Bende dün bulanmıyo diye yazdım ama azönce öğür öğür midem acıdıYatıyordum, çamaşır makinası bitti.
Bari ötmesin kapatayım diyerek kalktım.
Tam banyo kapısına geldim aniden midem bulandı lavaboya koştum ve çıkardım
Ay çok komikti. Hiçbir şey yokken durup dururken oldu herşey
İnsallah bende de bisey olmamistir canim yok cok sukur devam etmiyor kanamaBenimde öyle olmuştu ama bir sorun olmadı olabilir demişti doktorum ama devam ederse kanama o zaman risk olabilir
Bişey olmaz canım oğlumda olmuştu banada,sıkıntı yoktu
Günaydın kizlar ben dun iliskiden sonra gelen kanamadan dolayi hala mutsuzumbugun doktora gitme imkanim da yok. Yarin gidebilicem. Hem ikili testte olur. Tabi insallah bebegim iyiyse oyle uzgunum ki
Belirtiler gidip geliyor bende deBende dün bulanmıyo diye yazdım ama azönce öğür öğür midem acıdı
Evet canim ah hareketleri hissetmeye baslasakİçini ferah tut kötü şeyler düşünme canım. Arkadasın da dedıgı gibi kanamanın devam etmesi sıkıntı oluyor muş. Daha hareketlerini hissetmediğimiz için hep Bi panik stres kötü düşünce halindeyiz.
Tabi canım insan olmayanı tatmak istiyoHadi hayırlısı bakalım internetten baktım. Altın hep kız bebeğe işaret diyo. benim 2 kızım var tabiki önemli olan sağlıklı olsun ama insanın gönlünden erkek geçiyor ister istemez
Yekta nasıl sizce?
Gerçi birden bu olmalıymış gibi geldi ve hiç düşündüğüm isimler arasında değildi.
Eşime göre de kız ismi gibiymiş, öyle dedi beyefendi.
Yalnız oğlumda hiç böyle hissetmememe rağmen bunda sanki cinsiyet değişecekmiş gibi geliyor. Hayır inatla kız da istemiyorum ki öyle bi bilinçaltı olsun. Hislerim ya doğruyu söylüyor ya da çok fena çuvallıyor.
kızlar acaba bu bulantıyı ne tetikliyor? Soğuk hava mı? Dolunay mı? Ne yani benimde tavan yapmış durumda çok çok çok yoruldum
Yaa nasıl mutlu oldum anlatamam bu yazdığınaCok yakin bi arkadasimin oglu Ali YektaÖyle tatli, sakin ve zahmetsiz bi cocukki gecen gun bi durum oldu Ali Yektaya benim bakmam gereken. Benim oglan her zamanki gibi evi birbirine katarken Ali Yekta eline oyuncak almis cekyata uzanmis oyun oynuyordu kendi halinde masallah diyim eger her Yekta oyle oluyorsa herkes koymali
Hormonlarkızlar acaba bu bulantıyı ne tetikliyor? Soğuk hava mı? Dolunay mı? Ne yani benimde tavan yapmış durumda çok çok çok yoruldum
Valla o gun bi Ali Yektaya baktim bi benim oglanaYaa nasıl mutlu oldum anlatamam bu yazdığına
Yekta Ali vardı benim aklımda da ama aslında iki isim koymak istemiyorum.
Sen sakin uslu diyince gaza geldim şimdi
Ay maşallah ve darısı başımıza inşallahValla o gun bi Ali Yektaya baktim bi benim oglanaakran bu çocuklar cok yakin dogum tarihleri dedim bu nasil bi celiski Arkadasimin esi geldi almaya dedim siz bu cocugun bakicisina bosuna para veriyosunuz teyze aciktim teyze cisim geldi bu kadar cocuk. Onun haricinde oyuncakla oynuyor
Eki Görüntüle 2588507
Selam kızlar dün kontrolüm vardı ikili test sonucumu da aldım çok şükür temiz çıktınormalde 12+6 hafta ama ultrasonda 13+1 çıktı. Bu benim minnoşum sizce nedir cinsiyeti
Olsun canım teşekkür ederim yine de yazdığın içinBi cinsiyet hissine kapilamadim nedense canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?