2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım tekrar geçmiş olsun. Hissettiklerin çok normal hepimizde korkular var ama ne yazık ki doktorlarda haklılar , kendimize bunu yapmamamız lazım. Korkup strese girdiğimizde yaşayacağımız süreçler dahada uzun gelecek. Tabi bunları ilk gittiklerin için diyorum. Dün başına gelen olaydan sonra gitmen kadar normal bişey yok. Doktoruna kızmanıda anlıyorum , bende sürekli mesaj atıyorum kafama takılanları soruyorum ki senin olayına göre ufak tefek sorun benim mesaj attıklarım sabırla cevap veriyor ama verene kadar bende bekle bekle geriliyorum. Çok kızıyor benim doktorum dediği tarihlerden önce gittiğinde ilk gebeliğimdede öyle idi. 3 hafta diyorsa 3 hafta 4 hafta diyorsa 4 hafta. Zaten yer bulmakta zor haftalar öncesinde anca randevu buluyorum. Acil bakacak durum içinde aciliyet istiyor bu nedenle ayda 1 gidiyorum. Arada başka doktorlara gidip kuzumu öyle görüyorum mesela bu cuma farklı bir doktora gidicem gene .

Kızlar yardim bigun gitim dr a ama soylemedi cinsiyeti sizce cinsiyet nedir cok merak ediyorum

Eklentiler

• 20200210_134241.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 57
Bu arada ben de ayda bir gidiyorum doktora Zaten zaman bulamıyorum işten orası ayrı da , bi de geç gitmenin şöyle avantajı var her gittiğimde şok oluyorumne kadar büyüdüğünü farkediyorum daha güzel oluyor hoşuma gidiyor benim

kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim yarın kontolum var benm içimde hep bi skıntı oluyor doktora gıdcegm son gun kalp atısını duyupp sıkıntı yok dedgnde cok rahatlıyorum sizde de öle oluyormu oldumu ben cok korkuyorm ultrasonda bakıpda kötü bisey dicek die kendımı cok rahatlatmya calısıyorum sureklı dua edıyorum hayrlısı olsun die ama aklımın bir kenranda aynı düşünceler :/

Kese, kalp atışı, tahliller için 11. Haftada devlette 12 ve 14. Hafta özel de adam yarın yine bekliyor beni 16. Haftaya kadar 10 günde bir görmek istiyormuş

Evet 5 kere usg ye girdim hepsinde kötü hislerle. Kötüyü çekmeyeyim diyorum ama bu elimde olan bişi değil. İlk gebelikte değil

Merhaba herkese,
Bende doktor ne zaman çağırırsa o zaman gidenlerdenimtabiki merak ediyorum endişeleniyorum ama Allah'a sığınıp ona emanet ediyorum. Allah göstermesin birşey olacaksa istersen gün aşırı git farketmiyor. Tabi birde ilk hamilelikte 2.hamilelik farklı oluyor. Elbet merak ediyorsun ama sanırım çocuğun olunca sabırlı olmayı öğreniyorsun

Kese, kalp atışı, tahliller için 11. Haftada devlette 12 ve 14. Hafta özel de adam yarın yine bekliyor beni 16. Haftaya kadar 10 günde bir görmek istiyormuş
:):) ala ala her hamilelik bir değil ki bana ayda bir demesi de tiroit kontrolüm için yoksa gel demeyecek nerdeyse cinsiyeti de öğrenemedim ben iki haftaya belki gideri. Çok merak ediyorum

Benim de ilk hamileliğim ama merak etmiyorum o kadar, iyidir diyorum telkin ediyorum kendime dikkat ettiğim için o da iyidir diye düşünüyorum yapı ile alakalı sanırım biraz rahat olmak gerekiyor

Bu arada benimde perşembe kontrolüm var. 11+6 olacam. Muhtemelen cinsiyet söylemeyecek sonrasında 1 ay sonrasına çağırır anca 16.haftada öğrenirim gibineyse sağlıklı sıhhatli olsunda doğumda bile öğrenmeye razıyım

Allah allah mune de şaşırmıştır hamilelik grubuna ban yapmaya bizim Kasım annelerine 1 kere kazen ban yapmıştı içerik silmekten
Hahha kasım kaç annesisin. Ben Kasım 2017 annesiydim. Benide bir kere banlamıştı kızlara 36 haftalıkken hamilelik pozu atmıştım. Herkes gördükten sonrada siler misin demiştim. Hem resmi hem beni silmişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…