2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ayni dertten ben de muzdarip kaniyo arada orda kuruyo geceleri tikaniyo burnum

Bir dertli daha gördüm sanki

İsim yok ki isim mi var koyalım hayır varda biz mi beğenmeyip koymuyoruz oğlumda eşim kimlik çıkarmaya diye gitti geri geldi hatun ne olacaktı çocuğun ismi karar verdik mi diye sorduydu o derece kararsız insan türüyüz

Ben bu durumu nem düşüklüğüne bağlıyordum kış petekler yanıyor hava kuru diye
Yok canim peteklerde suluk var surekli kulaniyom 2 3 gündür var ve kaniyo sanirim kan hacminin artmasindanmis. Beni en cok uyku hirpaliyo dün sanırım 16 17 saat uyudum

Yok canim peteklerde suluk var surekli kulaniyom 2 3 gündür var ve kaniyo sanirim kan hacminin artmasindanmis. Beni en cok uyku hirpaliyo dün sanırım 16 17 saat uyudum

ahahaha e yani olabilir.
ay hiç 16 saat uyuyamadım ya mümkün mü böyle bir şey

İkiziz ikiz diye bir kız gelmişti sanırım o işaretledi 30 lu haftalarındaydı

ya o tamam onu hatırlıyorum bak 2 kişi daha tiklemiş onun üstüne
resmen birileri listemize tik atıp kaçıyor

Ben değil vitamin troid ilaçlarını bile içemiyorum mideden

ahahaha e yani olabilir.
ay hiç 16 saat uyuyamadım ya mümkün mü böyle bir şey

ya o tamam onu hatırlıyorum bak 2 kişi daha tiklemiş onun üstüne
resmen birileri listemize tik atıp kaçıyor
Aaa bayadır bakmamıştım harbi bi iki kişi daha tiklemiş Girip selam vermeden tik leyip kaçmakta ne bileyim

E doktorun söylemesine gerek yok ki; USG'de zaten çıtır bir çiçek olduğu belli. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Maşallah.

Yaaaa annesi hatta ben bunun saçlarını bile görüyorum. Ay tam çiçekten taç takmalık.

Hanımlar, oğluna ASLAN ismini koymayı düşünenler vardı diye hatırlıyorum. Az önce bir beyle toplantı yaptık, adı Leo.
Belki fikir olur diye yazıyorum. Kız olursa da Leopar koyarız artık.

Ben pek bu tarz isimlerden hoşlanmıyorum. Herkesin kendi tercihi ve tarzı. Ama ben aslan kaplan jaguar hindi tavuk horoz fln pek hoşlanmıyorum.

Ben de canım. İlle de birini koymam gerekse civciv koyardım sanırım. Her daim yavru.

ay çok sevindim canım gözün aydın
ve cidden kız gibi
ya benimki de tam bu haftada aynen böyle duruyordu
bana bir şey diyemediler

Banada kız gibi geldi. Sağlıklı olsunda minnoş maşallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…