:):) ala ala her hamilelik bir değil ki bana ayda bir demesi de tiroit kontrolüm için yoksa gel demeyecek nerdeysecinsiyeti de öğrenemedim ben iki haftaya belki gideri. Çok merak ediyorum
15 haftakaç haftalıksınız acaba
Hahha kasım kaç annesisin. Ben Kasım 2017 annesiydim. Benide bir kere banlamıştı kızlara 36 haftalıkken hamilelik pozu atmıştım. Herkes gördükten sonrada siler misin demiştim. Hem resmi hem beni silmişlerdi
Evet ben yazmistim arkadasi ayakta alkisliyorumBir sayfa öncesinden ayda bir gidenlere hayran oluyorum denilen üye bulundusoruları not et mutlaka
Evet ben yazmistim arkadasi ayakta alkisliyorum
Ben 1 ayda 3-4 kere gitmis oluyorumbide ben bildigin kisa mesafe bile olsa sehir degistiriyorum her defasinda hastaneye gitmek icin oyle bi azim
Bacım bende bi tane daha var 3 yasinda ama iste yapi meselesi herhalde ben oglumda da boyleydim simdide ayniMerhaba herkese,
Bende doktor ne zaman çağırırsa o zaman gidenlerdenimtabiki merak ediyorum endişeleniyorum ama Allah'a sığınıp ona emanet ediyorum. Allah göstermesin birşey olacaksa istersen gün aşırı git farketmiyor. Tabi birde ilk hamilelikte 2.hamilelik farklı oluyor. Elbet merak ediyorsun ama sanırım çocuğun olunca sabırlı olmayı öğreniyorsun
Oyle görünüyordoktor ülke değiştirse sende ki azimle aşarsın
3-4 gündür kusma yaşamıyordum ama öğürme ve ağızdaki acılık devam ediyordu. Bugün Allah Allah neden kusmuyorum acaba derken kahvaltı sonrası kustum dedim kendi kendine kaşınma bu olsa gerek.
Ohh rahatladım. Tahlil sonuçlarım iyi çıktı bakalım. Doktorun dediği krem ile fitilide aldım ama şuanda akıntım fln yok, dünde gelmedi. Yeniden olduğunda kullanırım artık.
Oyle görünüyorneyseki neden geldin demiyolar. Gecen haftada gelmistin dimi diyolar
2016bizde fotoğraf olayından merak herşeyin başı biz kendi aramızda attık sildik sonra ki gün baktık grubun yarısı yok kazencim neden ban yaptın arkadaşlarımızı dedik içerik sildiler diye söylendi bize o albüm bölümü boşuna mı var diye ayarda verdi ben fotoğrafı silip yazıları silmediğim için yırtmıştım
Evet ben yazmistim arkadasi ayakta alkisliyorum
Ben 1 ayda 3-4 kere gitmis oluyorumbide ben bildigin kisa mesafe bile olsa sehir degistiriyorum her defasinda hastaneye gitmek icin oyle bi azim
Bacım bende bi tane daha var 3 yasinda ama iste yapi meselesi herhalde ben oglumda da boyleydim simdide ayni
Canım aklına neden kötü şeyler getiriyorsun ki . Her zaman olumlu düşün iyi düşün dua et içine vesvese düşmesine asla izin verme. Kalbi durdu falan gibi. Ben en son 1 ay önce gittim çarşamba gidicem doktora mesela ve bu dönemde hiç kötü düşünmedim araştırmalara girmedi. Hep iyi düşün iyi olsun pozitif ol.Zaten ilerleyen günlerde doktor bizi sadece ayda bir görmek isteyecek kafanı dağıtacak şeyler bulmanı tavsiye ederim. Sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inşallah annesi3 hafta normal ama çok normal hem de.
psikolojim etkilendi evet kimseye tavsiye etmiyorum her hafta gitmeyi.
benim en çok gitme sebebim hani beklediğim haftalar boyunca aslında bebeğim yaşamıyorsa boşuna mı umutlanıyorum tarzı düşüncelerdi. Hani ya durdu ya kalbi vs diye.
ama bu çok ama çok yıpratıyor insanı, yani bu korkuyla yaşanmaz
doktor da ondan dedi sanırım e burdan gidince yine aynı düşünceyi taşıyacaksın böyle geçmez ki falan dedi. Ki geçmiyor.
