2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ay benim resmen karnım büyüdü
ya da çok kilo aldım

Bu aralar sabahları 3 aylık başladığım günü her gece 7-8 aylık gebe olarak kapatıyorum.
7-8 aylıkken, akşamları neye dönüşeceğimi düşünmek beni ürkütüyor.

Bu aralar sabahları 3 aylık başladığım günü her gece 7-8 aylık gebe olarak kapatıyorum.
7-8 aylıkken, akşamları neye dönüşeceğimi düşünmek beni ürkütüyor.

ya işte ben de onu düşünüyorum
mesela gaz sıkıntısı da var ve karnım şişiyor
yani 7 8 aylıkken daha nasıl şişecek acaba
ay keşke 1.70 ve üzeri olsaydı boyum

ya işte ben de onu düşünüyorum
mesela gaz sıkıntısı da var ve karnım şişiyor
yani 7 8 aylıkken daha nasıl şişecek acaba
ay keşke 1.70 ve üzeri olsaydı boyum

Bende de o sıkıntı var canım. Ne yaptıysam çözüm bulamadım. Hele sabahları uçan balon gibi hissediyorum kendimi.

Ben de 1.60'ım. Akşam saatlerinde bildiğin hacıyatmaza dönüyorum. +10 cm gerçekten iyi gelirdi böyle bir durumda.

artı 10 olmalıydık aynen
ay ben bir de kilolu hamile kaldım
kesin şu an 58 kilo falan olmuşumdur
3 haftadır tartılmıyorum

Kızlar bulantısı olanlar sabah aç karnına 2 tane kuru fasulye yutun iyi geliyor diyorlar ben yaptım bende işe yaramadı bi deneyin isterseniz

Kızlar ikili testin kan sonucunu ozel hastanede ayni gun alabiliyor muyduk? Yoksa onun icin tekrar mi gidiliyor

Yok anam ben sola yatamıyorum 1 saat zar zor sola yatıyorum en son uyuyamıyorum sağa dönüp uyuyorum sabah bi uyanıyorum ya sol yada sırt üstü eşime diyim de uyuyunca beni sola çevirsin

Yok canim peteklerde suluk var surekli kulaniyom 2 3 gündür var ve kaniyo sanirim kan hacminin artmasindanmis. Beni en cok uyku hirpaliyo dün sanırım 16 17 saat uyudum

Olabilir ama ben kuruluk diyorum bizimde suluk var ama %32 lerde nem %55 de hiç böyle olmuyordu ayrıca 16 saat nedir günün tamamına bölünmüş hali de tek seferde deme

Kızlar ikili testin kan sonucunu ozel hastanede ayni gun alabiliyor muyduk? Yoksa onun icin tekrar mi gidiliyor
Canım bana 5 güne çıkar dediler doktor mesaj at bakarım dedi gitmicem yani.. bide ben barkod nosunu aldım kendimde bakarım dedim

artı 10 olmalıydık aynen
ay ben bir de kilolu hamile kaldım
kesin şu an 58 kilo falan olmuşumdur
3 haftadır tartılmıyorum

Olsun canım, bebişler sağlıklı olsun, gerisi mühim değil. Verilir kilolar Allah'ın izniyle.

Kızlar bir şey sormak istiyorum size eşimele isim konusunda aramız bozulacak sanırım normal de inanılmaz iyi anlaşan bir çiftiz aydınlıyız illa efe olacak diyor iki isim olsun diğerini de ben koyayım diyorum yiğit efe yağız efe göktuğ efe diyor ikisini de sen koymuş oluyorsun diyorum bana küsüyor trip atıyor sizce ne yapmalıyım onun istediği mi olsun yoksa bilemedim suratını asıp gidiyor çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…