kızlar bugün ürolojiye gittim sonra da kadın doğuma
kadın doğumcu kontrole geldiğim için azarladı beni, ben dün zaten sana iyi demiştim bu kadar çok bakılmaz diye. Acile gittiğim doktora gittim bir daha bu arada. aslında ilkin çok canım sıkıldı böyle kızdığı için ama sonra hak verdim. çünkü çok bunaldım gerçekten her hafta gittim bu ay ama bu hafta sonu olağan üstü bir durum olduğu için gitmiştim.
Cidden abartıyor muyum, yoksa normal mi ya. Cidden sağlıklı düşünemiyorum ne normal ne değil bilemiyorum. O nedenle siz değerlendirin beni siz yapıyor musunuz böyle?
Bu arada neden böyle olduğunu hem ürolog gem de kadın doğumcu anlayamadı. Kendi kadın doğumcuma gidene kadar bekleyeceğim ama onun da bir şey diyebileceğini sanmıyorum. Çok nadir olurmuş idrar tutukluğu ama tozu her hamileye veriyorlarmış, ürolog da aynısını dedi. O iyi geldi sanırım.
Günaydın canım anneler ve anne adayları. Sabahtan beri midemin nasıl yandığını size anlatamam. Gerçekten çok kötü bir durumdayım. Gaviscon içmemek için kendimi zor tutuyorum ama ne yapmaklıyım sizce tavsiyesi olan var mı
Onlar sürekli hasta gördükleri için onlara normal geliyor o durumlar. Geçer sözü bizi rahatlatmıyor ama onlar için bunlar her gebede olabilecek durumlar. Ama bizde adım başı hamile gezmiyoruz. Ben oğlumda 2 farklı doktora gidiyordum 2 haftada bir doktora gitmiş oluyordum. O zaman korku endişe daha fazlaydı. Düşünüyorum hani şuan kasıkta ağrı gerilme yazan arkadaşlar var ya ben onlar için acile gidiyordumtabi artık normal olduğunu biliyorum. Usg az girmeye çalışcam bu gebelikte dedim ama şimdiden 5 oldu
Doktorun çok haklı kuzum. Şöyleki o korku hepimizde var. Bu hafta eşimin başının etini yedim birşey mi oldu neden ağrım var diye. Ama sonra kendimi oyalıyorum. Mesela bugün sadece cinsiyete baktı ölçüm yapmadı. 10 gün önce yapmıştı ölçümü o yüzden bir daha 15 gün sonra gideriz dedik. Hem de briden bebeğin ne kadar büyüdüğünü görünce mutlu oluyosun3 hafta normal ama çok normal hem de.
psikolojim etkilendi evet kimseye tavsiye etmiyorum her hafta gitmeyi.
benim en çok gitme sebebim hani beklediğim haftalar boyunca aslında bebeğim yaşamıyorsa boşuna mı umutlanıyorum tarzı düşüncelerdi. Hani ya durdu ya kalbi vs diye.
ama bu çok ama çok yıpratıyor insanı, yani bu korkuyla yaşanmaz
doktor da ondan dedi sanırım e burdan gidince yine aynı düşünceyi taşıyacaksın böyle geçmez ki falan dedi. Ki geçmiyor.
Duru ismini de çok beğeniyorum tam kız bebeğin masumiyetini yansıtıyor ama arkadaşımın kızının ismivaay havalı isim
benim de kız olursa ismi duru olacak inşallah kısmetse
ahahah ya di mi
ya doktor valla hiç normal bi durum demedi dün için
ben de onun verdiği gazla 98 kere ultrasona giricem ahahha
ya ben bakayım herhalde 7 olmuştur ultrasona girişim.
Gecmiyor ama yapacak bisey yok kuzum bence gayet normal hislerimiz.3 hafta normal ama çok normal hem de.
psikolojim etkilendi evet kimseye tavsiye etmiyorum her hafta gitmeyi.
benim en çok gitme sebebim hani beklediğim haftalar boyunca aslında bebeğim yaşamıyorsa boşuna mı umutlanıyorum tarzı düşüncelerdi. Hani ya durdu ya kalbi vs diye.
ama bu çok ama çok yıpratıyor insanı, yani bu korkuyla yaşanmaz
doktor da ondan dedi sanırım e burdan gidince yine aynı düşünceyi taşıyacaksın böyle geçmez ki falan dedi. Ki geçmiyor.
Bir bakacaksın annesi şimdi bildiğin bebek olmuşKızlar merhabalar , yarin 12+1 olarak hem ikili teste gidicem hemde bebeğimi görmeye bir aydır gitmiyorum doktor 1 ay sonra gel demişti çok heyecanliyim ne kadar büyüdü bebek olarak ilk defa göreceğim kalbimiz nasil atiyor elimiz ayagimiz oluştu mu cinsiyetimiz ne acaba fln diye bir ton soru var kafamda
Resmen aynı hisleri taşıylrum dofh ya . Bana kalsa simdiye giderdim ama söz dinleyen bi hamiş oldum normalde oyle bi insan da değilimdir aslinda ama bu bebiş beni aşırı yumuşak başlı bisi yaptı anlatamamBir bakacaksın annesi şimdi bildiğin bebek olmuşben uyuyamıyorum kontrollerden önceki gün. Hem korku hem heyecan garip bir his içinde oluyorum
Kızlar merhabalar , yarin 12+1 olarak hem ikili teste gidicem hemde bebeğimi görmeye bir aydır gitmiyorum doktor 1 ay sonra gel demişti çok heyecanliyim ne kadar büyüdü bebek olarak ilk defa göreceğim kalbimiz nasil atiyor elimiz ayagimiz oluştu mu cinsiyetimiz ne acaba fln diye bir ton soru var kafamda
Resmen aynı hisleri taşıylrum dofh ya . Bana kalsa simdiye giderdim ama söz dinleyen bi hamiş oldum normalde oyle bi insan da değilimdir aslinda ama bu bebiş beni aşırı yumuşak başlı bisi yaptı anlatamam
Evet bir süre önce içtim çok mutluyum akşama kadar idare eder beniGaviscon içebilirsin canım kendine eziyet etmene gerek yok :) Bir sakıncası yok.
Haklısınız gün içinde içeyim artık akşamları yatmadan 1-2 daat önce içiyordumMerhaba, geçmişler olsun ancak gördüm yazıyorum, belki çözümü bulmuşsunuzdur :)
Benim mide problemlerime kefir çok iyi geliyor, içebiliyorsanız az az içmeye çalışın derim.
Ya benim de perşembe ikili tarama testi var belki cinsiyetini söyler doktor çok heyecanlıyım aman sağlıklı olsun daKızlar merhabalar , yarin 12+1 olarak hem ikili teste gidicem hemde bebeğimi görmeye bir aydır gitmiyorum doktor 1 ay sonra gel demişti çok heyecanliyim ne kadar büyüdü bebek olarak ilk defa göreceğim kalbimiz nasil atiyor elimiz ayagimiz oluştu mu cinsiyetimiz ne acaba fln diye bir ton soru var kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?