- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Küçük şehirdeyim kuzum onun etkisi vardır kanım Ankara’ya gönderildi burda yapılmadığı içinay 5 gün demişlerdi bana ama 4 güne çıkmıştı
Off aynı sorun bizde de var aman diyorum boşver nasip neyse o olacak nasıl olsa takma kafana o sana isim sunsun sen seçKızlar bir şey sormak istiyorum size eşimele isim konusunda aramız bozulacak sanırım normal de inanılmaz iyi anlaşan bir çiftiz❤ aydınlıyız illa efe olacak diyor iki isim olsun diğerini de ben koyayım diyorum yiğit efe yağız efe göktuğ efe diyor ikisini de sen koymuş oluyorsun diyorum bana küsüyor trip atıyor sizce ne yapmalıyım onun istediği mi olsun yoksa bilemedim suratını asıp gidiyor çok saçma
Bence ikinizin de içine sinen bir isim olmalı.Kızlar bir şey sormak istiyorum size eşimele isim konusunda aramız bozulacak sanırım normal de inanılmaz iyi anlaşan bir çiftizaydınlıyız illa efe olacak diyor iki isim olsun diğerini de ben koyayım diyorum yiğit efe yağız efe göktuğ efe diyor ikisini de sen koymuş oluyorsun diyorum bana küsüyor trip atıyor sizce ne yapmalıyım onun istediği mi olsun yoksa bilemedim suratını asıp gidiyor çok saçma
Lavanta yağı koyuyorum petekteki suluklara. O cok rahat uyku almami sagliyo gece deliksiz uyuyorum uykum bolunse de geri uyumam 10 15 dk yi almiyo artik. Bi de ilac kullaniyorum ondan sanirim canimahahaha e yani olabilir.
ay hiç 16 saat uyuyamadım ya mümkün mü böyle bir şey
ya o tamam onu hatırlıyorum bak 2 kişi daha tiklemiş onun üstüne
resmen birileri listemize tik atıp kaçıyor
Gece 10 saat gün ici de kalanlariOlabilir ama ben kuruluk diyorumbizimde suluk var ama %32 lerde nem %55 de hiç böyle olmuyordu ayrıca 16 saat nedir günün tamamına bölünmüş hali de tek seferde deme
Kızlar bir şey sormak istiyorum size eşimele isim konusunda aramız bozulacak sanırım normal de inanılmaz iyi anlaşan bir çiftiz❤ aydınlıyız illa efe olacak diyor iki isim olsun diğerini de ben koyayım diyorum yiğit efe yağız efe göktuğ efe diyor ikisini de sen koymuş oluyorsun diyorum bana küsüyor trip atıyor sizce ne yapmalıyım onun istediği mi olsun yoksa bilemedim suratını asıp gidiyor çok saçma
Gece 10 saat gün ici de kalanlari
Kızlar bir şey sormak istiyorum size eşimele isim konusunda aramız bozulacak sanırım normal de inanılmaz iyi anlaşan bir çiftiz❤ aydınlıyız illa efe olacak diyor iki isim olsun diğerini de ben koyayım diyorum yiğit efe yağız efe göktuğ efe diyor ikisini de sen koymuş oluyorsun diyorum bana küsüyor trip atıyor sizce ne yapmalıyım onun istediği mi olsun yoksa bilemedim suratını asıp gidiyor çok saçma
Lavanta yağı koyuyorum petekteki suluklara. O cok rahat uyku almami sagliyo gece deliksiz uyuyorum uykum bolunse de geri uyumam 10 15 dk yi almiyo artik. Bi de ilac kullaniyorum ondan sanirim canim
Selamlar güzel anneler, anne adaylarıbugün ikili test için gittik, doktor erkek tahmin etti cinsiyetini bize de baya pipi gösterdi. Yine de üçümüzün arasında kalsın dedi :) erkek söylenip kız çıkma ihtimali var mıdır acaba?
Lavanta yagini gebelik okulunda soylemislerdi bebeklerin de rahat uyku almalarini saglarmis.allah allah
ben de lavanta suyu koyayım bari
4 gündür 5 saat falan uyuyorum o da delikli delikli
Canım ben bugün yaptırdım 3 gün sonra çıkar dedi dokturumKızlar ikili testin kan sonucunu ozel hastanede ayni gun alabiliyor muyduk? Yoksa onun icin tekrar mi gidiliyor
Lavanta yagini gebelik okulunda soylemislerdi bebeklerin de rahat uyku almalarini saglarmis.
Selam kızlar çok yazamıyorum ama tek tek mesajları okuyorum. bende cuma günü sağlık ocağına gitmiştim kan ve idrar verdim, idrarda enfeksiyon çıktı. doktoruma attım bana ağrın ve yanman yoksa bişey yapmayalım dedi. dün sol kasığımı içten sanki birşey tırmalıyordu. doktora gittim dayanamadım enfeksiyonun yüksek olduğunu söyledi o toz ilaçtan verdi banada.
hala bulantı ve kusmam devam ediyor, üstüne baş dönmesi de eklendi dün akşam 8 de uyudum sabah 6:30 da zor uyandım.
dün bebişi de gördüm baya hareketli kuzucum maşallahcumartesi ikili testim var inşallah herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?