doktor sonunda %100 kız dedi
zeynep KarakayaGözünüz aydın
Cinsiyeti listeye ekleyecektim ama isminiz listede yokmuş. İsterseniz ilk sayfadaki bilgileri gönderin ekleyeyim
evet kesin konuştu perinatoloğum, %90 kız dedi.Hayırlı olsunn canımm. Bir tane prenses daha geliyor demekkidoktor kız diye kesin mi konuştu? Ben hala emin olamıyorum da
Ben aslan ismine burada alıştım bence tek başına güçlü bir isim. Ama bulut ismi daha naif sanki. Zaten tek isim seviyorum ama kesinlikle erkekte güçlü bir isim olmasını isterdim heralde
evet kesin konuştu perinatoloğum, %90 kız dedi.
isim de şuan aşağıdakiler kafamda ama bakalım.
karen
erva
rana
elisa
Canım beni bıraksalar bende her hafta giderim bide olağanüstü bi durum olduysa insan tabi merak ediyor.. yaşadığın çok ilginç bi durum ama korkma çok şükür yapmışsın tuvaletini de..bu gittiğin kadın doğum devlette mi?kızlar bugün ürolojiye gittim sonra da kadın doğuma
kadın doğumcu kontrole geldiğim için azarladı beni, ben dün zaten sana iyi demiştim bu kadar çok bakılmaz diye. Acile gittiğim doktora gittim bir daha bu arada. aslında ilkin çok canım sıkıldı böyle kızdığı için ama sonra hak verdim. çünkü çok bunaldım gerçekten her hafta gittim bu ay ama bu hafta sonu olağan üstü bir durum olduğu için gitmiştim.
Cidden abartıyor muyum, yoksa normal mi ya. Cidden sağlıklı düşünemiyorum ne normal ne değil bilemiyorum. O nedenle siz değerlendirin beni siz yapıyor musunuz böyle?
Bu arada neden böyle olduğunu hem ürolog gem de kadın doğumcu anlayamadı. Kendi kadın doğumcuma gidene kadar bekleyeceğim ama onun da bir şey diyebileceğini sanmıyorum. Çok nadir olurmuş idrar tutukluğu ama tozu her hamileye veriyorlarmış, ürolog da aynısını dedi. O iyi geldi sanırım.
Bende baktigim zaman her hafta gittim bu aralar canim. 15 tatil haricinde. Onda da bursa degildik zatenkızlar bugün ürolojiye gittim sonra da kadın doğuma
kadın doğumcu kontrole geldiğim için azarladı beni, ben dün zaten sana iyi demiştim bu kadar çok bakılmaz diye. Acile gittiğim doktora gittim bir daha bu arada. aslında ilkin çok canım sıkıldı böyle kızdığı için ama sonra hak verdim. çünkü çok bunaldım gerçekten her hafta gittim bu ay ama bu hafta sonu olağan üstü bir durum olduğu için gitmiştim.
Cidden abartıyor muyum, yoksa normal mi ya. Cidden sağlıklı düşünemiyorum ne normal ne değil bilemiyorum. O nedenle siz değerlendirin beni siz yapıyor musunuz böyle?
Bu arada neden böyle olduğunu hem ürolog gem de kadın doğumcu anlayamadı. Kendi kadın doğumcuma gidene kadar bekleyeceğim ama onun da bir şey diyebileceğini sanmıyorum. Çok nadir olurmuş idrar tutukluğu ama tozu her hamileye veriyorlarmış, ürolog da aynısını dedi. O iyi geldi sanırım.
Canım çok normal hepimiz endişeleniyoruz. Doktorların biraz anlayışlı olması lazım. Daha başındayız hamileliğin. İdrar tutukluğu dediğin nasıl bir şey? Benim gözümden kaçmış geçmiş olsunkızlar bugün ürolojiye gittim sonra da kadın doğuma
Canım beni bıraksalar bende her hafta giderim bide olağanüstü bi durum olduysa insan tabi merak ediyor.. yaşadığın çok ilginç bi durum ama korkma çok şükür yapmışsın tuvaletini de..bu gittiğin kadın doğum devlette mi?
Bende baktigim zaman her hafta gittim bu aralar canim. 15 tatil haricinde. Onda da bursa degildik zatenher hafta gitmem haricinde de haftada bikac sormam gerekenleri mesaj atiyorum kadina. Eminim dogurtsamda kurtulsam diyodur naapiyim ondan iyi oldugumuzu duyunca icim rahat ediyor bir sure.
Ama hareketleri hissettikten sonra boyle olmiycaz canim tecrubeden biliyorum. O zaman bisey oldugunda hemen hareketlerini kontrol ediyorsun iyi diyorsun gerek duymuyorsun her hafta gitmeye. Ama bikac hafta daha boyle olcak sanirim
Canım çok normal hepimiz endişeleniyoruz. Doktorların biraz anlayışlı olması lazım. Daha başındayız hamileliğin. İdrar tutukluğu dediğin nasıl bir şey? Benim gözümden kaçmış geçmiş olsun
evet kesin konuştu perinatoloğum, %90 kız dedi.
isim de şuan aşağıdakiler kafamda ama bakalım.
karen
erva
rana
elisa
kızlar bugün ürolojiye gittim sonra da kadın doğuma
Canım önemli durumlar dışında çok sık gitmemeye çalış evet bebeğe bir zararı yok ama psikolojik olarak seni etkilerben de bir ay dayanamıyorum üç haftada bir gidiyoruz biz de
Merhaba, geçmişler olsun ancak gördüm yazıyorum, belki çözümü bulmuşsunuzdur :)Günaydın canım anneler ve anne adayları. Sabahtan beri midemin nasıl yandığını size anlatamam. Gerçekten çok kötü bir durumdayım. Gaviscon içmemek için kendimi zor tutuyorum ama ne yapmaklıyım sizce tavsiyesi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?