2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
:):) ala ala her hamilelik bir değil ki bana ayda bir demesi de tiroit kontrolüm için yoksa gel demeyecek nerdeyse cinsiyeti de öğrenemedim ben iki haftaya belki gideri. Çok merak ediyorum

Tiroit için dahiliye hamile kalınca gel dedi gitmedim bakıyorum değerler normal demek ilaç yetiyor bu doktor parayı geldi bana tahlil mesajıma cevapta vermedi gider miyim gitmem hayır son ay olsa biliyoruz gidiliyor da ilk aylarda ayda bir çağırır doktor
Cinsiyette merak boyutuna giremiyorum benim çocuklar erkenden açıyor
Neyse en azından büyümüş ihtimal olma ihtimali kalkmış olur gittiğinde erken görülünce insan değişir kısmını düşünüyor

2016 bizde fotoğraf olayından merak herşeyin başı biz kendi aramızda attık sildik sonra ki gün baktık grubun yarısı yok kazencim neden ban yaptın arkadaşlarımızı dedik içerik sildiler diye söylendi bize o albüm bölümü boşuna mı var diye ayarda verdi ben fotoğrafı silip yazıları silmediğim için yırtmıştım

Bir sayfa öncesinden ayda bir gidenlere hayran oluyorum denilen üye bulundu soruları not et mutlaka
Evet ben yazmistim arkadasi ayakta alkisliyorum
Ben 1 ayda 3-4 kere gitmis oluyorum bide ben bildigin kisa mesafe bile olsa sehir degistiriyorum her defasinda hastaneye gitmek icin oyle bi azim

Ben 1 ayda 3-4 kere gitmis oluyorum bide ben bildigin kisa mesafe bile olsa sehir degistiriyorum her defasinda hastaneye gitmek icin oyle bi azim

doktor ülke değiştirse sende ki azimle aşarsın

Bacım bende bi tane daha var 3 yasinda ama iste yapi meselesi herhalde ben oglumda da boyleydim simdide ayni

3-4 gündür kusma yaşamıyordum ama öğürme ve ağızdaki acılık devam ediyordu. Bugün Allah Allah neden kusmuyorum acaba derken kahvaltı sonrası kustum dedim kendi kendine kaşınma bu olsa gerek.

Kaşınan sorgulayıcı haller

Oyle görünüyor neyseki neden geldin demiyolar. Gecen haftada gelmistin dimi diyolar

Ben erken doğum riskim varken bebek toplansa bi yere kasılma diye gidiyordum 10 gün içinde 3. Gidişti acilde başka doktor vardı. 10 günde 3 normal değil yatıralım seni demişti iyi tamam yatayım sonra fiyatı görünce bileyim yok diyip çıkmıştım

ayy bugün nasıl böyle aşağıya doğru çekilmeler o bölgede bir dolgunluk var anlatamam kızlar.
resmen haftasonundan sonra çöktüm

anaa hiç aklıma gelmez, aman içerik silmeyeyim.

valla o kadar gidemezdim şehir değiştirsem
bu olay haricinde diyorum, böyle bir şeyde doktor fizanda olsa giderdim hahaha.
ay allah bir daha yaşatmasın.

Bacım bende bi tane daha var 3 yasinda ama iste yapi meselesi herhalde ben oglumda da boyleydim simdide ayni

aslında genelde 2. çocukta rahat oluyor anneler
benim ultra panik bir arkadaşım 2.de gayet relaxtı ama demek herkeste aynı değil.
hatta bazıları ilk hamilelikte bile relaks
onların önünde saygıyla eğiliyorum

Canım aklına neden kötü şeyler getiriyorsun ki . Her zaman olumlu düşün iyi düşün dua et içine vesvese düşmesine asla izin verme. Kalbi durdu falan gibi. Ben en son 1 ay önce gittim çarşamba gidicem doktora mesela ve bu dönemde hiç kötü düşünmedim araştırmalara girmedi. Hep iyi düşün iyi olsun pozitif ol.Zaten ilerleyen günlerde doktor bizi sadece ayda bir görmek isteyecek kafanı dağıtacak şeyler bulmanı tavsiye ederim. Sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inşallah annesi

Canım bende senle aynı durumdayım en son 8. haftada gitmiştim perşembe günü tam 12 haftalık olucaz ve 1 ay oldu benimde acayip merak ediyorum

Senin durumun baska canim. Bu sefer sik gormek icin sebeplerin vardi.

Bir yandan surekli gormek istiyorum, diger yandan “ya bir sey olduysa” endisesiyle gitmek istemiyorum kontrole. 8. Haftaya kadar her hafta, Su an 2 haftada bir randevularim. Haftaya detayli usg var, fakat doktorum 15. Haftadan soylemem dedi cinsiyeti, degisebiliyormus. Bu durumda en erken 1 ay sonra ogrenebilecegim cinsiyeti insallah.

İdrar tahlilide verdim bakalım umarım bir sıkıntı çıkmaz.

Cikmasin Allah’in izniyle guzelim. Gecmis olsun, gitsin diyelim.

Canım hep iyi düşün pozitif düşün elini karnına koyup konuş bebeğinle bu sayede sende rahatlamış olursun. Aklına kötü şeyler getirme hep güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun. Bana da oluyor arada bir ama hemen iyi şeyler düşünüp unutturuyorum kendime sende öyle yap

Kese, kalp atışı, tahliller için 11. Haftada devlette 12 ve 14. Hafta özel de adam yarın yine bekliyor beni 16. Haftaya kadar 10 günde bir görmek istiyormuş
Neden 16 ya kadar 10 günde bir acaba?

Söylemesine gerek yok biz biliyoruz kız olduğunu ama 15 erken değil cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…