2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende daha hamile pantolonu almadım. Doğumdan sonra beden beden ufalmıştım ondan her bedende kotum mevcut. Bol gelenlerden giyiyorum. Evimin bırdaki avm deki Hm mağazasında gebe yeri yok geçen gün sordum , ordan bikaç model beğenmiştim. Artık bi netten bakayım. Ama hiç sıkmıyor ki şuanda. Sen hissrtmiş miydin sıktığını , rahatsız oluyor muydun?

Ben dün almak zorunda kaldım artık. Burada defacto ve lcw de var sadece. Lcw den çok beğenmesemde kot aldım.
Ama o da çok yürüyünce biraz düşüyor. Karnımız biraz daha çıksa lastikli yeri daha iyi kavrar.

Ya ben doğum yaptığım zaman çok güzel kotları vardı lcw nın. Geçen hafta gittim hiç biri yakışmadı. Bacaklarım kalın benim, o nedenle boru , mom jean ya da teksas modeller daha iyi duruyor. Ama hep tayt gbi dar paçalar vardı. Hep taytımsıydı . Yakışmadı bana. Zaten sık sık tayt giyiyorum. Neden pantolon giycekken de taytımsı giyiyim. Belki burdaki mağazadandır ama

Burdaki defactoda da hamile yeri yok mağazasında. Evimin ordaki avm i gezdim. Belki diğerlerinde vardır. Öğrenmem lazım.

Evet Bayaa hissettim ben sıktıgını. Normalde yuksek bel ama lastıgı sıktı. Bende avmye gittim lcwaıkıkı ye girdim iki üç parça set koymuslar. Defacto da aynı sekıldeydi. Baska da hamile reyonu olan hiç biyer bulamadım. Hm ye girmedim. Onun olup olmadığını bılmıyordum. Ama bu kadar hamıle kıyafet kıtlıgı oldgnun blmıodum. Dediğin gibi netten falan bakıcaz artık

Burada da öyleydi. Hiç çeşit yok hep aynı tarz .

Canim ben de gecen LCW’den aldim. Arka tarafindaki dugme ve ilikten ayar yapabiliyorsun istedigin kadar cekebiliyorsun. Onu dogru yaptigina emin misin? Benim neredeyse 2 karis kucultmem gerekiyor, cektikce cekiyorum. Dusme sikintisi da yasamadim. H&M’den daha rahat geldi hatta.

Aaa evet baktım şimdi öyleymiş
Teşekkür ederimm

Ben de baya geç keşfetmiştim onu hamile taytında da var lcw nin☺ Ama en güzel hamile taytı kesinlikle pentininki çorap gibi resmen. Baya bir markayı denemiş biri olarak onu tavsiye ediyorum
Burda penti yok Ama güzelse internetten alabilirim tayt ihtiyacım var..

Kızlar şubat indiriminden bi şeyler aldınız mı ne alınabilir ? Bebek yıkama seti falan geldi aklıma bugün

Ben de baya geç keşfetmiştim onu hamile taytında da var lcw nin☺ Ama en güzel hamile taytı kesinlikle pentininki çorap gibi resmen. Baya bir markayı denemiş biri olarak onu tavsiye ediyorum
Ben de pentiden hamile tayti almistim gecen hafta, henuz giymedim. Cok sevindim begenmene, bilmeden iyi bi hamile kiyafeti almisim

İyi bari canım,aldın mı hemen kullan,hepimiz yoğurt ve kefir tüketmeliyiz aslında ben kefir içemem şu an ama yoğurdu zorla yemeye çalışıcam,teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…