İdrar tahlilide verdim bakalım umarım bir sıkıntı çıkmaz.
Valla bende yarin gideceğim aşırı heyecanlanıyorum tek duam sağlıklı sıhhatli olmasınıYa benim de perşembe ikili tarama testi var belki cinsiyetini söyler doktor çok heyecanlıyım aman sağlıklı olsun da
Canım tekrar geçmiş olsun. Hissettiklerin çok normal hepimizde korkular var ama ne yazık ki doktorlarda haklılar , kendimize bunu yapmamamız lazım. Korkup strese girdiğimizde yaşayacağımız süreçler dahada uzun gelecek. Tabi bunları ilk gittiklerin için diyorum. Dün başına gelen olaydan sonra gitmen kadar normal bişey yok. Doktoruna kızmanıda anlıyorum , bende sürekli mesaj atıyorum kafama takılanları soruyorum ki senin olayına göre ufak tefek sorun benim mesaj attıklarım sabırla cevap veriyor ama verene kadar bende bekle bekle geriliyorum. Çok kızıyor benim doktorum dediği tarihlerden önce gittiğinde ilk gebeliğimdede öyle idi. 3 hafta diyorsa 3 hafta 4 hafta diyorsa 4 hafta. Zaten yer bulmakta zor haftalar öncesinde anca randevu buluyorum. Acil bakacak durum içinde aciliyet istiyor bu nedenle ayda 1 gidiyorum. Arada başka doktorlara gidip kuzumu öyle görüyorum mesela bu cuma farklı bir doktora gidicem gene .kızlar bugün ürolojiye gittim sonra da kadın doğuma
kadın doğumcu kontrole geldiğim için azarladı beni, ben dün zaten sana iyi demiştim bu kadar çok bakılmaz diye. Acile gittiğim doktora gittim bir daha bu arada. aslında ilkin çok canım sıkıldı böyle kızdığı için ama sonra hak verdim. çünkü çok bunaldım gerçekten her hafta gittim bu ay ama bu hafta sonu olağan üstü bir durum olduğu için gitmiştim.
Cidden abartıyor muyum, yoksa normal mi ya. Cidden sağlıklı düşünemiyorum ne normal ne değil bilemiyorum. O nedenle siz değerlendirin beni siz yapıyor musunuz böyle?
Bu arada neden böyle olduğunu hem ürolog gem de kadın doğumcu anlayamadı. Kendi kadın doğumcuma gidene kadar bekleyeceğim ama onun da bir şey diyebileceğini sanmıyorum. Çok nadir olurmuş idrar tutukluğu ama tozu her hamileye veriyorlarmış, ürolog da aynısını dedi. O iyi geldi sanırım.
Maşallah ona. Cinsiyet hissedemedim☺ İkra Meyra ya gönder bide.Kızlar yardim bigun gitim dr a ama soylemedi cinsiyeti sizce cinsiyet nedir cok merak ediyorum
Tartışma devam etti özelde anlaşılan :-/Bu arada dün kızların banları kalkmıştı. Bugün gene herkes banlı
Canım senin bebiş büyümüş artıkKızlar yardim bigun gitim dr a ama soylemedi cinsiyeti sizce cinsiyet nedir cok merak ediyorum
Bu arada dün kızların banları kalkmıştı. Bugün gene herkes banlı
Bu arada ben de ayda bir gidiyorum doktora Zaten zaman bulamıyorum işten orası ayrı da , bi de geç gitmenin şöyle avantajı var her gittiğimde şok oluyorumne kadar büyüdüğünü farkediyorum daha güzel oluyor hoşuma gidiyor benim
kaç haftalıksınız acabaKızlar yardim bigun gitim dr a ama soylemedi cinsiyeti sizce cinsiyet nedir cok merak ediyorum
kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim yarın kontolum var benm içimde hep bi skıntı oluyor doktora gıdcegm son gun kalp atısını duyupp sıkıntı yok dedgnde cok rahatlıyorum sizde de öle oluyormu oldumu ben cok korkuyorm ultrasonda bakıpda kötü bisey dicek die kendımı cok rahatlatmya calısıyorum sureklı dua edıyorum hayrlısı olsun die ama aklımın bir kenranda aynı düşünceler :/
:):) ala ala her hamilelik bir değil ki bana ayda bir demesi de tiroit kontrolüm için yoksa gel demeyecek nerdeyseKese, kalp atışı, tahliller için 11. Haftada devlette 12 ve 14. Hafta özel deadam yarın yine bekliyor beni 16. Haftaya kadar 10 günde bir görmek istiyormuş
Benim de ilk hamileliğim ama merak etmiyorum o kadar, iyidir diyorum telkin ediyorum kendime dikkat ettiğim için o da iyidir diye düşünüyorumMerhaba herkese,
Bende doktor ne zaman çağırırsa o zaman gidenlerdenimtabiki merak ediyorum endişeleniyorum ama Allah'a sığınıp ona emanet ediyorum. Allah göstermesin birşey olacaksa istersen gün aşırı git farketmiyor. Tabi birde ilk hamilelikte 2.hamilelik farklı oluyor. Elbet merak ediyorsun ama sanırım çocuğun olunca sabırlı olmayı öğreniyorsun
Hahha kasım kaç annesisin. Ben Kasım 2017 annesiydim. Benide bir kere banlamıştı kızlara 36 haftalıkken hamilelik pozu atmıştım. Herkes gördükten sonrada siler misin demiştim. Hem resmi hem beni silmişlerdiAllah allahmune de şaşırmıştır hamilelik grubuna ban yapmaya bizim Kasım annelerine 1 kere kazen ban yapmıştı içerik silmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?