2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bugün pek giremedim moralim bozuk sizide darlamıyım dedim,ama kendimi hamiş hissetmiyorum dünden beri içimde bir şey hissetmiyorum sanki,rahatça eğilip kalkıyorum bulantım kesildi sadece 3gündür bel ağrım var rahatlıkla göbüş üstüne bile yatıyorum,akıntım bitti gitti birdenİnşallah her şey yolundadır,bana yuh olsun güya 2çocuğum var hep paniğim

10.haftamda aynısını yaşamıştım. Ama çok şükür her şey yolundaydı.
Senin de öyle olur korkma. Biraz annesi rahatlasın istemiştir

10.haftamda aynısını yaşamıştım. Ama çok şükür her şey yolundaydı.
Senin de öyle olur korkma. Biraz annesi rahatlasın istemiştir
İnşallah ya var ya o kadar iyiydim ki bugün evde bissürü iş yaptımaz öncede duşumu aldım ve hala his yok yorulmadım bile

Çok sağol ..Haklisin canım 2 gün mola vermişti bugün yine midem fena bakalım..Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldir:)

Arada mide bulantimin kesildiği günler oldu benimde tuhaf bı sekilde o günü ne kasik ağrım ne meme hassasiyeti hiçbiri kalmıyor ama geri geldiğinde hepsi birlikte geliyor ve ben o bikac günün kıymetini bilmediğim için kızıyorum kendime.hogus hassasiyetinin çok olduğu günler çok kusuyorum mesela.

YA :) benm ilk 1.5 sene bekledik yolunu tam asılama baslıcaktık kendılıgınden oldu şimdide insan bir tedirgin oluyor yarn kontrol var ama sureklı içim kıpır kıpır bısyler çöküyo üstüme :)

Benim oğlum aşılamayla oldu öncesinde kaybımda oldu 4 sene süren süreç grbeliğimde de hep risk vardı. 3 sene sonra şimdi hiç beklenmedik anda süpriz hamilelik. Ev taşıdık koli koli eşya komidin taşıdım daha önce ki süreç bu kadar zor olunca insan bu kadar kolaylığı görünce bi aksaklık olacak diye korkuyor aslında bende ki durum bu ama biliyorum ki olacağın önüne geçilmiyor anı yaşamak lazım. Ne güzel tedavi sürecine girmeden kendisi gelmiş artık sağlıkla doğduğu günü de gör inşallah

Formatlı hamilelik bizimkisi

Hala şaşkınıM üstelik uykumda gelmiyor ilk kezarada oluyordu ama hepsi birden yok oldu özellikle akıntıya şaşırdım,yarın ola hayır olabakalım

30.08.20020 Antalya isallah

Hissedilen cinsiyeti artık isime mi çevirsek tabloda iilay
Kim ne isim verecekmiş görmüş oluruz

Zaten şu sıralar isimle başım dertte. Hiçbiri içime sinmiyor olmuyor. Ya anlamı yok ya ben istemiyorum ya eşim ya da soyadımıza uymuyor
Bu gidişle isimsiz kalacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…