- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
YA :) benm ilk 1.5 sene bekledik yolunu tam asılama baslıcaktık kendılıgınden oldu şimdide insan bir tedirgin oluyor yarn kontrol var ama sureklı içim kıpır kıpır bısyler çöküyo üstüme :)Evet5 kere usg ye girdim hepsinde kötü hislerle. Kötüyü çekmeyeyim diyorum ama bu elimde olan bişi değil. İlk gebelikte değil
Is sonrasi asiri yorgun...Nasılsınız hanımlar?
CanımKızlar ilişkiden sonra kanama yasayan oldu mucok uzgunum kendimi cok kotu hissediyorum. Kahverenginde geldi azonce biraz.
Kesinlikle tamamen aynı..Is sonrasi asiri yorgun...
Kız iyi olsunda bidaha doguma kadar tovbe. Yarin doktora gitsem nasil gidicem oglani kime birakicam of. Sen gittin mi doktora canim kanama olunca? Mecbur oglumla gidicem cok zorlanicamCanım
Benim 9. Haftalarda ilişkiden bir gün sonra kahverengi akıntı geldi ve doktorumuz ilişkiyi yasakladı.
Eğer kahve akıntı, kan geliyorsa ilişki yasak oluyor. Doktorun onay veresiye kadar dikkat edin canım. Ama kötü hissetme bir daha yapmazsınız, azıcık molaaa
Canım ben gittim ama kontrolüm vardı zaten doktor önemsemedi bile olağan şeyler dedi. Bir daha ilişki olmadan da kan gelirse gel progestan verelim demişti.Kız iyi olsunda bidaha doguma kadar tovbe. Yarin doktora gitsem nasil gidicem oglani kime birakicam of. Sen gittin mi doktora canim kanama olunca? Mecbur oglumla gidicem cok zorlanicam
Hastaneden geldim çook yorgunum. Bugun cok üzüldüm. Cinsiyet için Baska Bi doktora gittim. O esnada altımda tayt vardı ama lastiği sıktı hissettim. Doktor usg Bi açtı rahmin şekli değişmiş. Bi tarafı bogulmus resmen tayt sıktıgı için. Doktor erken dogum riski olur böle olunca, senin rahim ağzı kapalı problem yok ama bol şeyler giy dedi. Hiç kilo almadım diye hamıle kıyafeti almamıstım. Hemen çıkar çıkmaz avmye gittim Bi sürü şey aldım giydim orda. Ama cok üzüldüm.Nasılsınız hanımlar?
Ben de yemek yapamiyorum bu surecte. Annem geldi o yapiyor simdilik. 1 hafta sonra gidince ne yapicaz bakalim...Kesinlikle tamamen aynı..
Karnım aç ama kalkacak halim yok eşimi bekliyorum yemek alacak dışarıdan
Hamileliği seviyorum ya
Çok şaşırdım ama taytın lastik sıkmasıyla rahim şekil mi değiştirirmiş? Nasıl korkutmuş öyle ya.Hastaneden geldim çook yorgunum. Bugun cok üzüldüm. Cinsiyet için Baska Bi doktora gittim. O esnada altımda tayt vardı ama lastiği sıktı hissettim. Doktor usg Bi açtı rahmin şekli değişmiş. Bi tarafı bogulmus resmen tayt sıktıgı için. Doktor erken dogum riski olur böle olunca, senin rahim ağzı kapalı problem yok ama bol şeyler giy dedi. Hiç kilo almadım diye hamıle kıyafeti almamıstım. Hemen çıkar çıkmaz avmye gittim Bi sürü şey aldım giydim orda. Ama cok üzüldüm.
Gerçekten en güzel zamanlara geldik. Göbeğimiz hareketlerimizi kısıtlayana kadar ortalama 32. Haftaya kadar herşey çok güzelBen de yemek yapamiyorum bu surecte. Annem geldi o yapiyor simdilik. 1 hafta sonra gidince ne yapicaz bakalim...
Artik hamileligin 2. 3 aylik donemine girdik/giriyoruz. Bu kismi daha kolay gececek degil mi?
Benim normalde kontrolum cuma gunuydu ama bilmiyorum progestani zaten 5 haftadan beri kullaniyorum ignesinide ayri ama iste uzun zamandir gelmeden kanama gelince uzuldum birazCanım ben gittim ama kontrolüm vardı zaten doktor önemsemedi bile olağan şeyler dedi. Bir daha ilişki olmadan da kan gelirse gel progestan verelim demişti.
