2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende dün bulanmıyo diye yazdım ama azönce öğür öğür midem acıdı

Merhaba kızlar,

Valla bende sabahları midemdeki sarayı çıkarmazsam rahatlayamıyorum.Ama o da bilimum 2-3 saat rahatlatıyor. Baharı bekleyen kumrular gibi 2.trimesteri bekliyorum. Umarım 1.ciyi aratmaz birde işin o tarafı var

Benimde öyle olmuştu ama bir sorun olmadı olabilir demişti doktorum ama devam ederse kanama o zaman risk olabilir
İnsallah bende de bisey olmamistir canim yok cok sukur devam etmiyor kanama kahverengi geldi iste dun sonra kesildi

Günaydın kizlar ben dun iliskiden sonra gelen kanamadan dolayi hala mutsuzum bugun doktora gitme imkanim da yok. Yarin gidebilicem. Hem ikili testte olur. Tabi insallah bebegim iyiyse oyle uzgunum ki

İçini ferah tut kötü şeyler düşünme canım. Arkadasın da dedıgı gibi kanamanın devam etmesi sıkıntı oluyor muş. Daha hareketlerini hissetmediğimiz için hep Bi panik stres kötü düşünce halindeyiz.

Yekta nasıl sizce?
Gerçi birden bu olmalıymış gibi geldi ve hiç düşündüğüm isimler arasında değildi.
Eşime göre de kız ismi gibiymiş, öyle dedi beyefendi.
Yalnız oğlumda hiç böyle hissetmememe rağmen bunda sanki cinsiyet değişecekmiş gibi geliyor. Hayır inatla kız da istemiyorum ki öyle bi bilinçaltı olsun. Hislerim ya doğruyu söylüyor ya da çok fena çuvallıyor.

Evet canim ah hareketleri hissetmeye baslasak Gecen gun temmuz annelerine baktim onlarda cinsiyet ogrenmeyende var, hareket hisseden hissetmeyen de. Daha var herhalde bize

Cok yakin bi arkadasimin oglu Ali Yekta Öyle tatli, sakin ve zahmetsiz bi cocukki gecen gun bi durum oldu Ali Yektaya benim bakmam gereken. Benim oglan her zamanki gibi evi birbirine katarken Ali Yekta eline oyuncak almis cekyata uzanmis oyun oynuyordu kendi halinde masallah diyim eger her Yekta oyle oluyorsa herkes koymali

kızlar acaba bu bulantıyı ne tetikliyor? Soğuk hava mı? Dolunay mı? Ne yani benimde tavan yapmış durumda çok çok çok yoruldum

Ben baslarda bulanti yasiyordum ama sonra kanamalar olunca bulanti ikinci plana gecti canim suan bulanti kusma yok pek

Yaa nasıl mutlu oldum anlatamam bu yazdığına
Yekta Ali vardı benim aklımda da ama aslında iki isim koymak istemiyorum.
Sen sakin uslu diyince gaza geldim şimdi

kızlar acaba bu bulantıyı ne tetikliyor? Soğuk hava mı? Dolunay mı? Ne yani benimde tavan yapmış durumda çok çok çok yoruldum
Hormonlar
10. Haftalarda pik yapıyor salgılanan hormonlar canım o yüzden yoğunca geri dönmüş olabilir.
Ara ara gidip gelecektir bundan sonrada
Bir bakmışsın tamamen geçmiş

Bulantı kusma evt çok zor ama sanırım en fenası ne yerseniz yiyin sanki ağızda metal kemirir tadında bir tat olması. İlk hamileliğimde de vardı şimdi de var. Tabi ilkinin üzerine birde kusma ve öğürme eklendi ama onlar beni o kadar etkilemiyor ama şu acı tat olayı resmen hayattan soğutuyor.Umarım en kısa sürede sonlanırda doya doya yediğim yemeğin tadını alırım. Hayır insan böyle olunca yemek yemekte istemiyor. Pofff..

Yaa nasıl mutlu oldum anlatamam bu yazdığına
Yekta Ali vardı benim aklımda da ama aslında iki isim koymak istemiyorum.
Sen sakin uslu diyince gaza geldim şimdi
Valla o gun bi Ali Yektaya baktim bi benim oglana akran bu çocuklar cok yakin dogum tarihleri dedim bu nasil bi celiski Arkadasimin esi geldi almaya dedim siz bu cocugun bakicisina bosuna para veriyosunuz teyze aciktim teyze cisim geldi bu kadar cocuk. Onun haricinde oyuncakla oynuyor

Ay maşallah ve darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…