Günaydın kızlar. Benim 1 haftadır problemim burnumla akşam olunca Bi tıkanıyorum agzım acık dolanıyorum. Hamileler için deniz suyu aldık ama yok asla açmıyor. Sadece otrıvine fayda edıo. Agzım acık yattıgımdan da boğazım kuruyor tahriş oldu şişmiş şuanda. Gecen haftamın altında yazıyordu östrojen hormonu yukseldgı için burun içi şişmeler kanama tıkanıklık Olabılır yazıyordu. Bu nasıl hamılelık belırtisi ya
İsim yok ki isim mi var koyalım hayır varda biz mi beğenmeyip koymuyoruz oğlumda eşim kimlik çıkarmaya diye gitti geri geldi hatun ne olacaktı çocuğun ismi karar verdik mi diye sorduydu o derece kararsız insan türüyüz
Yok canim peteklerde suluk var surekli kulaniyom 2 3 gündür var ve kaniyo sanirim kan hacminin artmasindanmis. Beni en cok uyku hirpaliyo dün sanırım 16 17 saat uyudum
Yok canim peteklerde suluk var surekli kulaniyom 2 3 gündür var ve kaniyo sanirim kan hacminin artmasindanmis. Beni en cok uyku hirpaliyo dün sanırım 16 17 saat uyudum
Bende mide bulantısı falan hiç olmadı. Hayatımın normal akışını etkileyen hiçbi belırtım olmadı ama bu nedır ya 2 gun dur basımda agrıyor sıkmayayım dedıkce. Bu daha da beter. Birde ben magnezyum ve vitamine gectıgımden beri ishalim. Var mı sizde de böle belırtıler
Kızlar selam bugün tam 11+5 olduk , doktor tahminde bulundu ve kız dediiii , ense kalınlığı gayet iyi , burun kemiğiz var çok şükür herşey yolundaymış. Bacak arasını açtığında sadece iki çizgi vardı
Kızlar selam bugün tam 11+5 doktor tahminde bulundu ve kız dediiii , ense kalınlığı gayet iyi , burun kemiğiz var çok şükür herşey yolundaymış. Bacak arasını açtığında sadece iki çizgi verdi
Hanımlar, oğluna ASLAN ismini koymayı düşünenler vardı diye hatırlıyorum. Az önce bir beyle toplantı yaptık, adı Leo.
Belki fikir olur diye yazıyorum. Kız olursa da Leopar koyarız artık.
Kızlar selam bugün tam 11+5 olduk , doktor tahminde bulundu ve kız dediiii , ense kalınlığı gayet iyi , burun kemiğiz var çok şükür herşey yolundaymış. Bacak arasını açtığında sadece iki çizgi vardı