2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar ilişkiden sonra kanama yasayan oldu mu cok uzgunum kendimi cok kotu hissediyorum. Kahverenginde geldi azonce biraz.

Evet 5 kere usg ye girdim hepsinde kötü hislerle. Kötüyü çekmeyeyim diyorum ama bu elimde olan bişi değil. İlk gebelikte değil
YA :) benm ilk 1.5 sene bekledik yolunu tam asılama baslıcaktık kendılıgınden oldu şimdide insan bir tedirgin oluyor yarn kontrol var ama sureklı içim kıpır kıpır bısyler çöküyo üstüme :)

Kızlar ilişkiden sonra kanama yasayan oldu mu cok uzgunum kendimi cok kotu hissediyorum. Kahverenginde geldi azonce biraz.
Canım
Benim 9. Haftalarda ilişkiden bir gün sonra kahverengi akıntı geldi ve doktorumuz ilişkiyi yasakladı.
Eğer kahve akıntı, kan geliyorsa ilişki yasak oluyor. Doktorun onay veresiye kadar dikkat edin canım. Ama kötü hissetme bir daha yapmazsınız, azıcık molaaa

Kız iyi olsunda bidaha doguma kadar tovbe. Yarin doktora gitsem nasil gidicem oglani kime birakicam of. Sen gittin mi doktora canim kanama olunca? Mecbur oglumla gidicem cok zorlanicam

Kız iyi olsunda bidaha doguma kadar tovbe. Yarin doktora gitsem nasil gidicem oglani kime birakicam of. Sen gittin mi doktora canim kanama olunca? Mecbur oglumla gidicem cok zorlanicam
Canım ben gittim ama kontrolüm vardı zaten doktor önemsemedi bile olağan şeyler dedi. Bir daha ilişki olmadan da kan gelirse gel progestan verelim demişti.
Maalesef ki ilişki olmadan da bir hafta sonra yorgunluktan olsa gerek ki kırmızı kanamam oldu (birşeye üzülmüştüm bide) öylelikle progestan iğne+hap kullandım 12.haftaya kadar.
Gitmeden önce sor istersen. Belki çağırmaz. Artık riskli haftaları geçtik sayılır onun için azıcık daha rahat olabilirsin bence.

Hanimlar, bu da benimkinin 4 gun onceki pozu. Siritik bir zilli mi, yoksa “Son gulen iyi guler” diyen bir pipili mi bilmiyorum. Ama tek bildigim pipili olsa da olmasa da “hanimmm hanimmm o benim yavrummm” diyecegimden eminim. Baksaniza utanmasa siritirken dislerini gosterecek.

Nasılsınız hanımlar?
Hastaneden geldim çook yorgunum. Bugun cok üzüldüm. Cinsiyet için Baska Bi doktora gittim. O esnada altımda tayt vardı ama lastiği sıktı hissettim. Doktor usg Bi açtı rahmin şekli değişmiş. Bi tarafı bogulmus resmen tayt sıktıgı için. Doktor erken dogum riski olur böle olunca, senin rahim ağzı kapalı problem yok ama bol şeyler giy dedi. Hiç kilo almadım diye hamıle kıyafeti almamıstım. Hemen çıkar çıkmaz avmye gittim Bi sürü şey aldım giydim orda. Ama cok üzüldüm.

Kesinlikle tamamen aynı..
Karnım aç ama kalkacak halim yok eşimi bekliyorum yemek alacak dışarıdan
Hamileliği seviyorum ya
Ben de yemek yapamiyorum bu surecte. Annem geldi o yapiyor simdilik. 1 hafta sonra gidince ne yapicaz bakalim...

Artik hamileligin 2. 3 aylik donemine girdik/giriyoruz. Bu kismi daha kolay gececek degil mi?

Çok şaşırdım ama taytın lastik sıkmasıyla rahim şekil mi değiştirirmiş? Nasıl korkutmuş öyle ya.
ben mi yanlış anladım ki.
Ama gerçekten hamile pantolonu vs aşırıı rahat. Almakla çok iyi etmişsin. Bence geç kalmış sayılmazsın.

Ben de yemek yapamiyorum bu surecte. Annem geldi o yapiyor simdilik. 1 hafta sonra gidince ne yapicaz bakalim...

Artik hamileligin 2. 3 aylik donemine girdik/giriyoruz. Bu kismi daha kolay gececek degil mi?
Gerçekten en güzel zamanlara geldik. Göbeğimiz hareketlerimizi kısıtlayana kadar ortalama 32. Haftaya kadar herşey çok güzel Ama bana kalırsa son 3 ayda ilk 3 aydan kolay. Herkesin aynı olmaz tabi ama

Benim normalde kontrolum cuma gunuydu ama bilmiyorum progestani zaten 5 haftadan beri kullaniyorum ignesinide ayri ama iste uzun zamandir gelmeden kanama gelince uzuldum biraz

Canim kilo almamak ayri bende almadim hic ama benim doktor bol seyler giy demisti gecen gun. Ben zaten 8.haftadan beri hamilelik tayti pant giyiyordum. Hala daha kilo almadim ama giyiyorum rahat oluyor cunku

Aa cok siki kiyafetler rahim degisikligine sebep oluyormuymus oyle? Cok sasirdim ya. Cok gecmis olsun. Su an icin bir problem yok degil mi, bundan sonra bol kiyafetler giydiginiz surece sorun olmaz umuyorum. Paylastigin icin de kendi adima cok tesekkur ederim. Ben de cok kilo artisi olmadigi icin, rahatsiz olmadigim icin normal tayt giymistim. Bundan sonra dikkat ederi

Benim normalde kontrolum cuma gunuydu ama bilmiyorum progestani zaten 5 haftadan beri kullaniyorum ignesinide ayri ama iste uzun zamandir gelmeden kanama gelince uzuldum biraz
Üzülme canım bir sorun olmayacak hayırlısıyla, eğer devamı gelirse gidersin doktora
Bol bol dinlen kötü düşünüp stres de yapma

Allahım her gün yeni bir şey duyuyorum bende kavesiz yapamam içiyorum inş öyle bişey olmaz.

Rahim dışarıdan gelen tehlıkeli Bi durum karsısında kendını o sekle sokuyor dedi. Oda rahim agzının acılmasına ve erken doguma sebebiyet verıyormuş.Rahim ağzın kapalı oldugu için Bi sorun yok dedi.cidden hamile kıyafeti alınca okadar rahatladım ki anlatamam.

Rahim dışarıdan gelen tehlıkeli Bi durum karsısında kendını o sekle sokuyor dedi. Oda rahim agzının acılmasına ve erken doguma sebebiyet verıyormuş.Rahim ağzın kapalı oldugu için Bi sorun yok dedi.cidden hamile kıyafeti alınca okadar rahatladım ki anlatamam.

Şimdilik Bi problem yok. Hamiş kıyafetlerini giyince rahatladım. Parlak taytlar var ya ondan gitmiştim lastiği kalın biraz sıktı anladım zaten. Bide cok sıra bekledim. İyice boğmuş karnımız yok diye kendımızi normal sanıyoruz ama rahmin gerginliği bile yetiyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…