- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bana kız gibi geldiEki Görüntüle 2588507
Selam kızlar dün kontrolüm vardı ikili test sonucumu da aldım çok şükür temiz çıktınormalde 12+6 hafta ama ultrasonda 13+1 çıktı. Bu benim minnoşum sizce nedir cinsiyeti
Yekta nasıl sizce?
Gerçi birden bu olmalıymış gibi geldi ve hiç düşündüğüm isimler arasında değildi.
Eşime göre de kız ismi gibiymiş, öyle dedi beyefendi.
Yalnız oğlumda hiç böyle hissetmememe rağmen bunda sanki cinsiyet değişecekmiş gibi geliyor. Hayır inatla kız da istemiyorum ki öyle bi bilinçaltı olsun. Hislerim ya doğruyu söylüyor ya da çok fena çuvallıyor.
Evet canim ah hareketleri hissetmeye baslasak ❤ Gecen gun temmuz annelerine baktim onlarda cinsiyet ogrenmeyende var, hareket hisseden hissetmeyen de. Daha var herhalde bize
kızlar acaba bu bulantıyı ne tetikliyor? Soğuk hava mı? Dolunay mı? Ne yani benimde tavan yapmış durumda çok çok çok yoruldum
Ayy inşallah canım benim de gönlümden geçen oBana kız gibi geldi ☺
Bana da kız gibi geldi canımmAyy inşallah canım benim de gönlümden geçen obi oğlum var birde kız olsun isterim daha çocuk düşünmediğim için
Aynı durumu bende yaşıyorum o iğrenç tat ağızdaki ne yesem kalıyo öyle. İlk gebeliğimde bulantıyı 7 ay çektim bu da beni mahvediyor diğerine göre daha ağır geçiyor hastanede yattım 3 gün çıktım 2 günde 5 kilo verdimBulantı kusma evt çok zor ama sanırım en fenası ne yerseniz yiyin sanki ağızda metal kemirir tadında bir tat olması. İlk hamileliğimde de vardı şimdi de var. Tabi ilkinin üzerine birde kusma ve öğürme eklendi ama onlar beni o kadar etkilemiyor ama şu acı tat olayı resmen hayattan soğutuyor.Umarım en kısa sürede sonlanırda doya doya yediğim yemeğin tadını alırım. Hayır insan böyle olunca yemek yemekte istemiyor. Pofff..
Amiiiin canım cümlemizin inşallahBana da kız gibi geldi canımmAllah gönlüne göre versin
Ne yalan söyleyeyim öğürürken oh be dedimBelirtiler gidip geliyor bende de
Ama arada mutlu oluyorum demek ki bebeğim iyi diyorum
Ehhe çok tatlıyız benceNe yalan söyleyeyim öğürürken oh be dedim
MaşallhEki Görüntüle 2588507
Selam kızlar dün kontrolüm vardı ikili test sonucumu da aldım çok şükür temiz çıktınormalde 12+6 hafta ama ultrasonda 13+1 çıktı. Bu benim minnoşum sizce nedir cinsiyeti
Ehhe çok tatlıyız bence
Hem söylenip hem memnun olanlardan
Geçmiş olsun kanama da zor tabi canımBen baslarda bulanti yasiyordum ama sonra kanamalar olunca bulanti ikinci plana gecti canim suan bulanti kusma yok pek
Hormonlar
10. Haftalarda pik yapıyor salgılanan hormonlar canım o yüzden yoğunca geri dönmüş olabilir.
Ara ara gidip gelecektir bundan sonrada ☺
Bir bakmışsın tamamen geçmiş ☺
Üşütmemeye dikkat o zaman özellikle ayaklarıya bende çok bulantı olmadı ama işe giderken erken kalktığımda soğuktan geliriyorsun ya bana da öğürme refleksi çok geliyordu. bence soğukla ilişkisi var.
Ayy inşallah canımMaşallhbence kız
Arkadaşımın oğlu yekta. Anlamını bilmiyorum ama kulağa sevimli geliyor. Hoş belkide lişiden dolayı geliyordur. Kendisi çok yakışıklı sevimli bir velettir de onu sevdiğim için isminide seviyorumYekta nasıl sizce?
Gerçi birden bu olmalıymış gibi geldi ve hiç düşündüğüm isimler arasında değildi.
Eşime göre de kız ismi gibiymiş, öyle dedi beyefendi.
Yalnız oğlumda hiç böyle hissetmememe rağmen bunda sanki cinsiyet değişecekmiş gibi geliyor. Hayır inatla kız da istemiyorum ki öyle bi bilinçaltı olsun. Hislerim ya doğruyu söylüyor ya da çok fena çuvallıyor.
İlkinde geçmeyen koku hassasiyetinden dolayı burnumu kesip atasım geliyordu. Artık hiç normal koku alamayacak mıyım diye ağlamıştımGeçmiş olsun kanama da zor tabi canım
İnşallah canım sanki doğumda yapsam hayat böyle devam edecekmiş gibi geliyor ama inşallah bir sabah uyanırım her şey geçmiş
Tek, eşsiz demekArkadaşımın oğlu yekta. Anlamını bilmiyorum ama kulağa sevimli geliyor. Hoş belkide lişiden dolayı geliyordur. Kendisi çok yakışıklı sevimli bir velettir de onu sevdiğim için isminide seviyorum
Çok geçmiş olsun canım. Biraz daha sıkıcaz dişimizi inşallah geçecek bu durum. Bulantıyı bilmem ama ağızdaki acı tat iş hamileliğimde 4.ay başlarında geçmişti. İnşallah bu o kadarda sürmezAynı durumu bende yaşıyorum o iğrenç tat ağızdaki ne yesem kalıyo öyle. İlk gebeliğimde bulantıyı 7 ay çektim bu da beni mahvediyor diğerine göre daha ağır geçiyor hastanede yattım 3 gün çıktım 2 günde 5 kilo verdimkorkuyorum bu da öyle uzun sürer diye midem sırtıma yapıştı resmen o derece kötüyüm
İnşallah canım ya inşallah Allah yardımcımız olsunÇok geçmiş olsun canım. Biraz daha sıkıcaz dişimizi inşallah geçecek bu durum. Bulantıyı bilmem ama ağızdaki acı tat iş hamileliğimde 4.ay başlarında geçmişti. İnşallah bu o kadarda sürmez
Sabırla bekliyorum bakalımİlkinde geçmeyen koku hassasiyetinden dolayı burnumu kesip atasım geliyordu. Artık hiç normal koku alamayacak mıyım diye ağlamıştımDoğurana kadarda geçmemişti. Şimdi o geldi aklıma.
Hissedilen cinsiyeti artık isime mi çevirsek tablodaiilay
Kim ne isim verecekmiş görmüş oluruz
Zaten şu sıralar isimle başım dertte. Hiçbiri içime sinmiyor olmuyor. Ya anlamı yok ya ben istemiyorum ya eşim ya da soyadımıza uymuyor
Bu gidişle isimsiz kalacağız
Bir dertli daha gördüm sankiAhhh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?