2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

yani inanın anlamadım burada insanların doktorları bakıp söyle ilgilenip söylediğini görünce gıcık oldum doktoruma.

ah canım yaaa çok geçmiş olsun
işe geri döndün demek, ben komple çıktın sanmıştım.

Sağol canım. Yavaş yavaş alıştırıyorum işte. Yerime biri bulunamadı henüz. Ben de aralıklı gelip gideceğim bu süreçte. İnşallah en kısa zamanda bulunur biri. Bu ay sonu normalde ilişik keseceğim diye konuşmuştuk. Yalnız 5 gün tatil ne iyi geldi anlatamam.

ya ben de hiç çalışmak istemiyorum ve çalışmıyorum da
işler birikiyor birikiyor sonra bir gazla yapıyorum
yani umurumda değil hiçbir şey.
keşke ben de ayrılsam ama bu sefer de evde kurardım kesin onu da biliyorum.
son 2 3 haftadır cumartesi pazar hafta içinden daha moralsizim ve başıma saçma sapan şeyler geliyor
belki benim açımdan çalışmak daha hayırlıdır
ama sürekli olarak aralıklı gidip geldiğim bir iş isterdim mesela

Sanırım avantajım Çin'in yeni yıl tatilinin henüz bitmemiş olması. 90% işlerim azaldı. Normal tempolu olan dönem olsa ne yapardım bilemiyorum.

Evde olmak çok iyi geldi. Büyük bölümünü uyuyarak geçirdim. Kalanını da istifra ederek. Uyumaktan kurmaya vakit kalmadı. Ofiste uyuyabileceğin ortamın var mı? Varsa her fırsatı değerlendir bence.

Allah gönlüne göre versin. Ben en azından 4 yıllığına eteğimi çekiyorum bu hayattan. Sonrasında ne yaparım o zaman karar veririm artık.

Tuvalete çıkma sorunun tamamen çözüldü mü?

Hamile olduğumu bilen duyan herkesten istisnasız işittiklerim.
kesin kız
Miden bulanmıyor mu bulanır ya nasıl bulanmıyo
Kilo mu aldın almışsın
Göbeğin çıktı mı çıkmış valla(1,5 aylık hamileyim)
Kesin kız o bak görürsün.
aşeriyor Musun
Tatlılara çok gidiyosun kız bence
Ekşi yemek istiyosun sanki kız bence
Hamurişi tuzluları götürüyorsun kız bence
Gelip geçip şunları duymaktan fenalık geçiren bi ben miyim

Günaydın kızlar. Benim 1 haftadır problemim burnumla akşam olunca Bi tıkanıyorum agzım acık dolanıyorum. Hamileler için deniz suyu aldık ama yok asla açmıyor. Sadece otrıvine fayda edıo. Agzım acık yattıgımdan da boğazım kuruyor tahriş oldu şişmiş şuanda. Gecen haftamın altında yazıyordu östrojen hormonu yukseldgı için burun içi şişmeler kanama tıkanıklık Olabılır yazıyordu. Bu nasıl hamılelık belırtisi ya

benim de burnum hamile oldum olalı full kapasite çalışmıyor
ama allahtan kütük gibi değil burnum
muhakkak bir gün grip olacağım o kütük burunla nasıl uyuyacağım sorusu beynimi kemiriyor benim de
otrivine de çok güçlü kullanmak doğru olur mu bilemedim

Yatıyordum, çamaşır makinası bitti.
Bari ötmesin kapatayım diyerek kalktım.
Tam banyo kapısına geldim aniden midem bulandı lavaboya koştum ve çıkardım
Ay çok komikti. Hiçbir şey yokken durup dururken oldu herşey

Hamileliğin bütün belirtilerini yasayanlardansan bal gibi bir belirti valla. Benim dün sinüzite döndü ağrı kesici aldım basım yere dökülüyor açık tutmaya bakın valla baş ağrısından kusmamda beş katına çıktı.

Doktorum Bi zararı olmaz ama cabuk Açar cabuk tıkar tuzlu su falan yapablırsın dedi. O da pek işe yaramadı. Bide gece tıkanınca kimkalkıp tuzlu su yapıp hınkırcak

Bende mide bulantısı falan hiç olmadı. Hayatımın normal akışını etkileyen hiçbi belırtım olmadı ama bu nedır ya 2 gun dur basımda agrıyor sıkmayayım dedıkce. Bu daha da beter. Birde ben magnezyum ve vitamine gectıgımden beri ishalim. Var mı sizde de böle belırtıler

Bi buhar makınesı alsam iyi olucak galıba burnumu acmaz ama bogazım bu kadar kuruyup tahriş olmaz belki. Bebiş olunca zaten alınacaktı.Varmı önerecegınız Bi marka.

Benimde baya gaz sancım oluyor gece çok uyanıyor um sancidan doktora gittiniz mi acaba ilaç falan veriyorlar mı zaten her şey i yiyemiyordum bi de yediklerim gaz sancısı yapacak diye yemekten korkar oldum

Günaydın kizlar ben dun iliskiden sonra gelen kanamadan dolayi hala mutsuzum bugun doktora gitme imkanim da yok. Yarin gidebilicem. Hem ikili testte olur. Tabi insallah bebegim iyiyse oyle uzgunum ki

Günaydın kizlar ben dun iliskiden sonra gelen kanamadan dolayi hala mutsuzum bugun doktora gitme imkanim da yok. Yarin gidebilicem. Hem ikili testte olur. Tabi insallah bebegim iyiyse oyle uzgunum ki
Benimde öyle olmuştu ama bir sorun olmadı olabilir demişti doktorum ama devam ederse kanama o zaman risk olabilir

Bişey olmaz canım oğlumda olmuştu banada,sıkıntı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…