Hissedilen cinsiyeti artık isime mi çevirsek tablodaiilay
Kim ne isim verecekmiş görmüş oluruz
Zaten şu sıralar isimle başım dertte. Hiçbiri içime sinmiyor olmuyor. Ya anlamı yok ya ben istemiyorum ya eşim ya da soyadımıza uymuyor
Bu gidişle isimsiz kalacağız
Kiz gibi geldi bana istanbuldaki ozel duygu hastanesinemi gidiyorsunuz hangi doktora orayi bende duymustum yesim hanim varmis sanirim cok met etttiler.
günaydın kızlar
dün yine bu sefer gaz sancısından uyuyamadım
resmen 4 gündür boşaltım sistemlerimdeki bu sıkıntı yüzünden delimek üzereyim
ilk 3 ayım bu kadar rahat geçerken, 2. güya balayı olacak dönemim resmen kabus gibi geçiyor .
kızlar ben hala cinsiyet öğrenemedim
bu aralar biliyorsunuz doktor doktor geziyorum ahaha her doktor da daha belli olmaz diyor.
kendi doktoruma 3 haftadır gitmiyorum bakalım bakacak mı cinsiyetine bu hafta
günaydın kızlar
dün yine bu sefer gaz sancısından uyuyamadım
resmen 4 gündür boşaltım sistemlerimdeki bu sıkıntı yüzünden delimek üzereyim
ilk 3 ayım bu kadar rahat geçerken, 2. güya balayı olacak dönemim resmen kabus gibi geçiyor .
kızlar ben hala cinsiyet öğrenemedim
bu aralar biliyorsunuz doktor doktor geziyorum ahaha her doktor da daha belli olmaz diyor.
kendi doktoruma 3 haftadır gitmiyorum bakalım bakacak mı cinsiyetine bu hafta
Bu hafta kesin sonucu öğrenirsin , değişmez birdaha. Benim doktorumda 16 itibariyle cinsiyet söylüyor, öncesinin değişebilme durumu olabiliyor yüzde on yirmide olsa diyor.
Bu hafta kesin sonucu öğrenirsin , değişmez birdaha. Benim doktorumda 16 itibariyle cinsiyet söylüyor, öncesinin değişebilme durumu olabiliyor yüzde on yirmide olsa diyor.
ya bir de bana bir soğuma geldi
çok doktora gittim, böyle anlayışsızlıkları yüzünden canım sıkıldı.
belki hormonlardan hiç bilemiyorum.
inanın bu hafta aslında hiç gidesim yok doktora ama haftaya eşim çalışıyormuş ondan gidiyorum bu hafta.
hiç enerjim merakım keyfim kalmadı bu hafta
inanın bu hafta aslında hiç gidesim yok doktora ama haftaya eşim çalışıyormuş ondan gidiyorum bu hafta.
Geçmiş olsun
Bence bu hafta söylerler artık.
Hadi biri söylemedi diğeride mi söylemiyor ya. Sonuçta 15.haftadasın çok erken değil ki..
Pozisyon uygun olmaz, bebek göstermez tamam ama öyle bir şey yok sanırım.
Ben de bu cumartesi gidecektim. Cinsiyet söyler belki diye ümitleniyordum ama ümitlenmeyeyim bari
5 gün aradan sonra yollarda çıkara çıkara işe geldim. Odama adım attığım anda tekrar aynısı. Ankee
seninle hemfikirim. İlk dönem sanki daha rahattı. Her yer kokuyor, her şey kokuyor, dünya kokuyor.
Hormonların etkisidir canım bazımız 2.döneme gelsekte hemen atlatamıyor,kendi doktorun cinsiyet yorumu yapar bence baya büyümüş senin babybende en çok gaz sancısından çektim bu hamileliğimde madensuyu içiyorum,baklagil çok dokunuyor bir de,geçmiş olsun bi anda geçecek bu sıkıntıların inşallah