Eki Görüntüle 2588507
Selam kızlar dün kontrolüm vardı ikili test sonucumu da aldım çok şükür temiz çıktı normalde 12+6 hafta ama ultrasonda 13+1 çıktı. Bu benim minnoşum sizce nedir cinsiyeti
ya ben de bir ara istemiştim aslanı sonra işte çok ne bileyim bir tuhaf geldi
aslında tuhaf gelmelik de bir durumu yok ama tam sinmemişti içime nedensiz.
ama bir kaç müdür tanıdığım var aslan bey
ya ben de bir ara istemiştim aslanı sonra işte çok ne bileyim bir tuhaf geldi
aslında tuhaf gelmelik de bir durumu yok ama tam sinmemişti içime nedensiz.
ama bir kaç müdür tanıdığım var aslan bey
Ya aslan bey fln kulağa gerçekten hoş ve güçlü geliyor. Ama ne biliyim anlamı ilk aklımıza gelen gbi olduğu için heralde ben soğuğum bu isimlere. Yoksa tınısı güzel.
Pipilileri de severim ama uzaktan. Şöyle bir ayyy çok da tatlı maşallah diye. O da malum bizim kızlar yarın öbür gün gönlünü düşürürse diye.
10-15 kullanıcı adı alıp anketi kız ve ikiz kız diye işaretleyesim var.
Şaka bir yana, her birimize sağlıklı evlatlarımızı sıhhat içinde kucağımıza almak nasip olsun. Sonra aklı kesene kadar toka takar saç uzatır, hevesimizi alırız.
Pipilileri de severim ama uzaktan. Şöyle bir ayyy çok da tatlı maşallah diye. O da malum bizim kızlar yarın öbür gün gönlünü düşürürse diye.
10-15 kullanıcı adı alıp anketi kız ve ikiz kız diye işaretleyesim var.
Şaka bir yana, her birimize sağlıklı evlatlarımızı sıhhat içinde kucağımıza almak nasip olsun. Sonra aklı kesene kadar toka takar saç uzatır, hevesimizi alırız.
Şimdi baktım annesi. Bembeyaz bir kumaşa pembeli eflatunlu işlenmiş kanaviçe bir çiçek gibi kızınız maşallah. Maşallah ona, güzelliklerle, sağlıkla gelsin.
Şimdi baktım annesi. Bembeyaz bir kumaşa pembeli eflatunlu işlenmiş kanaviçe bir çiçek gibi kızınız maşallah. Maşallah ona, güzelliklerle, sağlıkla gelsin.