2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Neden 16 ya kadar 10 günde bir acaba?

Söylemesine gerek yok biz biliyoruz kız olduğunu ama 15 erken değil cidden

Ay hadi insallah. Gelsin kizim. Su ana kadar tek bir sey aldik babasiyla o da uzerinde kiraz islemesi olan dantelli bir corap.

En erken yazmayi unutmusum canim. En erken 15. Hafta soylerim dedi. Bilmiyorum kati bir doktorum var. Guzel giden hir gebeligin var sorgulayip comak sokmayalim diyor. Guveniyorum kendisine belki de bundan gikimi cikarmiyorum.

Gecen haftaki muayenede sikintin var mi dedi, sut icemiyorum dedim. “E benim agzindan ne zaman duydun sutu? Sut zaten emilimi yavaslatir senin durumunda demir eksikligini yasamanak icin yogurt yiyeceksin, sut kelimesini duymayayim” dedi bana. Aklima geldi sonra sadece kahve icmek istedigimde ki su ana kadar ikinci defa ictim, filtre kahveye azicik sut ilace ettir ic demisti. Ben de o sutu kafamca nasil uyarladiysam artik. Allah’tan midemi bulandirdigi icin icemedim.

Hanimlar, meme uclarimda ciddi bir kasinma var. Bir de son 4 gundur mide bulantisi ve istifradan hareket edemez oldum. Evde istirahatteyim kac gundur.

12. hafta kontrollerini bekleyenlere selam olsun! :) Çok değişik bir duyguymuş hareketlerini görmek, kalp atışını duymaktan daha başka :)

Umarım sizin bıdıklar da kıpır kıpır karşılar sizi Bu arada kimseyi cevaplamıyorum ama bu duyguyu çok paylaşan olmuş, "ya bir şey olmuşsa" korkusunu yaşayan arkadaşlar, ne olur iyi düşünün, iyiyi güzeli çekin kendinize. Bırakalım bu korkuların hepsini bir kenara ve hasretle bekleyelim onlara kavuşmayı :))

Bir de, yapan vardır eminim ama, bu bebişlere küçük notlar, mektuplar yazmak insanı acayip rahatlatıyor, aklımızda olsun

Hanimlar, meme uclarimda ciddi bir kasinma var. Bir de son 4 gundur mide bulantisi ve istifradan hareket edemez oldum. Evde istirahatteyim kac gundur.
Ah o kaşıntı beni benden alıyor. Bu da mı hormonlardan acaba :O
Ben tamamen iç çamaşırıma yormuştum. Genelde aynı marka kullanırım, sonunda keşfettim bir tane farklı var onu takınca kaşınmıyorum :)

Bu arada, 13. hafta içindeyim ve bugüne kadar hiç bulantım olmamıştı. Ama son 4-5 gündür iştahsızlık, kusma olmasa da devamlı bir bulantı (özellikle diş fırçalamak bir zulüm) var. Midem sürekli havada.

Şimdi niye böyle olduk anlamıyorum ben de.

Altın görmek genelde erkek olacağına işaretmiş canım bende gördüm ilk gebeliğimde altın
Hadi hayırlısı bakalım internetten baktım. Altın hep kız bebeğe işaret diyo. benim 2 kızım var tabiki önemli olan sağlıklı olsun ama insanın gönlünden erkek geçiyor ister istemez

Neden 16 ya kadar 10 günde bir acaba?

Söylemesine gerek yok biz biliyoruz kız olduğunu ama 15 erken değil cidden

Ya doktorun bahanesi o. Ben diğer hamilelikte de yada çevrem de kadınlar kulübünde hiç 10 günde çağıran görmedim. Doktora bi durum mu var dedim yok genel görmek istiyorum. 110 lira veriyorum 11. Gün kontrol 15 lira. E tekrar 11 gün sonra yine 110 lira muayene ücreti

Benimkinide yorumlarmisniz doktor çok düşük ihtimalle erkeğe benziyor ama kordonda olabilir dediEki Görüntüle 2588132

Ben dil çıkarmış, muzip bir kız görüyorum. İnsan hiç annesine dil çıkarır mı, çok ayıp.

(Hiçbir fikrim yok, kendim kız istediğim için herkese kız yazıyorum. Sağlıcakla gelsin. )

Doktora sordum, daha fazla yağlan, nemlendir dedi. Çatlama belirtisiymiş. Nemli tuttukça kaşınma olmazmış canım.

Ne zaman belirtim kalmadı, bebeğim benimle mi acaba diye düşünürken, hepsi bir araya gelip kombo yapıyor adeta. Eşim hariç herkes, her şey kokuyor. Dünya kokuyor ve ben soluğu klozette alıyorum.

Çarçabuk geçsin inşallah.

Kızlar bide bişey sorucam. Benim iki kızımdada yerleşme kanaması olmamıştı bu hamileliğimde regl olacağım gün kahverengi leke geldi sonra bidaha gelmedi.Etrafımda kime sorsam erkekte gelir diyorlar ama bir bilimselliği yok sonuçta .Yerleşme lekesi olanlar varmı varsa cinsiyetleri ne?

Bende yerleşme kanaması oldu. Tam 5 haftalıkken. Fakat 2 damla ve çok açık pembe renkliydi. Cinsiyet henüz belli değil. Şu an 11+6yız.

Öyle mi, çok teşekkürler bu bilgi için. Ne sormak aklıma gelirdi, ne de çözümü.
Dikkat etmek lazım.

İnşallah geçecektir çabucak, hep söylenen güzel hamilelik günlerine az kaldı :)

Hadi inşallah o minik çorapları giydirirsiniz bir en erken yazmadın valla yüreğime indiriyordun dedim bu kadar şey aldım değişirse ben naparım şimdi rahatladım

Ben türk kahvesi içiyorum genelde ve süt içmiyorum canım istemiyor filtre kahveye de dikkat et kafein oranı yüksek diye biliyorum bir tane iç yeter annesi sana Bir de geçenlerde biri hamileyken kahve içenlerin bebekleri güzel uyku uyumuyor doğduktan sonra dedi bir korkmadım değil ama yine de vazgeçemiyorum

Öyle mi, çok teşekkürler bu bilgi için. Ne sormak aklıma gelirdi, ne de çözümü.
Dikkat etmek lazım.

İnşallah geçecektir çabucak, hep söylenen güzel hamilelik günlerine az kaldı :)

Rica ederim. İnsallah minimum duzeyde catlariz. Cok da dert etmiyorum acikcasi. Bebisler saglikli olsun da, gerisi muhim degil.

Bakalim, dort gozle bekliyorum o balayi gunlerini.

Bir kelime nelere sebep oluyor bak gordun mu?

Canim benim, ilk kahveden tiksindim ben. Her gun kahve sefasi yaparken artik cig kahve kokusu bile bulanti yapiyor. 12 haftada bu 2. Kahvem oldu. Bol yogur yiyip, kefir icelim o zaman. Bebisler misil misil uyusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…