Maalesef ki ilişki olmadan da bir hafta sonra yorgunluktan olsa gerek ki kırmızı kanamam oldu (birşeye üzülmüştüm bide) öylelikle progestan iğne+hap kullandım 12.haftaya kadar.
Gitmeden önce sor istersen. Belki çağırmaz. Artık riskli haftaları geçtik sayılır onun için azıcık daha rahat olabilirsin bence.
Hastaneden geldim çook yorgunum. Bugun cok üzüldüm. Cinsiyet için Baska Bi doktora gittim. O esnada altımda tayt vardı ama lastiği sıktı hissettim. Doktor usg Bi açtı rahmin şekli değişmiş. Bi tarafı bogulmus resmen tayt sıktıgı için. Doktor erken dogum riski olur böle olunca, senin rahim ağzı kapalı problem yok ama bol şeyler giy dedi. Hiç kilo almadım diye hamıle kıyafeti almamıstım. Hemen çıkar çıkmaz avmye gittim Bi sürü şey aldım giydim orda. Ama cok üzüldüm.
Aa cok siki kiyafetler rahim degisikligine sebep oluyormuymus oyle? Cok sasirdim ya. Cok gecmis olsun. Su an icin bir problem yok degil mi, bundan sonra bol kiyafetler giydiginiz surece sorun olmaz umuyorum. Paylastigin icin de kendi adima cok tesekkur ederim. Ben de cok kilo artisi olmadigi icin, rahatsiz olmadigim icin normal tayt giymistim. Bundan sonra dikkat ederiHastaneden geldim çook yorgunum. Bugun cok üzüldüm. Cinsiyet için Baska Bi doktora gittim. O esnada altımda tayt vardı ama lastiği sıktı hissettim. Doktor usg Bi açtı rahmin şekli değişmiş. Bi tarafı bogulmus resmen tayt sıktıgı için. Doktor erken dogum riski olur böle olunca, senin rahim ağzı kapalı problem yok ama bol şeyler giy dedi. Hiç kilo almadım diye hamıle kıyafeti almamıstım. Hemen çıkar çıkmaz avmye gittim Bi sürü şey aldım giydim orda. Ama cok üzüldüm.
Üzülme canım bir sorun olmayacak hayırlısıyla, eğer devamı gelirse gidersin doktoraBenim normalde kontrolum cuma gunuydu ama bilmiyorum progestani zaten 5 haftadan beri kullaniyorum ignesinide ayri ama iste uzun zamandir gelmeden kanama gelince uzuldum biraz
Allahım her gün yeni bir şey duyuyorumHadi inşallah o minik çorapları giydirirsinizbir en erken yazmadın valla yüreğime indiriyordun dedim bu kadar şey aldım değişirse ben naparım şimdi rahatladım
Ben türk kahvesi içiyorum genelde ve süt içmiyorum canım istemiyorfiltre kahveye de dikkat et kafein oranı yüksek diye biliyorum bir tane iç yeter annesi sana ☺ Bir de geçenlerde biri hamileyken kahve içenlerin bebekleri güzel uyku uyumuyor doğduktan sonra dedi bir korkmadım değil ama yine de vazgeçemiyorum
Çok şaşırdım ama taytın lastik sıkmasıyla rahim şekil mi değiştirirmiş? Nasıl korkutmuş öyle ya.
ben mi yanlış anladım ki.
Ama gerçekten hamile pantolonu vs aşırıı rahat. Almakla çok iyi etmişsin. Bence geç kalmış sayılmazsın.
Çok şaşırdım ama taytın lastik sıkmasıyla rahim şekil mi değiştirirmiş? Nasıl korkutmuş öyle ya.
ben mi yanlış anladım ki.
Ama gerçekten hamile pantolonu vs aşırıı rahat. Almakla çok iyi etmişsin. Bence geç kalmış sayılmazsın.
Şimdilik Bi problem yok. Hamiş kıyafetlerini giyince rahatladım. Parlak taytlar var ya ondan gitmiştim lastiği kalın biraz sıktı anladım zaten. Bide cok sıra bekledim. İyice boğmuşAa cok siki kiyafetler rahim degisikligine sebep oluyormuymus oyle? Cok sasirdim ya. Cok gecmis olsun. Su an icin bir problem yok degil mi, bundan sonra bol kiyafetler giydiginiz surece sorun olmaz umuyorum. Paylastigin icin de kendi adima cok tesekkur ederim. Ben de cok kilo artisi olmadigi icin, rahatsiz olmadigim icin normal tayt giymistim. Bundan sonra dikkat ederi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?