2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar dr bana aspirin verdi rahime kan akışı sağlayan damarlarım direnç gösteriyomuş ileride hamilelik tansiyonu bebeğin iyi beslenememesi problemleri olabiliyormuş. 5. Ayda tekrar bakılacak.

Senin fikirlerin neler ? Onlarıda eşine söylersen belki beğenir ara yolu xefe de bulursunuz.

Günaydın kizlar ben dun iliskiden sonra gelen kanamadan dolayi hala mutsuzum bugun doktora gitme imkanim da yok. Yarin gidebilicem. Hem ikili testte olur. Tabi insallah bebegim iyiyse oyle uzgunum ki
Canım üzülme..Başlarda ara ara kanaman oluyordu.Şükür seninle ve inan ki yine seninle .Yarın da doktorun sana güzel haberler verecek buna inanıyorum.

Kızlar dr bana aspirin verdi rahime kan akışı sağlayan damarlarım direnç gösteriyomuş ileride hamilelik tansiyonu bebeğin iyi beslenememesi problemleri olabiliyormuş. 5. Ayda tekrar bakılacak.

Ya bende bu yüzden doktor bulup gitmek istiyorum senin farkedilmiş güzel. Oğlumda ihtimal üzerine kullanmıştım. Bunda 2 doktora gittim eski sonuca göre biri gerek yok dedi diğeri iğne veriyoruz dedi

Nasıl anlaşıldı canım test mi yaptırdı dr,şüphelendiği bi durum mu oldu,iyi ki farkedilmiş geçmiş olsun

İkimizin olayını anlatamıyorum işte benimkine ben hamileyim ben doğum yapacağım neler neler dedim yok trip atıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…