2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

bence yekta güzel bir isim anlamını tam bilmiyorum.
yekta kopan var seslendirmeci. Buz devrindeki Sidi seslendiriyor pek çok karakteri
o nedenle daha da sevdim.

Evet canim ah hareketleri hissetmeye baslasak ❤ Gecen gun temmuz annelerine baktim onlarda cinsiyet ogrenmeyende var, hareket hisseden hissetmeyen de. Daha var herhalde bize

valla ben de bakıyorum ara ara, 19. haftalarda bile hissetmeyen var. sanırım bize daha çok var.

kızlar acaba bu bulantıyı ne tetikliyor? Soğuk hava mı? Dolunay mı? Ne yani benimde tavan yapmış durumda çok çok çok yoruldum

ya bende çok bulantı olmadı ama işe giderken erken kalktığımda soğuktan geliriyorsun ya bana da öğürme refleksi çok geliyordu. bence soğukla ilişkisi var.

Aynı durumu bende yaşıyorum o iğrenç tat ağızdaki ne yesem kalıyo öyle. İlk gebeliğimde bulantıyı 7 ay çektim bu da beni mahvediyor diğerine göre daha ağır geçiyor hastanede yattım 3 gün çıktım 2 günde 5 kilo verdim korkuyorum bu da öyle uzun sürer diye midem sırtıma yapıştı resmen o derece kötüyüm

Ben baslarda bulanti yasiyordum ama sonra kanamalar olunca bulanti ikinci plana gecti canim suan bulanti kusma yok pek
Geçmiş olsun kanama da zor tabi canım

Hormonlar
10. Haftalarda pik yapıyor salgılanan hormonlar canım o yüzden yoğunca geri dönmüş olabilir.
Ara ara gidip gelecektir bundan sonrada ☺
Bir bakmışsın tamamen geçmiş ☺
İnşallah canım sanki doğumda yapsam hayat böyle devam edecekmiş gibi geliyor ama inşallah bir sabah uyanırım her şey geçmiş

Arkadaşımın oğlu yekta. Anlamını bilmiyorum ama kulağa sevimli geliyor. Hoş belkide lişiden dolayı geliyordur. Kendisi çok yakışıklı sevimli bir velettir de onu sevdiğim için isminide seviyorum

Geçmiş olsun kanama da zor tabi canım

İnşallah canım sanki doğumda yapsam hayat böyle devam edecekmiş gibi geliyor ama inşallah bir sabah uyanırım her şey geçmiş
İlkinde geçmeyen koku hassasiyetinden dolayı burnumu kesip atasım geliyordu. Artık hiç normal koku alamayacak mıyım diye ağlamıştım Doğurana kadarda geçmemişti. Şimdi o geldi aklıma.
Arkadaşımın oğlu yekta. Anlamını bilmiyorum ama kulağa sevimli geliyor. Hoş belkide lişiden dolayı geliyordur. Kendisi çok yakışıklı sevimli bir velettir de onu sevdiğim için isminide seviyorum
Tek, eşsiz demek
Hoşunuza gitmesi hoşuma gitti geriye eşimi ikna etmek kaldı
Ki gerçi bana bırakmıştı ama ben yinede ikimizin de içine sinen bir isim olmasını isterim.

Çok geçmiş olsun canım. Biraz daha sıkıcaz dişimizi inşallah geçecek bu durum. Bulantıyı bilmem ama ağızdaki acı tat iş hamileliğimde 4.ay başlarında geçmişti. İnşallah bu o kadarda sürmez

İnşallah canım ya inşallah Allah yardımcımız olsun

Ahhh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…