2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Onlar sürekli hasta gördükleri için onlara normal geliyor o durumlar. Geçer sözü bizi rahatlatmıyor ama onlar için bunlar her gebede olabilecek durumlar. Ama bizde adım başı hamile gezmiyoruz. Ben oğlumda 2 farklı doktora gidiyordum 2 haftada bir doktora gitmiş oluyordum. O zaman korku endişe daha fazlaydı. Düşünüyorum hani şuan kasıkta ağrı gerilme yazan arkadaşlar var ya ben onlar için acile gidiyordum tabi artık normal olduğunu biliyorum. Usg az girmeye çalışcam bu gebelikte dedim ama şimdiden 5 oldu

canım az az süt iç, ılık süt yarım bardak kadar ya da sade soda.

ahahah ya di mi
ya doktor valla hiç normal bi durum demedi dün için
ben de onun verdiği gazla 98 kere ultrasona giricem ahahha
ya ben bakayım herhalde 7 olmuştur ultrasona girişim.

Doktorun çok haklı kuzum. Şöyleki o korku hepimizde var. Bu hafta eşimin başının etini yedim birşey mi oldu neden ağrım var diye. Ama sonra kendimi oyalıyorum. Mesela bugün sadece cinsiyete baktı ölçüm yapmadı. 10 gün önce yapmıştı ölçümü o yüzden bir daha 15 gün sonra gideriz dedik. Hem de briden bebeğin ne kadar büyüdüğünü görünce mutlu oluyosun allahın izniyle bir şey olmaz. Olacak olsa her hafta gitsensen de olur. Üzme o tatlı canını

ahahah ya di mi
ya doktor valla hiç normal bi durum demedi dün için
ben de onun verdiği gazla 98 kere ultrasona giricem ahahha
ya ben bakayım herhalde 7 olmuştur ultrasona girişim.

Oluyor ya öyle şeyler bak ben göbeğim atıyor diye akşam ölümcülmüş dedim eşime adamda ne moral ne bişi kaldı ama oğlumda bende çok gitmiştim ay bişi oldu olacak ay kasılma mı bu

Gecmiyor ama yapacak bisey yok kuzum bence gayet normal hislerimiz.
Ben hayranlikla karsiliyorum 3 haftada veya 1 ayda gidenleri gercekten.
Bu cuma yine var kontrolum gecen cuma gittim ondan onceki ctesi gittim.
Ama onumuzdeki hafta tekrar gitmem herhalde cok buyuk bisey olmadiktan sonra

Kızlar merhabalar , yarin 12+1 olarak hem ikili teste gidicem hemde bebeğimi görmeye bir aydır gitmiyorum doktor 1 ay sonra gel demişti çok heyecanliyim ne kadar büyüdü bebek olarak ilk defa göreceğim kalbimiz nasil atiyor elimiz ayagimiz oluştu mu cinsiyetimiz ne acaba fln diye bir ton soru var kafamda

Bir bakacaksın annesi şimdi bildiğin bebek olmuş ben uyuyamıyorum kontrollerden önceki gün. Hem korku hem heyecan garip bir his içinde oluyorum

Bir bakacaksın annesi şimdi bildiğin bebek olmuş ben uyuyamıyorum kontrollerden önceki gün. Hem korku hem heyecan garip bir his içinde oluyorum
Resmen aynı hisleri taşıylrum dofh ya . Bana kalsa simdiye giderdim ama söz dinleyen bi hamiş oldum normalde oyle bi insan da değilimdir aslinda ama bu bebiş beni aşırı yumuşak başlı bisi yaptı anlatamam

Bir sayfa öncesinden ayda bir gidenlere hayran oluyorum denilen üye bulundu soruları not et mutlaka

Resmen aynı hisleri taşıylrum dofh ya . Bana kalsa simdiye giderdim ama söz dinleyen bi hamiş oldum normalde oyle bi insan da değilimdir aslinda ama bu bebiş beni aşırı yumuşak başlı bisi yaptı anlatamam

süper valla seni takdir ettim canım
çok güzel haberlerle gelirsin umarım.

Ya benim de perşembe ikili tarama testi var belki cinsiyetini söyler doktor çok heyecanlıyım aman sağlıklı olsun da

Üç hafta sonra gidenlerden biri de benim.midemden o kadar çekiyorum ki bebeği merak etmiyorum desem yeridir.persembe burun ense cinsiyet bakılacak gram heyecan kalmadı.cunku mide bulantim bir gün aradan sonra çok fena döndü geri .dün gece bildiğin kan kustum.bugun Dr a gideceğim ama bebeğe bakmasın sadece daha kuvvetli bir ilaç serum isteyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…