Canım bende senle aynı durumdayım en son 8. haftada gitmiştim perşembe günü tam 12 haftalık olucaz ve 1 ay oldu benimde acayip merak ediyorumKızlar merhabalar , yarin 12+1 olarak hem ikili teste gidicem hemde bebeğimi görmeye bir aydır gitmiyorum doktor 1 ay sonra gel demişti çok heyecanliyim ne kadar büyüdü bebek olarak ilk defa göreceğim kalbimiz nasil atiyor elimiz ayagimiz oluştu mu cinsiyetimiz ne acaba fln diye bir ton soru var kafamda
Hayırlı haberler alalım inşallah kuzum yaCanım bende senle aynı durumdayım en son 8. haftada gitmiştim perşembe günü tam 12 haftalık olucaz ve 1 ay oldu benimde acayip merak ediyorum
kızlar bugün ürolojiye gittim sonra da kadın doğuma
kadın doğumcu kontrole geldiğim için azarladı beni, ben dün zaten sana iyi demiştim bu kadar çok bakılmaz diye. Acile gittiğim doktora gittim bir daha bu arada. aslında ilkin çok canım sıkıldı böyle kızdığı için ama sonra hak verdim. çünkü çok bunaldım gerçekten her hafta gittim bu ay ama bu hafta sonu olağan üstü bir durum olduğu için gitmiştim.
Cidden abartıyor muyum, yoksa normal mi ya. Cidden sağlıklı düşünemiyorum ne normal ne değil bilemiyorum. O nedenle siz değerlendirin beni siz yapıyor musunuz böyle?
Bu arada neden böyle olduğunu hem ürolog gem de kadın doğumcu anlayamadı. Kendi kadın doğumcuma gidene kadar bekleyeceğim ama onun da bir şey diyebileceğini sanmıyorum. Çok nadir olurmuş idrar tutukluğu ama tozu her hamileye veriyorlarmış, ürolog da aynısını dedi. O iyi geldi sanırım.
İdrar tahlilide verdim bakalım umarım bir sıkıntı çıkmaz.
Canım hep iyi düşün pozitif düşün elini karnına koyup konuş bebeğinle bu sayede sende rahatlamış olursun. Aklına kötü şeyler getirme hep güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun. Bana da oluyor arada bir ama hemen iyi şeyler düşünüp unutturuyorum kendime sende öyle yapkızlar merhaba 11 haftalık hamileyim yarın kontolum var benm içimde hep bi skıntı oluyor doktora gıdcegm son gun kalp atısını duyupp sıkıntı yok dedgnde cok rahatlıyorum sizde de öle oluyormu oldumu ben cok korkuyorm ultrasonda bakıpda kötü bisey dicek die kendımı cok rahatlatmya calısıyorum sureklı dua edıyorum hayrlısı olsun die ama aklımın bir kenranda aynı düşünceler :/
Neden 16 ya kadar 10 günde bir acaba?Kese, kalp atışı, tahliller için 11. Haftada devlette 12 ve 14. Hafta özel deadam yarın yine bekliyor beni 16. Haftaya kadar 10 günde bir görmek istiyormuş
Senin durumun baska canim. Bu sefer sik gormek icin sebeplerin vardi.
Bir yandan surekli gormek istiyorum, diger yandan “ya bir sey olduysa” endisesiyle gitmek istemiyorum kontrole. 8. Haftaya kadar her hafta, Su an 2 haftada bir randevularim. Haftaya detayli usg var, fakat doktorum 15. Haftadan soylemem dedi cinsiyeti, degisebiliyormus. Bu durumda en erken 1 ay sonra ogrenebilecegim cinsiyeti insallah.
Cikmasin Allah’in izniyle guzelim.Gecmis olsun, gitsin diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?