Kızlar dr bana aspirin verdi rahime kan akışı sağlayan damarlarım direnç gösteriyomuş ileride hamilelik tansiyonu bebeğin iyi beslenememesi problemleri olabiliyormuş. 5. Ayda tekrar bakılacak.
Kızlar bir şey sormak istiyorum size eşimele isim konusunda aramız bozulacak sanırım normal de inanılmaz iyi anlaşan bir çiftiz❤ aydınlıyız illa efe olacak diyor iki isim olsun diğerini de ben koyayım diyorum yiğit efe yağız efe göktuğ efe diyor ikisini de sen koymuş oluyorsun diyorum bana küsüyor trip atıyor sizce ne yapmalıyım onun istediği mi olsun yoksa bilemedim suratını asıp gidiyor çok saçma
Günaydın kizlar ben dun iliskiden sonra gelen kanamadan dolayi hala mutsuzum bugun doktora gitme imkanim da yok. Yarin gidebilicem. Hem ikili testte olur. Tabi insallah bebegim iyiyse oyle uzgunum ki
Kızlar dr bana aspirin verdi rahime kan akışı sağlayan damarlarım direnç gösteriyomuş ileride hamilelik tansiyonu bebeğin iyi beslenememesi problemleri olabiliyormuş. 5. Ayda tekrar bakılacak.
Ya bende bu yüzden doktor bulup gitmek istiyorum senin farkedilmiş güzel. Oğlumda ihtimal üzerine kullanmıştım. Bunda 2 doktora gittim eski sonuca göre biri gerek yok dedi diğeri iğne veriyoruz dedi
Bence ikinizin de içine sinen bir isim olmalı.
İlkinde eşim koydu adını ama fikir ondan çıktı benimde hoşuma gitti, koyduk.
Bunda fikri bana bıraktı ama yine güzel, içime sinen bir isimle gelse hiç sen koydun ben koydum hesabı yapmazdım.
Hepten kararsızlık olacaksa iki isim koyun artık onu da bir şekilde kabul ediversin. 9 ay taşıyan cefasını çeken sensin. Bir tık söz hakkın önde olmalı